Sziasztok!
Ikrek jegy - a párom ikrek, nem nevezném örökmozgónak, inkább a nyugit szereti, egy könyvvel el van egész nap, viszont szerintem az ikrek jegyű érdeklődő, mindenre nyitott, okos, társasági ember, szellemi beállítottságú és örökmozgó. Ő is ilyen, kivéve az örökmozgóságot, de az gyerekkorban megvolt. Ha rá fog hasonlítani a kisfiunk, nem lesz egy perc nyugtom sem és tele leszünk sérülésekkel.
Légzésfigyelő - egyetértek Timivel teljesen, nekünk van, saját megnyugtatásra, bár tudom egyik kockázati tényező sem áll fenn nálunk és kicsi a valószínűsége is az előfordulásnak. tanfolyamon voltunk, így tudom mit kell tenni. Azt is megértem és elfogadom, ha valaki nem vesz, mi így döntöttünk.
Orrdugulás - ennek van köze a terhességhez? Nálam állandóan van, vagy én is allergiás leszek?
Bari - remélem nincs gond és mindent rendben találnak, ma mi is nehezen indultunk be. Éjszakai mozgás nincs és nem is hiányolom, néha picit érzem, ha felkelek és visszafekszem, gondolom elhelyezkedik, de ennyi, nem is tudnék aludni, ha mozogna.
Orsi - nyákdugó? Akkor már tényleg csak napok kérdése, max. egy hét. Szorítok nektek!
Babacucc - én vezetek egy listát, először arra készült mit kell venni, aztán került mellék egy árlista is, kíváncsi voltam a végére. Hát durva. Nekünk tényleg mindent venni kellett, semmit nem kaptunk, így jött ki kb. 340 ezer, ebben nincs benne az őssejt és a doki minden alkalommal + a szülés és a szülésznő, a receptek és a kismama ruhák. De már tényleg mindent meg vettünk.
Szilva - kitartást nektek, sajnálom, hogy be kell mennetek, otthon azért másabb lenne.
Stella - sajnálom, hogy egyedül vagy én is útálom ezt, bár a páromnak csak céges vacsijai vannak, holnap is lesz, de onnan is elég hazavárni. Pedig a kórház tőlünk 10 perc sincs autóval. Mégis szeretem, ha itt van velem, így a végén...
Védőnő - az enyém szuper. Én megkínálnám, kínáltam is ásványvízzel. Meleg volt, fáradt volt, elfogadta. Miért ne, egy szerelőt is megkínálok.
Bluebox - micsoda görbék! Akkor érted is lehet izgulni?
Melike - aranyos vagytok a fotón.
Engem soha nem hiányol senki?
Manka