A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Még valami Fogyás. Hát én nagyon sokat híztam terhesség előtt a hormonoktól. Valószínúleg így reagált rá a szervezetem. 74 kg kezdtem a terhességemet 80 kg fejeztem be. És most a döbbenet 63 kg vagyok. Én szerintem a terhességi diabétesz is bejátszott.
Na rokizok hívnak.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok

Képzeljétek Petrusom tegnap megfordult a hátáról a hasára de vagy 50x le sem lehetett állítani annyira tetszett neki.Tudom hogy sok baba már rég csinálja de nálunk egy nagy újdonság.És mikro hazajött az apukája neki is megmutatta rögtön :lol:

Mesi: Köszi :) Zsozsó egyszerűen zabálni való igaza van hörcsögnek agyon lehetne puszilgatni.

Maggie: Nagyon de nagyon csini vagy!!!

Meryke? Silka?

Ági

Kép

Kép
agica1126

mikro= mikor

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Nem semmi éjszakánk volt. Most megint sokszor kelősre sikeredett, ráadásul hajnalra úgy tele lett a kicsi orra, hogy azért nem tudott pihenni. Én gyakorlatilag f5-től fenn. :twisted:

Tudom már! :lol: (Mindig elfelejtem, hogy mit is akarok :oops: )
Anyásság: Emese vígasztald meg a Kedvest, Te meg készülj, mert fog ez változni. :lol: Most még tőled függ, de hamarosan öntudatára ébred és akkor jajjjjj!! Szerintem ez most még teljesen természetes, nem is lehet mást várni.

hírességek: esküszöm, én néha sajnálom őket. Nem csinálhatnak semmit, mert egyből címlapra kerülnek. Holott az átlag emberekkel is történnek uolyan dolgok, sőt érdekesebbek is akár. CsG meg akkora szerintem, hogy kocsi nélkül is elüthetne. :lol:

tali: Most jutott eszembe, hogy május végén van a keresztfiunk szülinapja, majd meg kell kérdeznem, hogy mikor lesz a buli, nehogy ütközzenek az időpontok. Pedig már a Kedves is készül.

Éva: de jó, hogy nincs baj. Tudtam, tudtam. Bercó dettó ilyen, sőt. A minap az ágyon próbálkoztam vele, hátha rákapna a táviránítóra. Szagot is fogott, de mivel nem érte el, ahelyett, hogy odakúszott v. mászott volna, megfogta az ágytakarót és magához húzta a zsákmányt. :lol: Nincs is esze! :lol:

Ma reggel meg pápá-zott. Igaz, amikor mentek el a fiúk, akkor hiába integettek, meg pápáztak. :P
Olyan szépen tud berregtetni, már nem is nyálaz közben, szépen pörög, csudi édes hangja van. Szépen ciklizál is, jönnek a babababa, gegege, stb-k. Tegnap Momó hallotta a telefonban, tök jól szórakozott.
No,még egy. Van egy kép, ahol egy almával birkózik Albert. Gergő ette az ominózus almát, a kicsi meg rácsatlakozott. Dávid meg megjegyezte: Vesszük itt a hülye, drága játékokat, közben meg milyen jól elvan egy almával. :lol:
dmaggie

Éva! Elfelejtettem :oops: . Bármelyik lehet szerintem. Ha nincs más ok, akkor tényleg vagy a fogacska vagy a szep. szor.
Hűha! :shock:

Ágica! Éljen, éljen, éljen! De bizony nagy dolog. Én mindig minden újdonságnak nagyon örülök, legalább annyira, mintha Bercó csinálná.
dmaggie

Bongyi baba jelentkezz!!!!!!! Bongyi baba jelentkezz!!!!
dmaggie

Jó reggelt!

Mesi!

Igaza van Meggienek Karcsika is olyan anyás volt mint most Zsozsó
még a wc-re sem tudtam ki menni mert egyből bömbölt,
most meg az se baj ha nem vagyok a közelében elég az apja.
Proba képp csináljatok olyat mind ketten ott vagytok vele
párod kezdjen játszani vele te meg szép lassan osonj ki.
Kis fiam is csak akkor sírt amikor látta,hogy megyek el ha nem látta elvolt akár meddig.

Ágica!
De jó -de jó csak be indul Petra is. :D

Na akkor a beigért képek.

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Gáborról megint nincs mert vagy haverozik vagy épp nincs kedve,
de csinálok majd olyat amin 3-an vannak.

Detti!
Hogy vagytok?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Lizinek és Zitusnak boldog hófordulót!!!

Jól vagyunk, csak mindig van valami elintéznivaló.
Most készülődök Zsolti szülinapjára, szombaton lesz. Ebédre meghívjuk az anyukáját, meg az enyémet, és itt lesz a kisfia is. :D

Tegnap meg megnéztünk egy földszinti 3 szobás lakást (ismét). Nekifutunk, meghirdetjük ezt a 2 szobásat, és majd meglátjuk, hogy mennyien érdeklődnek. :roll:

Szeli éjszakánként rendszerint 12-kor és 4-kor kéri a cumit. (Emlékszem, hogy egy hónapos korában is ezekben az időpontokban ébredt enni… :roll: ) Úgyhogy kissé karikásak a szemeim. Próbálok napközben pihenni.

Remélem, minden baba és mama jól van! Most fogok visszaolvasni! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! Nem is mesélem! Először főztem Szelinek (sárgarépát), illetve pároltam az új párolóval, és ízlett neki!!!!!!!! :D :D :D
De annyira érdeklődik a kanál és a kistálka után, hogy minden csupa sárgarépa lett. :? Utána le kellett zuhanyoznom az etetőszéket, Szelit pedig át kellett öltöztetnem. :lol: A kanalat megfogja, és beleirányítja a szájába + nyúlkál a tálkába. Én azt hittem, hogy ez még később lesz… :roll: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Lizi baby boldogságos hófordulót

Silka Hol vagy? kérünk szépen képeket a Balatoni hosszú hétvégéről.

Sense ???????????????

Marica Remélem hamarosan befejezitek a költözést, pakolást és újra tudsz jönni.

Mesi Mehetünk akár a játszóházba is. A Csabával úgy egyeztünk meg, hogy nekünk mindig a kialkudott ár él 8) 8) (15 e) De akkor össze kéne írni, hogy ki jön meg akkor lefixálni az időpontot.
Tüneményes a bébitaxis Zsófika :lol: :lol: Cica se profi még, ne gondold. De azért minden nap próbálgat.

Timi elfelejtettem írni, hogy milyen ügyesen mászik Vikdani. Teljesen belejött :lol: :lol: :lol:

Maggie van még miből leadni hidd el :? 89 kiló voltam mikor teherbe estem, 95 kilóval mentem szülni. Most vagyok 75-78 között. A hormon kezelésekelőtti versenysúlyom 56-60 kiló volt. Olyan jó volna újra annyi lenni :roll:
Vauuuu nagyon csini vagy :lol: :lol:

Ágica ügyes Petrus nagyon :lol: :lol:

Fleur Ne aggódj. Sose azt kell nézni, hogy mi az átlag. Lilla így érzi jól magát. Amit eszik azt le is mozogja. Ti se vagytok túlsúlyosak apával. Csinálj mindent úgy vele mint eddig. Több ételt úgysem fog elfogadni csak annyit eszik amennyire neki szüksége van. Mondhat az orvos bármit vagy a táblázat mutathat bármit.

Éva Igen sorstársak voltunk :lol: Hajrá az avatar cseréhez. Szeretnénk látni most hogy nézel ki.

Hörcsög kérünk szépen sok-sok képet :lol: :lol: Hisz már jó a géped :wink: :lol:

Rólunk: este nagyon nehezen aludt el Grétike, a szokásos 8 óra helyett 9-kor az az 1 óra sírással telt :( Hajnal 1/2 4-ig aludt majd akkor felsírt. Visszaaltattam. Majd 1/2 6-kor ismét akkor már mellette kellett maradnom de lagalább aludt így 1/2 7-ig. Ma reggel már automatikusan adtam neki a chamomillát és nap közben is többször fog kapni. Bújjon már ki az a fogacska :roll:
Tegnap ugye megint figyáztam a barátnőm kislányára. Hááááááááááát elég nehéz két örökmozgó kicsivel. Az egyiket a lépcsőről szedtem le a másik akkor már a virágot akarta megkóstólni. Ha a Gréti játszott egy játékkal Annának tuti az kellett és viszont. Ha meg nem tudták elvenni a másiktól jött a perlekedés a maguk kis édes nyelvén. Tündériek voltak de fárasztók is. Azért jövőhéten is jön Anna baba mert az anyukájának dolga van. Majdcsak belejövök 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi! Te egy istennő vagy!

Én meg hülyülök. Elfelejtettem megnézni a táblit. :oops:

Tündérlánykák, Lizi, Zita sok boldogságot Nektek!
dmaggie

Szép reggelt!

Itten parázok, mert Szüleimnél vagyunk, Máté meg bent alszik egyedül a nagyágy sarkában. Attól félek, ha nem sírva ébred, nem hallom meg, és elindul kifele. Majd koppan a padlón és akkor majd meghallom... nem akaroooom!:shock: :cry: Épp nézegetem vaterán meg teszveszen az utazóágyakat, találtam is pont jót (helyileg is), de még nem licitáltam, meg kéne beszélni Apánkkal... :roll:

A tegnapi utazás nem volt rossz, bár jól elfáradtunk. Lecseszés elmaradt, mitöbb kész normális volt a főnököm. Persze azóta emailen még küldhetett valami gorombaságot, de még nem mertem megnyitni a postafiókomat. :oops: :lol:
Máté mindenkit elvarázsolt, át is kéredzkedett az egyik kollegám ölébe (naná, szemüveg volt rajta), aki meg tudom, hogy tök régóta szeretne Apa lenni, csakhát Anyát nem talált még hozzá... szóval szerintem nagyon örült Máténak, legalábbis úgy látszott.

Néztem itt a képeket, amiket feltettetek, és annyira aranyosak a Gyerkőcök. Már nem is babák.
Jó lenne megint talizni Veletek, de egyetértek, a Margitsziget nem túl praktikus, bármilyen szép is. Jobb ötletem nincs (hogy lenne, mikor nem is ismerem Bp-t még). Egy tuti, nagyon szeretnénk menni a talira, de a júni 10. körüli 7vége nem lenne jó. Apukám akkor lesz 50 éves.

Ja, és Máté ma tiszta nyaffa. :( Két ponton már átjött a felső jobb metszője, de még nem az igazi az áttörés, talán estére. És nyomul a bal egyes is. Remélem, hamar túllesz rajta, mert szegényem ma még csak vinnyogott, sikítozott, meg nyüszögött. Én meg úgy tudnék bőgni ilyenkor. Persze segített Neki a dentinox elaludni, meg homeós bogyónk is van, de akkor sem tudok többet könnyíteni rajta. Túl kell esnie ezen...:(

Majd még próbálok jönni, de ez Mátétól is függ.

Detti
KépKép
kiskolbi

Zitusnak is boldog hófordulót

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Nekem sem ebéd az ebéd hús nélkül… :oops:
Nekünk kefírt és joghurtot 8-9 hótól javasolta a védőnő!

Ti adtatok már zöldbabot??? Fagyasztottra gondoltam. Azt csak össze kell turmixolni megpárolva??? Vagy hogyan??? :roll:

Ancsi! Szeli is nyűgös volt tegnap délelőtt. Nagyon sírt. Tuti, hogy a fogacskák fájnak… :cry:

Reggeli tápi,
Tízórai gyümi,
Ebéd fél 2-kor főzi (most már párolni is fogok sk :D ), heti 3x husi (csirke, pulyka), sajtot még nem kapott, de már lehetne reszelni a főzibe. Liszteset még nem adtam.
Uzsonna gyümi
Vacsora tápszer

Timi26! VikDan: Hát igen, a távirányító hatalma!!! :lol:
Édesek együtt a kádban! :D
Na, hogy van ez a jégkockás husi fagyasztás? (Elfelejtettem. :oops: )

Kép

Kép
regcsiken14

Dorkának,Lizinek,Zitusnak Boldogságosat :)

Mesi!
Zsófka egyszerűen tünemény :) olyan zabálnivaló :) (én csak Nóra-Iza Bk-val szoktam talizni,beszélgetni,Ő itt lakik a közelben :))
A kutyás képen akkorát röhögtem(bocsi) de aza grimasz :) :)

Maggie!
szerintem csini anya vagy és nem is látszik rajtad h. hány éves vagy :)

LMóni!
akkor erőteljesen szokod a 2 gyermekes életet :) csomag megjött,majd még püzök :)

Dotildi!
nagyon jó a sorozat :) a receptjeidet gyűjtöm aztán egyszer gmailre elküldöm,mert olyan jók :)

Bálinttal tegnap és előtte egy nappal brokkolis főzeléknek nevezhető vmit etettem :)úgy zabálta :) szopi után benyomott még 100 gr-ot(vazze hülyülök már én is mérem mennyit eszik :shock: a 7 hónap alatt nem csináltam ilyet :)
Míra tegnap az üres pesti lakásban talált egyetlen eldobható borotvát,persze ki kellett próbálnia,a száját elvágta.Só sem volt,szomszéd sem volt otthon,apa nyalogatta neki a száját :roll:
hazaértek Míra kért gyógyító italt,de borsmenta legyen benne :) aztán kiegyeztünk gyógyító kakaóval amit szívószállal ihatot :) s mára már semmi baja(szerencsére nem vette észre a tükörben azt a mini sebet ami van :) )

Tali!
Nekünk inkább a 7-8-ai hétvége lenne jó,mert júni 1-én dédipapa megkereszteli végre a 2 legkisebbet :)

pusz

KépKép
viranka

Ne haragudjatok :oops:

Lizi és Zitus boldog hófordulót nektek.

Lmóni: Csak kijön már a fogacskátok és jobb lesz remélhetőleg az éjszakátok.Legalább gyakorolsz Annával majd ha lesz kistesó már profi leszel.

Kiskolbi: Drukkolok hogy hamar áttörjön Máténak a fogacskája.

Regi: Akkor a végére minden tiszta lett :lol: Most hogy felújítottátok már el is adjátok? :shock: Gondolom egy nagyobb lakás sokkal jobb lesz nektek. :D

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sajonos nekünk nem lenne jó a 7-8-i hétvége :oops: :(

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Doki? Már nagyon kéne mennem......de valahogy nehezen veszem rá magam pedig most csak bogyó kell. :roll:

Kép

Kép
agica1126

De aranyos Marci, ahogy elaludt az asztalnál!!! :lol:

Viranka! Ez jó! Micsoda emlék lesz Mírának, hogy ő tanította a mondókát! Én a mai napig emlékszem, hogy az egész óvoda az általam kitalált papírsárkányt hajtogatta!!! :D

Heni! Miután nem tudunk úszásra menni (most már fel is adtam), így nekünk is lesz fürdető karikánk!!! :D Ari benne Péterke! Majd én is dobok fotót, ha megjött!

Nálunk kedvesek az emberek hál’ istennek. Kinyitják nekem rendszeresen az ajtót, előre engednek, eltolják az utamból a bevásárló kocsit, ezerrel dícsérik Szelit, szóval ezzel elégedett vagyok!!! :D

Dorka nagyon huncut evés közben! És micsoda szemek!!! :D
Szeli pont fordítva működi, a gyümi jöhet bármilyen mennyiségben, de a főzit nem mindig eszi meg… :roll:

Fogyókúra: Sajnos alváshiány miatt nehezebben megy :( , pedig még legalább egy 10-est jó lenne lefogyni… (eddig 6 lement, de nem látszik… :? ) Én kevesebbet eszem, reggelire csak tejeskávé, vacsi max 6-kor, édesség heti 1x, tészta ritkán, és sok-sok víz!!!

Kaqk! Szerintem fogzás miatt simán legyengülhetnek, ezt el tudom képzelni! Gratula a fogacskához! :D

Ja! Szeli issza ám a vizet, de kizárólag a mi poharainkból (üveg). Viszont így nem sok jut a kis gyomrába, mert csak kortyolgat. :?

Na, felébredt… :roll:

Ágica! Hát ez úgy van, hogy mi bármikor cserélünk, ha van a közelben 3 szobás, de sajnos nehéz összehosszehozni. De emiatt nem ülhetünk ölbe tett kézzel évekig, mert ki tudja, mikor jön össze. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt, Lányok!
Zitát és Lizikét Isten éltesse sokáig!!!
Kép

Maggie: szerintem is rendkívül szép nő vagy! Kis "Almabírkózó" Albert nagyon ügyes baba!

Gremese: Zsófia hercegkisasszonynak szép limuzinja van, csak még meg kell szelidítenie! A Margitszigettel kapcsolatban igazad van, én még a kullancsoktól is tartok.

HSzÉva: jaj, de édes vagy, jólesett, amit írtál! Remélem, hogy most már végre vége ennek a sok bajnak nálunk... Az éjszakák nálunk is teljesen rapszodikusak, kaotikusak. Hol csak kétszer ébred, hol 20-szor, mikor miért... azt hiszem, csak kivárni tudunk, KITARTÁS!!!

Hörcsög: Ildike varázslatos kis hölgyemény!

Kolbikám: Neville Longbottom és a kard esete -- tudsz nekem segíteni? ;-)

Viranka: Míra nagy harcos tündér... emlékszem, Timi Rebekkája is egyszer összeszedett egy borotvát... ezek a lányok...

Fogacskákkal küzdő babák mamái: kitartás! És ezt csak Nektek ;-)
Kép

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !

Kösz mindenkinek a dicsiket :D !
Timi26, amikor elkezdted mondogatni, hogy fogytam, akkor még nem mutatta a mérleg :) (biztosan izmot építettem :wink: ). Mostmár mutassa :lol: !

H-né Éva, jó, hogy jelentkeztél :D ! Megértjük, hogy dolgozol, gondolom ez egyébként is húzós időszak egy könyvelőnek :roll: . De néha képeket rakj fel erről a tündéri jóképű kis pasiról :D !! Érte is hadd versenyezzünk mi, lányos anyukák :wink: :lol: !!

Én egyébként rögtön gondoltam, hogy nem Te játszol a férjed legjobb barátjával :wink: :lol: :lol: :lol: !!

Egyébként Pankának rendszerint végiggörgetem a babás fotókat, és majd' kiugrik a kezemből, annyira tetszenek neki :lol: :lol: !

Maggie, Vacak Berci tüneményes, Te pedig -már bocsánat- dilibogyó vagy :twisted: ! Csúnya, kövér és öreg :shock: !! Erre egy sugárzó fiatal szép kismamit látunk a képen (a barátnős képről beszélek!!!). Melyikünk nem szeretne 38 felett, 3 gyerek után úgy kinézni, mint Te???? Nagyon szép és csinos anyuka vagy!!!!! Te is szoktad mondani: csak semmi negatívkodás :P :P !!

Juba, merre mentek hétvégén?

Fleur, szerintem nem kell aggódnod (bár a doki jobban tudja), de gondolj csak bele, a kis Tazmán ördög Lilla mennyi energiát emészt fel a mozgással :shock: ! Hihetetlen nőci! Az én Pankám csak forgolódik és csúszkál, "rövidebb" Lillánál 1,5 cm-rel, és talán 80 dkg-mal nehezebb...A hugom kislányánál is volt ilyen időszak, hetente kellett mérni vinni, mert nem gyarapodott, de örökmozgó ő is :roll: . Most 11 hónapos, már hetek óta önállóan sétál :roll: . És a gyarapodása is megindult, de minimális, havonta 10-20 dkg.

Irina, ez tényleg nagyon durva :evil: . Panka most sem mindig bírja 3 óránként :shock: . Remélem, a kismamik elengedik a fülük mellett az ilyen "tanácsokat"... :evil: :evil:

Mesi, nagyon sok képet kérünk Zsófiról :D !!! Szuperek!!!! Úgy látom, ő nem annyira díjazza a kuttyok gondoskodását :wink: :lol: !
Én egyszer írtam, hogy Panka hozzátáplálását narancslével kezdtem :oops: ...annyira kinézte a számból, hogy nem bírtam nem megkóstoltatni vele :oops:. És imádta, de azóta még nem adtam neki :D . Szerintem az ilyen mini falatok nem okozhatnak bajt, de pl. tejet én sem engednék neki :? .
Tök jó, hogy ennyi ismert emberrel találkozol :D ! Bencétől egyszer Siófokon Psota Irén volt teljesen elragadtatva (kb. 2,5 éves volt), Bence pedig Psota Irén kiskutyájától :lol: :lol: .

Ágica, hurrá :D !! Látod, mostmár le sem lehet állítani!!!

Hörcsög, mászunk kifelé a kórból, köszi :D !

Nagyon jók a képek!! Rá sem lehet ismerni a gyerekekre :shock: !! Ildike tiszta Karcsika, Karcsika nagyfiús az új frizuval, Ildikének is sűrű barna haj :shock: :D !! Nagyon szépek :D !! Mostmár gyakrabban tegyél fel képeket!!

Megyek, Lujzi felébredt :roll: !

Ja!

Lizinek és Zitusnak nagyon boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

:D :D :D Kép Kép Kép

Kép
hajagosné szabó éva

BOCS AZ EGYIK KÉTSZER MENT EL.

Kép
hajagosné szabó éva

Kép UTOLJÁRA A KÉT SZERELEM

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Hófordulós kishölgyeknek nagy puszi!

Na, tegnap jól leírtam miért nem veszünk lakást... Erre tegnap apával este 8-kor nagy hirtelen mégis úgy döntöttünk, hogy vágjunk bele.
Történt egy-két változás a munkahelyén, úgyhogy a karrier érdekében inkább maradni akar itt.

Úgyhogy azt hiszem lakást veszünk!

Ma megyünk is egy ingatlanirodába. A nyáron a témát le is kellene rendezni ha a körülmények megfelelnének... Szóval szorítsatok! Ha nem oké a dolog akkor is átmegyünk másik lakásba, csak nem sajátba.

Jövök amikor tudok, puszi mindenkinek!
Ha a taliról van valami biztos és én nem vagyok, akkor valaki írjon légyszi privit!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kqak! Fél év? Nem gondoltatok arra, hogy inkább albérletbe menjetek addig??? :roll:

Hoppá! Valter is milyen helyes kispasi!!! :D

Kolbi! Dettyk! Szupi az új avatar!!! :D

Heni! Én úgy tudtam, hogy a vizet köti meg a só… :roll: Komoly???
8 kilót simán számolhatsz: Péterke + magzatvíz + méhlepény. Nagyon ügyes vagy! (irigy) :wink: Szerintem sokan ezzel szívunk, hogy a terhesség alatt feljött kilókat leadjuk. Ami előtte volt, az jó lenne… :? Ilyenkor „előnyös” a terhességi diabétesz!!!

VacakBerci (ez tetszik!) is tüneményes!!! :D De tuti a pihiszéketek!!!

Irina! Nálunk is a dupla előke játszik!!! Alul az etetőkabát, felül papír előke :oops: (különben moshatnám minden evés után, de meg se száradna :? ), utána arcmosás, kézmosás! :lol: Tegnap (mint olvashattad) átöltözés, etetőszék lemosása!!! Ja! És ha nem ízlik neki, vagy más nem kéri, rácsap a kanálra… :lol: :lol:
Irigylem Mesit (és még akinek a babája szépen eszik), hogy nem kell partedli!!! :wink:

Timi26! Irigylem a kitartásod, hogy nem vacsizol! Én nem bírnám. :oops: Ráadásul ezektől a zsírégető kapszuláktól én mindig éhesebb voltam… (és nekem is ment tőle a hasam). :?

Maggie!!! Tök jól nézel ki!!! :D (Az avataron idősebbnek látszol… :roll: )

Mesi! Szupi a bébitaxi!!! Zsozsó milyen érdeklődve figyeli! Éééédes! :D

Na, ezt elküldöm…

Kép

Kép
regcsiken14

Annyira szépek a kismanók a képeken! Úgy szalad az idő....Kicsit jó lenne visszamenni az időben néha. :)

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Zsozsó: „Jaj már, nem kérek pusziiiit!!!” :lol: :lol: :lol:

Szelin azt vettem észre, hogy mintha egyformán szeretné az apját, a Mamit és engem is! :D De lehet, hogy ezt befolyásolta a szopi hiánya is… De én ennek örülök, mert olyan jó látni Zsoltit, hogy mennyire boldog, hogy így imádja a lánya!!! :D

Ja! Szeli (amikor már álmosabb kicsit) sírva fakad, ha kimegyek a szobából… „Apa, kezdődik!” :lol: És akkor is sír, ha ide-oda rohangálok a lakásban, és mire utolér a konyhában, addigra megyek vissza a szobába… :shock: :oops: :lol:

Petrának gratulálok!!!!!!!! Látod! Nincs itt hiba!!! :wink:

VacakBercinek jobbulást!!! :(
Az igen!!! Eszközhasználat!!! :wink:

Ildikének micsoda csajos pofija van!!! Nagyon szép! :D

Hát nem érem utol magam… :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna! Hát akkor hajrá Nektek is!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!!

Lizi bébinek BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Dmaggie: igazán nincs miért szégyenkezned!!! Legalább úgy szeretnék én is kinézni, mint te 10 év múlva!!! :D

Éva: csuda aranyos kispasid van!!!

Gremese: zabálnivaló Zsozsó a kutyával!!! :D És a taxis képek is szuperek!!!!!!!!!!!!! :D
Minket össze kéne gyúrni, ugyanis nekem meg a combom és a fenekem olvad, a hasam meg hatalmas!!!
Íme:
Kép Kép Kép

Regi: az első pár nap nagyon rossz, utána hozzá lehet szokni, főleg ha a végeredményre gondolok! De én néha szoktam kivételt tenni. Pl: nálunk az április-május tele van szüli és névnapokkal! Bizony ettem 1-1 szelet tortát, meg szendvicseket is!
Hasmenésem nekem nincs, csak sűrűbben kell WC-re járnom. De ha épp nem vagyok itthon ha rám jön, akkor is tudom kontrollálni... :lol:

Kép
Kép
timi26

Kérdés: Milyen rízst adtok a babáknak??? Sima rízs, vagy babarízs. A babarízs hogy néz ki egyáltalán, milyen a csomagolása??????

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Igen, már a múltkor is néztelek, hogy alul milyen vékony vagy!!! :shock: Nekem jön mindenhova egyszerre... :roll: Illetve remélem, hogy MEGY LE mindenhonnan egyszerre!!! :wink:
Végülis én is napi 2x eszem, mint Te! :D De nekem tényleg nem jók ezek a tabletták. Valszeg azért, mert nekem amúgy is gyors az emésztésem...

Kép

Kép
regcsiken14

...illetve az anyagcserém... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Emese: olyan édi..nagyon nagyon cuki ez a Zsófi baba!!! Tényleg nagyon jó képeket készítesz róla! A kutyás kép nagyon szupi, nekünk egy németjuhászunk van és majd ha kész a ház jön velünk..most anyósnál lakik, de EMma nagyon szereti nézni, követi a szemével h mikor mit csinál. Remélem jóban lesznek!!!:-)

Maggie: köszi az infót, nem egyszerre szoktam adni a homeós meg ugye a száj nyálkahártyán fel is szívódik , így ha 30 perc múlva adom neki a dentinoxot, ha kell, akkor az már jónem??
38 az nem is sok..ekkora fiukkal! Jól nézel ki ne aggódj!!!

Bébi taxi: nekem is nagyon tetszik biztos beszerzünk egyet hamarosan! kedvet kaptunk!!:-)

Ágica: gratula a forduláshoz!!

Hörcsög: Ildika nagyon édi abban a kis kalapban!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: lakás csere?? Hajrá!!! Karikás szemek...nállam is!! :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Lizy baby boldog hófordulót!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kiskolbi: kitartás!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Upsz!

Zitának is sok boldogságot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: jégkockatartós husi! Én megpároltam jól összeturmiszoltam és beleadagoltam a j.k. tartóba. Aznap amikor husis nap vn reggel kiveszek egy kockát és délig felolvad akkor összenyomkodom a főzivel agy villával vagy botmixerrel.

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka: :shock: :shock: :shock: jujjjj!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: eszünkbe sme jutott, nagyon jóü a kapcsolat a szülökkel, hely is van nálluk, nyugdíjasok, és nem utolsó sorban spórolnánk vagy 6-700.000.-t a fél év alatt ami jól jön az új háznál...:-)
reméljük a kapcsolat jó marad!!! meglátjuk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna: hajrá nektek is a lakás cseréhez!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :D !

Most kezdek visszaolvasni.

Emese!nem győzöm magam ismételni,Zsófi egy gyönyörűség :wink: !!!!!Én kérdeztem,hogy hol tart apátok.Az igen 10 kiló az nagyon sok,gratulálok neki!!!!Az mi apánknak meg kb annyit kéne híznia,annyira kis poszka valagu :lol: 8) Én sose leszek olyan sovány mint ő :oops: :lol: Hiába ő ilyen fajta én meg sajnos amolyan...

Híres emberek:egyszer mikor apával fent voltunk Pesten az Andrássy úton megláttam Batiz Andrást(akkor még ő is a fokuszba volt) átkiabáltam neki az út másik felére,hogy hééééééééj Andris!!! :shock: :lol: 8) (tök meglepődtem,hogy ott látom :oops: ...)
Apa meg tök lecseszett,hogy ne égessem már őt... :twisted:
Aztán azóta láttam pár híres embert de nem kiabáltam :oops: :lol: (pedig... :lol: )

Ildike és Karcsika nagyon édesek!!Micsoda szép kalapja van a kishölgynek!!

Éljen a répa evő Szelike :D !!

Máténak mennek a gyógypuszik a már félig áttört fogacskákra!!

Hurrá,Petrus is ventilátor lett :lol: Gratulálok a forgáshoz!!!

Éva!Valtika nagyon szép kislegény!!!Kérünk közös képet is amin Te is rajt vagy!!63 kiló :shock: Azt,hogy csináltad??

Zitusnak Lizinek és Dorkának boldog hófordulót!!!!

Kép

Szegény Míra :shock: Neki is küldöm a gyógypuszit,bár gondolom a kakaó már segített :wink:

Dettyk!Borgátára megyünk,ott van nyaralónk(anyáéknak)nagyon szeretünk ott lenni :D Tavaly sajnos nem jutottam el,az idén bepótolom.És apa mégis jön!!!Meg még a nővéremék is :lol: 8) Jó buli lesz 8)

Miléna!De jó,gratulálok a házhoz!!!

Timi26!Ne viccelj ha így néznék ki eszembe se jutna a fogyókúra!!!!!!!Tök jó csaj vagy!!(má ne tarariccsá :wink: :lol: )

KépKép
juba

Csajok, Ádi mellkasán (nyaktól a hasa aljáig) különböző méretű, pici pattanásszerűségek jöttek ki -- ez ételallergia lenne? Mindent átgondoltam, de nem tudom kisakkozni, hogyha az, mi okozta. Már két napja éreztem dudorokat a bőrén, de nem váltak pirossá, csak ma. Szombat óta kapott pulykahusit, annak már ki kellett volna jönnie, nem? Meg ma kapott új kajaként pár falat körtét, szerintem az nem lehet. Csak én jöhetek szóba (a szoptatás miatt), de csak epret ettem tegnap este (de akkor miért voltak dudorai tegnapelőtt óta), meg ma. Egyedül még a földimogyoró jön szóba, azt az elmúlt két napban elég sokat ettem. Szerintetek? Mindjárt megnézem, a bárányhimlő hogy fest, de vendégségben utoljára pénteken voltunk...

Kép
Kép
irina

Megnéztem pár bárányhimlős képet, hát nem tudom... ami fura, hogy Ádi nyakánál is kijött négy nagyobb piros pötty, de már vagy 4 napja. Nem vakarózik egyáltalán... hát figyelem nagyon, aztán meglátjuk. Meg olvasgatom a neten, amit lehet... de kérem, akinek a babájánál előjött ételallergia kiütés formájában, írjon!

Kép
Kép
irina

No: a bárányhimlőnek 2 hét a lappangási ideje (ezt tudjuk Virankától), mi a babás helyen 6 napja voltunk, és nem tudok róla, hogy a baba (2,5 éves) bh-s lett volna mostanság (ettől még persze lehetett). Láza nincs, hőemcsi volt tegnapelőtt estefelé, de náthás egy kicsit, attól is lehet. Az imént csekkoltam Ádi pocakját: a pirosság szinte teljesen eltűnt, icipici, mitesszer méretű dudorok vannak csak a bőrén. Lehet mosószerallergia is (eddig nem volt), talán nem öblítettem ki eléggé a ruháit vagy sok mosószert tettem a gépbe.
Na, kezdek megnyugodni...

Kép
Kép
irina

Irina!

Vagy a melegtől pöttyös Ádi :) ez előfordulhat bármikor :) és amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan el is tudnak tünni....
Nyárelején,nyáron ez előfordulhat(de máskor is ha túl van öltöztetve a baba) nyugi nyugi.... :lol:

KépKép
viranka

Irina! Olyan édesen aggódsz! :D
Virankának lehet igaza! Talán túlöltöztetted. Zsozsimozsi ( 8) ) is szokott piros pöttyös lenni a melegtől. A nyakán, a mellkasán, a tarkóján... Mikor hol.
És valóban, hipp-hopp eltűnnek a pöttyök!
Nyugi, semmi baja Ádinak!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

már napok óta be akarok jelentkezni, de csak nem sikerült… Az emeleten bontják a teraszokat (garanciális javítás) és egész nap megy a légkalapács. Gondolhatjátok, Lizókám (meg a többi baba a házban) hogy élvezi. :twisted: Így aztán sokat sétálunk. Ha meg itthon vagyunk, akkor ott vagyok mellette, mert nagyon fél a hangoktól.

Hétvégi balatoni út „gyönyörűen” zajlott: csüt. de indultunk neki, az M7 kivezetőjéig pont 2 óra alatt jutottunk el, és onnan még további 2,5 óra várt ránk. Kiscsaj másfél óra után elvesztette a türelmét, nekiállt nonstop üvölteni. Nem tudtam mit tenni, 20 perc után kivettem kicsit az ülésből – akkor éppen pont 5 km/h-s sebességgel „szaggattunk” az autópályán. Az útra elvitt 1 kajci neccesen volt elég, az autópálya mentén megálltunk egy peluscserére, de esélyünk nem volt bejutni a helyiségbe, úgyhogy maradt a hátsó ülés. Magunkban szummáztuk az esetet: nem neki való a hosszú egy helyben levés. És soha többet nem indulunk el hosszú hétvégén. Sajnos a 7vége folytatása sem úgy sikerült, ahogy terveztük: egy csomót esett az eső, így alig jutottunk ki a kertbe és a férjemnek bedurrant a foga, úgyhogy péntek du jöhettünk is haza… :cry:

Amióta fölálltunk, azóta egyfolytában állni akarunk, mindig, mindenhol. Magától még csak rajtam tud fölmászni, de ha fölállítom a járókában, akkor odébbmegy. Tegnap is a frász jött rám, leraktam az egyik irányba, pár perc múlva meg látom, h a járóka asztalhoz közeli oldalán nyújtózkodik a csekkekért, és mivel nem érte el, elkezdte tépni a terítőt. Húzott lefele mindent, fényképezőt, mobilt, laptopot… :shock:
Étvágya mintha kezdene nőni, már rakom bele a rántást a kajciba, ez is néhány plusz kalória, ami igencsak ráfér. Tegnap úgyis összeszorult a gyomrom: fürcsi előtt felállt a pelenkázón meztelenül és olyan kis soványka. Pontosabban nagyon hosszú baba, sztem még mindig nincs 8 kiló… Bárcsak hízna egy kicsit!

Na, mindjárt visszaolvasok érdemben is, mert eddig csak áttekertem az előző 2 oldalt.

Nagyon köszönjük a köszöntést!
Isten éltesse a másik két hölgyeményt, Dorkát és Zitát is!
Kép
Meg persze minden babának és mamának sok puszi, akik a napokban ünnepeltek!

silka
silka

Viranka, Gremese, köszi! Remélem én is, hogy csak a melegtől jött ki, nekem is vöröslik a karom alja...

Bonyolult Mami is coming again:
Szoptatósok: logikailag nem bírom levezetni, hogy bírja majd ki a mellem a hosszú szünetet.
Így állunk most:
1. hajnal/reggel: szopi
2. délelőtt: gyümölcs + szopi (egyre kevesebb az utóbbi)
3. ebédidő/kora du.: főzelék/husi
4. késő délután: szopi
5. este: szopi

Megoldható szerintetek, hogy az ember egyszerre mindig egy mellből szoptasson és így jusson el a reggeli-esti szopi meghagyásáig. Mert én most azt látom, hogy pár hét múlva a 2. (délelőtt) szopit hagynánk el, de a mellem ezt egyáltalán nem tolerálja, merthogy a hajnali/reggeli szopival a baba leszívja a soron levő egyik feltelt mellett, utána meg a másikat délelőtt. De ez nemsoká elmarad és csak késő délután jönne a másik mell kiürítése (merthogy a 3. időpontban nincs szopi). Még a 2. időpontig is alig bírja ki a másik mellem, nemhogy késő délutánig! Aki próbál szopikat elhagyni, hogy csinálja, hogy tervezi? Váltott mellel ez megy vagy mindkettőt célszerű "használni"? ;-)) (Most annyira megbolondultak a melleim ettől, hogy az egyik lazsál, a másik meg túltermel, így egymás után kétszer is a túltermelősből szoptatok, időnként meg a kettő megcseréli a szerepét... szóval egyáltalán nem értem.)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?