A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Danaaia, tudom, hogy ezzel most ki fogok lógni a sorból, de én szeretem az anyósomat :) Pedig mi együtt élünk, és még így is remekül kijövünk egymással.

Szilvi, a 8 kilós sem túl sok valóban, de hát ha normális méretű a gyerkőc és szépen fejlődik, akkor nehogymár ezen parázzunk, nem?

Én jövő kedden megyek az első CTG-re, alig várom :) A dokim szerint szeretni fogom, és én hiszek neki, eddig még nem tévedett semmiben ;)

Kép
elan

Kocsiganéjozás kész :roll: :roll:

Csiriről még mindig semmi?????????????????? :shock: :shock:
Ez már nagyon furi :twisted: :twisted:
bluebox

Orsi akkor asszem nálad valóban a tipikus születés elötti mozgás csökkenés van!!!
De természetesen továbbra is minden aggódásodat érthetőnek és jogosnak tartom..
Én még csak rettegve ülök majd a ctg-n..te meg tologatod a babakocsit..
Vendég

De még szeretném ha várnál négy napot :wink:
Bár most olvastam hogy a 36 hetes baba tökéletesen kész van :lol:
Vendég

Én már a magnéziumot abbahagytam...és ti?
Vendég

Itt vagyok. Most egy kicsit takarítgattam itthon.
Milyen por volt az erkélyen???? Ilyet még nem is láttam. :shock: :shock: :shock:

Márti: nálunk is autóganéjozás van. (azt nem én csinálom)

Elan: egyetértek veled. Bár engem néha már aggaszt. A legutóbb feltett képem nem adja jól vissza, de én nagyon furcsán hízok. CSAK A HASAMRA ÉS A MELLEIMRE.
Mellek még csak-csak OKÉ, de a hasam olyan mintha beleöntöttünk volna 10 liter vizet, levegő mellette semmi, és csak úgy feszít.
Nekem ez sokszor már elég kellemetlen. De egyszer ennek is vége lesz. :roll: 8) :roll:

Hír még mindig semmi :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Magnézium: én még csak most kezdtem el szedni Mia tanácsára. (Béres magnézium + B6 vitamin)
Ha emlékeztek egyik nap a héten írtam, hogy mennyire görcsölt a hasam. Na akkor jól megijedtem, és vettem. Mióta szedem nem fájt még egyszer sem. kopp-kopp-kopp!!!
bszilvi25

Én még mindig szedem a magne B6-ot. Meg a gravidát, meg a ferro folgammát is. A dokim mondta :roll:
bluebox

Sziasztok!

Úgy látszik volt valami a levegőben. Nekem is nagyon szar éjszakám volt. FÉl kettőkor ki kellett mennem pisilni, és 5-kor még nem laudtam vissza. Aztán nagy nehezen sikerült 8-ig aludnom utána, de most olyan vagyok, mint a mosott kaki. :(

Pirinyóm tegnap nekem is egész nap cirkuszolt, ma kicsit nyugisabb, de azért nyomakodik a drága. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Elan, nem is hiszed mennyire szeretném én is szeretni....annyira nagyon...de nem megy...ehhez azért nem csak én kellek azt hiszem :(

Na én se nagyon szedegetem a magnéziumot...éjjel volt is olyan lábikragörcsöm hogy ihaj...még mst is érzem a maradványát...na ma mégis be fogok venni párat.

Orsi...szülni fogsz te is mindjárt??? Hát őrület hova sietnek ezek a babák???

Hát biza Csiri nem jelentkezik...remélem csak nincs a mobilján lóvé...már ha kártyás a mobilja és nem előfizetéses...ez a legjobb verzióm most....és ezt szeretném tartani...nem kérek rosszabb verziót... :shock:

Dana

Kép
danaaia

:D most látom, hogy a vonalzóm kiírta: Anyának már nagy pocakja van!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Lányok van valami ötletetek gyomorégésre? Egyre elviselhetetlenebb.

Kép
wvikka

Vikka: egyél kekszet. Nekem bejött, bár nem igazán szeetem a kekszet.
bluebox

Köszönöm! Megpróbálom.

Kép
wvikka

CSIRIRŐL MÉG MINDIG SEMMI????? :shock: :shock: :shock:

Mit csinálnak vele?
Lehet, h leállt az egész, és most od aszalják, v ez szerintetek kizárt? :?:

vikka, én Rennie-t rágok ha ég a gyomrom, azt kismamiknak is lehet.Nagyon gyorsan hat! :wink:

Kép
zmimi

od=ott...

Kép
zmimi

Láttam már a reklámját, de nem tudtam, hogy szabad... Köszi!

Kép
wvikka

Én a Rennie-t azért nem írtam, mert nekem baromira nem jött be :cry: Azért gondoltam a kekszet :wink: De persze mindenkinél máshogy hatnak a cuccok :wink:
bluebox

Bio kölesgolyó is klassz gyomorégésre...nekem ezt ajánlotta itt GIGI...és bejött.

Kép
danaaia

Kipróbálom mindet, időm van kísérletezni... :) Mégegyszer köszönöm Nektek a segítséget!

Kép
wvikka

Wvikka, én örülnék, ha megadnád a számod!

Danaaia, ez így van; ha anyósom nem lenne ennyire jó fej, reménytelen lenne a dolog, mert én nem vagyok küzdős alkat... ha valaki bunkó velem, én ugyan nem erőlködök, hogy megszeressen, inkább elkerülöm.

Bari, én még szedem a MagneB6-ot, de nekem még nagyon nem szabadna szülnöm (legkorábban május 26-án szülhetek, akkor jön haza a dokim szabiról :) ). És én nagyon keményedek nélküle.

Szilvi, én csak a hasamra híztam, a mellemre szinte semmit :) Viszont a pocakom egyre terjedelmesebb és szinte szétfeszíti a bőrömet nekem is...

Kép
elan

Elan amit küldtél számot azt nézd meg lécci újra.

Kép
wvikka

Kölesgolyó Gigi tanácsára nekem is bejött,csak van amikor egy egész zacskót meg kell zabálnom
Reni egy kalap sz@r
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:35-kor.
hékás

Dana ha jól látom a 8 évesed a fejfájós...hát a saját gyerekeimről tudom,hogy nagyon nehéz eldönteni mi az igazság....
Csak figyelemfelkeltés vagy tényleg fáj??
Állítólag a gyerekeknél gyakori,hogy a túlzott evéstől megfájdul a fejük,nem tudom ez a te lányodra jellemző-e?
Az enyimek csontkolekciók keveset esznek...
Úgyhogy nem saját tapasztalat :lol:
Vendég

Hogy néz ki az a kölesgolyó? Mi van Csirivel??????
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:35-kor.
hékás

[quote="bszilvi25"]S írta:bszilvi25zia Gigi!! Neked még nem is írtam, de akartam! :wink:
Te is jól el tudsz tűnni!!!
Erről az mms témáról majd beszélgessünk még!!

Nem tűnök el, csak éppen nem ülök folyamatosan itthon... vannak programjaim.. :wink:
MMS... mit kell még róla beszélni?
Vendég

Gigi: Akkor bocsi, hogy hiányoltunk, mert nem voltál 1-2 napig.....
MMS-el kapcsolatban pedig csak azon gondolkodtam amiről írtatok, de majd megoldom másképp....
bszilvi25

Magnéziumot én már nagyon régóta csak akkor veszek be, ha eszembe jut... és ritkán jut...

Vikka
Priviben írj adatokat a táblihoz!
Vendég

Szilvi
Te már megint megsértődtél? Olyannak érzem, amit írtál... :oops:
Vendég

Nem sértődtem meg, biztos csak megint én vagyok nagyon érzelgős!
:roll:

De ha lehetek őszinte, akkor talán egy kicsit inkább mégis.
Azt hittem ha valaki nem jön napjában többször, és mondjuk látja hogy hiányoltuk talán jól esik neki, de látom ez is csak nekem esne jól. Na ez persze elő sem szokott fordulni.

(és akkor most ez nem az elöbbi hozzászólásra értendő, hanem úgy általánosságban)

Bocsánat igy mindenkitől, de én meg szoktam "mondani" amit akarok.
bszilvi25

Nyugi én mindenkit hiányolok...akkor is ha nem írom ki nevenként...de nem is tudnám mert olyan szita agyam lett...
Azt tudom,gogy Gigi,Orsi ki-kihagynak napokat ezért nem írom,hogy hol vannak...
Mia is néha szünetel...
stb stb
Csirit egyből kerestem mert ő jön every day :lol: :lol:
Vendég

Lányok!!!! Még senki nem válaszolt nekem, hogy néz ki a kölesgolyó!!!! :cry: :cry: Esetleg egy fénykép róla?????? Valaki szánjon már meg :roll: :shock:
bluebox

Azt mondjátok meg, hogy mi az, amit ehetek sokat, mégsem hízom tőle, nem fúj fel, és nem kell sokat pisilni tőle :wink: Ugyanis 1 hete megállás nélkűl zabálnék, de kilókat már nagyon nem kellene felszednem :roll: :roll: :roll:
bluebox

Bluebox
Kölesgolyó...
http://shop2.unas.hu/shop_ordered/2330/ ... _19106.jpg

Szilvi
Ha szülni megyek, azt meg fogom írni... :wink:
Vendég

Blue..nekem most épp elfogyott a golyóm!!
De olyan nagy átlátszó zacsiban van rá van írva,hogy bio köles golyó..
Sima boltban is van de bio boltban is vettem már
Előbbi helyen 300 utóbbi helyen 200 valamennyibe került..

Olyan natúr színű,és akkorák mint egy mogyoró...de nem földi hanem ami bokron terem :wink:
Vendég

Gyomorégésre még a buláta is nagyon jó...
http://shop2.unas.hu/shop_ordered/2330/ ... _19101.jpg
És a natur pattogatott kukorica is...
Vendég

Köszi Gigi, így már ismerős, eddig elmentem mellette :wink:
bluebox

Jó!!!
bszilvi25

Köszönöm az infókat. A bulátát, azt nem sztem :cry:
bluebox

N az engem is érdekelne amiből lehet sokat enni finom és nem hizlal
Vendég

[quote="bluebox"]A írta:blueboxzt mondjátok meg, hogy mi az, amit ehetek sokat, mégsem hízom tőle, nem fúj fel, és nem kell sokat pisilni tőle :wink: Ugyanis 1 hete megállás nélkűl zabálnék, de kilókat már nagyon nem kellene felszednem :roll: :roll: :roll:

Ez jó lenne nekem is... :lol:
Én is folyton ennék... ma pl.nagyon finom vadast főztem krumpligombóccal...
Holnap meg vendégek jönnek, kalácsot sütök... :wink:
Vendég

Gigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te kicsinálsz!!!!!!!444 :roll: :roll: :roll: :roll:
És ezt még le is mered írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Van Neked szíved???????????????? :?: :?:
bluebox

Most meg tudnék enni sztem egy 10 kg-s görögdinnyét is :wink:
bluebox

Ki mit csinál holnap???
bluebox

Ti mekkora pelenkát vettetek? Hány kilós? Mekkora kiszerelés, mi a márka?????
Írjatok valamit...................... :cry: :cry:
bluebox

Bluebox, én most olyat ettem, hogy felengedtem kb. 15 -20 szem fagyott meggyet, leborítottam egy natúr aktíviával. Fincsi volt, és nincs benne cukor. Mármint azon kívül, ami a meggyben van.

Pelusból 1 csomag Libero Newbornt vettem, ez 2-4 kiló között jó. Nem láttam értelmét többet venni, mielőtt megszületne a fiam, ki tudja, mekkora lesz, meg beválik-e egyáltalán. Mármint a pelenka..:)

Kép
elan

Nem tudom, ki hogy van vele, de én az elmúlt két hétben rengeteget eszem, vizsont nem hízom. Szerintem a kis manó welszív mindent, ezért...

Rémliki, hogy olvastam is, hogy az utolsó időkben már nem hízunk úgy?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Az én babám is sok mindent felszív, de ezmellett én is hízom sajna. Én Pampers Jumo Pack-ot kaptam, 98 db-os és 3-6kg ig van. Attól tartok, nem lesz rá nagyon nagy a pelus. Ha meg mégis, akkor amíg korházban vagyunk, akkor Apának szólok, hogy vegyen 2-5kg-ig pelust.
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?