Csiri: Ez jó hír

Már mint, hogy sikerült elérni a 2 és fél kilót... Drukkolok én is, hogy minden rendben menjen. Egyébként lehet, hogy hülyén hangzik, de ha 1-2 napig is eltarthat, akkor azért mégis csak kellene enned valamit, nem? Max. keveset és többször... Pláne ez a hasmenés és hányás... Nagyon legyengíthet. De nem akarok a dokid ellen beszélni, mert őt is megértem...
No, ügyes légy és kérjük majd az infót
Újak! Üdv nektek itt... Jobb későn, mint soha
Andi: Egész kúltúrált az osztály. Szépen fel van újítva minden. Én Szigethy doktornőhöz megyek jövő héten is terhesgondozásra, egyébként meg az ügyeletesnél fogok szülni. Egy fiatal, új doki tartotta a szülésfelkészítőt, ő is egész szimpi volt. Azt tudom, hogy még van egy bizonyos Magyar doki, de aztán passz... Talán IBM emlékszik még a többi dokira, aki visszatért
Melike: Bugyó nagyon szexi

Rucik annyira szépek. Majd én is csinálok nektek fotót a legújabb szerzeményekről. Zabálni valóak azok is
Ani: Szép méretek

Nekem még van 3 hetem, hogy megkukkantsuk megint... Bakker, kezdhetek utánanézni a császár rejtelmeinek, hogy ne érjen meglepetésként, ha az én Bencém inkább így akar maradni farfekvésben...