Sziasztok!
Köszi Hékás a hiányolást, de ne izgulj, nem előzlek meg.

Hajtok arra, hogy egyszerre legyünk bent.

Bár nem tudom mi lesz, mert bár fájások nincsenek, de a vérnyomásom nagyon felment.

Nem adott a doki több időt a vérnyomás házi rendezéséhez: kaptam Dopegytet. Egyelőre 3*1-et kell szedni és minden nap vérnyomás mérésre visszamenni. Csütörtökön májfunkció és annak függvényében megbeszéljük a továbbiakat. Ja, 150/100-at mértünk ma. Azt mondta a doki, hogy ez bizony egy sunyi, alattomos toxémia.
Nálam csak egyszer volt kint a védőnő, kínáltam őt, de nem kért semmit.
Blue! Merrefelé laksz? Merthogy én is kispesti vagyok. Én a Kossuth tér közelében.
Én is írtam kezdettől, hogy mennyit költöttünk a "baba-project"-re. Eddig 400.000 ft-nál tartunk.

Ebben benne vannak a ruhák (kaptunk valamennyit, de sokat vettem, turis nincs közte), ágyneműk, lakberendezési cuccok (bordűr, függöny, lámpák, stb) bútorok, autós ülés, játszószőnyeg, kád, orrszívó, szóval minden, ami egy első gyerekhez kell. Benne vannak az összegben a genetikai vizsgálatok is, a korom miatt többször is csináltak és az mindig fizetős helyen volt. Amire nem kellett költeni az a babakocsi, a mellszívó, mert ezeket kaptam és a terhesgondozás, mert az sztk-ba jártam. Szóval csodálom azt, akinek ennél kevesebből kijött, mert ténleg semmi luxust nem vettünk, csak ami kellett. Mondjuk a gyerekszoba teljesen bútorozatlan volt és csak a bútorok 180.000 ft-ba kerültek.
Mia! Nagyon csini lett a gyerekszoba!
Kíváncsi vagyok, hogy a júniusi kismamik közül hányan lesznek (leszünk?) májusiak!