A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

fanni örülök,hogy minden rendben veletek :wink: szerintem az a hasleszorító bigyó segít a pocak visszahúzódásában ártani nem ártunk vele de legalábbb megpróbálunk mindent :D a repedés nem durva csak fényné l :D átszik csak beparáztam,nehogy legyen több :oops: :lol: :cry: most extrán kenem :D

lanyané

Kedves lili73!

A Marci-Márton, Berci-Bertelan. De Nekünk és az ismerőseinknek csak Varga ikrek maradnak! Még mindketten az intenzíven vannak, mert Marci amit tegnap szájon át evett azt kibüfizte és inkább visszatették a nővérek infúzióra. Anya meg már szinte szalad!!!
Mindenki jól van hál' Istennek.
Vendég

Sziasztok!
Banika Zoli!
Már csak ezért néztem be hogy mi van A kiskukacokkal!!!NAGYON örülök hogy minden rendben!! :D nagyon jó egészséget mindannyiotoknak!!!Millió puszi az újdonsült anyukának!!!Miért nem lepődtem meg hogy anyuka már szinte szalad :?: :?: :D :D :D

bognartundi0727

Banika: SZIVBOL GRATULALOK! Majdnem 35 hetre szulettek a babak, ez mar jo, nem lesz semmi baj! Banika apuka :D koszi a hireket, hozzal kepeket is!

Juci: azta, mennyi fogacska! Gratula! :D

KépKép
KépKép
tontica

Banika ferj: rendes szules volt vagy csaszar?

Tabla:
Kép
Kép
Nagyon keves a pocisunk! :wink:

Kamillaval mi lehet?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti :lol:
el is felejtettem, pedig akartam írni, hogy pont ilyen forgója van Barnabásnak is. Mit csinált Alex? Lerántotta magára? Irtó vicces :lol: Nálunk Aliz produkál érdekes dolgokat. Mindig okoz meglepetéseket reggelre, hogy mit össze nem tud forgolódni az ágyában :D Kép

KépKép
lili73

Zolika, Banika!

Kérünk részleteket! Ahogy Tonti is kérdezte: hogy zajlott a szülés? Nyitott inkubátorban vannak? Cumiból hamiznak? Van már teje Banikának?

KépKép
lili73

Banika, Zoli, gratulálunk Nektek!

Sok tejecskét, jó egészséget!

Vigyázzatok egymásra!

Puszi!

Judit

Tonti!

Köszi :D Nem is adok csak kétnaponta D vitamint, mert a gyógytornászunk szerint attól is jöhet egyszerre sok fog, hogy sok a D vitamin...
Jövő szerdán megyünk védőbe rá is kérdezek, hogy ha sokat vagyunk napon, akkor is kell-e. Van olyan orvos aki nyáron nem szedeti...

jucicuki

Jó reggelt!
"Büdös" kis boszik nem hagytak aludni,már fél 7-től nyüzsögnek :P !Biztos sok dolguk van mára betervezve és féltek,hogy nem fognak végezni :D
Lanyané!
Igen az a hasszorítóm volt amit írtál!Kb.másfél hónapig használtam!Nekem azért volt jó,mert a lányok ott voltak a PICen és egész nap talpon voltam és így sokkal jobban bírtam,nem húzott a hasam!
Fanni!
Örülök,hogy minden OK veletek!Nekem elég jól visszament a hasam,bár már nem lesz az igazi! :oops:
Juci!
Nem is tudtam hogy így "megfogasodtak" a Nőcik! :D Nálunk 1 éves korukig kellett szedni a D vitamint,utána mondták hogy nyáron nem kell.
Lili!
Nagyon édi a csendélet!! :D
Tonti!
Néztem a táblát,nem tegnap születtek meg a Banika babái,hanem már tegnapelőtt.
Szép napot!!

bognartundi0727

Banika! Szívből gratulálok! Vigyázz nagyon a pindurokra!!

Kamilla babáiról képek a babát szeretnék babásainál vannak. nagyon kis cukik.

mi gyógyulgatunk, az éjjelt megint átaludták. hasmenés tegnap délután óta Fanninál nem volt, Gergőnél ma reggel volt, de nem sok. a nátha már egyre jobb, alig kell beindítanom a porszívót. vége lehetne már ennek a betegségnek...

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Tonti, Juci,
ha már a fogaknál tartunk: ma reggel meglepetéssel konstatáltam, hogy Barnabásnak kibújt az első fogacskája :roll:

KépKép
lili73

Lili, gratula Barnabásnak is!

Judit

jucicuki

Hello!

Lili: gratula Barnabasnak (olyan szep neve van! :D ) jo koran kibujt Neki! Tudod mit jelent ez a mendemonda szerint? Hamar jon a kisteso. :lol: Annamnak meg nem lesz mostanaban, nem dagadt az inye, nem nyaladzik, az unokaocsemnek is 11 honapos koraban bujt ki az elso. :D De edesek ahogy alszanak, latom Lili keresztben. :lol: Hat, ha kell meg egy ilyen forgo akor kuldom! :wink:

Nem irtam be Kamillat a babasokhoz, ennel hulebb mar nem leszek! Elfelejtettem hogy Neki is megszulettek. :roll: Valaki tudja hogy van az a bejegyzes ahol irjak hogy mikor, hany kilo, hany centi, hogyan stb.

Zsuzska: de jo hogy gyogyulgatnak, tuti nem rota volt csak egy kis natha! Enyimek is meg vannak fazva de nem veszes.

Tundi: hat, ez van, nagyfiunk nalunk is folyamatosan 7-kor kel pedig aludhatna meg. :evil:

Juci: minket mar 1 honapja leallitottak a D-vitaminrol de itt mar majdnem nyar van.

KépKép
KépKép
tontica

Köszi, Juci!
Továbbra is esszük a Sinlacot, egyébként. Aliznak felváltva adok szopi után Milumilt vagy Sinlacot, Barnabásnak meg szopi+ Sinlac. Kb. 50-50%-ban van szopi és tápi.

KépKép
lili73

Tontica :P
nem tervezzük, de a mondás szerint "soha ne mondd, hogy soha..." :lol:
ha hét évvel ezelőtt jönnek, amikorra terveztük, akkor tuti bevállalnánk egy harmadikat is :D

KépKép
lili73

Lili: Cumiból adod a sinlacot? Nekeünk mostantól lesz, de kanállal nem esznek meg semmit.

Ma éjjel olyan jók voltak:)
este8-4-ig aludtak, gyors evés, majd szunya 9-ig, utána kb másfél óra ez meg az, és már fél órája alszanak megint. Szuuuperrr!

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Tonti!
Most volt időm egy kicsit bekukkantani az albumotokba! :D :D Gyönyörűek vagytok!!! :D :D
Irigy a nyár miatt!!!! 8)
Lili!
Tényleg jó korán kibújt az a fogacska!!! :D :D Gratula!!

bognartundi0727

labasv,

egyelőre főzelékes cumiból, de be akarok szerezni dm-es babylove kanalat (Kaális topikban azt ajánlják), és próbálgatni a kanállal evét.
Ti is Sinlacoztok? Miért kell nektek?

KépKép
lili73

Mondtama dokinak, hogy nincs e valami tejpép vagy hozzátápi, mert amit eszünk az 2000ft, és 2-2,5 napra elég. Húzós úgy, hogy egyedül nevelem őket, és a papa alig fizet.

Nos osztottunk, szoroztunk, és ha helyettesítek 1 étkezést ezzel, plusz alma és krumpli, akkor jobban kijövök.

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Kinövés miatt néhány holmit szeretnék eladni. Van mindenféle a kengurutól a játszószönyegen és a mellszívón át az autós hordozóig.
Bővebben itt: http://www.egoikrek.hu

Mindenkinek sok szerencsét, egészséget és boldogságot.
Kata

Kata

Kép
egok

Banika, gratulálok Nektek! (És mielőbbi családegyesítést otthon!)

Fanni, nekem 113 centi volt a hasam szülés előtt (eredetileg 63), most mértem, 79 centi. Azt a farmert is be tudtam már gombolni múlt héten, ami egy mérettel nagyobb, mint voltam anno...(A többit még nem próbáltam, mert elpakoltam őket és még nem vettem elő a költözés miatt...sőt, azt sem tudom, hol vannak.... :oops:) Szóval, vissza fog ez menni (előbb-utóbb....azért az első pár napban többször sírógörcsöt kaptam, ha tükörbe néztem...ja, és ugye, császáros vagyok...ez is számít....)

Tonti, a táblához, 37+5-re jöttek a babók... :D

Kép
babyteve2

Köszönöm a dícséretet a pocaklakók nevében is! :D

Zsuzska,
Jobbulás nektek!

Banika és Zolika,
Gratulálok nektek, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Tonti, Lili
Gratula az első fogacskához!

Csilla, Fanni,
Örülök, hogy veletek is minden okés! :D

Fanni,
Ha ügyes a szonográfus, meg a gyerekek sincsenek háttal, akkor a 23. hét után is még bőven csinálnak jó képeket! :wink: Csak akkor már inkább az arcocskájukról. Én nem a 4D Genesisben voltam!
Mi azért választjuk a bébiőrös megoldást, mert akkor azt majd nem kell később külön venni! Nekem azt mondták elég egy bébiőr, ha az ágyak úgyis egymás mellett vannak, mert mindkettőt hallod azon.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Labasv!

Nem irigyellek, sőt! Mi is folyton osztunk, szorzunk, pedig mi ketten vagyunk és Apumék rengeteget segítenek anyagilag is, meg amúgy is (ég is a pofám, így harmincon túl :oops: )
Minden tiszteletem a Tied!
Nagyszülők sem tudnak segíteni? Egy-két doboz tápit bevállalni néha...

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Bejelentkeznék a táblázat aljára :D

A várható születés dátumával most kicsit gondban vagyok, mert a menstruáció ideje szerint ma 11+6-on lennénk, voltunk is genetikai UH-n, de elküldtek, hogy nézzek vissza 2 hét múlva, mert a méretek alapján 10+2-n járunk. Ez alapján a születés várható időpontja dec. 1.

A bébik spontán fogantak, a doki szerint kétpetéjűek. Meglepődtünk rendesen, hogy ikrek, mert egyikünk családjában sincs ikerpár, és annyira öreg sem vagyok még :D (30 éves vagyok)

A kórház a MÁV lesz, kistesó pedig nincs.

szamy
szamy

Szia Szamy!

Jó, hogy jöttél, üdvözöllek nálunk! Írj gyakran!

Judit

jucicuki

szia szamy!üdv köztünk :D én is a mávban fogok szülni :D

lanyané

Szamy,
Kép
Jó, hogy itt vagy!
Hogy viseled idáig a terhességet, rosszullétek?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jucicuki: AZ én anyum már meghalt, apu még nem is érdeklődött az unokái felől... Tud róluk, de a viszony nem tökéletes, és akkor még finom voltam.

már babásoktól: Fogyi tippeket várok!! Nem szoptatok, és jól jönne valami segítség. Persze nem a "ne egyél és sokat tornázz" módszer kéne, mert az nem épen kivitelezhető
:D

Kép
Kép
labasv

Labasv! Minden elismerésem a Tied!!!Én lehet nem bírnám...
Főleg h. most betegek. Nem nyügik, alszanak, esznek rendesen. de az idegeskedés, az aggódás meg ilyenek.
(mi is kapunk segítséget , anyós állja a penelka pénzt)

a helyztet változatlan, nátha van, hasmenés is.
tegnap meglett a leoltás eredmánye, a Gergőnél jó, ő jó antibiot kapott, mert érzékeny a penicillinre, de Fanni rezisztens rá, így sztem ő hiába szedi... meg még valamit találtak nála...annak ma lesz eredménye.. :cry: :cry: :cry: :cry:

de azért szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Labasv!

Sajnálom az anyudat is, meg azt is, hogy apukádat nem érdeklik az unokái :cry:

Figyelj, ha gondolod és még jó rátok, mi most nőttük ki a 68-as méretet, szívesen küldök pár rucit. Ha elfogadod! Örülnék neki :!:

Fogyi, hát igen, én is most kezdek leállni a kajálással, finoman, tegnap reggel megjött, nagyon mininális már a tejem, Dorci reggel ötvenet szopizott, este 40et tudtam fejni Lilónak, pedig majd fél órát kinlódtam...
Én most fizettem be egy 20as hypoxi bérletre, Ati bevállalta a csajokat, de hát ez nem olcsó, mert akciósan is 24e :shock: de állítólag hatásos...majd beszámolók.
Nekem terhesség előtt mindig az jött be, ha teljesen leálltam az édességgel és a liszttel, semmi kenyér semmi tészta, rengeteg sajtot zabáltam paradicsommal, paprikával...

Puszi Nektek!

Judit

jucicuki

Hát ja. Én főleg olyanokat tudok enni ami lehetőleg 5 perc alatt elkészíthatő és megehető :lol:
Többre nincs idő, ezek meg nem a diétás hamik. Ehetnék ilyen puffasztott izéket, de azoktól én még nem laktam jól. Ha éhes vok akkor megfájdul a gyomrom és szédülök egy idő után, úgy meg nem lehet csajozni :lol: :)

Kép
Kép
labasv

Hali!

Na megvagyok ám, csak kicsit több idő kellett, hogy összeszedjem magam.
Tontica! Kéretik engem is áttenni a babásokhoz!
2008.04.24 (38+0)
Márk 2700gr, 53 cm
Nóra 3000gr, 54 cm
Császár

Kép

Kép

Kép

Hát csajok én nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz lesz.
3 óránként pelus-kaja-büfi-altatás, aztán kezdődik elölről. Még éjjel is. Szóval egyhuzamban úgy kb. 1-2 órát lehet aludni. Ezt meddig lehet bírni??????
És olyan nehezen alszanak el, hogy borzasztó!

Na, de a lényeg, hogy egészségesek, szépek, okosak, cukipofák, úgyhogy nem panaszkodunk. :)

Banikáéknak gratula!

Mindjárt visszaolvasok mik történtek még, amíg nem voltam.

Kép

Kép
kamilla306

Az Angelcare légzésfigyelő nekünk nagyon bevált. Nekünk egyszer riasztott, mikor oldalt fektettem Nórit úgy, hogy a rácshoz támasztottam. De mióta középre rakom, azóta jól műkszik.

Az én hasam nagyon durván néz ki. 71 kg voltam szülés előtt, amikor hazajöttem 4 nap múlva, már csak 55. (53-ról indultam terhesség előtt) Szóval a hasamon volt majdnem 20 kg, most meg csak a bőr van ott és gusztustalanul lóg rajtam. Mit lehet csinálni vele?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Édesek :lol:
Nyugi, majd alakul, ameddig kell, addig meg lehet bírni :lol: :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Javitott tablak:
Kép
Kép
Kette kellett szednem mert mar tul nagy volt. :D Tavalyi es idei babasok vannak kulon.

Kép
Pocisunk pedig mar igen keves van. :(

Isten hozott Szamy, nagyon orulunk Nektek! Meselj Magatokrol!

Kamilla: nagyon edesek a gyerekek, milyen volt a szules? Meselj!

Sajna hisztis kiskiralylany nem hagy irni! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

labasv nem lehet akkor így egyszerű az élet,hárman laktok te meg a két tündérkéd :?: nekem amúgy bejött a szűztea igaz nem 2 hét alatt lehet tőle fogyni de kipucolja a belkből a sok salakanyagot a zsírt bontja stb,valaki nagyon leszolja sokan dicsérik egy próbát megér és nem drága 800ft 1 db a gyogyótárban.
zsuzska mennek a gyógyító energiák,remélem hamar kilábaltok belőle.
kamilla nagyon szépek a gyerkőcök,mégegyszer gratulálok!sajnálom a pocidat remélem azért vissza fog húzodni,nem használod azt a haskötöt amit szülés után ajánlanak,nem drága 3000ft szerintem nem lehet hülyeség tarja a fölösleges szöveteket könnyebben visszaépül minha csak lógna.
tontika köszönjük a táblát :D tényleg fogyunk pocisok :oops:
szerintetek hány hálóinget érdemes vinni a korházba :?:

lanyané

Sziasztok!

Én is jelentkeznék a pocakos táblába, csinálok mindjárt vonalzót is.
Nálunk a szülés várható ideje dec19, most 9 hetesek vagyunk, lombikbabák , és már van egy kistesó is. Én Kistarcsán fogok szülni ha minden jól alakul.

Igyekszem majd többet jönni és megismerni Titeket.

KépKép
tüccs

szia tüccs üdv köztünk :D :D :D hanyadik lombikra sikerültek :?: nagy az öröm gondolom :D

lanyané

Sziasztok Lányok!
Rég jártam erre most meg alig gyöztem olvasni.
Banika ,Kamilla gratulálok a picikhez és jó egészséget kivánok nektek!
Én lassan közeledem a célegyeneshez 34hét végén járok.Bár már alig birom.kedden voltunk uh és minden rendben a babákkal.Most 2,20 és 2.30kgosak.Remélem még birom és sokat nőnek.
alfa

2. lombikra sikerültek , az elsőből született Dóri. :D Piszok mázlisták vagyunk és persze nagyon akartuk is őket. :wink:

KépKép
tüccs

Szia Tuccs, beirtalak! :D Hany baba van? Mikor mesz uh-ra? Olyan szep a kislanyod, rakjal egy nagy kepet is, es Rolad is!

Lanyane: itt korhazi haloinget hordunk, igy nekunk nem kell vinni de en 3-at vennek. Jo lehet ez a tea, es tenyleg mukodik? Bar nekem inkabb tornazni kene.

Kamilla: biztos visszahuzodik majd a borod de mar soha nem lesz olyan mint regen, ebbe bele kell torodni, ez van! Legalabb latszik rajtunk hogy tenyleg mi szultuk az ikreket. :lol:

Labasv: sajnalom az anyukadat, nagyon nehez lehet Neked de szuperul megoldod! Fogyokura? Hat, nem tom, nekem is kene de hogy mikor es hogyan... :roll: :oops:

Megyek meset olvasni a nagynak mert hiv!

KépKép
KépKép
tontica

Valamit elszámoltam ezekkel a hetekkel kapcsolatban, szóval a vonalzó nem csal ... a 8.hétben vagyunk.

KépKép
tüccs

alfa de jó,hogy jól vagytok :D a csajok jó sújban vannak már,de jó lenne ha már mi is ekkorák lennén nyugodtabb is volnék :D
tüccs akkor nagyon ügyik vagytok.a vonalzót vagyis a terhességet az utolsó mensestől számitják még igy lombiknál is de igy hoyg ikrek szerintem úgyis minden más 1-2hét ide oda :D
tontika nekem bevált a tea a tornát meg gondold hozzá :wink: :D

lanyané

Banika!!Hatalmas gratula!!!!

Üdv az ujaknak!!

Szamy,én is a 4.kerbe lakom,Káposztáson.Te merre laksz?

Kamilla nagyon szépek a babok!!!

Most csak ennyi mert ma voltam turizni és hulla vagyok.

Joéjt mindenkinek!!!
s.csilla

Banika-család :P
Gratulálok a két kisfiúhoz :D
Jó egészséget kívánok!

Lanyané :P
Legközelebb megkérdem a dokimat, mit szól hozzá.... mert nekem császárom lesz... s van, aki utána nem szereti... mármint a hasleszorító bigyót

Tünci :P
Köszönöm!

Babyteve :P
Köszi! A császárosoknak lassabban megy le a pocija? :shock:

Rebe :P
Köszönöm!
Nekünk eddig mindig pont az arcocskájukat tudták a legnehezebben "fotózni"... Hol csinálták a tiéteket... ha nem titok?

Kamilla :P
Gratulálok! Gyönyörűek a babáid!
Sajnálom a pocid... nekem is kezd repedni :( Azt hiszem, ikrekkel nehéz lenne megúszni... Én 52,5-ről indultam, most 64 vagyok, lassan 30 hetesen. De gondolom, hogy a súlyom még csak most kezd majd durván nőni... Próbáljuk a hasszorítót... aztán majdcsak megbarátkozunk magunkkal valahogy :? S tényleg, fő, hogy a kicsik jól vannak. Kitartás, én ugyan már most is 1-2 óránként kelek, mert veszettül fáj a hátam, de így is pocsék, pláne ha az ember engergiáját szó szerint leszívják... azért a 3. hónap már könnyebb lesz... mindenkinél ezt látom!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Labasv,
Az biztos, hogy le a kalappal előtted, egyedül nevelni az ikreket, az aztán a nehéz feladat! :oops:

Kamilla,
Aranyosak a babók, szép kis formásak! :D A bőr lógásra nincs semmi tippem, mit lehet csinálni, de végülis még csak két hete volt a szülés, lehet később azért visszahúzódik.

Lanyané,
Én viszek 4 db-ot! De csak azért, mert szerencsére nem kellett vennem, anyukám hozott 3-at! :oops:
Amúgy én úgy tudom, hogy a lombiknál nem az utolsó menszi első napjától számítják a terhességet. Hanem a leszívás, mínusz két hét, nekem a medősségi doki is ezt mondta. Na nem mintha sokat számítani, mert ez pár nap különbséget jelent! :wink:

Alfa,
Szép súlyuk van már a picuroknak! :D

Tüccs,
Szia itt! A lánykádról kérünk képet!

Fanni,
Már miért lenne titok! :wink: A Kleopátra házban voltunk mindig: http://www.4dultrahang.hu/

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia Tüccs!

Jó, hogy jöttél :lol:

Judit

jucicuki

Fanni, azért írtam, hogy császár volt, mert ott azért a vágás miatt érdekes formája van a maradék pocinak alul- egy ideig :D Nekem nem lett egy db repedésem sem, pedig kerek 50 centit nőtt a pocak...Ja, és igen, (kopp-kopp-kopp), többet alszom babákkal, mint terhesen. Jóóóóóval többet! :D (Nekem a doki is mondta varratszedésen-10 nap-, hogy ha csak az utcán látna, meg nem mondaná, hogy nemrég szültem, pláne, duplababát! Visszamegy a pocak, ha lassan is...)

Én 3 hálóinget vittem be, szombat este szültem (reggelig pucérkodtam :oops:), aztán szerda reggel mehettem is haza, tehát, elég volt. De többet akkor sem érdemes vinni, legfeljebb hazaküldöd mosásra.

Tüccs, gratula, pláne, hogy ennyire sikerültek a lombikok! (Te már a 2. vagy, akinek kettőből 3 babója lesz! :D )

Rebe, én is így tudtam, aztán megkérdeztem a dokimat, aki a menstruációs verziót mondta... :shock: végülis, úgyis előbb jönnek a babók, az a pár nap tényleg nem számít :D

Kamilla, csodaszépek a picurok! Súlyban hol tartotok? Te csak szoptatsz, vagy kell pótlás is?

Kép
babyteve2

Banika: Hatalmas gratula! egészséget és sok tejcsit!

Tonti: milyen nagyok már a gyerekeid! fogak? :shock: nemrég még akkorák voltak mint az enyémek most....rohan az idő.

sajnos Jankám beteg. vmi megfázás. piros a torka és nagyon tele van az orra . állandóan porszívózzuk. apa és én már alig alszunk 2 napja....hulla vagyok. egy zombi. azt hiszem az első héten, mikor hazahoztuk őket, nem voltam ennyire fáradt, m most.
szegényemnek még antibiotikumot is kell szednie. :(

a porszívónk meg mindig leáll, m túlmelegszik az orrszívó miatt. nektek is így szokott lenni? vagy nekünk vacak a porszívó orrszívónk????

szanet

Kamilla:
együttérzek veled. engem is sokként ért , hogy milyen nehéz 2 kicsivel :shock:
de én most úgy vagyok vele, h hozzászoktam... majd lesz jobb, mindig erre gondolok.
hát igen, csak betegek ne legyenek.... nagyon fárasztó :cry:
és annyira sajnálom szegényemet, ahogy szenved.

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?