Sziasztok!
Bambi: a paraszt picsája

már bocsánat... Hát engem sehol nem engednek előre még ekkora óriás pocakkal sem...se otp..se posta..se zebra..se bolt..se orvos..
hát sztem babával sem fognak..
ma mégis emberek közé szorultam..kamionos fesztivál van nálunk és pont akkor voltam párommal a boltban mikor megérkezett a konvoj mert felvonultak..aztán megkelett várni mig elmennek..közben egész város ott volt..igy legalább 100an támadtak le..de nem baj..igy legalább már immunis lettem..
ja olyan allergiás vagyok majd belehalok..

de nem merem beszedni a allergiás gyógyszerem...

majd megkérdem először dokit.
Bolgyó Drága hát semmi ujság nálad? ja most olvasom..hát akkor keddig kitartás hátha..engem elszomorít hogy nálunk csak a betöltött idő után végzett 5ik nst után indítanak ha nincs gond..az meg 24.e....
Anetto??
Azt álmodtam éjjel hogy Sirkici megszült..
Gitka..szép poci..enyém is ilyen nagyjából..sztem énis dobok majd képet..és a pelusozótok is csecse..
mert mi nem szülhetünk..jobb is hogy nem akaródzik kijönni ez a gyerek...mert párom nagyon szenved a fogával..napok óta nem alszik felctoron él..szerdán azt mondta neki a doki nem huzza ki majd szerdán addig lemegy a gyulladás..ma már fel kelett hivnunk reggel h csináljon vmit mert megörül én meg tőle..
aztán felnyitotta..holnap meg kihuzza..kedden is mennie kell..szóval igy hogy szenved..apás szülésre készülünk megmondom őszintén és nem lenne nagy élmény hogy nem is tud figyelni..mert annyira fáj neki a saját baja.
egyébként azt mondja azt álmodta még 1 hónapja..hogy fájt a foga mikor szültem
Pumpi: ja igen..hát mára már nyugi van..a fentiek miatt..apa szarul van..most nem lenne jó elindulni...
ja és persze hétfőig megint semmilyen fronthatás sem várható..ugyh várakozás van..mostmár mindegy mikor jön de 40. hét után tuti nagyon fogok aggódni hogy a babával minden rendben e..
Lolka: szép képek..baba is anya is és a pelusozó is
Sirkici: látom nem jött be az álom..

nem szültél meg az éjjel
Anya: köszi

ohhh..akkor az a bábakoktél l..f.szt sem ér már bocsánat..pár CH5öt összekevernék és meginnám nem történne semmi..tegnaptól igy is 3x15 CH-sat szedek mindegyikből..hehe..de nem érzem a mesterséges oxitocin hatását
most még várok és türelmes vagyok csak a 40. betöltött hét után tuti bepánikolok