A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Csak jövőhéten tudok képet rakni mert Anyósomék ma utaztak el egy hétre és csak Nekik van gépük! Opel Vectrát vettünk! :D

Sziszka! Köszi!
Vendég

Érte kellett menni, azt h hova megmondják ott.Én nem voltam Apa volt érte, majd megkérdezem tőle! Most nincs itthon!

A házasságiból nem tudom milyen régit fogadnak el, nekünk májusba volt az esküvön és az jó volt novemberben!

Szerintem nem sokra mentél ezekkel az infokkal! :oops:
bencuri

Lányok, de jó nektek hogy ilyen alvókátok van 8 kor már szunya! Irigy!
bencuri

De de azért köszi!
Vendég

Én is csatlakozom az álomkórosak csapatához! Éjjel is jól aludtam kivételesen! És egészen 11-ig aludtam (vagy fél 12) :oops: ! Most 7-től 8-ig szundítottam egyet míg párom haza nem ért.... de lassan megyek asszem zuhizni, hajat mosni, és aztán szerintem alvás.... bár elég nehéz mert itt még 10-kor is világos van.... és ez csak egyre rosszabb lesz....jönnek a fehér éjszakák!

Párocskám ugy nézem teljesen "lerobbant"! Már nem csak náthás, de fáj a torka, és hőemelkedése van! (Pedig amilyen ritkán beteg)! Remélem én nem kapom el.... mert akkor én még gyógyszert sem vehetek be! De azt mondta bemegy dolgozni holnap.... azt mondta 1000 korona kiesés sok lenne (ez igy is van, de azért nem lehet egy leányálom betegen a gép előtt ülni egész nap, és a melóra koncentrálni)!!!

d.dodó

Sziasztok!ű
Úgy néz ki mintha én lennék ma az első aki ide tévedt 8) 5-tól fent vagyok és vasalok meg főzök nmtudtam pihizni tovább kipatant a szemem :roll: .

Maverik:
tényleg édes kis párod van :wink:
Vidokata:
A házasági anyakönyvi kivonatot ott kell kérni ahol össze adtak benneteket, de nem muszály személyesen le lehet levelezni is.Legalább is uncsitesómék Gödöllőiek és Egerbe esküdtek s mivel veszélyeztetett mamzi volt így csinálták.
Teó:
a 4D-vel ne foglalkozz, én ugyanígy jártam 2 hete csak bal agykamra tágulatot fedeztek fel amire aszt hittem idegöszzeomlást kapok, hogy mért van ez....aztán a dokim helyre rakta az agyamat, hogy talán Ő az orvosom és stb....igaza van, ezek a dolgok előfordulnakl és lehet hogy semmi különös, pont egy olyan mamit hozott példának aki vesetágulatos baba mamija volt.Azt elfelejtették neki mondani, hogy milyen gyakorisággal van ez méretileg hova sorolható...mire szerencsétlen csaj annyira bestresszelte magát, hogy 36 hetesen megszült, miután kiderült, hogy semmi komoly de az uh-n mondani kell infókat is így annyit mondott a doki jó hogy vannak ezek a ketyerék, de mindent a helyén kell tudni kezelni.
Így fel a fejjel drágaság!

Szivi:

Nem semmi , hogy még nyelvvizsgázni is elmentél hát gratula!!Én januárba írtam szakdolit jóval kisebb pocival de így a végén biztos visítanék ha még tanulni is kéne :lol:

Ronix:

Mi hasonló cipiben járunk, ártérzem, hogy mi zajlik benned.Viszont ne stresszeld magad mert annak a picuri issza meg a levét

Kriszta:

Édessek a ruhák ez nekem is hiányzik ,hogy vegyek ilyeneket, de hálistennek mindent kaptunk így legalább erre nem kell költeni.
Tegnap voltam DM-ben és baba ápolási kellékre sikeresen otthagytam 7000-et mire apa majdnem átharapta a nyakam :oops: de a végére megenyhült s kinyögte, hogy innét kezdve semmit nem veszünk míg meg nem születik :wink:

Jaj keltenem kell a törpét mert elkésünk angolról!
Most rohanok tovább este majd olvasok ...bocsi, hogy nem írtam a többieknek de pótolni fogom.
A napozáshoz annyit, szerintem poci takaró kismami ruciba lehet attól nincs gáz de a bőrt sütiztetni nemtudom mennyire egészséges.
Óh tényleg futnom kell mindjárt 6.30 és még reggeli+öltözés.... :? na szép napot mindenkinek Sziasztok
tappancs28

Jó reggelt!

Érdekes tegnap rám is álomkór tört, de 9ig tartottam magam!
20150601134430

Jó reggelt,sziasztok!
Nekem pocsék éjszakám volt.Apát keltettem hajnali 2-kor hogy menjen le a papához,és hozzon fel nekem renniet mert úgy égett a gyomrom,hogy nem tudtam aludni tőle. :?
Azért 3-ra rendbejöttem.Ilyen még nem volt.És megint fáj a talpam is-be van lilulva-szerintem a hülye félcipő az oka :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok, tényleg, házassági anyakönyvet is lehet postán, és az összes támogatást ius, csak fénymásolni kell hozzá az iratokat. Nekem most harminc napon belül lefutott a gyet, nem lett volna gyorsabb személyesen sem. :roll:

És végre nálunk is itthon a család feje, és végre a fiaim rendesen aludtak. Hihetetlen, mennyire nyugtalanok, ha messze jár.

Wera, megjött a cumi, én el is feledtem :oops: , de annyi minden volt hoirtelen itthon, ma postázom a lányos verziót!!!! (Bár nagylányom ragaszkodik a gondolathoz, hogy kislány lesz, na erre befizetek, épp csak 3x mutatták egyértelműen és határozottan a bizonyítékot :lol: )

potyka

Kike!
Máskor is szokott égni a gyomrod?
20150601134430

Desviki:igen,szokott,pedig megpróbálok semmi fűszereset se enni,sokszor már azért nem eszek,mert égeti a torkom a sav.De ilyen még nem volt hogy éjszaka nem tudok tőle aludni.
Talán ha lejjebb ereszkedik a babó,akkor jobb lessz.Addig meg marad a szenvedés,vagy az állandó rennie szedése.

Kép
Kép
Kép
kike

Gyógysimi a gyomrodnak! ;)

A fűszereset én is nagyon kívánom...
20150601134430

Jo reggelt!

Mindjart kezdema visszaolvasast!

Nekunk a tegnapi nap hosszadalmas volt , de jo! Uh-n csak 1 orat vartam, picurink semmilyet nem akarta megmutatni,de a doki sokaig gyotort minket. A sulya szerencsere utolerte korat, a feje es torzse nagyobb, a combja picivel rovidebb. A mert adatok alapjan akar egy hettel nagyobb is.
Sajna meg mindig farfekvesu: egesz pontosan II.medencevegu fekves- ez mit jelent, mert ala is van huzva.
Amugy minden mas valtozatlan!
Illetve ismet a lany melle kaptunk szavazatot.
Szoval szerintem be le het irni a tablazatba, kislany, Anna.

Az eloadas jo volt! Relaxacioval kezdtunk, aztan egy nepdalenekessel altatot tanultunk, utana meg volt egy osszefoglalao eloadas a szulesrol, szulest koveto idokrol egy pszichologus szemevel. Vagyis pl arrol amirol a napokban is beszeltunk, hogy a ffiak mashogy elik meg az egeszet, mint a nok...
Jo volt.

NA elkezdek olvasni:)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kike, sajnálom a rossz éjszakát! Szerencsére nekem nem szokott égni a gyomrom (le is kopogom), de a fűszeresebb ételek már tényleg nem esnek jól.

Este nagyon megijedtem! Kicsit feküdtünk az ágyon, aztán úgy gondoltam, mostmár megyek, fürdök. Ahogy felálltam és tettem fél lépést, olyan fájdalom hasított a pocakomba, nem tudtam felegyenesedni, és mikor lefelé néztem, a hasam lefelé nyúllott és tökre kemény volt alul! :shock: Nagyon megijedtem és iszonyúan fájt! Azt hittem Levi menten kipottyan! :shock:
Visszahuppantam az ágyra, négykézláb álltam, a fejemet még le is tettem az ágyra. Úgy jobb volt, megpróbáltam felállni, na úgy már nem volt gond.
Szegény Apa is magyon megijedt, főleg hogy hiába kérdezett, azt is alig bírtam kinyögni hogy fáj! Aztán mikor jobb lett, megnyugodott (ő is).
Nem tudom mi volt ez, de nagyon remélem, hogy levi Baba nem csinál többet ilyet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk, örülök, hogy minden rendben!
Úgy látszik, hogy a Pingvinek mellé nyithatnánk egy szégyellős baba klubot is! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Sajnálom a kellemetlen érzést! Gondolom Levi Baba sem a lehető legjobb helyen feküdt abban a pillanatban.
Máskor is keményedsz?
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Teljesen megértem a rosszul alvókat!!! :cry: :cry:
Hajnal 4 óta vagyunk fenn a párommal egyetemben. Igaz ő már elment dolgozni. Nekem most jár le a mosógépem, és a tálba van adagolva akókuszgolyóhoz ami kell. 3 adagra való! :wink:

Ma 11-re megyek CTG-re. Hát nagyon kíváncsi leszek, ez lesz az első!
Gyorsan kiteregetek!

KépKép
hene

Akkor szoktam még kicsit keményedni, mikor én is eléggé elfáradok már, amúgy nem.
Na de ilyet!? Kis büdös lehet azt gondolta, hogy ha már lefeküdtem végre, maradjak is ott.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene!
A rossz alvásod ellenére nagyon kreatív a reggeled! Ablakom nyitva a gólóknak!!!!

Drukk a CTG-hez!

Kriszti!
Az én kölköm is jobban szereti, ha fetrengek! Vigyázz magadra, pihizz! Magnézium + mindig legyen elérhető közelségben.
20150601134430

Megszülettek a törpehörik,úgy láttuk 6-an vannak-nagyon édik :D Tegnap este 9-kor láttam,hogy gubbaszt az anya-gondoltam hogy itt lessz valami :lol:

Ma reggel meg már kétszer voltam wc-n,olyan hasmenésem volt,hogy csak na-nem tudom mitől :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, ha már egyszer nem tudok aludni, akkor csinálni kell valamit.
Most reggelizek, utánna összegyúrom az alapanygot. CTG után bemegyek a nanyanyómhoz, hozok tőle meggyet. Olyan konyakos féle, és azt teszek a golyóba. Majd ha kész küldök!!! :)

KépKép
hene

Kike, hát gyarapodott a család! Gratulálok hozzá!! :lol:

KépKép
hene

Kike! Kis vacakok olyan édik tudnak lenni!
Engem jómultkor a Vienetta hajtott meg... :(

Hene! Meggyes golyócskát én is kérek szépen! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Hene. drukk a Ctg-hez (biztos izgi lesz) Sajnálom, hogy nem tudtál pihenni, gondolom nem nyugtat meg de én sem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:10-kor.
Vendég

vegigolvastam:)

nem is volt olyan sok, viszotn konretumokra nem emlekszem:(
bocsika!

MEgprobalok me jobban reszt venni a beszelgetesbe. BAr mindjart indulnom kell, bolt stb, a csekk ma is el fog maradni...
De delutan szerintem leszek.
Meg most is vagyok, cak teszek veszek kozben:)

kriszta: amilyen kellemetlen erzesed volt, sajnos nekem is volt mar tobbszor, leginkabb estenkent, sot neha wcbol ugy jovok ki, mint egy gornyedtr anyoka, mert nem birok felegyenesedni:( de szerencsere mostanaban kevesebbet kemenyedek.

En ma reggel ebredtem iszonyatos labgorcsre:( Meg mindig faj...
Vendég

Kriszta, a boltban vehető dobozos fagyik engem is meghajtanak, viszont amit a fayizóban ettem, attól nem volt semmi bajom!

Most olvastan egy cikket, vagyis csak az elejét. Engem ugyan nem érint, de ti hallottatok már ilyenről???
Idézek:
"Mivel sajnos rosszul lát, valószínűleg csak császármetszéssel szülhet Gombos Edina. A csinos műsorvezető természetes úton szerette volna világra hozni gyermekét, azóta azonban hallott arról, hogy a szemproblémákkal küzdőknek nem javasolt az effajta szülés."

KépKép
hene

kata: gyonyoruek a kislanycsodak:)
es kosz az infot mi az a szam! Keresgeltuk tegnap de nem talaltuk.NAgyon kivancsi vagyok dokika ez alapjan azonnal csaszarrol fog beszelninekem, vagy bizakodo, mint mi, es elhiszi, hogy meg fog meg fordulni a kiscsajszi!
Vendég

Kata!
Ezek nagyon királylányos rucik! Dorka Móka viselje majd egészséggel! :wink:
20150601134430

kata: es raadasul en is az Istvanban szerettm volna szulni:)
sajna anyagiak miatt maradtunk a keruleti korhaznal. Na majd a masodiknal talan megiscsak Istvan. Nekem nagyon szimpatikus, foleg a kad:)
De mindegy is, csak rendben legyen minden velem is babaval is, es azt a 4 napot ki fogom birni az Usokiban is!
Vendég

Kata, ezek tündériek!!!!!!!!!!!!!
Ilyenkor mégjobban sajnálom, hogy nem ksilányunk lesz! :cry: :cry:
De szeretjük az a törpe kamikázét itt a pocimban!! Mégha meg is kukacosodott! :)

KépKép
hene

dodo: nem valaszoltam az smsre hisz mint irtam egesz nap eloadason voltam. par oran at ki is volt kapcsolva a telefonom.
Amugy meg nem is akartam volna hogy te ird le, mi is volt ...
Vendég

hene: igen hallottam mar ilyet, hogy szemproblemaval jobb a csaszar, bar a problema mertekeketol fugg
Vendég

[quote="hene"]
írta:
heneDe szeretjük az a törpe kamikázét itt a pocimban!! Mégha meg is kukacosodott! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Hát, panaszkodással kezdem ma én is a napot....
Tegnap nagyon zűrös volt a nap...

Reggel 9-kor keltem, gyorsan zuhi és öltözés, mentem a dokihoz.
Onnan 11-re jöttem meg, de rájöttem, hogy ismét elfelejtettem a tegnapelőtt vásárolt telefonról számlát kérni, úgyhogy spuri vissza a boltba.
Mire hazaértem, dél lett, szerencsére apa itthon volt és főzött, úgyhogy ebéd.
Fél kettőre gyerekorvos, mert a kicsinek ilyenkor tavasszal mindíg olyan csúnya lesz a bőre, kencéért.
Fél 2 helyett a doki 2-re érkezett, a szék pedig baromi kényelmetlen volt....
Onnan pedig irány Győr, mert a nagynak ruhát szerettem volna venni...

Először mi is egy bababoltban kezdtünk, megvettem a gyógyszertári dolgok kivételével mindent a babának.
Aztán Árkád.....
Hát, én csak annyira strapáltam le magam, hogy amikor hazaértünk, semmire sem voltam képes...
Csak feküdtem, de még az is nehezemre esett.
A pocakom nem fájt, de rá kellett jönnöm, hogy ez a sok fekvés, meg a pocak, az én strapabíróképességemet a béka segge alá süllyesztette...

Milyen jó, hogy megvan már minden, mert nem lenne erőm válogatni a boltokban!
Csak áldani tudom az eszem, hogy korábban elrendeztünk mindent.
Ez borzasztó állapot...

Ma pedig 10/30-ra fogdoki...
Na, még adok egyet az érzésnek....!!! Remélem Emma szintén értékeli a helyzetet...

Krisztina!
Nem hiszem, hogy gond volna az a tegnap esti...
Inkább arra gondolok, amit Emma is gyakran csinál, ha lefekszem. Ő kényelmesen bevackolja magát, de amikor fel szeretnék állni, nekem az baromira nem esik jól... Nálam gyakran van ilyen...
Csak olyan helyen lehetett a pocakodban, ahol állva neked nem volt kényelmes.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem gyakran van ilyen...

Kike!
Sajnálom a gyomorégést...
Este legközelebb tégy magad mellé gyógyszert...

Hene!
Nem semmi vagy...!
Drukk a ctg-re!

Anyjuk!
Gratula a kislányhoz!
Ennyiszer már nem tévedhetnek!
Nagyon szép nevet választottatok a kis hölgynek!

Többiek!
Valaki kérdezte a házassági anyakönyvi kivonatot!
Ha új, akkor elég, ha 300 napnál nem régebbi.
Ha azonban "régi", akkor 30 napnál nem régebbit fogadnak el a kórházban, ahol szülsz.
Hogy ezt hogyan lehet intézni, már valaki leírta.
De érdemes megkérdezni az adott kórházat, mert pl. ott, ahol én szülök, nem foglalkoznak a 30 nappal.
Azt mondta nekem a csaj, hogy nem is kell másikat kérnem...

Amúgy én ezt a bürokrata rendszert totál nem értem, mert emlékeztek arra a mizériára a Bochkor meg a Várkonyi Andi gyerekével?
Nem is éltek együtt (a férjjel), volt apasági nyilatkozat, és mégis a férj nevére anyakönyvezték a kislányt.... :shock:
Szóval nem értem...

A legeslegfontosabb pedig:
Tádámmmmmmmm:

MÁTÓL 3-ASSAL KEZDŐDIK A HETEIM SZÁMA!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok, még nem volt időm visszaolvasni, kicsit sűrű volt a program...
Tegnap:
reggel 6kor indultunk Bicskére a pajzsmirigyes dokihoz, 2 bazi nagy dugót fogtunk ki, így épp odaértünk fél 9re. Meglátott az aszisztens és rögtön hívott is. Ott olyan mások az emberek, egy kicsit nyugodtabbak és kedvesebbek, mint amit én megszoktam a lakókörnyezetembe, ill Pesten. Bementem, a drnő vigyorgott rám jobbra balra -sztem olyan 60-as nő lehet- és mindig nosztalgiázik velem, pláne, hogy most baba is lesz. Olyan kis drága. Minden rendben van a leleteimmel. Szülés előtt márcsak 1szer kell menni utána pedig fél évente. Hála égnek! Eleve a benzin (háztól házig 200km) és havonta 2x tesszük meg ezt az utat, plusz a jatt...., de nekem megéri!!!!!!!! mert ő az első ember, aki meghallotta a segélykiálltásomat, ugyanis 2000óta diagnosztizálták nálam ezt a problámát és senki nem segített -gyógyszerrel- . Már úgy éltem hogy végigaludtam szinte a napot, amunkahelyemen is már alig bírtam, olyan fáradt voltam, na meg a többi baj....

Aztán 13:30-ra uhra kellett menni, elindultunk 12kor, hogy bizti ami bizti legyen (egyébként az út fél órás....) épp beestem... mert megint dugó azon a hülye MO-on. Lassan ott tartunk, hogy csak éjjel lehet autóval már közlekedni.... Majd bepislantottam, rohanok az uhra és lőn csoda: az ééééééééééééééén sorszámom pompázott ott, fejvesztve rohantam be, erre a csaj: én nem hívtam senkit!!!!!!!!! Mondom az én számom van kinnt. Jaaaaaaa, azt az előbb hívtuk, de nem jött senki, így a dr.nő elment, majd jön és szólítjuk. Teljes lekókadást lehetet megfigyelni rajtam. Gyors lecsüccs, apának tel, hogy hogy jártam. De még így is jó voltam, hisz eddig minimum 1-2 óra csúszás volt és most meg azonnal mehettem volna. Épp leraktam a telt, egy fiatal csaj belibbent a vizsgálóba és hívtak! ÁÁÁÁÁ el sem hittem!!!! Végre egy nagyon kedves szonográfussal hozott össze a sors és az aszisztensével. És volt egy közös pontunk: vizslaimádók vagyunk!!!! Azt mondták Lizikémmel minden rendben és hogy hát hatalmas bébike lesz! Ugyanis 2 héttel idősebb a méretei alapján!!!!!!!!! Nem baj, nőljön csak a kis drágaságom! De azért ne túl nagyra.

Gyors átrohanás a dokihoz, ott 1 órát kellett várnom, ami szintén csodaszámba ment, hisz eddig 3 óránál előbb nem sűrűn jutottam be hozzá. Az én kis dokibám -idős, de jó fej nagyon- vicces kedvében volt. Azt mondja nekem: hú maga már nagyon terhes gyors vizsgálat, minden rendben volt. Rákérdeztem, hogy mi a nagy helyzet a szabival. Rövidke szorongás.... Azt mondja: anyuka, beszélje meg a lányával, hogy minimum 4 nappal jöjjön előbb én 07.26ra vagyok kiírva és a dokit 07.23-tól küldték központilag szabira.... de én eléggé bízom benne és érzem, hogy Lizus előbb fog jönni. Hát erre nem nagyon tudtam mit reagálni, ez van, el kell fogadnom. Legalább aki fix -remélem!!!!- az a szülésznőm. Azt mondta a doki, hogy a baba 4 kg felett lesz hát lehet, hogy az 56-os rucik, amiket vettem nem lesz jó rá ? úgyhogy most már a köv méretre gyúrok.

Nagyjából enyi történt. Ja és meg van már minden ami kell, annyira örülök neki. 1-2 apróság hiányzik, mint pl: nekem és apának új papucs a kórházba, meg szoptatósmelltartó.
magdolnam

nekem tegnap az uh utan az volt az elso bementem egy boltba, hogy akkor aztan most mar nevreszoloan megveszem az elso kisruhat a mi Annaknak, de nem talaltam semmi olyat ami jo volt es lenne maost ra keret:(

MAr alig varom a jovo honapot, amikor ismet kicsit szabad vasarolnom valamit. BAr igazibol mar csak a fontos de kevesbe vasarolgatos dolgok vannak hatra.
NA meg a lakasba par dolog.

JA igen olvastam tegnap volt szo penzproblemarol. HAt en egyutterzek mindenkivel akit frusztral hogy keves a tappenz, meg majd ami ezutan jon. Engem nagyon nyomaszt hogy semmi sajat keresetem nincs:( Es hat jo ideig nem is lesz.... Azert a "ferjem" penzebol nem tudok csak ugy akarmikor meglepni magam valmivel. Foleg mikor ennyire szukosen kell elnunk. Ah, utalom a penzt!!!!!!!! foleg ha nincs:)
Vendég

Marcsi, ezt nem értem.... :roll: tudom az én agyam gyengébb... na szóval akkor most a kórház 300napnál vagy 30napnél nem régebbit fogad el?
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!
Éjjel sikerült szerencsére megint jól aludnom...talán egyszer voltam fent. Most viszont már muszáj volt felkelnem, mert nagyon éhes vagyok! Már sül a bagett!
Én ma megyek a védőnőhöz.... az uj rendelőbe (mert most az ünnepek alatt költöztek át egy másik épületbe). 1-re kell mennem, de szerintem előbb lemegyek a városba, és kicsit sétálgatok, olyan szép idő van!
Szóval ma megint nem mentem suliba! Holnap már muszáj lenne, mert kedden vizsga!

Én ma azt hiszem tojáslevest főzök, meg krumplinudlit pirított morzsával, tejföllel és porcukorral! :)

d.dodó

Hene:köszi :lol:
Most olvastam hogy egy hónapos korukig lehetnek együtt,mert aztán az anyja akkor már az uj alomnak készíti elő a helyet.5 hetesen meg már akkorák,mint a felnőttek.

Vidokata:nagyon tündériak a ruhácskák! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja a gombócos fagyitól én sem.

Kata! Nagyon édi kisruhák! :D

Húha, ez a szem-dolog tényleg így van? Nekem is van szemüvegem, egyik fele 0,5 a másik 1,5. Távolra nem látok jól.
Nem akarok császárt! :shock: :evil: Igazából nem értem hogy jön összefüggesbe a szemem meg a méhem!
Vagy gondolják az erőlködéstől kiugranak a rossz szemek, vagy még jobban megromlanak? :shock: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én tegnap voltam kikérni az anyakönyvezetőnél. Amúgy ott azt mondták nekem a hölgyek, azért kell 30 napnál nem régebbi, mert ha férjhez akar menni valaki, min. 30 nappal előtte kell bejelentkezni. Ez a türelmi idő. Azért nem értik a 300 napot, mert annyi idő alatt el is lehet válni.

KépKép
hene

Krisztina:ez a szem dolog hülyeség.Én is szemüveges vagyok,és az első kettőt is simán szültam,semmi gond nem volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Magdolna, ha 300 napnál régebben volt az esküvőd akkor az utolsó hónapban elmész az anyakönyvezetőhöz, és kérsz újat. Elvileg így van. De szerintem nem nagy megeröltetés kikérni akkor sem, ha 300 napon belül volt. Amúgy is ingyenes!

KépKép
hene

Magdi!
Jó kalandos napotok volt!

Anyjuk!
Saját kereseted lesz! Gyest kapsz majd, nem?
20150601134430

Na megyek a konyhába golyózni! Sose leszek kész!

KépKép
hene

Magdi!

Ha a pároddal csak mostanában házasodtatok, azaz nem régebben 300 napnál, akkor jó az eredeti, úgy ahogy van.

Ha régebben, akkor meg kell újítani, ill. a hivatal tesz rá egy pecsétet azzal a szöveggel, hogy az adatokban változás nem történt.
Ez viszont nem lehet régebbi 30 napnál.
Vendég

Ja, hát a pénz.... ebben a hónapban rohadt mérges voltam. Eleve a lakástüz második részletét most kellett kifizetni, plusz véletéen levonták még a 2000 korona munkahelyi kölcsönt (amit előző hónapban végleg törleszettünk) Ugyhogy 4000 korona minusszal indult a hónap (ami 120.000Ft-ot jelent). Remélem azt a hibásan levont 2000-ezret visszautalják ebben a hónapban, mert beszóltunk. De akkor is bosszantó, hisz van kemény 1000 korona a számlán.... ugyhogy fizuig max tejet és kenyeret veszek! Pedig még babának is kell dolgokat venni, meg most vettnk volna telefont is (jó, eddig nem volt égetően fontos) most viszont tök jó, mert amit kinéztem, leárazták :) ugyhogy fizu után meg is vesszük! :) És az enyémet meg megkapja párom, mert ő most a hétvége alatt leejtette az övét, és sikeresen darabjaira hullott..... most össze van szikszalagozva, hogy egyáltalán használni tudja! :lol:

d.dodó

ebbol az anyakonyves mizeriabol mar nekem is nagyon elegem van. Ugyanis mi kikertuk iden feruarban direkt mert 300 napnal idosebb lenne, de ez alapjan 30nal is. Es a legjobb az egeszben mi rakerdeztunk az Uzsokiban es a valasz, az adott ugyintezon mulik. HAt nem edes:) Es mi van ha nekem akkor talaja ki, hogy neki 30napnal korabbi kell. Akkor nem lesz szuletesi anyakonyvije a babanak?
Ekkora f..ssagot!Baaaaaaaaa!
A szulovarosomban egyaltalan nem is kell. Alairassal a ferj es feleseg is nyilatkozik ott helyben, hogy igen a hazassaguk meg fennall.

A szmenel nem a szemuveg a lenyeg. De igenis van a szembetegseg es az erolkodes kozt kapcsoalt. Engem nem erint a dolog, de hallottam mar olyat, hogy emiatt tanacsoltak a csaszart.
Vendég

azert dori ne feldd itt sok ember eleve 120 ezer ftbol - vagy kevesbbol el-:(
Vendég

na nekiallok oltozni, mert indulnom kene.

Amig nem vagyok is szep napot mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?