Sziasztok!
Hű, egyre többünknek van hivatalosan nagy pocakja
Móni: Örülök, hogy otthon lehetsz végre. Csöpped jobban van? Majd mesélj, hogy mi is történt, jó? Viszed a tejcsit a picinek? Kitartás, hamarosan otthon lesz veletek a legifjabb családtag is épen, egészségesen!
Mia: Azért egy picikét tőbb kell a nyaralós cuccnál

Eldobható bugyit és Tena betétet pl biztos nem viszel nyaralni

Na, jó nem poénkodom, én is most töröm a fejem a lista összeállításán... Tegnap vásároltam ezt-azt a DM-ben a csomaghoz. Elvileg már csak a pizsit/hálóinget kell megvennem... Szombaton össze is dobom a csomagot, addigra apa előássa nekem majd a nagy táskát
Bari: Ha kétségeid vannak, akkor olvass vissza itt a fórumon. Talán megnyugodsz és a párodat sem paráztatod

Egy nyugodt kismamira van szüksége a pocaklakódnak (is meg a családodnak is)!
Dana: Egy anyáknapi ünnepség mindig megható lehet

Nem csodálom, ha elérzékenyültél

37. hét??? Te jó ég, akkor már neked is megvan a "kis" pakkod
Melike: Csak óvatosan

Én is mindig azt hiszem, hogy á ez nem lesz gond. Elsétálok ide meg oda is, nincsenek messze egymástól. Ahha, de aztán haza is kell valahogy vánszorogni
Jó bóklászást!
Blue: Védőnéni?

Ne aggódj, nem leltározni megy

Beengeded, elkéri a friss leleteidet, aztán le is lép (jobb esetben). Az enyémnek hálás voltam, hogy csak ennyit tett... Max fél óra alatt lezavartuk a múltkor a találkát. Nem nézett be sehova, leült majd mikor végzett felállt és elment...
Majd számolj be róla, hogy mi volt
IBM: Te tudod esetleg, hogy a Margitba a babának milyen cuccokat kell bevinni? Mert ugye az előadó doki nem volt valami felvilágosult ezen a téren hétfőn... Csak emiatt meg nem akarok majd 2 hét múlva ismét elmenni egy felkészítőre...
Tegnap kimostam a legújabb bébiruha szerzeményeimet, úgy hogy megyek vasalok, aztán talán bolt és gyógyszertár. Beszerzem végre a teát és a homeósbogyókat... Ja és a párom névnapi ajcsiját is be kellene végre szerezni, mondjuk ehhez nem ártana tudni, hogy mit fog kapni