Nekem minden nap lecsuszik egy tablacska...
Gyuszi barcsak hussra elmulna!
Sofka,
Nem akarom itt reszletezve leirni hogy nez ki a labam, szerintem tobben lefordulnanak itt a szekrol!
Kb. 6 hete otthon sebesz bacsi lekapta a masik labamon a kormom felet hasonlo okokbol. Erre most kijott a tuloldalon. Azota beszeltem par ismerossel, allitolag ez kismamaknal gyakoribb. Na ezt magyarazza mar meg nekem valaki! Ha minden igaz hetvegen kapok valami csodakenocsot!
Addig is Hepar Sulfuris amikor csak eszembe jut- mindenfele gennyes cuccra jo!
Egyelore piszkosul faj, meg nem is ferek bele a cipobe Betadinos dunsztkotessel, de mint irtam nem nagyon van mas valasztasom. Mar minden hulyeseget kiprobaltam, az anyatejtol kezdve a lokalisan alkalmazott homeobogyon at
a Betadinig. Tetran nincs itthon, pedig jo lenne! Latom en vagyok a piskotas mumus!
Szombaton ismet szulinapozunk, meg mindig Gyuriet, na meg apjanak is most lesz!
Holnap takaritok, vasarolok, fozok, mosok. Mindezt abban a ket es fel oraban gondoltam, amig Gyuri oviban lesz!
Amugy aranyosak a kolykeim, es jok is (vagy csak most mar Gyuri nem nekem rosszalkodik
)! Miki ataludt 2 ejszakat a napkitores ota! Es olyan kis mosolygos napkozben! Szomoruszemu Gyurit meg ugy tudom sajnalni neha! Pedig koszoni jol erzi magat, csak o ilyen! Nehez megvalni tole, eddig 3 evig velem volt sulve-fove, soha idegen nem vigyazott ra, legfeljebb neha-neha a szuleim, nagymamam. Most meg mar komoly ovodas! Es nemsokara talan nemetul is jobban fog tudni mint en!
Kangi,
Julcsi nagyot nott miota nem lattam! Hatarozottan huncut kisgyerek kepe lett, a huncut babapofibol! Hajvagas mikor lesz? Vagy novesztitek?
Kuldok majd neki csatot! Zsuzsi