Sziasztok,
Itt a folyamatosan eltünedező bárányka
Minden rendben van velem, csak elég sokat dolgozom. Sajnos muszáj, mert itt órabérben vagyok, így minden lehetőséget kihasználok, hogy bent lehessek, főleg az ünnepeket, mert akkor ugye magasabb a bér

Szóval most is bent vagyok... De amúgy jó minden, tényleg teljesen más lett az életem, amióta nem élek állandó stresszben. Igaz, nem dolgozom keveset, de úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, ami jó

Hiába nem vagyunk sokat együtt Zozóval, de amikor együtt vagyunk, akkor teljesen más, neki is jobb, hogy nem egymást spanoljuk, mint régen a közös munkahely "jó dolgaival" kapcsolatosan. A kollégák, és a főnökség is rendes, a munka maga sem megterhelő, szóval tényleg minden rendben.
Egészségileg is jól vagyok, a fogam helye már csak ritkán fáj - illetve csak a csontnál érzem néha. 19.-én megyek vérvételre, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a vérképem

Majd mindenképpen beszámolok róla!
Pénteken végre elkezdődött a körmös tanfolyam is, szombaton ugyan nem volt a pünkösdi hosszú hétvégére való tekintettel, de péntektől már kezdődik élesben a tanítás.
Vucuska,
Szerencsére a meló nem túl megterhelő, így azért nem túl gáz, ha sokat vagyok bent
Sajnálom, hogy nem sikerült, de az jó hír, hogy nincs ciszta!
Vic,
Remélem, már teljesen jól van a szemed azóta

És, hogy te is jobban vagy lelkileg!
Te, ezek a nyaralások, utazások nagyon-nagyon jól hangzanak

Már most irigy-birigy vagyok
Hűűű, ez a szemétszeti dolog nem semmi... ezeken nagyon ki tudok akadni
Deri,
Remélem, hogy őszre akkor sikerül "rágyúrni" anyagilag is a donor témára... nagyon drukkolok ám Neked!!
Pannati,
OK, csak kérdeztem
A lehetőség adott
Gil,
Persze-persze, azért együtt is vagyunk. Hiába vagyok bent többet, de Zozó is érzi, hogy jobb így, és nem vagyok egyfolytában idegbeteg, és ez jóóó
Köszönöm a hiányolást, nagyon aranyos vagy!
TubiKriszti,
Még jó, hogy gondolok Rád, ne viccelj

Igen, minden rendben van velünk szerencsére.
Nagyon drukkolok ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Smiley,

sajnálom!
Anett,
A múlt héten adtam fel Chestinek a képeket CD-n, úgyhogy hamarosan várható az elérhetőség
Drukkolok ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Witch,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Igen, muszáj... tudod, a pénz nagy úr

Na, mi volt a Biovitalban?
Mofly,

Sajnálom!!!
Noki,

sajnálom, de hajrá-hajrá lombik
Rony,
Örülök, hogy túl vagy a HSG-n, és hogy nem volt annyira szörnyű... Remélem, azóta már teljesen jól vagy!
Nikaaaa,
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

:D:D:D:D:D:D:D:D Ez nagyon-nagyon-nagyon szuper!!!! Kíváncsi vagyok mennyi a HCG-d, hűűűű, nagyon jó kedvem lett ettől a hírtől most

:D:D:D
Bocsi, ha valakit kihagytam.
Sok-sok puszi mindenkinek!