A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én az előbb ráztam meg a popóját Kristófnak, mert nagyon-ngyon belustúlt :wink: Vette az adást, de igazán nem érdekli, mert tovább alszik :wink: Remélem kint is ilyen lesz :wink:
bluebox

Sziasztok!

Az én éjszakám újra csak borzalmas volt, 3-szor WC, aztán egy olyan lábgörcs, hogy még mindig fáj és nem tudtam kiegyenesíteni azzal, hogy felállok, így megszenvedtem, míg vége lett...

Orrdugulás
ezek szerint normális? Régóta szenvedek tőle.

Hékás - ezek a pasik...engem is itt hagy ma estére a párom, céges vacsi...utálom!

Csipisz
- érdekes nekem pont azt mondta a szülésznő, ne a fájás rendszerességét nézzem, hanem amikor már elfolyt a magzatvíz, vagy nagyon bedurvulnak a fájások és csillagokat látok, akkor menjek, ne legyek bent felesleges órákat, otthon úgyis jobb, ja és ha a fájások nem múlnak el egy meleg fürdőtől sem.

Végre sikerült vennem kemény 1 csomag málnalevél teát. Én ezt nem értem, mindenki málnalevél teát iszik Pesten, hogy sehol nem lehet kapni? Hiánycikk?

A kérdésemre még mindig várom a választ, miért nem ír senki? Honnan tudom mikor jön nyákdugó és mikor rendellenes vérzésem, amivel dokihoz kell mennem???

Voltam laborban és volt egy felesleges körünk a körzetihez, délután mehetek újra, mert nem délelőtt rendel. :twisted:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mestere vagyok annak, hogy riasszak el mindenkit... :wink:

Na megyek én is pihizni!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Márti: szerintem a Bari a csavarós fagyi alatt a gépi fagyit érti!

Lépek csajok, megyek a bankba, postára, és a dokihoz.
Majd olyan 2-3 körül jövök!

Sziasztok!
bszilvi25

Én itt vagyok Manka, csak telefonom volt.
Már elmentél??????
bluebox

Szia Szilvi :wink:
bluebox

Akkor én meg elmegyek főzni :twisted:
bluebox

Blue enye nem is figyelsz mert én már leírtam egyszer,hogy az a gépi fagyi...jól mondja szilvi :lol: :lol: :lol: :lol:
De ezek szerint akkor azt inkább gépinek hívják...lehet,hogy csak én hívom csavarósnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csuklás:én is úgy vagyok,hogy életjelnek számítom de nem mozgásnak...mondjuk az enyém 2-3 perc csuklás után tiszta ideg és ezerel feszengeni kezd!!

Nyákdugó:az én elveim szerint minden féle fajta folyással ami nem a megszokott átlátszó terhesfolyás irány a doki...legyen az barna piros,rózsaszín,kicsi,sok...nem mérlegelek...indulok!!!
Vendég

Én orvos elött mekibe fogok menni...
1 nagy sültkrumplit fogok enni
2 dupla sajtburgert
1 cézár salit
1 fagyit
1 kólát
Vendég

Manka, kinél mi a rendellenes vérzés............ Én ha pecsétjellegű lenne, és egyszeri, nem rohannék. Ha rendszeres lenne, akkor biztosan függetlenűl a mennyiségétől.
Nyákdugó: Ez is nagyon érdekes téma, eddig nem olvastam 2 egyforma esetet sem a távozásáról, sem a kinézetéről, sem az állagáról. Én az enyémet láttam, többet nem, az is darabokban távozott.......
bluebox

BAri, nem aprózod el :P Jó étvágyat :wink:
Bocsánat, figyelmetlen voltam a fagyit illetően.
Kristóf is ideg-beteg lesz 2-3 perc csuklás után, el kezdi dobálni magát, máramennyire a kuckója engedi. :wink:
bluebox

Tegnap kérdeztem a CTG-t készítő hölgytől, hogy mit neveznek mozgásnak, mikor kell megnyomnom a gombot????? Ha arrébb kucorodik, vagy csak nyújtozkodik az mozgás???? Vagy csak azt számítják mozgásnak, amikor rug, vagy üt, vagy ilyen hirtelen nagyobb mozdulatok történnek???? Mondta,hogy igen, a nagyobb bemozgásokra értik a babamozgást!!! Könyörgöm, 1-2 hét és már nem lesznek ilyen nagyobb bemozdulásai :roll: :shock: Szerintem :wink:
bluebox

Blue nálunk nincs gombnyomás!
Mondjuk van amikor olyan aprókat mozog van amikor semmit,és van amikor ezerrel....olyan kiszámíthatatlan egy gyerek :twisted:

De tegnap egyfolytában nyomhattam volna a gombot mert talán még sosem bulizott fél óra alatt ennyit...remélem ma sem fog aludni mert láttam,hogy rázzák a kismamák hasát...na azt szeretném elkerülni :twisted:

Mentem du jövök
Vendég

Blue :1-2 hét és a tiednek lesznek nagyobb bemozdulásai ....a kiságyban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na tényleg megyek
Vendég

Okés, de gyere egyből jelenteni, mi volt :wink:
bluebox

Hát ha tényleg kivárja a 3 hetet, akkor nem :wink: Úgyis Ő fogja eldönteni, hogy mikor jön. Bár mostanság nagyon meleget mondtak, kíváncsi vagyok, hogy bírják a babók bent :wink:
BAsszus, Csiriről még mindig semmi :cry: Már majdnem +1 hetet visszatartották, az nagyon jó :wink:
bluebox

Sziasztok!

Engem sem hiányolt senki névszerint, de nem veszem zokon :)

Csiri, remélem jól vagytok!

Timi: Köszi az infókat! ,)

Móni: Titeket ma engednek haza, ha emlékeim nem csalnak... Drukkolok, hogy így legyen!!! Jelentkezz majd Te is, ha lesz egy picike időd ránk ;)

Bari: Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a dokid. Szerintem is beszélj vele a félelmeidről! Meg fog érteni, és hát azt mondod, hogy neki hiszel igazán. ;) Addig is jó fagyizást :D

Manka: Nekem sem volt egyszerű málnalevélteát szereznem. A homeós bogyókból pl a caulophyllum nincs is itt a gyógyszertárba. A Coránál lévőből sikerült beszereznem egyet...

Blue: Akkor neked ezek most "csak" jóslófájások? Mert ha vajudsz, akkor az a magnézium csak megakadályozza a tágulást, nem? Bár, milyen fájásaid lennének Mg nélkül... :roll:

Nekem is pocsék éjszakám volt. És sajnos ez nem az első. :( 3. napja nem alszom, max csak 4 órát, azt is szakaszokban. Pisi minimum 5x, orrdugulás 2-3x ébreszt, de volt, hogy nem kaptam levegőt és levert a víz, erre keltem. Visszaaludni nem tudok :( Ma pl el is késtem a házidokitól, mert sikerült végre 6-kor bealudnom és a párom elfelejtett 7-kor kelteni... Pfff...

Holnap nekem is CTG... Andóca, te is holnap mész, ha jól emlékszem, ugye? Csak Te nem a Margitba jársz...

Kérdés: A szülési szabadságra a doki külön papírt kell, hogy adjon? Holnaptól elvileg már az lenne táppénz helyett, de a dokitól csak egy táppénzes papírkát kaptam (azt a hosszúkást), aminek a tetejére ráírták, hogy 05.15-től szülési szabadság (2 nap táppénz van rajta + a tetejére ráfirkálva ez a szöveg és pecsételve). Azt sem mondták meg, hogy mikor kell visszamennem... Én ezt most odaadhatom a páromnak, hogy vigye be a céghez és adja oda a könyvelőnek (egy helyen dolgozunk)?

Akartam még valamit.... Ja:

Pénz: Hát mi is kaptunk ezt-azt a rokonoktól, de sajna nagy része használhatatlan volt :( Általában használt dolgokat vettünk, de vannak új bébicuccok is. A szoba felújítása kb. 50 volt, az egyéb baba dolgok pedig eddig kb ugyanennyi. Van még pár beszerzendő cucc, azok sztem olyan 20-asból fognak kijönni... Szóval saccra 120-ból lettünk meg. Még szeretnék majd babakocsit, mert amit kaptunk, az baromi nehéz. Arra jó lesz, hogy eleinte azzal tologassuk a gyereket, de amikor már apa nem lesz itthon, hogy segítsen, akkor nehezen fogok vele is meg a gyerekkel is mozogni a lépcsőházban...

kellene főznöm valami ebédet, vasalnom és visszamennem a Corába, mert a tegnap vásárolt hálóing kicsi lett... Hulla vagyok és lassan már tényleg kellene ebédelni is... meg aludni is akarok... :roll:

Na jó nem nyavajgok, neki kell látni, mert Apósom nem csinálja meg helyettem ;)

Kép

Kép
bettica

Szia Bettica!

Igen, joslófájásaim vannak, csak sajna nekem elég erősek. Az elsőnél is így volt. A szar meg az, hogy szinte teljesen rendszeresek. Mire vége a joslófájásnak, addigra pont el fog kezdődini a tuti, észre sem fogom venni :wink: Nekem tök mind1 hogy tágulok, vagy sem, mert császár lesz. Ez már viszont tuti. Szóval, elég, ha itt az idő, és megszabadítanak minket egymástól :wink: Ami persze nagyon furi lesz előszőr megint, de már annyira fognám a kezemben, hogy el sm hiszed.
bluebox

Sziasztok!

Ma nem is akartam jönni...Tiszta depi vagyok,most csatlakozom hékáshoz.Mondanom sem kell,úgy aludtam éjszaka,mint a bunda,pisilni sem kellett kimenni.Nemhogy fájásom,keményedésem sincs,ami pedig így vagy úgy végigkísérte az egész terhességemet.

Reggel 9-re kellett mennem CTG-re.Megvolt.A baba nem akart mozogni,bealudt rendesen,öszevissza kellett forognom,hogy produkáljunk egy kis mozgolódást.Nekem kellett megkeresnem a dokimat a Klinika épületében,hogy kiértékelje a CTG-met.Nagy nehezen megtaláltam,de beszélni sem akart velem,egy nővérkével akarta kiküldeni a papíromat.De mondom:beszélnünk kéne! Olyan furcsa volt...Mikor elmondtam neki,hogy napok óta barnázgatok (ezt persze a folyosón 25 ember füle hallatára),azt mondta megvizsgál.Azt mondta,hogy zárt a belső méhszájam. :shock: :shock: Nem értem.Hétfőn azt mondta,hogy "megnyílt" a belső méhszáj is.Most meg visszacsukódott?????????? :shock: Kérdeztem:mikor kell jönnöm legközelebb.Azt mondta:jövő hét kedden :shock: ,de egy kolléga fogja kiértékelni a CTG-met,mert ugye mondta már,hogy ő nem lesz? :shock: :shock: Teljesen kiakadtam,a sírás kerülgetett!! Lehet,hogy rengeteg betegének mondta,hogy nem lesz itthon a jövő héten (valami kongresszus),csak épp annak nem,aki szülni fog? :shock: :roll:
Biztos látta rajtam,hogy sokkot kaptam,mert kérdezte,mi a baj,rosszkedvem van? Bánt valami? Na jó,ebből elég... :twisted:

Még igazán nem tértem magamhoz,már bőgtem egy csomót... :cry: :cry: 9 hónapig járok valakihez,rajta kívül senki mást nem ismerek,és akkor "elintéz" majd "VALAKI"????Talán egy hentes és mészáros????????

Szülésnek nyoma sincs (biztos majd a jövő héten :twisted: ),én meg totál depi hangulatban...

Pedig össze kéne magam szedni,mert délután anyák napi ünnepségre megyek... :idea:

Kép
orsitigris

Blue: Dehogynem, elhiszem. Az én jóslóim is hasonlóak a tiedhez, csak gondolom annyira még sem erősek. Majd holnap kiderül. Neked mikor döntötték el, hogy csaszi lesz? Gondolom a faros baba miatt... Én holnap tudok beszélni erről a dokival, egyenlőre nem érzem úgy hogy befordult volna a kis drága, márpedig akkor én is hasonló cipőben járok, mint Te :)

Orsi: Teljesen megértelek! Nekem ugye a 32. héten kellett dokit váltanom. Tudom, hogy ez nem vígasztal, meg talán neked van esélyed, hogy mégis csak a saját dokidnál szülj. Kihúzzátok addig, amíg visszaér a doki, jó? ;)
A CTG-d azért rendben volt? Ha még zárt a belső méhszájad, akkor kihúzhatjátok, addig, amíg a doki visszajön. Bár, azért ilyen esetben szokott valakit ajánlani a doki magahelyett, akivel lebeszéli az esetleges szülést, nem?

Kép

Kép
bettica

Orsi: Sajnálom a történteket. Biztos már Te is máshogy reagálod le a dolgokat, hozzáteszem tök igazad van. De próbálj tényleg megnyugodni egy picit. Tudom, könnyű mondani. Én is itthon szenvedek szépen csendben. Hol erősebbek a fájásaim hol meg nincsen. Bár az utóbbi ritkán fordul elő. És még mindig pecsételgetsz?????? Vagy elmúlt, vagy erősödött?????
bluebox

Bettica, ez a 3. hét, hogy 100%/-osan rábólintott a császárra. Azt mondta, már nem mer kísérletezni, hogy megszűljem spontán. Már nagy a babó egy sima szüléshez, farosan. Szóval azért ez némileg megnyugtatott. De azért kicsit parázok, hisz ezek a joslófájások egyik percről a másikra átcsaphatnak rendes vajúdási fájásokkal. Akkor aztán rohanhatunk a korházba :wink:
bluebox

Még mindig pecsételgetek,a nagyja hétfőn délután jött ki,de azóta is barnázok,de mára talán csökkent.

Egyébként most tényleg úgy látom,hogy valakit ajánlania kellett volna maga helyett,ha véletlenül mégis...(sose lehet tudni!)

Elvégre nem 20 hetes vagyok,és ez a negyedik babám.Tehát bármikor szülhetek ugyebár...Rosszul esett nagyon,hogy ha nem erőszakoskodom,nem is tudtam volna meg... :cry: :(

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Hát én sem vagyok a helyzet magaslatán ma!
Nemtudom mivan Áron babámmal,de egész nap úgy fúr,hogy majd besz@rok!
Nyilalgat előre,hátra!!!
Nagon nem esik jól!
Akartam mennio az ausanba pár dologért de nem merek elindulni,pár lépés után le kell ülnöm!!
Nemtudom mi ez!

Bari! Várom az eredményt! Bizti minden oké lesz!

Blue! Kitartás!

Csiri????????? Már jó lenne ha jelentkezne!

Móni?????????? Most lestem meg az iwiwen egy nagyon cuki fotót rakott fel Mirkóbabáról!
Már bizti otthon vannak és nem ér rá!

Orsi! Nemis tudom mi mondjak..........
Jó fej a doki!
Azt is mondta,hogy mikortól lesz újra?

Kép

Kép
ibm

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:09-kor.
hékás

Sziasztok csajok!
Tegnap este jöhettünk haza a korházból!
Na akkor elmesélem mi is történt!
3.-án este (szombaton) elkezdett folyni a magzatvizem!
Fájásaim nem voltak ugyhogy nem mentünk be a korházba!
Lefeküdtem aludni!
Aludttam is egész éjszaka!
Vasárnap hajnalba már jo sok magzatviz folyott meg egy kis vér is!
Akkor jol megijedttem mondtam férjemnek irány a korház!
Hajnali 5-kor bent voltunk!
Rám rakták az NST-t!
Reggel 8 ora körül elindultak a fájások!
Csendben türtem valoszinüleg ez volt a baj mert este 6-ig hagytak szenvedni és közben egyszer vizsgáltak meg!
Majd ezek után bejelentették,hogy reggel 7 orakor beinditják a szülést!
Na akkor teljesen kiborultam!
Felhivtam a férjemet aki egyböl bejött a korházba és nem tul kedvesen a föorvos tudttára adta hogy nehogymár reggel 7-ig várjanak a szüléssel!
Szoval tömören egész nap folydogált a magzatvizem fájásaim voltak és egyszer vizsgáltak meg!
Miután a férjem beszélt a födokival ö megvizsgált akkor 3 ujnyira voltam kitágulva!Mondta a szülésznöknek hogy készitsenek fel a szülésre (beöntés)!
Kaptam oxitocint!
Szoval ugy inditották be a szülést!
Kaptam epidurális érzéstelenitést cserébe az egész napi szenvedésért!
Nekem bejött,de azért igy is nagyon durva volt!
Alig akart kibujni mirko!3 helyen is vágtak!
A végére annyira elfogyott az eröm hogy remegett mindenem,aztán valhononnan jött még annyi energia hogy nyomtam kettöt és kibujt a drága,de ha akkor nem jön ki tuti feladom!23h14 perckor született!Apa nagyon sokat segitett azzal hogy bent volt velem!
Szoval nem volt egyszerü menet!
Hajnali háromkor átvitték a koraszülött osztályra és annyit mondtak hogy méhen belül valami fertözést kapott a baba!
Hát persze mert egész nap folyt a magzatviz!
Azóta beszéltünk jo pár dokival aki azt mondta hogy ha beinditják reggel a szülést akkor ez nem történik meg!
Inkubátorba volt a drágám,oxigént kapott,meg antibiotikumot!
Gondolhatjátok milyen érzés volt látni!
Rengeteget sirtam!
És ezt nem kivánom senkinek!
Hát röviden ennyi történt!
Mindjárt rakok képet!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:10-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:10-kor.
hékás

sziasztok!

Betti: én már hiányoltalak, csak nem írtalak ki név szerint. Igen holnap megyek CTG-re csak én a Kútvölgyibe! Egyébként homeopátiás gyógyszertár van a Lajos utcában a Szépvölgyinél.

Hmmm, eper. NAgyon izgató!

Orsi: nyugi! Elég érdekes hozzáállása van a dokinak!!!!

Kitti baba nagyon édes. Elkezdelek olvasni titeket és azóta egyfolytában mozog. Ő is bír titeket! :lol:

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép Kép Kép
Vendég

Móni!!!

Jaj de örülök,hogy újra ittvagy!!!
Az előbb lestem meg az iwiwen Mirkót,annyira cuki!
Várjuk a többi fotót!
Hát nem lehetett egyszerű amin keresztülmentél!
De mostmár minden rendben ugye????

Csajok! A lábam is olyan dagi lett!!!
És itt mindjárt leszakad az ég,úgy dörög!!!
Remélem még a net is elmegy majd!
Megyek mérek egy vérnyomit!

Kép

Kép
ibm

SZia Móni!

Végre hallunk rólad! Hát igen nem semmi! Szerintem ezért is jó, ha ott van apuka a szülésnél, mert mi ugye kiszolgáltatott helyzetben leszünk, ő meg esetleg tud határozottan intézkedni!!!

Várjuk a képet! És mégegyszer nagyon gratulálok!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszönöm Hékás! :D :oops:
Vendég

Nekem nem kell gombot nyomkodni a CTG alatt, talán csak én nem értem mi szükség is van rá? Hiszen a mozgás úgy is meglátszik a görbén szerintem.

Orsitigris
- hűha! Ez nálam is kiverte volna a biztosítékot! A minimum, hogy összehoz egy kollégájával akire rábízhat, de hogy még szólni sem akart? Én ne tudom néhány orvos, hogy gondolkodik...Próbálj meg megnyugodni, sajnos mást úgy sem tehetsz, beszéld meg a babáddal, hogy még maradjon kicsit és pihenj. Bár tudom ez lehet naívan hangzik, mert ha indulni akar, akkor úgy sem tudsz mit tenni, gondolom én. Bízz benne, hogy a dokid visszaér, ja és ezek után mérlegelendő, hogy mennyi lesz az annyi...de tudom, most számít a legkevésbé.

Hékás -
13. kerület és környékén mozgok, nálam ha piac, akkor Lehel tér. Nem tudom te írtad-e, hogy csak jún. 2-án akar látni a dokid, én ezt sem értem. Hiszen minden héten CTG, azt kiértékeli, megnézi a méhszájat, 37. héten kötelező UH, strepto-t leveszik, utolsó labor, megbeszélni a szülést....stb. Ennyire eltér a protokoll?

Márti - a 100-as nem erős fájás? Akkor neked mi jön még? Gondolom milyen jó lehet így végig csinálni még ezt a pár hetet... :shock:

Bettica - a tgyást nem kötelező elindítani szülés előtt nem igaz? Csak ha neked úgy a jobb, addig meg lehet táppénz szerintem. Most nálam is ez a helyzet, nem tudom délután mire jutok a körzetivel, majd mesélek. De a tgyáshoz gondolom még azon a papíron túl a cégednél ki kell tölteni az Igénylés Tgyáshoz nyomtatványt is, azt nem neked kell aláírni, vagy adtál a férjednek meghatalmazást? Én is teljesen bele vagyok ebbe kavarodva, estére okosabb leszek... :wink:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Móni! NAgyon cuki baba Mirkó!!! Mekkora haja van!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:11-kor.
hékás

Jaj MÓni!!!

Annyira édes, a 2. kép a kedvencem!!!
Milyen méretekkel rendelkezik most?
Van tejed?
Minden ok?

Kép

Kép
ibm

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:11-kor.
hékás

Moni - örülök, hogy újra vagy! Mirkó nagyon édes baba! Sajnálom, hogy ezen kellett keresztülmenned, főleg azok után, hogy féltél a szüléstől. Ügyesek voltatok és remélem most már minden rendben. Milyenek az első napok közösen? Szépen szopizik? Sokat van fenn? Megszoktátok már, hogy hárman vagytok? Van segítséged?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Köszönöm csajok!

Mirkó most 3210g!
55 cm!
Van tejem de nem akar szopizni a drága ugyhogy mindig lefejem aztán kapja cumisüvegböl de ki kell potoljam tápszerrel is!
Minden oké amugy!
Csak hulla vagyok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hékás - akkor biztosan tudja a dokid, hogy mit csinál. Szerencsére a párom cége is nagyon humánus, ha szülés lesz ott is hagy majd csapot-papot és egyből ki is fog venni 3 hét szabit. Ez a vacsi sem kötelező, de mivel még nincs gond és nincs szülés, így elmegy, legfeljebb hívom és jön is haza...., de ezt még nem szeretném!

Köszi lányok a nyákdugós válaszokat!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!
Huuu de sokat kérdezel! :shock: :lol:
Elzöször is köszönjük szépen a dicséretet!
Hihetelen érzés végre itthon lenni a kicsivel meg apucival!
Nagyon élvezzük!
A szopizást az elöbb leirtam! :)
3 oránként ébred általában!
Nyugodt baba nagyon!
Lenne segitség de nem szetetnék egyelöre belöle! :lol:
Vendég

Köszönjük az infókat Móni!!!
Vigyázzatok magatokra és ha van egy szusszanásnyi időd akkor várunk!!!

Hát it bizony leszakadt az ég!!
Olyan vihar van!
Lehet,hogy ezt éreztem! :roll:
Vagyis áron baba!

Csak ne menjen el az áram!
Utálom ha dörög és villámlik és senki nincs itthon!!!!! :oops:

Kép

Kép
ibm

Isten Hozott Benneteket Móni, Mirkó!!!!!!!

Nagyon örűlök, hogy újra itt köztünk vagy, vagytok. Hát elkönnyeztem magam, ahogy olvastalak Benneteket. És bevallom, rohadt sárga vagyok :twisted: Annyira édi-bogyó a kis Mirkó, büszke lehetsz rá, meg persze magadra is, ennyi szenvedés után. Én nagyon Veled éreztem, az én első szülésem, még ennél egy kicsikét brutálisabb volt, dehát az ember egyből elfelejti a szörnyű perceket, órákat, amikor megcsodállhatja a kis jövevényt. Most már megnyugodhattok, mind a 3-an :wink: Nagyon jó egészséget, és rengeteg tejcsit kívánok Nektek. Azért néha gyere, kukkancs be, és kicsit vígasztalj minket, hisz Te már tudod mi vár ránk. Mégegyszer nagy-nagy gratula :wink:
bluebox

Manka: Igazából a 100-as csak azt mutatja, hogy mennyire intenzíven húzodik össze a méh. Szinte össze tud húzodni 0 fájással is. Azért nekem hála, ez fájással párosúl, de inkább olyan erősebb menstruációs görcsnek felel meg még most. :wink:
bluebox

Hékás: Te egy angyal vagy, hogy gondoltál rám, de sajna kioktatott a zöldséges bácsi, hogy még nem lehet patiszont kapni :cry: Szóval Apa nem patiszont fog enni :wink:
bluebox

Szia Móni!

Nagy gratula! Nagyon édes hajas baba Mirkó!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:12-kor.
hékás

Köszönöm Blubox!
Nagyon aranyos vagy! :D :D
Vendég

Ibm: Biztos a vihart érzitek mind a ketten :wink: Azt én is érzem, és tegnap is éreztem, bár csak az eső esett. Ma még hozzájött egy kis hátfájás is. Nagyszerű. Vigyázz magadra, és ne menj sehova egyedűl már. Nem tudhatod, hogy mi lesz a vége. Én is kimentem egyedűl a boltba, tőlünk kb 2 percre van, nagyon büszke voltam magamra, de Anyum utánam jött :wink: Hát mit ne mondjak, nagyon hálás voltam Neki :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?