Sziasztok!
Gigi,
őszintén megmondom vacilláltam,hogy felhívjam e őket,de annyi negatív dolog hangzott itt el,hogy úgy éreztem a szakmát meg kéne védenem.(éheztetés,szenvedni hagyás,nem csinálnak semmit,stb.)
Nem Csiri ellen irányult a telefonom,és írtam is a hsz-ben,hogy remélem,ha visszaolvassa,nem haragszik meg ezért.
Nem igazán volt etikus,de a kórház semmilyen konkrét infót nem adott ki.A jelenlegi állapotát mondta el,pontosabban a szülésznő inkább a saját véleményét.
Gondolom azt meg te sem tartod etikusnak,ha egy intézményt és a kollégákat a szóbeszéd húzza le,mellette meg azt se lehet tudni,hogy mi a valóság alapja.Nem ismerem a kórházat,még soha nem jártam ott.Itt a babaneten a kórházas topikban olvastam róla,inkább rosszat,de én inkább pozítivan állok a dolgokhoz.
Tényleg nem akartam etikátlan lenni,de az igazságtalan vádak jobban fájnak,még akkor is,ha nem rólam és arról a kórházról van szó ahol dolgozok.
Természetesen,ha vki negatívat mond arról a helyről,ahol vagyok,és az esetet is ismerem,igazat adok neki,ha úgy történt ahogy!Sőt ahogy írtam,sokszor megmondanám a dokinak a véleményem,de sajnos sokra nem megyek vele,mert ő az orvos!Akár tetszik akár nem felettem áll!
Sajnos az a baj,hogy egy-két pancser(szerencsére belőlük van kevesebb)miatt szívhat az egész intézmény!Bocs a kifejezésért,de nem igazán tudom megérteni,miért lesz vki orvos,ha nem oda való,és az ugyan úgy igaz ránk is!
Sajnos szülésznőkban is van olyan,aki nem tudom miért van a pályán!
Telkit még nem ismerem.Mondtam már nekem egy bába,hogy szerinte én nem fogom ott jól érezni magam,hacsak nem tudom kiharcolni az igazam!
Ehhez is pozitívan állok,mert amíg nem dolgoztam benne,addig fogalmam sincs,hogy fogom magam érezni.Mindent megteszek,hogy jól!
Bocs kicsit hosszú voltam!
Üdv.
Timi