Sziasztok!
Jahahajjj!!!! Palacsinta!!!! Én is, én is!
Ivaneszter, Barbóca, sziasztok!
Tegnap egész nap jövés-menés volt, meg ma is. Tegnap de. dolgoztam, aztán kimentem a piacra, de csak akkor vettem észre, hogy a tárcám itthon maradt, amikor a zöldségesnél fizetni akartam. Képzeljétek, azt mondta, hogy azért ne menjek haza, ad nekem, amennyi kell a bevásárláshoz, aztán majd megadom, ha legközelebb arra járok. Olyan édes volt, nagyon hálás voltam neki, de persze nem fogadtam el. Gyorsan hazajöttem a brifkómért.
Ma meg Otival fütyikontrollra mentünk, aztán játszótereztünk. Du. volt egy koncertünk is.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem befolyásolja a szoptatást, milyen szobában lesztek a babák születése után. A szobatársam tejcsárda lett, annak ellenére, hogy nem ment baba-mama szobába. Én is el tudtam volna látni a fél PIC-et a 4. naptól kezdve, bár addig a fiam a cicim közelébe sem került, még meg se foghattam. Nekem az jött be, hogy gyakran masszíroztam a ciciket, távolról indulva a bimbó felé körkörösen, alul is, és literszám ittam a Laktoherb teát. Utána meg sokat fejtem. A háromóránkénti rendszer meg azért is jó szerintem, mert a cicik fel tudnak készülni a következő etetésre.
És nem babás szobában is meg lehet beszélni a nővérekkel, hogy ne vigyék el megetetni a babákat, ha nem sikerülne épp abban a félórában szopizniuk, amikor kiadják őket.
Ezt csak azért írom le, hogy ha netán olyan szobába kerültök - bár úgy látom, nem akartok -, ne keseredjetek el. Csak merjetek kérdezni és kérni, ne hagyjátok magatokat. azért vannak a csecsemős szakemberek, nem?
Megyek, a drága párom a Lidlben vett szusit, most lett kész, meg kell kóstolnom....
Ha lesz időm, még bekukkantok. Ha nem, akkor mindannyiótoknak szép hétvégét, a 36-os klubnak pedig nyugodt éjszakákat (persze mindenki másnak is)