A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Úristen mikre nem vetemedtek így este,paprikáskrumpli,meggyes piskóta!!!!
Nyamiiiiiiiiiiiiii!
:lol: :lol: :lol:

Üdv. az újaknak!

Bari! Örülök,hogy minden ok.
Mostmár nyugodj meg egy kicsit és aludj jól!!! :wink:

Csiri!!!! Minden jót kívánok neked!!!!
Remélem Apa mindjárt otthon lesz!!!
Tényleg jelentkezz ha bármi van,én mostmár lefekszem,de a fél szemem itt van!!!!
Nagyon szorítok!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Csiri: még jó, hogy benéztem ma este! Nem semmi, ami veled történik. :roll: VELED VAGYUNK!!! :lol:
Kifejezetten a TE kedvedért rakok fel fotókat a babakocsiról és hordozóról, ami ma jött meg, mert tudom, hogy szeretsz fotókat nézegetni! :wink:
Kép
Kép

Na meg aktuális pocifotó! Bari: tudom, hogy picike a tietekhez képest. :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép

almaani
Kép
almaani

megjöttem,nem bírtam....pedig tök jó langyi idő van....
ALMAANI!
Köszi!
és még a bébit is imitáltad 1 malackával!!!!Első osztályú!!!! :lol:
A babakocsi még mindig szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!
(és a kartondoboz is :wink: :lol: )
Vendég

ALMAANI!!!!
Kifejezetten a TE kedvedért rakok fel fotókat a babakocsiról és hordozóról, ami ma jött meg, mert tudom, hogy szeretsz fotókat nézegetni! :wink:

DE HÜLYE VAGYOK!!!!ÉS ÉN MEG AZT ÍRTAM,HOGY A BABAKOCSI MÉG MINDIG SZUPI!!!!(deha ma jött meg még nem is láthattam... :oops: 9
DE ÉGŐ!!!!!!!!!!!
Nem baj,nekem akkor is még mindig szupi! :wink:
Vendég

Csiri: a mózese és ahordozó ma jött meg, de a kék sportrész már megvolt és raktam is fel képet és JÓL EMLÉKSZEL!!! :lol: :wink:

almaani
Kép
almaani

Szeretnék venni egy olyan kiságyra rakható állványos himbilimbit, amiről kis plüssállatok lógnak... szerintetek a Kenguruban lehet kapni ilyet?

Kép
elan

[quote="elan"]S írta:elanzeretnék venni egy olyan kiságyra rakható állványos himbilimbit, amiről kis plüssállatok lógnak... szerintetek a Kenguruban lehet kapni ilyet?

ez jó! :lol:
Így még nem hallottam megfogalmazni a körforgót... :lol:

KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Jó reggelt!

CSIRI!!!! Helyzet??????????
Hogy vagy??
Apa?

Elan! Biztos lehet a Kenguruban is kapni,vagy bármilyen bababoltban!

Én egész jól aludtam,de úgy fáj minden csontom!
Leginkább a csípőm meg a szeméremcsontom!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

CSIRI?????????????????????
Hogy vagy, merre vagy???????

Tegnap mi is majdnem a korházban kötöttünk ki. Iszonyatosan szarul voltam. A helyzet ma sem változott semmit. Reggel találkozom a dokimmal.
bluebox

Szia Blue!

Nálatok mi újság?
Mit jelent,hogy szarul voltál?
Hányra mész dr-hez?

Csiri??????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Almaani..én nem szoktam olyat írni,hogy nagyobb a hasam mint a tied...írhatnám akkor azt is ,hogy nagyobb a fejem mert az is nagyobb :lol:
Te viszont nagyon csinos vagy és vidám..na ez a két tulajdonságom elveszett :(

Csiri még írjál,hogy mi van!!!Mielött elmész...

Jkriszta jelöltelek iwiwen...remélem téged
Vendég

Blue te is írjál mi a baj?
Vendég

Szia Bari!

Írok mindenkép. Azt mondta kedden a doki, hogy ez a gyerek nagyon keményfejű, merthogy akaratos és konok, mert nem akart befordulni, most meg nem is akar kijönni :wink:
Na szerintem ezt akarja megmutatni a csöppségem, hogy nem úgy van áma az. Nagyon is kiakar jönni!!!!!!!! Teljesen átrendezett mindent odabent. :roll: :roll: :roll:
Na, meg ugye tegnap szakadt az eső.

Bari, Te jól vagy? Minden rendben van Veletek?
bluebox

Szia Ibm!

Bocsi, kicsit letekertem az oldalt, nem vettelek észre. Szóval, a kiccsávó tegnap óta elkezdte a rendezkedést bent, majd leszakad a hátam, a hasam, és nagyon furcsán mozog odabent. Nem éreztem még ilyet. Nagyon lecsúszott, nagyon hasogat mindenhol. A hányingeren keresztűl a wc-zésen keresztűl már mindent megjártam ma :cry: :cry: Nem sokára itt van nővérem, megyünk a dokimhoz, vérvétel, szűrővizsgálat, és remélem megnyugtat, hogy minden rendben van, csak épp Kristóf készűl már kifelé. Nem akarok még szűlni, mert van még 1 hónap, de ha ilyen eseményeket produkál akkor inkább azt mondja hogy semmi rendellenes nem történik odabent, csak már jobb lenne kint.
bluebox

Hűha!

Ez izgalmasan hangzik!
Remélem minden rendben,lehet,hogy már megunta odabenn??????
Kíváncsian várjuk az eredményt!!
És persze nagyon drukkolunk!!!

Kép

Kép
ibm

Remélem olyan 9 körűl már itthon leszek :roll:
bluebox

ok. Várunk nagyon!

Bari! Hova tűntél?????
Nálatok minden ok??

Kép

Kép
ibm

Blue velem annyi van,hogy csak berohantam ctg-re..kb uánna egy óráig nyugodt voltam

Éppen egy nagyon perfekt orvos volt ügyeletben..ő szokott ultrahangozni is...és azt mondta felejtsem el a táblázatoba irogatást,védőnőt mindent...kb ugyan olyan napjaink legyenek,és napi 10 mozgás legyen...
nem óránként meg evés után 10..hanem naponta

Kijön a baba a védőnőt véresre verem..nem érdekel ha fókuszba kerülök miatta :lol: Szerinte napi 70-80 mozgás normális..na a doki szerint az már komoly baj lenne...
Vendég

Nem tüntem el csak készülünk oviba menni...és ma jön a barinőm olyan szemét vagyok de nem várom...hisztis vagyok
Vendég

Látod Bari mozog az a baby amennyit kell neki!
Most akkor nyugi van ugye?

Csiri! Hol van már vajon???

Kép

Kép
ibm

Márti várunk a jó hírekkel...bár neked már nagyon kezd idő lenni!!
Lehet,hogy Móni után folytatjátok a sort :lol: :lol:
Vendég

Ibm olvasd el a mini betüimet :oops: :oops:
Vendég

Bari! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

38. héten lesz a császár nem?
Akkor már csak 26 nap???
Azt már akárhogy is de ki kell bírni!!!
CTG-k ide vagy oda!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Csiri, mi újság veled? Éjszaka is Rád gondoltam, izgulok értetek nagyon!
Márti, várunk a hírekkel mit mond a dokid! Drukk, nektek is!

Ma jönnek párom szülei, 4 napra :) Remélem azért tudok jönni ide is!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Csiri: mi újság veled? Lehet, hogy már a kórházban vagy? Apa hazaért!

Márti: drukk, hogy minden rendben legyen.

Az én éjszakám sem volt valami rózsás. Mind a két oldalon fájt a csipőm, ráadásul a lábam úgy bedagadt, hogy csak na! Kérdeztem a páromat, hogy most mit csináljak: háton és hason nem tudok feküdni ugyebár. Oldalt meg nem jó? Gondoltam, hogy talán ülve vagy állva kéne aludni...???? De aztán valahogy csak elaludtam. De hála istennek nagyon problémám nincsen, minthogy a vádlim és a bokám iszonyúan fáj.

Kérdés: ameddig zárt a méhszáj, addig nem is indul be a szülés? Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem...

Én sem nagyon leszek, mert megyek le a védőnénihez szülésfelkészítőre és jön a barátnőm is!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

tényleg Márti, már nem emlékszem, hogy írtad volna, volt tegnap a védőnő?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Jó hosszan eléjszakáztatok.

Mindenki egyben és rendben?
Csiri?
Lehet még alszik egy jót.Vagy nem?

Bari:látod feleslegesen idegeskedtél!

Kép
melike

Kriszta:jelöltelek iwiwen.

Kép
melike

Sziasztok!

CSIRI????
Annyira szurkolok neki :D

Bari,
örülök hogy egy normális dokit fogtál ki...remélem legalább egy napig hat amit mondott!!!!

Andi,
zárt méhszáj...hát attól még beindulhatott a szülés csak még nem volt hatása legfeljebb, mert nem nyitotta ki a méhszájat...és fordítva...kinyílt méhszájnál nulla fájásokkal se beszélhetünk szó szerint szülésről...a szülés első fázisa a vajúdás, mely rendszeres, legalább 40 mp-ig (nem tudom jól írtam-e, de lényeg hogy ne pár pillanatig tartson az összehúzódás) tartó összehúzódásokkal jár...de nincs egy fix pont végülis hogy na innentől szülés, előtte meg nem az még...

Márti,
várom én is mit mondanak neked...te is szülnél már? :wink:

Ott vagyok a tábla elején és szépen lemaradok...na nem baj, nekem még kell egy kis idő...és még egy CTG-n se voltam :shock:

Ja, ma én is megyek védőnőhöz...már pisiltem pohárba neki...de izgi...

Almaani,
helyes pocid van...én kinőttem a pocaktartó övet...varrtam rá kapcsokat hogy még tudjam hordani... :shock:

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Dana:neked még semmi bajod?Vannak jóslóid?Tényleg előrébb vagy tőlünk jóval.

Kép
melike

Annyi dolgom lenne ma,azt sem tudom hol kezdjem.Mosni,vasalni,főzni,hajat mosni.Húúúú
Máté ágyneműjét még nem mostam ki.

Mit főztök?

Kép
melike

Fél 6-kor kivetett az ágy... ez a vég, amúgy mormota-vér csörgedezik bennem.

Csiri, remélem előkerült a párod! Vajon már a kórházban vagy?

Bárány, hát, nekem gyanús volt ez az óránként 10... a védőnő nekem azt mondta, hogy a 37 héttől érdemes naponta többször csekkolni a mozgást, mert ekkorra azért már látványosan lelassulnak a kölkök.

Amúgy egyelőre nekem nincsenek jóslóim, azt sem tudom, milyen az... leírná valaki?

Kép
elan

Jó reggelt!

Almaani! Te tényleg milyen vidám vagy minden képen?? EZ KIRÁLY!!! Szép a poci is és a babakocsi is mindennel...

Csiri: szerintem még alszik...
Biztos vagyok benne, hogy tudatta volna velünk, ha ez nem igy van!!

Márti: szorítok, remélem nem lesz gond!!
bszilvi25

Jó reggelt!

Tegnap anyukám elvitte az összes gyerkőt, és nála aludtak, reggel Ő vitte suli/oviba őket.

Így most itt ülök pizsiben, össze kellene szedni magam... :roll:

A nagyfiamék osztályában tegnap volt az anyáknapi műsor (enyhe fázis késés)
és annyira bömböltem, h nem bírtam abbahagyni. :oops:
(többen + is kérdezték, h : na, dolgoznak a hormonok?)
mondjuk én alapjáraton is bőgős vagyok...

Ja, és azt kérdezte majdnem mindenki, h ekkora hassal h h nem szülök de most rögtön??? :x

Vettem 2 napja a H&M-ben egy tündéri natúr színű kisfiús-kalapkát, újszülött méretűt. :lol:

Itthon mutatom a férjemnek,
erre Ő: de hát ez kicsi, ennél sokkal nagyobb feje lesz, nem tudjuk majd ráhúzni, olyan lesz mint egy kupak... :evil:

Az éjjel erre azt álmodtam, h futkosok a faluban a H&M-es kalapkával, amit Zsombornak vettem és újszülötteket tologató anyukákat üldözve próbálgatom a babák fejére a fejfedőt... majd diadalmasan rohanok haza a férjemhez, h igenis jó lesz a kalap... :shock:

Ez már a vég?!? :twisted:

Kép
zmimi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:10-kor.
pironya

Jó reggelt :)

Tegnap este sajnos eltűntem, mert elment a netünk megint :twisted: :twisted: :twisted: újabban ez a módi, este nincsen net :x :cry:

Csirinek drukkolok nagyon, remélem tudott valamennyit pihenni, és Párja is megérkezett :)

Almaani, nagyon jó kis járgánya lesz Manótoknak :D meg a hordozó is szupi :D

Bluebox, minden ok lesz meglátod! Mennek a drukkok ++++++

Szép napsütéses napot kívánok Nektek, itt hétágra süt a nap és már most nagyon jó idő van :-)

Melike, én is Veled tartok. Ma rám is ilyen feladatok várnak még :)

Kép
darinka

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:11-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:11-kor.
pironya

egy pár km van köztünk :wink: :)

Nem, nem Darinka vagyok, de nekem is tetszik nagyon :) Ágnes vagyok hvatalosan :)

Kép
darinka

Csiri még mindig alszol???

Kép
melike

itt vagyok lányok!
Köszi az érdeklődést MINDENKINEK!!!!!
A még mindig alszol és a még biztos alszik mondatokra az a válaszom,hogy a lós..rt!!!!! :twisted:
Most jelen pillanatban már ott tartok,hogy szerintem "ébren álmodok....)
Megjártam az Nst-t és 1 vizsgálaton is túl vagyok....(amit szadó-mazó szexnek is betudhatnék.... :oops: )
Mondta a dokim,hogy még szenvedjek egy ici-picit,úgyis bírom....
A délelőtje úgy néz ki,hogy 2-ig ütemezett nőgyógy műtétjei és csaszijai vannak,akkor újra randizzunk,demár pakkostól ésne a vizsgálóba menjek hanem csengessek a szülőszobán... :shock: :shock: :shock:
mondtam,hogyha nem bánja 2-ig nem a kórházba dekkolok,hanem hazajövök....
Most itt vagyok kb fél 2-ig még....
Vendég

Mindjárt mesélem az éjszakámat,csak elmegyek lezuhanyozni!Lassan nagyobb lesz a vízszámlánk mint maga a szülés ára,mert óránként zuhizok,de annyira jólesik....
És szédelgek az éhségtől,demár nem ehetek semmit!!!!!!!!!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:12-kor.
pironya

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 00:00-kor.
Vendég

Hú Csiri!!

De jó,hogy jelentkeztél!
Még a hideg is kirázott!
Apa hazaért már???
Várjuk a beszámolódat az éjszakáról,meg,hogy most mit mondott a dr.?
Ma tutira megcsászároz?
Vagy még lehet várni?
Mindent írj meg,nagyon izgulunk értetek!
De te f@sz@ csaj vagy és megfogod oldanI!!!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 00:00-kor.
Vendég

Jajj de jó, hogy jelentkezel Csiri! Izgulunk nagyon. Várjuk a beszámolódat! Ha jól veszem ki soraidból, akkor Te ma délután/este már babázhatsz?! :shock:

Kép
darinka

Sziasztok Lányok!

Előszőr is Csiri örűlök, hogy minden rendben van, persze az állapotokhoz képest.

Másoddszor: Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, és őszintén mondom nagyon hálás vagyok nektek, hogy gondoltok ránk, tényleg nagyon jó érzés és megnyugtató :wink: Mégegyszer nagyon köszönöm.

Esemény: Az én drága édes Kristóf babám úgy szórakozik velem, ahogy csak akar. Ha ki fog jönni végre, elbeszélgetek ám a buksijával. Képzeljétek,. mire a dokihoz értem teljesen visszakuporodott a gyomromba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doki szerint még mindig nagyon fent van a méhszáj, annyira, hogy szinte el sem éri, pedig szép kis lapát kezekkel rendelkezik a dokim :wink: Azt mondta, sétáljak nagyon sokat, és képzeljétek ráírta az összes papíromra, hogy veszélyeztetett terhesség!! Levette a strepto szűrést, meg még valamit, amit nem tudom mi volt, majd a keneteket a kezembe nyomták, felküldtek a 3. emeletre és levették az utolsó vérmintát!!!!!!!!!!!!!!!! Rengeteg vért vettek, azt hittem, sosem lesz vége, és egy csepp vérem sem marad. Mondanom sem kell, hogy ahogy hazaértünk Kristóf el kezdte a kis vackát ismét átrendezni. Megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem a végén 3 számmal kell majd nagyobb gatyát vennem, mert a csípőmet kellő képpen széttolja. Tamás után 1 számmal kellett nagyobb gatyát vennem, ami maradt is :cry: Szép látvány leszek :wink: Ez van. Szóval a szenvedéseim sorozata folytatódni látszik. :roll: :roll: :roll: :roll:
bluebox

Jó reggelt mindenkinek!

Csiri - éjjel szolidaritottam veled, alig aludtam. Remélem jól vagy, majd mesélj! Azon gondolkodtam, hogy mintha olyasmit mondtak volna a szülésfelkészítőn, hogy a méhlepény szabályozza a szülés indítását, tehát ha eléri a megfelelő érettséget, olyan folyamatokat, hormonokat indít el, amik megindítják a szülést. Ezek szerint nálad is ez történik és még ha nem vették volna észre, hogy érett a lepényed akkor is elindult volna a szülés...

Ha ilyen éjjeleim lesznek ezentúl, zombi leszek nappal. Állandóan zsibbad az oldalam, csípőm, derekam, a pisiutak megsokszorozódtak és 4 órától 6-ig nem aludtam semmit, olvasgattam. Lehet ledőlök kicsit, de nem hiszem, hogy menni fog az alvás sajnos. Megjöttek az első menszi görcsök, de nem vészesek szerencsére, mármint élesben durvábbak voltak. Mi is belassultunk odabent vagy ez csak átmeneti állapot?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 00:01-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?