A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Giginek mi a becebneve?????
Hát Gigi...
A rendes neve Ági...ezt azért írom ki mert ő is ki szokta...
Vendég

Csak tegnap egy klinikai dolgozo szűlt szülőszobán,és azt hittem ő. de nem Ági volt.

Kata&Milán

oszman777

Mentem a boltba. Néha itt leszek. BEKUKKKKKKKKKKK.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt Mindenkinek!
bluebox

CSIRI BABÁZOL MÁR??????????????????????????
bluebox

Szia Márti!
Jól nézel ki iwiwen
Vendég

Sziasztok!

CSIRIről semmi hír?????????? :cry:

Blue? Nálad minden ok?

Bari?

Én olyan szarul aludtam,vagy mi,nem is aludtam szinte semmit!
Az összes létező csontom fáj!!! :cry:
Éjjel megfordulni is alig tudtam a derekamtól,szörnyű volt!

Oszmann! Örülök,hogy ma már aktivizálja magát a kis kópé! :lol:

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt lányok!!!

Móni írt: A kicsi már csak antibiotikumot kap, de sajnos most besárgult és inkubátorban van, igy keddnél hamarabb
biztos nem engedik ki.

Csiri ebben a percben írt!!!!! Még mindig a szülőszobán van, a visszatartást már abbahagyták, így már csak az Ő kis csodájukra várnak!!!!!

HAJRÁ-HAJRÁ!!! Megírtam neki, hogy Ő tényleg egy HŐS!!!!!
Sztem ma már biztos babázás lesz ebből!! Szegénykém milyen kimerült lehet, biztos nagyon jól fog majd aludni.
Ígérem csajok amint megvan az infó, írom!!!!!
bszilvi25

Szia IBM!

Te a Margitban melyik dokihoz jársz? Voltál már szülőszoba látogatáson? Nem tudod melyik napon lehet bemenni megnézni?

Rám is rám férne egy új derék.... :)

Kép
wvikka

De jó hírek...örülök,hogy Mirkó gyógyulgat...reméljük a sárgaság hamar lemegy...

Csiri nem császáros?? :shock:
Mire várnak...? :shock: :shock:
Vendég

Szegény Csiri! Ez már kínzás. Nagyon fáradt lehet! Remélem nem várják el Tőle, hogy ezek után még természetes úton meg is szülje...

Kép
wvikka

Szilvi! Köszönjük a híreket!
Várjuk továbbra is!

Örülök,hogy Móniéknak is egyre közelebb a hazajövetel!
Reméljük hamar rendbejön a kis Mirkó baba!

Hát igen,Csiri tényleg egy igazi hős!!!
Ezer drukk nekik!!!!

Vikka! Szia! Én a Mihályi dr-hez járok.
Voltam szülőszobalátogatáson,nagyon szép minden csak kicsit ijesztő volt,dehát ez vele jár!

:lol:
Minden hónap első és harmadik szerdáján van szülésfelkészítő és az elsőn ha elmondták a mondókájukat utánna van szülőszobalátogatás!
Tényelg mindent szuperül megmutattak lépésről lépésre!
Érdemes elmenni,ha még belefér! Mikorra vagy kiírva?
Mikor költöztök?
Én is környékbeli vagyok?
Iwiwen vagy?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Olvasom a híreket és én is azon csodálkozom,hogy miért nem veszik már ki a bébit Csirinek????

Kép
melike

Különben én jól aludtam és mostanában nincs is problémám csak a pisilés.Apa viszont rosszul alszik, mert fél,hogy megrúg.Jobban várja a szülést,mint én. :lol:

Kép
melike

IBM köszi az infót! Május harmadik szerdája még bele fér, ha Csabi el tud szabadúlni melóból és bevisz, mert vezetni már nem nagyon tudok... De nagyon szeretném látni!

Iwiw-en megtalálsz. Novák Kinga Viktória ez a becsületes nevem. :)

Papíron júni 26 a nagy nap, de dokim szerint nem várjuk meg... Mondjuk ahogy telnek a napok, nem is bánom, mert már kezdek kínlódni... Tudom ezzel nem vagyok egyedül...

Jól tudom, hogy Szentivánon laksz?

Mi Solymárra szerintem úgy október környékén költözünk. De már nagyon várom. Végre lesz újra saját konyhám!!!! :lol:

Kép
wvikka

Bari: Köszönöm szépen, kedves Tőled. Én már hamarabb meg tudtalak dícsérni, hisz hamarabb felvállaltad magad :wink: Nagyon csini, lassan 3 gyermekes családanya vagy, gratula :wink:

Mirkó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mihamarabbi gyógyulást Neked!
Móni, azért ne feledkezz meg Rólunk sem, kérjük ám a fotókat :wink:

CSIRI Mennek a drukkok, kár hogy ennyire hülyék vagyunk és nem értjük miért is történnek ilyen borzalmak most Veletek, de nagyon szorítunk Nektek, Te HŐS NŐ MEGTUDOD CSINÁLNI!!!!!!!

Ibm: köszönöm szépen kérdésed, jól vagyunk. A fájások maradtak, a gyerkőc liftezik, remélem azért hamarosan már nem lesz kedve visszajönni a gyomromhoz, hanem mindinkább lecsúszik :wink:

Csajok!!! Nálatok mi a kaja???? Én tárkonyos citromos csirkeragu levest, sűlt oldalas + krumplipürét csinálok, és már oda is raktam :wink:
Ma friss voltam :wink:
Szép napot mindenkinek!!!!
bluebox

Igen.ott lakom!
Mindjárt jelöllek iwiwen.
Én júni 21-re,de remélem mi sem várjuk meg!!!
3. szerdán úgytudom gyerekorvos tart előadást,hónap első hétfőjén van szülőszobalátogatás!
Én nagyon szeretnén szülésznőt is,kedden vagy szerdán megyek a dr-hez azt ígérte addigra szerez valakit!
Te választasz?
Mikor mész dr-hez?
Én még vezetek,de már nem szívesen!
Rövidebb utak még elmegy,de be a városba csak ha muszály!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

CSIRINEK EZER DRUKK!!!!!!!!!!!!!

Én már kezdem megszokni, hogy minden reggel 6 körül ébredés, aztán 8-ig még elforgolódok az ágyban.

Most fájdogál a hasam, egyre több a jóslófájás. Nem vészes, de azért előrejelzi, mi várhat ránk .... :shock:

Jajj, úgy örülök, tegnap megkaptuk az új lakás kulcsait. Jövő héten festés, mázolás, aztán költözés. Végre összerakhatjuk a gyerekbútorokat is! Már nagyon várom!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, és Oszman, nagyon örülök, hogy minden oké, sokat gondoltam rátok!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Le a kalappal mindenki előtt,aki még felújít,fest,berendez komolyan!Nekünk szerencsére minden készen volt már,de én már nem bírnám.

Kép
melike

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:56-kor.
Vendég

Ha Szonja baba is úgy gondolja, akkor a következőre még el tudok menni. Dokim csak magán rendelőben rendel sajna, így minden ilyenből kimaradtam. De nagyon szeretném látni!

A szülésznő választásra dokim azt mondta van valaki akivel rendsteresen együtt dolgozik, ha nekem is megfelel. Még nem találkoztam vele, de barátnőm 2x szült velük és nagyon meg volt elégedve.

Múlt héten voltam AFP-én. Most egy darabig még nem kell mennem. De majd CTG-re pár hét múlva már rendszeresen...

Pilisszentiván melyik része? Mi Solymár Szentiván feöli végén fogunk lakni.

Kép
wvikka

jó reggelt!

Én me alég tűrhetően aludtam, de ez úgy működik, hogy ha van egy jobb éjjelem akkor utána követi egy nagyon rossz. Most csak egyszer keltem fel 3 körül, aztán fél 7.

Csirinek nagyon drukkolok, én sem értem amúgy mire ez a nagy kivárás ha ígyis-úgyis császár. Nem lehetett volna mér túl lenni rajta? Vagy ennyire sokat számít minden óra a tüdőérlelő miatt? Csak erre tudok gondolni.

Remélem a kis Mirkó is hamar helyrejön a sárgaságból, a lényeg, hogy javul és nemsokára hazaengedik. Móni azért írj ha tudsz!!!

Nálunk is megy a lakás projekt, épül a lakásunk, nemsokára kész, most kell kiválasztani a belső burkolatokat, parkettát, faszíneket. Hát ne tudjátok meg, ez a legnehezebb része az egésznek. De a kórházba már úgy akarok menni, hogy minden ki van választva, mert én egy darabig úgysem fogok tudni menni sehová.

Szép idő van, megyünk vásárolgatni. Mindenkinek szép hétvégét kívánok! Jövök majd, várom a híreket Csiriről.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Valaki kérdezte a kaját...nálunk csirkepörkölt,ubisali!
Vendég

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:55-kor.
Vendég

A 18-ik héten voltam elsőre, de most ismételték, mert dokim kérte, meg még egy cukor is volt meg a szokásos labor...

Várom már azt az időd mikor többet nem nyúznak. Már a fehér köppeny látványától kiráz a hideg...

Kép
wvikka

Csiri - továbbra is megy a drukk! +++++++++

Kriszta - privi ment!

Nálunk a kaja tegnapi maradék. :oops: Lecsó, paprikás krumpli, estére talán sütök ki hurkát-kolbászt és csinálok burgonyapürét.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én kérdeztem a kaját! Csirkepöri ubisali, nyam, nyam...... :wink:
Nagyon szeretem. Kéne sütni valami fincsi sütit is. De ugye én nem tudok sütni. Sebaj, majd kísérletezem.

Jaj Csiri, annyira türelmetlen vagyok már. Szólj a Csajszidnak, hogy mostmár aztán kifelé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az AFP vizsgálaton egy kicsit kiakadtam. Biztos az a neve a mostani vizsgálatnak is???????? Most már mi értelme van ennek a vizsgálatnak???? Valaki homályosítson fel, mert nem jó hülyének lenni :roll: :roll:
bluebox

Vikka!

Mi meg szentiván solymár felőli végén,úgyhogy elég közel leszünk!
Egy ismerősöm is ott épizkezik valahol,nem az optikánál mentek be az utcába?
Leírnád a szülésznőd nevét?
Jöhet privibe is ha itt nem szeretnéd!
Csak informálódok több helyről,hogy majd képbe legyek!
Eddig csak azt tudom,hogy kit nem szeretnék!

Lehet,hogy bemegyek mgiscsak a praktikerbe Anyuékkal,bár nekem kell vezetni,de itthon megőrülök már egyedül!
Na még kitörpölöm addig!

Kép

Kép
ibm

csiri! fasza csaj vagy! meg tudod csinálni!! DRUKKK:[/url]

Kata&Milán

oszman777

Én tegnap csináltam gyümi levest,ma meg apa kérésére törpeharcsákat sütök paprikás lisztben. :shock:

Kép
melike

A mai ebéd,

Savanyu krumpli leves,
Paprikás csirke nokedlivel,+megyes pite. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Oszman:a meggyes pitéből küldenél pár darabot?

Kép
melike

hát persze. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Most megyek barátnőmmel NST-re. Tudjátok tegnap mondták,még ma menjünk egyre. majd jelentkezem. Mindent félbe kellett hagynom.
Melike!!
Addig mig oda vagyok,nem csinálnád meg a megyes pitét? :lol:
Már elkezdtem,csak be kéne fejezni.

Kata&Milán

oszman777

Márti tőlem ne kérdezd... Foggalmam sincs. Ez volt a papíron amit írtak mellettem, meg ragasztgattak rá kódokat. De totál hülyének érzem magam ezen a téren.

IBM jajaja. :) Ahogy jössz át Solymárra, majdnem a dombtetőn jobbra van egy földút. Azon is lehet jönni.

Nem tudom a nevét, de megkérdezem. Állítólag jó. Akikre eddig ezt mondta a dokim, azoknál mind bejött.

Kép
wvikka

Na jó,befejezem a pitédet. :lol:

Kép
melike

Vikka! Ige,arra gondoltam!
Ott építenek ismerősőmék is,ő is most várja a babáját!

Köszi ha megkérdezed,kíváncsi vagyok!

Én most lelépek,asszem csak elmegyek csavarogni,jók legyetek és vigyázzatok magatokra!

Ha hazaértünk jövök!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szép napot mindenkinek!!!

CSIRInek kitartás!!! drukkolok neki.

Kép
csipisz

Sziasztok!

Móni: nagyon erős fiú Mirkó, minden rendben lesz.

Csiri: szegénykém, biztos fáradt lehetsz már, de kitartás, hamarosan egy újabb kis boldogság költözik be hozzátok :D

Én úgy tudom, hogy azért tartották vissza Csiri szülését, hogy hasson a tüdőérlelő. Vagy rosszul tudom? :?

buci: levélben megkaptuk az értesítést a szülésfelkészítőre. Az első találkozás május 14. 14 óra, a második pedig május 19. 15 óra. Ha jól emlékszem nektek az első 15-én lesz?
Megkérdeztem a barátnőmet, aki tavaly szült, hogy kell-e akkor házassági anyakönyvi kivonat hivatalos másolata. Azt mondta, hogy egy sima fénymásolat elég, nem kell kikérni újra az anyakönyvvezetőtől (tudod, mi sem itt Db-ben házassodtunk).

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Örülök, hogy Mirkó kezd javulni! Móni kitartást Nektek!

Csiri! Nagyon szorítok Nektek! Ügyik vagytok és minden simán fog menni!
Vendég

itt vagyok! melike! kérném a megyes pitét.Éhes vagyok. :cry:

Eleinte nem provokált semmit a pocaklako,aztán mondta barátnőm valamit csináljak vele mert igy nem fognak haza engedni. :shock:
Erre én ne hülyéskedj már,mosogép megy,megyes pite félig bekavarva.
pörkölt férre huzva. :shock:
Aztán beindult.
Ügyeletes doki,holnap még nézzünk nst-ét,meg minden szarra még elküldött,amit kedden kell megcsináltatnom.
Áramlásos vizsgálat,vizelet stb. :shock:
Ennyi volt,mentem főzni.

Kata&Milán

oszman777

Halihó!

CSIRIÉKRŐL MÉG MINDIG NINCS HÍR??????????????????????
bluebox

Oszmann,ha nem mozog a 20 perc ctg alatt akkor bent kell maradni
????
Vagy valami más baj van a ctg-ddel.???
Mert az ,hogy 20 percig mondjuk alszik szerintem az tökre nem ok a befekvésre..nem akkor szoktak egy kicsit kólázni meg járkálni a kismamák??
Vendég

Nem bari!
Hanem az ügyeletes orvos volt elég rigolyás. Mondta is barinőm,h.valamit provokálnia kell a babynek mert befektetnek. :o

De mellettem egy csaj feküdt,ő 5 perces fájásokkal jött be.
Elökészitőbe át is öltöztették,szivhang,nst,vizelet,lázmérés,beöntés.
NAGYON FÉLT,MONDTAM NEKI NE FÉLJEN. :lol:
ÉN AKI NEM SZŰLTEM MÉG,ÉN VIGASZTALTAM.dE Ő MÁR SZŰLT EGY GYEREKET.SAJNÁLTAM SZEGÉNYKÉT.
MI MEG NST-ÉZTÜNK BARINŐMMEL. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Oszmann szerintem pont azért félt mert már szült :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én nem tudnék félni se így se úgy ...a ctg-től viszont nagyon félek!!!Hallgatom a szívdobogást és rettegek,hogy mikor lesz túl kevés vagy túl sok :oops:
Vendég

Amikor meg rámteszik és elkezdi keresni a szívhangot akkor meg had ne mondjam mitől félek!!!!
De egy tuti az én szivem a gyerekéhez hasonlóan 150-es :oops:
Vendég

Nekem sem akart mozogni a CTG-n, erre elővett a csajszi egy olyan pici vibrátor féleséget, amit ha megnyomott, akkor olyan hülye berregő hangot adott, mint a villanyborotva, na azt odatette a pocakomra és Kristóf egyből felébredt. Utána kellett nyomogatnom, hogy hányszor mozgott a baba. Mindjárt lefényképezem a CTG-spapírom, legfelűl látványos, hogy mikor berregtették meg Csórikámat:)
bluebox

CSIRIRŐL MOSMÁR LEGYEN VALAMI HIR!!!

Az elöbb készültem kivenni a hütőből a erős pistát,üvegest.Hát nem elejtettem,ki a padlora,CSATTTTTTTTT,szét is pukkant az üveg. :?
Meg hát a konyha tiszta piros.

áhhhhhhhh
Ez az izgalom láz,ma minden kiesett a kezemből. :roll:

Kata&Milán

oszman777

Oszmann nekem is minden kiesik a kezemből :oops:
És valahogy az írásom is olyan suta lett,ezelött sem volt szép de most :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?