Jó reggelt!
Csiri: Nagyon izgulok értetek

Remélem apa hazajött és nem csak most fog indulni... Hú 2 körül érkezik az utód? Azta
Zmimi:

Nagyon kellett röhögnöm az álmodon

Párodnak mesélted?
Stella: 4 napra??? Hú, nem irigyellek

kitartás, hamar el fog menni ez a néhány nap
Elan: Olyan "himbilimbit" sztem bármelyik bababoltban lehet kapni. Én a múltkor a Corában nézegettem, mert ott "csak" 4ezer körül volt. De nem vettem meg, majd meglátjuk, hogy mennyire marad pénz, mikor már tényleg minden meglesz. Max jövő hónapra marad a megvásárlása
Andóca: Jó kis járgányotok van és a hordozó is tetszik. nagyon csini és vidám vagy
Bari, így kell ezt csinálni

Örülök, hogy legalább pár órára sikerül megnyugodnod. Nem irigyellek... Nehéz lehet így eltölteni ezt a pár hónapot. Én drukkolok nagyon, hogy a szüléssel a paráid is megszűnjenek!
Tegnap megszereztük mi is a hordozót. Végre megvan minden, most már tényleg nem kell aggódnom semmi miatt... Apróbb dolgok maradtak még, amiket meg kell venni, de majd délután bemegyünk a párommal a Brendonba és megvesszük őket... Ott volt a legolcsóbb a textil pelenka a múltkor: 1600Ft / 10db, remélem lesz még belőle és akkor veszünk még vagy 2 csomagot...
Ja, jót röhögtem tegnap a roma népségen a piacon. Próbálták rámsózni a kismama nacijukat

Mondtam nekik, hogy erre a pár hétrerén bizony már nem veszek....
Pironya: Igenis, csomagba bekészítve
Egyébként mi a fenének kell a kórházi csomagba csumisüveg? Nem akartam venni, de a lista azt írja, hogy kell egy névvel elátott. Minek? Hogy abból tudják majd teáztatni a gyereket???? Mást nem tudok elképzelni
No, én ma már tök ügyi voltam. Elintéztem a vasalnivalót (kitekertem a nyakukat

), amiből ugyan nem volt túl sok, mert kivételesen csak egy mosásnyi ilyen cucc volt, de akkor is koránreggel ilyet tenni ... Szóval büszke vagyok magamra

Meg a mosógép is végzettt már egy adag ruhával, megyek is ki kell teregetni... Aztán dekorálgatok egy picit Bence szobájában
Majd még jövök Csiri-ügyet figyelni