sziasztok, szószátyárok
Még jó, hogy írtátok a házassági anyakönyvi kivonatot, mert én persze már kikértem... most majd megkérdezem a szülésznőt, hogy tényleg 30 napon belüli kell-e ott is, aztán visszazarándokolok.
Hene, kérdezted a szem + császáros szülést. Nálam pont ez volt, hogy hét éve megműtötték a szemem (lézeres műtét, -9.0 és -3.0 dioptria volt a szemem), és el kellett mennem szemészhez, hogy nézze meg, szülhetek-e rendesen, merthogy a műtét során elvékonyították a szaruhártyát, és lehet, hogy nem bírja a nyomást. De a szemész is azt mondta, hogy szülhetek rendesen, és nem is volt semmi baj.
Szerintem a Gombos Edina sem csak a szóbeszéd alapján fog császárral szülni, biztosan a dokija javasolta.
Vidokata, nagyon tündéri ruhákat kaptál!
Kriszta, sajnálom a keményedős-fájdalmas felkelést, nagyon rossz lehetett!
Patr, gyógyulj, igyál tényleg sok teát - és hát a legjobb lenne a pihenés

Miért dolgozol így betegen? Hány éveseket tanítasz? Lemaradnak valamiről?
Kike, gratula a kishörcsögökhöz, gondolom, a gyerekeknek is tetszenek!!!
Marika, gratula a 30-ashoz!!!! Már tényleg lehet visszafelé számolni, igaz?
Nem tudom, ti merre jártok, de ma Óbudán irtóztató dugó volt! Vittem a lányomat kocsival bölcsibe, 5 km-t egy óra alatt tettük meg. Mindezt pelenka nélkül!!!!

De eszébe sem jutott Szonjának, hogy akár be is pisilhetne

A bölcsiben azért gyorsan ráültettem a wc-re, mielőtt kirohan az udvarra. Csorgatott is rendesen!
Szly, asszem te írtad, hogy próbálkoztok a bilizéssel. Hajrá, mi is többször nekifutottunk, egy félévvel ezelőtt is megpróbáltuk, de akkor nem volt eredményes. Bárhová képes volt Szonja pisilni, nem szólt előre. Összepisilte pl. a teljes medelás mellszívó+cumisüveg készletemet, amit előtte kihalászott a fiókból.... úgyhogy azt még kell majd vennem.
Most már szól, meg rohan lélekszakadva, hogy pis-pis-pis!!! Így hívja
De azt hittem, hamarabb szobatiszta lesz. Hát nem.