A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil

Nem a kertbe lesz sajnos az esküvő, pedig lehetne és a nagy vágyam mindig is az volt, de a házat csak januárba vettük és az esküvői helyszint meg augusztusba foglaltuk le!
Szerintem nem jött össze ez az inszem,de majd holnap kiderül!
Amúgy valóban nagy ajándék lenne az égiektől!
De ha most nem sikerült akkor majd legközelebb sikerül!

Orsiborsi
Akkor nem aggódok a tegnapi nagy meló miatt :lol:
Bár nem is érzem,hogy megeröltettem volna magam,pedig nagyon sokat dolgoztam!
Most megint megyek ki kertészkedni ,mert amit tegnap ott hagytam gizgaszt azt ma el is kell tüntetnem :shock:
Igazad van abba,hogy ha már ott van és ott is akar maradni akkor kapaszkodik ám,de rendesen!
Mondjuk ha megtudnám,hogy baba van a pocóba akkor valószínű,hogy Én is inkább nagy ívben kikerülném a kertet!

Mofly
Nagyon Sajnálom!

Anett
Holnapra mennek a drukkok nagyon,pihenj sokat!
És ne izgulj!
Jó kalandos nap volt!

Vucuska
Sajnálom,hogy nem sikerült az inszem,de hajrá lombik!

Mindenkinek mennek a drukkok!
"Remélem hamarosan így fogunk kinézni mindannyian" :P
Kép

Kép
noki&potyi

Rony sztem vették a lapot mert levettek mégegy kémcső vért...
Biztos ami biztos,még nem hívtak hogy kevés lett :)
Bár a 2. kémcsőre nem láttam hoy ráírták volna nevem, de már nem akartam szólni nehogy én legyek a kiemelt balhés kuncsaft....

Egyéként a HSG nekem nem fájt,kapsz egy fájdalomcsillapítót popsiba aztán átsétáltok a nőgyógyászatra.
Ne izgulj nem lesz gond, bár mindenki máshoyg éli meg nekem szerencsém volt nem éreztem sokkal többet mint egy rákszűrésnél.
Utána kicsit feszített a hasam de semmi több.
madrin

Egyébként Anett nekem a hystero után a bal alsó karomon 3 helyen is lila foltok voltak :shock: :shock: :shock:
Biztos ott probáltak áthúzni az ágyra :)
Viszont ne nevessetek de volt egy lila folt a szemeim közt ahonnan az orrom indul :shock: :? 8)
NA az mitől??? És tökre fájt napokig mert persze nem tudom miért 5 percenként oda kellett vmiért nyúlnom :)
madrin

Madrin ;Anett

Nekem csináltak tavaly nyáron a laparoszkópot és belevágtak a hasamba.
A köldököm mellett egy 3cm-vel egy vágás és persze varrás volt aminek nem kellett volna ott lennie,pluszba egy akkora nagy fekete foltom volt a hasamon,hogy jobban fájt mint a műtéti seb!

:shock: :lol: :shock:

Kép
noki&potyi

Mofly!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Anett!
Holnapra nagy drukk! Adrinak is 2 sikerült és terhes! Úgyhogy... :lol: :lol: :lol: Látom olvastad az üzimet! :(
Vucuska, Nemone!
Első lombikos csajok! Hajrá, előre, kövessetek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Madrin!
Ne hagyd magad! Csak keményen! :lol: :lol:
kira76

Mofly!

Pedig annyira drukkoltam, mennyi lett a hcg? Mit mondott Sz. doki?

Nekem ma volt egy uh, vékony a mnyh, de van egy 13-as tüszőm. Most várunk péntekig, addig felturbózom magam pempővel és társaival, remélem beindulok addig. :oops:

Enikõ
vacak2

Mofly
Sajnálom :cry: Egy jó kis nyaralás,pihenés és a következő bizti sikerülni fog!

Anett
Amilyen rosszul indult bizti olyan jó vége lesz :wink: Látod Adri példáját kettőből is lehet siker :D Millió babaragacs!!!!!!

Vucuska
Akkor hajrá lombik!Kérdezz nyugodtan,szívesen válaszolunk!!!

Vic
Én biztos kivertem volna a patáliát!Ilyen bunkó orvosokat :twisted:

Noki
Holnapra egy nagy kalappal Kép és remélem azért jó híreket fogsz kapni!

Gil
Törpiről sajna semmit,úgy eltünt hogy a pü-re sem válaszolt!Költözködéseben vannak,remélem idővel azért hírt ad magáról.
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! :)

Anett!

Nagyon szorítok Neked! :)

Gabi!

Már a 35. hét!!! :) :) :)
Nem semmi, hogy megy az idő!!! :D
Nem rég volt, hogy összetalálkoztunk amikor a stimud volt....:)

Kép
nika28

Kira :D
Ugye megkaptad a privi válaszomat?
Megy a drukk holnapra, ne izgulj, mozizol egy jót! :D

Mofly :cry:
Én is nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani...
Ölelés!

Vacak :)
tessék vastagítani azt a nyálkahártyát! :) A tüszőhöz gratulálok!
Nem mindig a mennyiség számít, lásd én!

Noki :)
nagyon durva, amit a laparoscopról írtál, hogy ilyet megtehetnek! :x

Anett :D
nagyon szorítunk!!!!

Anett :)
ez a foltos sztori is kiborító, ha idegen mondja, nem is hiszem el, hogy ilyen megtörténik! :shock:

Vucuska :D
előre a lombikhoz, az meghozza a sikert, meglátod!!!
adri1983

Sziasztok

Megérkeztem,de amint mondtam is nem sikerült az 5-dik inszem sem!
A jó hír viszont az,hogy lombikozunk :lol:
Long protokolom lesz és ha jól értettem akkor 06.03án kell elkezdenem szúrni a Decapeptylt.
Kicsit távolinak tűnik a dolog és remélem nem értettem félre az időpontot?!
Mondtam W dokinak,hogy mindenképpen május 24 után csináljuk ,mert esküvő előtt nem akarom,hogy bármibe is bele kezdjünk!
Páromnak persze találtak egy bacit a katonáiban és most szednie kell a Augmentint 7 napig és csütörtökön meg megint mehet be leadni a kitisztított anyagokat(jobbik estebe)
Ezeket a gyógyszereket kaptam: Gonal-F ,Ciprofloxacin, Gynazol, Merional, Decapeptyl.
Ezekre azt mondta a doki,hogy csak 1hónap múlva váltsam ki,mert ráér akkor kivéve a Decapeptylt.

Witchtől már kaptam telefonos segítséget ezekkel kapcsolatba,de kérlek bennetek ,hogy segítsetek nekem,mert mint mindig most is fútószallagon ment a dolog és nekem most szükségem lenne tudni,hogy valóban nem hallottam be semmit a kezeléssel kapcsolatba
:shock:
Nagyon köszi !

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Majdnem elfelejettem elmesélni,hogy mekkorát nevettünk bent a dokival együtt!
Mivel a Párom jövő7en délelőtt dolgozik ezért itthonról kell bevinnen Nekem a katonákat egy kupakos kémcsőbe.
Reggel 5kor telerakja és már indulok is a BMC-ba a kémcsővel amit vattába és alufóliába tekerek,hogy ne nagyon hűljön ki.

Drága Párom megkérdezte a dokitól,hogy gyerekülésbe kell tenni vagy elég a biztonsági öv is :lol: :lol: :P :P :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Gabicsibe

Long protokolom lesz és 06.17-én kell mennem vérvételre és vinnem kell vizeletet is (ha jól értettem) :? :? :?

Nagyon köszi,hogy beírod!
Puszi Neked!

Kép
noki&potyi

Noki
Hajrá lombik! :D
Nem értetted félre!A ciklus 20.napja körül kell elkezdeni a Decát és onnan számítva 2 hét múlva kell menni Vérvételre,uh-ra.Ha megfelelő a hormonszinted akkor kezdik el a petikéket növeszteni kb.14 napig,majd leszívás és beülti,aztán pedig jó magas Hcg szint :wink:
Én egy inszemnél jártam így :D párom fekvőgipszben feküdt otthon én meg a tatyómba utaztattam a gyerkőcöket.Mártika megkérdezte hol a férjem,mondtam a táskámba.Jót mosolygott és gyorsan be is adta a laborba :D

NIka
Szalad bizony,ma kezdtem a 36. hetet :roll: tegnap össze raktuk a kiságyat,össze pakoltam a kórházi motyót.Startra kész vagyok :D ,de remélem kisfiam megvárja a pontos dátumot :D
gabicsibe

Gabicsibe

Köszi az infót, még jó,hogy "Ti vagytok Nekem" !
:lol: :lol:

Akkor valóban csak június 3-án kell elkezdenem szúrni magamat :lol: :lol:
Annyira örülök neki,hogy azt elmondani nem tudom.
Rám is fér ez a "kis pihi" szurik nélkül.
Remélem valóban jó magas Hcg szintem lesz majd :wink:
Bízom nagyon a lombikba, főleg,hogy azért sokunknak sikeres is lett.
(nem úgy mint az inszem, tisztelet a kivételeknek)
:wink:

Remélem majd nemsokára Én is már ott tartok mint Te és már a szülés miatt pakolok be a táskába és nem valamelyik kezelés miatt :wink:

Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Neked!
És legyen nagyon könnyű szülésed!

Drukkolok majd nagyon!
És köszi az segítséget!

Kép
noki&potyi

Kira!
Holnapra mennek a drukkok!

Kép

Puszi

Kép
noki&potyi

Szép Jó Reggelt!

Tudja valaki, hogy hétvégén vannak a Bmc-ben? Hétfőre már elfogy az Utrom és be kéne mennem vmikor felíratni, de ma sajnos nem tudok!
adri1983

Noki :D
kívánom, hogy neked is a long protokol hozza meg a sikert!!!
adri1983

Kira :D
Írj, ahogy hazaértél!!!
adri1983

Sziasztok!

Segítsetek!
A dokim mondta hogy a lombik támogatott kódot írjam a receptre.
Úgy emlékeztem hogy az E2210, de ez az emelkedett prolaktin szintre vonatkozik. A másik kód amit még írt az a N97, de az a partnerre vonatkozik.
Akik mostanában kaptak receptet és lombikosok légyszi nézzék már meg milyen kód szerepel az alábbi termékeknél:
Decapeptyl
Cydonin
Utrogestan
Pregnyl
Gynazol

Előre is nagyon köszi!!!!

Kép
vucuska

Adri!

Én tudnék neked adni Utrot.
Én pesti vagyok.

Kép
vucuska

Vucuska ha nem kapnál választ egy kis segítség

http://www.gyogyinfok.hu/forum/bno/index.asp

Adri nekem is van Utrom, de csak Érden vagyok most.
madrin

Vucuska!

Én úgy emlékszem, hogy N9780 volt a szám, de otthon pontosan megnézem, mert még csak a decapeptylt váltottam ki.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Anett
Jók ezek a rejtélyes foltok! Vajon mi történhetett??
Mi volt a beültin??? HOgy vagy?

Adri
Egy levél Utróm nekem is van. Budán vagyok. Ha érdekel, írj pü-t.

Noki
Sajnálom, hogy nem sikerült, de remélejük, követed barátnéd példáját és az első lombik sikeres lesz! De most hajrá esküvő!!!

Vucuska
Remélem, megoldódik a dolog!

Rony
Na, milyen volt a HSG?

Nika
HOgy vagy?

Zsókuci
Nagyon riktán jössz!!!!! Azért ne melózz már örökké!!!! Vérképed helyreállt?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Brumiiiii
Mi van veled??? Nagyon eltűntél!!! Írjál néha!

gil

Szia Gil!

Köszi jól vagyok! :)
Remélem minden rendben lesz!

Kép
nika28

Vucuska!

Én tegnap kaptam meg a recepteket és az N9780 szerepel mindegyiken kivéve a Ciprofloxacinon,mert azon N9740 van!

Puszi!

Kép
noki&potyi

Most látom,hogy Ciprofloxacinod Neked nincs is :shock: :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Volt már úgy valaki, hogy csinált tesztet mielőtt vérvételre ment?

Én elvileg csináltam, mert ma már nem annyira feszül a mellem, mondjuk az elején is csak kicsit fájt... Negatív :cry:

Nem tudom ez jelent e valamit...
witch26
Budapest X. kerület

Nemone, Madrin, Noki!
Puszi nektek!!!!
Nagyon köszönöm a segítséget, akkor N9780-at írok.
Hogy lehet hogy ennyire eltérő gyógyszereket kaptunk?
Decapeptyl
Cydonin
Utrogestan
Pregnyl
Gynazol
Ezeken kívül még Merionalt írt fel a Doki, amiből napi szintem 3at kell majd szúrni.
A Cydonint a férjem kapja hogy ne legyenek bacijai.
A Pregnyl és a Gynazol vajon mire való?

Kép
vucuska

Vucuska,
a Pregnyl tüszőrepesztő a Gynazol pedig hüvelykrém.Én csak az elsőt használtam,a másikat nem,így azt nem tudom mikor és mennyit kell használnod.

Orsi
orsiborsi

Lányok!
Köszönöm a segítséget az utroval kapcsolatban!
Beszéltem Gil-el, mert ő nagyon közel lakik a szüleimhez, így anyuék este be tudnak menni a gyógyiért!
Gil :D
Jó volt beszélgetni egy kicsit! Puszillak

Witch :)
Én nem teszteltem, nem akartam idő előtt csalódni. Ilyenkor még úgysem mutat valós eredményt.
Nekem sem voltak tüneteim, a mellem sem feszült igazán, emiatt ne izgulj!
adri1983

Kira???
adri1983

Witch!

Ne izgulj!
Tuti, hogy korai volt a teszt!

Én is csak hétfőn merek tesztelni. :oops: Ha merek.....

Tüneteim nekem sincsenek, csak a melleim fájnak.
Igazából az utro miatt nem is igazán lehetnek tüneteink.

Kép
nika28

Nagyon szorítok Neked! :D

Kép
nika28

Sziasztok!

Ma megvolt a HSG. :D Annyira nem volt szörnyű, mint ahogy egyesk mondták, de legalább felkészültem a legrosszabra és kellemesen tudtam csalódni. Hát nem lesz a kedvenc vizsgálataim között. Viszont a "sorstársakkal" teljesen jól elütöttük az időt, sokat beszélgettünk.
Nektek utána hány napig fájt? Nekem most eléggé begörcsölt és ha állok az sem jó, ha ülök az sem... :?
Rengetegen voltak ma, szinte teltház volt, nem irigyeltem ma (sem) Őket.
rony77

Sziasztok!

Mi ez a csend????? Mondjuk, én se tudtam belépni sokáig.

Witch
Szerintem nagyon korai volt a teszt! Ne aggódj!

Nika
Akkor holnap tesztelsz? Ugye rögtön jössz az eredménnyel? Nagyon drukkolok!!!

Rony
Örülök, hogy nem volt vészes!

gil

Sziaszok Lányok!

Képzeljétek Fehérváron is lehet 2 csíkos tesztet kapni! :D :D
Annyira örülök! Már várom a holnapi napot!

Kép
nika28

Sziasztok,

Itt a folyamatosan eltünedező bárányka :wink: :lol: :oops:
Minden rendben van velem, csak elég sokat dolgozom. Sajnos muszáj, mert itt órabérben vagyok, így minden lehetőséget kihasználok, hogy bent lehessek, főleg az ünnepeket, mert akkor ugye magasabb a bér :roll: Szóval most is bent vagyok... De amúgy jó minden, tényleg teljesen más lett az életem, amióta nem élek állandó stresszben. Igaz, nem dolgozom keveset, de úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb vagyok, ami jó :D Hiába nem vagyunk sokat együtt Zozóval, de amikor együtt vagyunk, akkor teljesen más, neki is jobb, hogy nem egymást spanoljuk, mint régen a közös munkahely "jó dolgaival" kapcsolatosan. A kollégák, és a főnökség is rendes, a munka maga sem megterhelő, szóval tényleg minden rendben.
Egészségileg is jól vagyok, a fogam helye már csak ritkán fáj - illetve csak a csontnál érzem néha. 19.-én megyek vérvételre, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a vérképem :roll: Majd mindenképpen beszámolok róla! :D
Pénteken végre elkezdődött a körmös tanfolyam is, szombaton ugyan nem volt a pünkösdi hosszú hétvégére való tekintettel, de péntektől már kezdődik élesben a tanítás. :)

Vucuska,
Szerencsére a meló nem túl megterhelő, így azért nem túl gáz, ha sokat vagyok bent :)
Sajnálom, hogy nem sikerült, de az jó hír, hogy nincs ciszta!

Vic,
Remélem, már teljesen jól van a szemed azóta :roll: És, hogy te is jobban vagy lelkileg!
Te, ezek a nyaralások, utazások nagyon-nagyon jól hangzanak :D :wink: Már most irigy-birigy vagyok :lol:
Hűűű, ez a szemétszeti dolog nem semmi... ezeken nagyon ki tudok akadni :evil: :evil:

Deri,
Remélem, hogy őszre akkor sikerül "rágyúrni" anyagilag is a donor témára... nagyon drukkolok ám Neked!!

Pannati,
OK, csak kérdeztem :oops:
A lehetőség adott :wink:

Gil,
Persze-persze, azért együtt is vagyunk. Hiába vagyok bent többet, de Zozó is érzi, hogy jobb így, és nem vagyok egyfolytában idegbeteg, és ez jóóó :D
Köszönöm a hiányolást, nagyon aranyos vagy! :D

TubiKriszti,
Még jó, hogy gondolok Rád, ne viccelj :wink: Igen, minden rendben van velünk szerencsére.
Nagyon drukkolok ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Smiley,

:cry: sajnálom!

Anett,
A múlt héten adtam fel Chestinek a képeket CD-n, úgyhogy hamarosan várható az elérhetőség :wink: :oops:
Drukkolok ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Witch,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Igen, muszáj... tudod, a pénz nagy úr :wink: :roll: Na, mi volt a Biovitalban?

Mofly,
:cry: Sajnálom!!! :cry:

Noki,

:cry: sajnálom, de hajrá-hajrá lombik :D

Rony,

Örülök, hogy túl vagy a HSG-n, és hogy nem volt annyira szörnyű... Remélem, azóta már teljesen jól vagy! :)

Nikaaaa,

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ez nagyon-nagyon-nagyon szuper!!!! Kíváncsi vagyok mennyi a HCG-d, hűűűű, nagyon jó kedvem lett ettől a hírtől most :D:D:D:D

Bocsi, ha valakit kihagytam.
Sok-sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Nika
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez szuper!!!! Elhiszem, hogy örülsz! Várunk a holnapi számmal, hogy megtudjuk, hányan vannak!!!

Zsókuci
Örülök, hogy minden oké nálad! :D

gil

Nika!
Juhééééééééj! :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok, holnap mit mondanak! Rögtön írd meg ahogy tudod!!!! Puszi!!!!!
kira76

Nika!

Gratulálok :)!
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hűha, nem volt valami nagy pörgés erre felé hétvégén...

Nika!
Aztaaa, gratulálok!!!

Witch!
Ne add fel, sikerülnie kell, drukkolok Neked is!!!

Zsókuci!
Az is sokat számít, hogy ezen a melohelyen legalább jól érzed magad, és reméljük végre a vérképed is rendben lesz!

Noki!
Most az esküvőé legyen a főszerep, aztán hajrá lombik!

deri
deri

Nika
Hurrááááá!Holnap reggel személyesen is gratulálok neked :wink:

Kira
Nem számolsz be az uh-ról?Milyen érzés volt???

Zsókuci
Megy a posta ajánlva :D

Rony
Örülök,hogy minden rendben volt a Hsg-n!
gabicsibe

Sziasztok!
Gabicsibe!
Azért nem írtam meg, mert nem akarok itt negatívkodni. Nagyon elkenődtem. Nagyon pici a petezsák. Csak 5 mm. Másnek meg 10 körül van. Mennem kell megint csütörtökön. Úgyhogy remélem akkor már kicsit nagyobb lesz! Na de hadjuk is, mert csak hisztizek. Mindíg van miért parázzak! :?
kira76

Kira
Ez nem negatívkodás!Mindenki szurkol a másiknak és érdekli hogy mi van vele!!!Gondoltam ám,hogy ez lehet az eltünésed oka,de nem feladni!tessék vele beszélgetni és sokat pihenni és meglátod nem lesz semmi baj!!!!Nagyon szorítok!!!!
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Köszi a drukkokat!:)

Gabi!

Már alig várom, hogy talizzunk!:D

Kép
nika28

Nika! :D
Én is nagyon gratulálok!!!!!
Vigyázz Magatokra!

Kira :)
Nem feladni, hiszen ott van az a picurka!
adri1983

Kira,
Nem lesz semmi baj, hidd el! Majd megnő Picúrka, meglátod!
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Adri, Gabicsibe!
Szó sincs arról, hogy feladnám! Eszem ágába sem jutott! Csak kicsit elkenődtem. Azért ennyire negatív nem vagyok! :lol:
Zsókuci!
Köszi a babanövesztőket! Közvetítem... :lol:
Puszi mindenkinek!
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?