A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szilvi - kb. 2 órája csak olvasok!!! Ezért is írtam, amit írtam, ma reggel nyilalt belém, hogy minek neked a folsav, ha benne van a tablettában, mármint amit szedünk, lehet van olyan is, ami sima vas, ezért kérdeztelek. Én nem szedek folsavat külön, a dokim mondta, hogy benne van a folsav, akkor pedig miért szedjek???

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kriszta hol vagy?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Csiri! Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! Az már nagyon jó, hogy 2500 g-ot elérte a bébi ügyesen hízlaltad :)

Móni! Örülök, hogy ügyesen gyógyul a kispasid :)

Mi voltunk Ctg ma. Minden rendben a bébivel azt mondta a dokim. Először aludt a kicsikém amikor felrakták a tappancsokat aztán addig ébresztgette a nővér, hogy egész jól beindult. Szegénynek nem tetszett, hogy rányomták a tappancsot elhúzódott jó messzire :) Elég furin nézett ki a hasam.
A többi kismamának a kezébe is adtak valami izét amit nyomkodni kellett amikor mozgást érez, nekem meg nem :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csipisz, nekem is vannak már jóslófájásaim mint kiderült, most megyek dokihoz, úgyhogy hamarosan konkrétabbat is tudok már majd mondani. Elvileg normális ez már ilyen korban :-)

Kép
darinka

Itt vagyok lányok,csak anyám itt ül és már nagyon idegesít.... :twisted: :twisted: :twisted:
felrobbanok!!!!
de megy mindjárt az anyáknapi ünnepségre....és jövök.....
Barika!Mire vagy kíváncsi!!!!
jött még egy új dolog.....kurvára fáj a farcsontom is.....kb fél órája....
jaj majd még írok....olyanokat kérdezett a doki,hogy csak lestem....

nemsoká jövök!
Vendég

Csiri én arra vagyok kiváncsi miért nem érezted ezt a lassú vajúdást..és miez eggyáltalán???
És mitől van?Nem értem!
És miért kell ilyen hamar császározni azért mert kinyilt a méhszáj vagy azért mert a placenta nem bírja már...
Vendég

Sziasztok!

Móni! Még 1x gratu Mirkóhoz! Örülök, h rendeződtök!

Csiri!!! :shock: Párod hol van??? :shock:

Kép
zmimi

Csiri
Hajrá.... ügyesek lesztek...
Vendég

Én meg azt nem értem, ha csaszi, akkor minek kínlódtatnak otthon?

Mire várnak, ha ez egyértelműen megindult szülés???

Kép
zmimi

Nem tudom mit csináljak olyan dilemmám van megint,hogy ma keveset mozgott...nem tudom,hogy bemenjünk e vagy nem..olyan fél 6 felé jön a férjem haza!!
Vagy várjam meg a holnapot...jaj nem tudom!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Csinálnak eggyáltalán akár mit is ügyeletben?Mert rendelés nincs!
Valaki mondja meg mit csináljak!!
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Zmimi: Ezt most írták nekem egy másik topikban...

[quote]A írta: vajúdás során felszabaduló hormonok és egyéb anyagok mind-mind hozzájárulnak a magzati tüdő, a keringési rendszer, és az idegrendszer éréséhez!

Kép

Kép
bettica

Barika
Igyál egy felest... egyél egy tábla csokit... :wink:
Vendég

Felest?? :shock:
Alkoholt???
Attól nem lelassulni szoktak az emberek?
Vendég

Bari: első sorban vegyél egy nagy levegőt!!! Ne parázz... Hihetetlen időjárás van, frontook jönnek mennek. Biztosan ezért van picit nyugiban a gyerkőc...

Kép

Kép
bettica

Bettica, ok! Köszi, erre nem gondoltam, pedig most, h írod, én is olvastam már... :oops:

Kép
zmimi

Most néztem a met netet és nincs front! :( :(
Mozog kb óránként 5-öt de 10-20at szokott..tehát magához képest változott és ez állitólag baj...sőt akár 30 perc szünet is volt...
Vendég

gigapoci ezt a táblázatot te készítetted? :)
csipisz

Bari
Elképzelem, hogy közben meg Dávid rötyög benn... "megint hülyére vettem a muttert"... és még mi lesz, ha kamaszodik? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

[quote="csipisz"][ írta:csipiszcolor=blue]gigapoci[/color] ezt a táblázatot te készítetted? :)

Igen... :wink:
Vendég

Gigi olyan jó neked!!!
Én is vidám kismama akarok lenni legalább erre az egy hónapra!!
Vendég

Bari: és ki akadályoz meg benne???????
bszilvi25

Gigapoci

Akkor hozzájárulok egy sorral, a nyíregyházi Jósa András Kórházban fog Peti megérkezni. Remélhetőleg... :lol:
csipisz

[quote="bárány"]G írta:bárányigi olyan jó neked!!!
Én is vidám kismama akarok lenni legalább erre az egy hónapra!!

Nézd meg, hányan vagyunk itt... és mindenkinek problémamentes terhessége volt (kisebb dolgokat leszámítva...)... egészséges, szép babáink fognak születni...

Most már a télnek is vége... nézd, milyen szépek a kizöldülő fák, süt a nap... :wink:
Vendég

Bárány
szerintem vannak lustább napjai is a bébinek és már azért a hely sem olyan nagy hogy bulizzon odabenn... :)
csipisz

Bárány, először is nyugi. Másodszor is tényleg egyél csokit, igyál egy pohár tejet és feküdj az oldaladra. Aztán orron keresztül vegyél mély levegőt a hasadba, tartsd bent 2-3 másodpercig, és a szádon keresztül fújt ki szép lassan. Ezt mondjuk úgy 10-12-szer. Közben szépen ellazulsz, és a baba a szénhidrát és a több oxigén hatására elkezd szépen mozogni. Nekem ez be szokott jönni.

Csiri, szép nagy baba, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz! Gondolok Rád és szorítok Neked!

Kép
elan

Kép

Na itt lehetne lazítani :D
csipisz

Sziasztok!!

Bari! jelentem ma a hasfalamon majd ki akart jönni a pocaklako.Mondtam is a dokinak,mert tanácsadáson voltunk.
Erre ő!!!!
hüvelyk ujjával és a mutatoval lent ahol van a feje,megfogta a fejét,azaz kitapintotta. :twisted: Jol meg nyomkodta. :roll:
Olyan szarul esett. :cry: Na azota csend van. :o
Gigi!!
Vajon mért csinálta ezt?
Rákérdeztem minden rendben,igen.
Bari! ne depizzzz!

Kata&Milán

oszman777

Halihó!

Darinka, Csipisz üdv Nektek!

CSIRI KITARTÁS HATALMAS DRUKK!!!!!!!

Ne parázz, minden rendben lesz, és siess vissza hozzánk nagyon gyorsan :wink: Apa mit szólt hozzá?????? :roll:
bluebox

Csipisz,Darinka sziasztok! :lol:

CSIRIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOL VAGY MÁR???????????????????????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Csak elkezdtem az utolsó 30 oldalt átolvasni :lol:
Oszman tök jó a pocis képed.
csipisz

Itt vagyok lányok!
kicsit szenvedek....de nem vészes,gázabbra gondoltam...(mondjuk a fájdalomküszöböm eléggé magas...)
egyelőre :derékfájás,farcsontfájás(az kb 1,-1,5órája és tompa görcsök,nem erősek folyamatosan,de erősebb csak kb félóránként.....és néha kicsit reszketek

Bari!
Én nem gondolom,hogy ez lassú lenne....

Nem hagynak szenvedni,akkor szenvednék,ha ezt az egészet a kórház folyosólyán kellene végigcsinálnom a sok idegen és "sötét" ember között....
Elkezdett kinyilni a külső belső méhszáj...és állítólag fájásom is van....ha ez az akkor áldásom rá,de én másra vártam....drasztikusabbra....
A hasam most nem megy,viszont a fejem feszül és a tarkómnál kicsit érzem....,hogy valami nem oks...

Állítólag azért engedett haza,még szenvedni és nem rögtön műtő,hogy a bébi felkészüljön,ne hirtelen kapjon "sokkot"....(valami ilyesmi....)

A hasam nem ment lejebb szerintem,legalábbis látványosan nem....a doki kérdezte,hogy a nyákdugó elment-e??????? :shock: :shock: :shock:
Mert szerinte igen.... :shock: :shock: :shock:
szerintem nem.... :roll:
És az arcom,orrom,szám sincs eltorzulva....

Visszaolvastam,de nem tudok most reagálni....

Viszont Üdv. az ujjaknak!!!
Vendég

Bari,

CSAK rajtad múlik, h boldog és felszabadult légy, de sztem te nem akarod, évezed, h kínzod magad.

Ezt most komolyan mondom... vannak ilyen típusok, ezen meg más nem segíthet. :(

Kép
zmimi

Csiri: Van egy másik topiktársam, aki most szült. Nála is úgy kezdődött, hogy bement CTG-re majd ott közölték vele, hogy fájásai vannak.... Már nem is engedték haza, aznap megszült ;) Mondta, hogy folyamatosan kérdezgették, hogy "Na? Kér vmi fájdalomcsillapítót az oxitocin mellé?" Azt mondta, hogy neki teljesen elviselhetőek voltak azok a fájások, amiknél más már szenvedett és EDA-t kért...
örülök, hogy ennyire jól bírod ezeket a fájásokat. :) Hajrá! :D

Kép

Kép
bettica

Csiri: Férjed mikor ér haza?
bluebox

Blue!
Nem a férjem,mertha az lenne,szülés után,ha már nem leszek "lebénulva" kitekerném a nyakát és Özvegy V. Andrea lennék....

Holnap jön haza,este,de remélem csak hülyéskedett és ezt Ö sem gondolja komolyan.... :twisted:
Vendég

Holnap este? Húha, akkor nagyon vissza kell tartani azt a bébit, hogy ő is ott lehessen a szülésnél ;) Még a végén egy kész gyerek fogja várni, mire hazajön :D

Kép

Kép
bettica

drukkolunk Csiri a párodnak, hogy hazaérjen, bár ha csaszi, akkor a szüléshez úgysem megy be!

Lányok elhelyezését megoldottad már?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

MOni nagy gratu Mirkó babához, remélem hamar jobban lesz!

mindenkinek pussz, visszaolvasni nem nagyon tudtam, éjjel meg úgy húzódott a hasam, meg azt álmodtam tegnap hogy elment vagy mit csinált a nyákdugó, s mentem szülni.

a málnalevél teát iszom, de valami rémlik hogy egyszer beszéltünk róla, hogy valami vitamint akkor abba kell hagyni, ha azt isszuk.talán a magnéziumot?

Kép
Kép
eyi

Bakker Csiri, most esküszöm irigyellek! Olyan jóslófájásaim vannak, hogy gúvadnak a szemeim... :cry: Vagy ennyire puhány vagyok, vagy ezek nem jóslófájások... Mondjuk a fájdalom küszöböm nincs túl magasan, az tény, de hát akkor is...

Kép

Kép
bettica

Eyi., igen a mg-t kell abbahagyni ;)

Kép

Kép
bettica

De!!!!Bent lett volna a csaszinál is....a fejemnél....
De most annyira haragszom rá,hogy úgy döntöttem ha nem jön haza tényleg,majdcsak 1 "megérkeztem" sms-t küldök neki.... :roll:

A lányok már 2-3 hete "csavargyárba" vannak....apukájuknál,exanyósoméknál.....de 2-3 naponta hazaugranak ezért azért,zsebpénzért...
(apuka külföldön dolgozik és félévente van itthon 1 hónapot,azt vele töltik és ez mostanra esett....)
Vendég

úúú, ha bent lesz a csaszinál, akkor siessen üzenem neki!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri,

hajrá...nyugtasd a babát és biztasd hogy készülődjön kifelé :)
Szép egyenletes vajúdás ez ahogy írod szerintem. Esetleg egy lazító fürdő???
Nagyon szurkolok és minden oké lesz, TUTI

halkan jegyzem meg, szerintem is azért ehetsz többet mint némi keksz meg víz, az se jó ha tök legyengülsz, meg a babának is kell azért valami

Bari neked is nyugiiii.

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Csiri - szorítok, hogy apa hazaérjen. Hogy is volt ez? Be kellett menni a kórházba és ott derült ki, hogy megindult a dolog? Olvastam, de nem világos.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Köszi lányok a biztatást,jól esik!

Manka!
Ma lettem volna 5-re előjegyezve a dokimhoz nst-re,méhlepénynézésre,uh-ra,vizsgálatra....
Viszont hajnal óta ment a hasam,kicsiket hánytam,enyhén görcsöltem,leszakadt a derekam....
felhívtam a dokit,hogy kihúzzam-e 5ig vagy bemenjek hozzá akkor...
Behívott és ott derült ki, ami kiderült...
Oda taxival mentem....hazafelé sétáltam :oops: :oops: :oops:
csinálhatnám ugyanezt a kórházba is,de itthon azért csak "kényelmesebb és jobb",a végeredmény ugyanaz....főleg ha még jó pár óra vagy akár 1 nap is....
vagy rosszul gondolom????
A dokinak meg úgyis én szólok...és együtt megyünk be!
Vendég

Bocsi Csiri figyelmetlen voltam. Szerintem csak viccelt apa, hogy nem jön haza.
Halkan megsúgom, hogy én is nagyon szarúl vagyok :cry: Hasogat a derekam, leszakad a hasam, és a gyomrom alatt akar kijönni Kristóf. Olyan hülye érzésem van, mintha beszorúlt volna középre. Olyan mintha mozogni akarna, de nem tudna. Ha lefekszem hanyatt, iszonyatos szar, nem kapok levegőt, ha oldalra fordulok, akkor meg nagyon fáj............... :cry:
bluebox

ÉS A FARCSONTOM MIÉRT FÁJ???????????????????????ÉS AZ EGÉSZ TARKÓ??????????????????
:roll: :?:
Jó ez a net,sok okos dolognak utánanézhet az ember és sokmindent megtalál,sokmindenre választ kaphat....
Nade énmost beleszaladtam 1-2 olyan csaszis történetbe,ami TALÁN NEM KELLETT VOLNA.... :roll:
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:23-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?