Sziasztok!
Ma megint csináltam egy tesztet, az van ráírva a papírra, hogy ha két csík jelenik meg, akkor fennáll a terhesség, ha egy akkor negatív. Felül van a kontroll csík és ha pozitív akkor alatta mutatja a terhességet a másik csík. Viszont, ha csak felül látszik, mármint a legfelső csík az már negatív tesztet jelent.
Nekem felül a kontroll csík nagyon erősen jelent meg ma is és tegnap is és alatta egy halvány csíkoska mindkét nap. A férjem is mondta, hogy lát ott valamit, de mondtam neki, hogy még nem biztos, csakhogy ne élje bele magát, mert az nem nagyon nem jó lenne....
Viszont azt nem írtam múltkor, hogy hétfőn este abbahagytam az utrogestan-t, mert este amikor felraktam nagyon-nagyon görcsöltem és nem tudtam aludni. Azt hittem, hogy ettől van. Viszont múltkor amikor elhagytam előző nap, másnap már megjött, viszont még most nem érzek semmit, mármint menszesz görcseim sincsenek, sőt tegnap éjszaka nagyon-nagyon jól aludtam. Remélem, hogy holnap minden rendben lesz:) Szerintetek megmondjam Wiegandt Dokinak, hogy abbahagytam az utrogestant? Biztos nagyon le fog cseszni miatt…..
Orsiborsi,
Örülök, hogy jól vagytok! Nagyon vigyázz magadra! Ne félj, minden rendben lesz!!! Majd írok holnap mindenképpen, hogy mi a fejlemény!
Ha most nem jön össze, akkor viszont kihagyunk egy hónapot, mert jövő hónap elején megyünk a párommal egy hétre Angliába a barátainkhoz, és ha jól számoltam kb arra az időpontra esne a 3. inszemináció, így nem szeretném, ha emiatt kifutnánk az időből és feleslegesen nem akarom injekciózni magam.
Gabicsibe,
Hihetetlen, hogy elrepült az idő! Kitartást és ne félj, minden rendben lesz! Nemsokára már a pindurt fogod a kezedben tartani

(én már most izgulok, helyetted is)
Zsókuci,
Hiányzol azért itt a munkahelyen! De teljesen megértelek, hogy a másikat választottad, remélem, hogy tényleg hosszútávon minden rendben lesz ott! A vérvételről majd írj! Holnap küldök sms-t vagy felhívlak, ha végeztem a BMC-ben! Sok puszi
Noki,
Hogy vagy? Már nemsokára itt a nagy nap, sok minden van még hátra az esküvő szervezéséből? Utána bulizz egy nagyot és hajrá lombik!
Kíra,
Csak pozitívan állj a dolgokhoz! Meglásd semmi baj nem lesz!!! Pihenj és ahogy Gabi is mondta beszélgess vele
Holnap hányra mész a BMC-be?
Nika,
Gratulálok!
Witch,
Nagyon szorítok Neked is! Figyeld meg, hogy a doki mosollyal fog várni az irodájába:) Hajrá!
Bonya,
Nagyon sajnálom, de reméljük, hogy fájdalom nélkül átvészeled ezt a dolgot, ami egyáltalán nem semmiség és utána már kezdhettek is. Tudom elég sok idő és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Adri,
Gratula a szívhanghoz!

és vigyázz nagyon magatokra!
Vic,
Teljesen megértelek, mert drukkolunk egymásnak és örülünk is, ha valaki babásodik közülünk, de azért legbelül mindig ott a kérdés, hogy nekünk miért nem sikerül! Hamarosan TE is babás leszel és biztos, hogy minden rendben van! Nem szabad feladni!!!!
Nagyon jó lehetet a pihenésed, legalább kikapcsoltál kicsit!
Nemone,
TE jól vagy? Minden rendben? Aranyos a kép amit küldtél, azért magadnak is kapkodj ki egy pár bébit abból a zuhanyból:)
Madrin,
A barátnőd gondolom, hogy tudta, hogy Ti min mentettek meg mentek keresztül folyamatosan, nem? Ha tudta, akkor tényleg tapintatlan volt…sajnos….
Mindenkinek köszönöm a biztatást! Remélem, hogy holnap jó hírekkel jövök!:)
Mindenkinek szorítok!
Puszi
Kriszta