Moni, klassz, hogy már otthon vagy! Nagyon szépek vagytok!

Mirkó hogy van?
Bárány, néha én is kiakasztom a pasimat, bár az utóbbi időben már sokkal kevesebb dolgon parázom... De mondtam neki (Szily László: Kitolás c. könyve után szabadon), hogy ha az ő hasában élne egy félméteres élőlény, ő is így viselkedne

Nekem akkor jönnek elő a paráim, meg akkor vagyok hisztisebb, ha unatkozom. Márpedig én is itthon vagyok egész nap... Szóval az segít, ha lefoglalom magam. Sütni is szoktam, meg rengeteget olvasok, filmeket nézek, ezekre úgysem lesz időm később. Neked ezek nem váltak be?
Pironya, mi is tegnap dobtunk be 2 IKEA-s szatyor ruhát egy Vöröskeresztes konténerbe, de ezek nem babaruhák voltak, hanem saját. Évente többször csináljuk, mert a szekrényeinkben véges mennyiségű hely van, és szent meggyőződésem, hogy ha 1 éven át nem volt rajtam egy ruha, akkor már nem is lesz

Mi a SHOP-STOP-nál levőbe visszük, nagyon gyakran betelik, de van egy telefonszám a konténeren, ott be lehet jelenteni, és akkor elviszik.
Csiri, nagyon szorítok majd Neked. Nem csoda, hogy rosszul vagy, nagyon izgulsz, én is ilyen vagyok...
Kórházi pakk: én részben a védőnőm, részben a
www.golyahaz.hu-n található lista alapján pakoltam. Igaz, a kis kórházi táskát megszüntettem, miután kiderült, hogy császár lesz. Csak a Sejtbankos szett van benne, semmi más.
A kolléganőm 29. hétre született kisfia a körülményekhez képest jól van. 40 centivel és 1200 grammal született, a kórházba érkezést követő 10. percben. Szerencse, hogy nem a kocsiban... a lánynak nem voltak fájásai, csak akkor indultak el, amikor már elkezdett vérezni, és majdnem késő lett. De hát nagyon picur a baba. Az a lényeg, hogy minden rendben vele!
Mai parahiradó: tompa hüvelyi fájdalmat érzek szabálytalan időközönként. Nektek szokott ilyen lenni?