megjöttem

király volt. már amennyire a bürokrácia az lehet
kriszta! édesek a rucik. nem is mondom melyik kettő a kedvencem
(a kocsiban hazafelé a puszi nyuszi szólt a rádióban

nyusziapu meg csak vigyorgott )
szkagi! tök jó hogy még 2 hét és költöztök. azt a kis időt már féllábon is ki lehet birni.
titi! tényleg milyen laposka volt a feje. de nagyon tünci baba. jaj már ugy várom hogy nekem is legyen.
a bilibe meg majd beletanultok. elsőre nehogy már minden menjen! hozzá kell szokni hogy ha feláll és járkál nem marad ott mint a pelus és bármikor nem lehet használni.
kike! nekem küldhetnél abból az érdekes alakú kalácsból. becsuknám a szemem evés közben. az ize tuti kárpótol a csálésága miatt!
jah egyébként 2 óra alatt elintéztünk mindent ugy hogy olyat is csináltunk ami nem volt betervezve.
odaértünk az anyakönyvi hivatalba. mondanom se kell jó sokan voltak. nah de bejutottunk. a nő elkérte a papirokat. elkezdte kitölteni. aztán odaért az én adataimhoz. erre közölte, hogy mégis ugyanmár mondjam már meg hogy gondoltam hogy megcsinálja az apaságit, hisz lejárt a személyim
jaj olyan ciki volt. de hát nem szoktam én nézegetni a személyimet. aztán mondtam hogy csináljuk már meg valahogy, ne kelljen visszajönni, mert igy is nyusziapu lógásban van a cégtől.
erre rángatta a fejét de a jogsim alapján csak megcsinálta. tök rendi volt.
aztán okmányiroda. oda nyusziapu készült a kocsi miatt, de igy nekem is sorba kellett állnom.
nah ő persze már nem kapott sorszámot mert az időbe már gondolom ő nem fért volna be.
erre beállt az információs pulthoz én meg a fényképészhez.
az info pultnál soron kívül megcsinálták neki az igazolást
aztán nekem is megvolt a fotó, csekket befizettem, de még mindig rengetegen voltak előttem.
aztán én is info pult. kicsit füllentettem
háromnegyed 3 volt. mondtam a csajnak hogy nem lehetne nekem soron kívül megcsinálni, vagy időpontot adni másik napra, mert 3-ra már a város másik végén kell lenni dokinál
erre mondta hogy adjam oda a papirokat megcsinálja. tök rendi és szimpi volt.
5 perc és kész voltunk. 2 hét mulva megkapom postán.
de könyörgöm!!! akkor miért kell órákat várni egy-egy papirra?????? ha lám-lám megy gyorsabban is... nah mindegy. szegény kicsi fiam... mire nem jó egy pocak?!?! nah de tényleg nem csinálok többet ilyet. nem szabad. de az az igazság hogy nem lett volna türelmem ott ülni még egy órát minimum. és a hasam is kicsit feszíett már a sok járkálástól.