Sziasztok,
Megjöttem a grandiózus hétvégi bevásárlásból. A kaisersben sikerült előadnom egy kis egyszemélyes burleszket, először az almászacskót ejtettem le, és az almák szanaszéjjel gurultak; majd, miután a kedves vevők összevadászták nekem, ugyanezt eljátszottam a narancsokkal. Komolyan, sírva röhögtem magamon, lúzerkirálynő lettem
Megvettem még, ami kellett a kórházi pakkba (szívószál, tenafix, papirülőke a WC-re), ezzel kész is a táska.
Land Györgyit sajnálom

Én bírom a csajokat, annak ellenére, hogy a zenéjük nem az én világom. De szeretem a színes figurákat

Múltkor Szentendrén láttam Mariannt bringázni, nagyon jól nyomta a csaj a súlyfeleslege ellenére, le a kalappal.
Csiri, ezennel felhatalmazlak, hogy kinyírd a párodat, ha nem ér haza időben, én legalábbis tuti ezt tenném! Már több életveszélyes fenyegetést intéztem a sajátom felé arra az esetre, ha valami miatt elmúlasztaná a dolgot

A lánykádnak meg nem lesz semmi baja, sokkal korábbi korabakák is klasszúl megússzák a korábbi érkezést... Ráadásul most azért sokkal fejlettebb a koraszülött-ellátás, mint akkor mikor az előző gyerekedet szülted, szóval csak nyugi! Egy kedves ismerősöm is 34. hétre szülte meg a babáját 2 hónappal ezelőtt, és csak 2 napig volt inkubátorban, aztán a normál babaosztályra került. 1 hét után haza is zavarták őket.