A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bariiiiiiiiiiiii! :D
"az én elveim szerint minden féle fajta folyással ami nem a megszokott átlátszó terhesfolyás irány a doki." meg amikor nem mozog, vagy sokat mozog, vagy nem folyik, vagy sokat folyik... :lol: paramami ;)

az én burger-kajám egy sajtos whoopper menü lesz 8)

gépi fagyi... csavarosnak hallottam már, sőt a minap valaki úgy említette, hogy TEKERCSES fagyi. na arra azért már néztem egy nagyot. tekercses... :D

Móni: örülök, hogy mostmár minden rendben van. nekem már 1 honapja mondta a dokim egyébként, hogy ha elfolyik a magzatviz, akkor AZONNANL kórház. lehet, hogy csak másnap lesz szülés, vagy még később, de a fertőzésveszély miatt be kell feküdni mindenképp. nem értem, hogy ez miért nincs igy mindenhol. :( a képek nagyon jók! nagyon cuki Mirkó. olyan helyes, és nagynak tűnik, mintha legalább 1 hónapos lenne. :D

bettica: ugyanezt akartam irni én is, mint mankabi... hogy a tgyásnál az a legjobb, ha a szülés napján indul, nem előtte... mert az magasabb összeg mint a gyed, és igy később kezdődik majd a gyed, ami nekünk csak jó. :)

homeos bogyók:
én ezeket szedem: http://www.homeopathya.hu/szkesz.php lassan be kell szereznem azokat is, amik majd a szüléshez kellenek. de nem kell majd ennyi, ezek közül csak 5-öt mondott a dokim.

mia_snow

Hékás: Apát még a zöldségesből kijövet felhívtam, hogy valami másra izguljon rá :wink:
Csináltam Neki vadas szószos husit, sajtszószos husit, gombás szószos husit, meg rizst hozzá. Azt írta, siet haza :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:03-kor.
hékás

ibm: itt már el is állt az eső, ne aggódj.
jó környék ez, nálunk is mindig elmegy az áram ha dörgés-villámlás van, de ez most nem volt olyan vészes, csak a felhők voltak feketék. ;)

mia_snow

Bluebox: uu átugorhatnék kajálni? imádom a szószos husikat, de a zuram nem annyira szereti, ezért csak tök ritkán csinálok. :(

mia_snow

hogy én mindig lemaradok :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni, nagyon tündéri Mirkó!!!
csipisz

Mia! Remélem itt is hamar abbahagyja!
Ráadásul ki kellett rohannom,mert az egyik udvari konektorna letört a teteje és fostam,hogy beleesik az eső!
Gyorsan lezacskóztam,de egy perc alatt sz@rrá áztam,de már átöltöztem!
Szegény Apa meg mindjárt indul a melóból MOTORRAL!!!!
Jól fog kinézni mire hazaér! :roll:

Blue! Ide a boltba meg apostára elmentem egyedül,de 1/2 óra volt az 5 perces út végig annyira fúrt!!!
De asszem messzebbre már nem megyek egyedül!
Vezetni sem az igazi már!
Majd megfűzöm Apát,ha már jól leszek!

Kép

Kép
ibm

Blue! Ilyen jó kis szószos husikat ennék én is!
A gombát nem szeretem de a többi jöhetne!!!
Ilyen hamar kész is lettél vele!
Ha valami gyors és egyszerű recept igazán megdobhatnál vele minket is! :wink:

Kép

Kép
ibm

Kép

Moni!!!!
Gyönyörü a babytek.
Én valahogy ugy látom h.tiszta férjed Mirko. Vagy nem látom jol???

Hát megkönnyeztem,szép. :D Meg hát amin tul mentetek? De az a lényeg h.minden ok mosmár.
Jo egészséget nektek! Pusza.

CSAJOK!!!!
Én csak olvasgatok,annyit irtatok.
Csináltam gömbiről fotot,hát bizony egyre lentebb van.
Ugy látom.

Voltam tegnap a gyerek orvosnál,megismerkedtünk. Eszek és innen folyt köv.

Kata&Milán

oszman777

Én sárgaborsófőzit csináltam amit imádok,de ettől a patiszontól meg a szaftos husiktól mindjárt behalok!
Nyammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Énis-énis-énis!!

Kép

Kép
ibm

Oszmann!
Ez én vagyok egy hetesen! Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem tisztára én vagyok!
De van benn apja is!Nem kevés! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

na ezek miatt maradok le... :D
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:03-kor.
hékás

moni!!! nem semmi. Itt rád hasonlit. :lol:
Lenne egy kérdésem,az hogy nem-e féltél a kicsi Mirko fürdetésétől.
Én csak ettő az egytől tartok.
De lehet Apa fogja csinálni. :wink:
Valahogy az ő nagy kezükbe jobban bele ékelődnek,mint az én kis vékony csontos karomba. :D

Kata&Milán

oszman777

hékás jutna belőle mert bizti lett vagy 30darab... :lol:
sajna imádom a fánkot...
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:04-kor.
hékás

Hékás Küldenék neked, de sajna a teleport gépet még nem találták fel :D

Na megyek kipihenem ezt a fánksütést. További szép napot nektek.
csipisz

Mia: Gyertek csak :wink:
bluebox

Kép Kép

Tegnap hogy megismerkedtem a gyerek orvossal,azt mondta tutira Május 30.-áig huzom,nem pedig Juni 18-ig.Az első időpont egyben az én születésnapom. :wink: :lol:

Ti voltatok már a gyerek dokinál feliratni az ujszülött érkezéséhez szükséges cuccokat?
össz::--------- 10db receptet kaptam.
Csak a gyerek születésekor lehet majd kiváltani.
Nagyon szinpatikus voltam a dr.néninek.Mondjuk nekem is ő. Egyébként a párom gyerek orvosa volt anno.
Nagyon jo orvos.

Kata&Milán

oszman777

Ibm: Te is gyere, majd itt tartjuk nálam a júniusi topicot :wink:
Egyébként a szószok, azok tasakos szószok, kicsit feljavítva ezzel-azzal. Gyorsan kész van. Ja és pipimellből készítettem :wink: 2 és fél kilót :wink: vagyunk rá elegen :wink:

Móni: Tényleg tisztára Te vagy :wink: mármint Mirkó :P
bluebox

Móni, nagy örülök, hogy végre itthon van Mirkó baba is :) Nagyon gyönyörű kisfiú!
Tiszta irigy vagyok, de egyszer csak eljön a mi időnk is :)
Orsi, ez nem semmi, ahogy ez a doki előadja, pedig eddig olyan készséges volt. Azért azt látja, hogy bármikor elindulhat a szülés. Konkrétan megbeszélhetné valakivel, hogy helyettesítse. Te nem ismersz mást ott.
Nekem a szülésznőm mondta ma, hogy jövő hét végén konferenciára megy 3 napra, én sem repesek az örömtől, de majd lesz valahogy. :(
Én holnap megyek CTG-re, kár, hogy kerüljük egymást, jó lett volna talizni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Oszman: Bakker, Te is jol bírod. Szépen lent van a pocid, de szerintem inkább a súly húzza :wink: Az enyém is kb így néz ki :wink:
bluebox

Na attol vagyok készen. Tegnap is sok helyen jártam,és mindenki. Uhh jol lent van,uuhhhh jo nagy gyerek lehet bent.stb.
Uton-----utfélen ezt hallom. :)

Kata&Milán

oszman777

Osszman, jó nagy a pocid!
Gyerekorvosnál a hugom megbeszélte, hogy tud fogadni minket. A szomszéd városba fogjuk hordani. Innen a faluból az anyukák 3/4-e oda viszi a gyerekét. A mi körzetink ugyanis egy pancser, de szó szerint. Ráadásul a hugom szomszédja, egy udvarban laknak.
Amikor jövünk haza a kórházból akkor adja ide a recepteket.
A köldökcsonk tisztításhoz alkohol, meg hintőpor már van, a hugomnak ugye maradt. A többit meg majd kiváltjuk.

Kép

Kép
[/url]
stella40

ÉN Azt az időt várom már hogy mindannyian tul legyünk a szülésen,és már a babázásrol beszélgethessünk. :lol: :lol:

De jo lenne már?!!! :lol: :lol:
Mentem mert nem szereti gömbi ha itt űlök.

Kata&Milán

oszman777

Már itt is szakad az eső, és villámlik is :cry: Én is kérek fánkot :P :P :P :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:05-kor.
hékás

Csipisz: elkérhetem a fánk receptjét priviben? A lányok nyála már így is folyik :wink: Múlt hét óta gondolkodom rajta, hogy kellene sütni, de nincs jó megbízható receptem. Köszi :wink:
bluebox

Hékás: Merre lakik Anyukád?
bluebox

No, vajon mi lehet Barival????? Remélem bejelentkezik, ha hazaérkezett :?: Annyira álmos lettem ettől a trágya időtől :cry: :cry: Utálom ilyenkor az esőt :cry: Akkor szeretem, amikor 100 ágra süt a nap, és hirtelen egy hatalmas zápor jön. Annál jobb dolog nincs is :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:05-kor.
hékás

Tudom hol van Maglód :wink: Akkor nincs olyan messze :wink:
bluebox

Megvárom Apát, iszom vele egy csökkentett koffeintartalmú kávét, sok tejjel, aztán elmegyek csucsuzni :wink:
bluebox

xxx
hékás

Csipisz: én is kérek fánkreceptet.

Köszi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem is mindig mondják, de már nem érdekel. A boltban elkereszteltek Pocaknak :wink: Már nem kérdeznek semmit, csak mosolyognak, ha meglátnak.
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:08-kor.
hékás

Azt már megszoktam, szinte már-már észre sem veszem :wink:
bluebox

Móni: Hát nagyon sajnálom, hogy így sült el a dolog. A lényeg, hogy otthon lehettek végre és Mirkó baba is növöget. Az a második kép tényleg nagyon aranyos :D Valóban tisztára olyan, mint Te voltál ;) Irigyellek a hajasbabád miatt ;)

Andóca: Köszi, a Cora kicsit közelebb van és úgy tűnik, hogy ők is Homeós gyógyszertár... Itt van még a Kabar utcai gyóygszertár is, de azt nem tudom, hogy ott lehet-e ilyesmit kapni...

Manka: Nekem így jobb, ha most kezdem el a TGYÁS-t (azt az előző évi átlag bér alapján számolják, ami nekem jóval magasabb volt, mint az idei...). Ezt már kitárgyaltuk a könyvelővel ;) Akkor beküldöm neki a papírokat, aztán a párom meg hazahozza az aláírnivalót vagy letöltöm és aláírom azt, amit kell és mehet az ügyintézés... Köszi az infót!

IBM: Az elmúlt 2 órám nekem is olyan volt, hogy azt hittem megyünk dokihoz :shock: Hihetetlenül elkezdett ficánkolni és olyan görcseim voltak, hogy csak úgy néztem ki a fejemből... És sajna leülni sem tudtam, mert pont a boltban voltam... Most kezd megnyugodni a drága.

Csipisz: Nem éééér ;) Ne csináljátok lányyok, mert most azonnal kiszaladok a világból :lol: De tudjátok mit? Akkor én most szépen előveszem a fagyasztóból az utsó vaniliásfagyimat és jól benyomom :)

Oszi: Tényleg szép nagy pocid van :) Ma az egyik szomszéd lepett meg egy ilyen kijelentéssel... Pedig nekem aztán tényleg nincs nagy pocakom, az egész gyerek inkább bent nyomul :lol:

Jó, hogy elkiabáltam, Bence megint beindult. De most itt a fincsi ágyikó, úgyhogy belevetem magam... a fagyimmal együtt ;)

Kép

Kép
bettica

Hűha Oszmann! Hatalmas a pocakod! Nem lehet semmi cipelni! :shock:

Stella! Az én szülésznőm is jövő hétvégén lesz három napig konferencián Debrecenben. Ezek összejárnak? ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Betti: a táppénzt is ugyanúgy számolják mint a Tgyás-t, azaz a tavalyi bruttó béredből. Utána meg a gyed még kevesebb, azaz max. 90x ezer forint bruttó, de ugye ez a plafon, attól függ mennyi volt a jövedelmed.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:07-kor.
pironya

szia Pironya!
már hiányoltalak!
Hol jártál?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:08-kor.
pironya

Na megjöttem csajok!

Móni: Isten hozott Benneteket. Gyönyörű a fiad, és nekem is második kép a kedvencem!!!!

Elintéztem mindent amit akartam, jól bőrig is áztam, és már túl vagyok egy zuhanyzáson és egy hajszárításon. Amikor elindultam nem láttam, hogy esni akarna az eső!!! :? :? :? :? :?

De legalább beszabadultam a DM-be és vettem pelenkát és cumisüveget, meg ilyeneket. Én DM-es wc ülőke tisztítót vettem, mert nem volt domestosos. Remélem ez is jó lesz.

A dokiról! azt mondta, hogy 1800-2000 gr a kicsi! Nem kevés az????
Bár a 4D-n amikor voltunk akkor azt mondták és amit kaptunk papirt azon is látszik, hogy 3100 gr körül fog születni. Még ugye kb 6 hét van hátra, ha kivárja. REMÉLEM!!!!
Méhszáj tökéletesen zárt, és 2 hét múlva kell CTG-re mennem! :roll:
Ja? és annyit mondott még, hogy mennyire lent van a feje!

Kérdés mindenkihez!!!
Szerintetek most mit csináljak???
A doki azt mondta, hogy a vasárnapi josló fájás miatt szerinte NE szedjem a homeós bogyókat!! De én ugy szedném, hátha ér vmit... A védőnőnek is mondtam tegnap a fájást, és ő nem mondta hogy ne szedjem, sőt még ajánlotta is!!! VALAKI ÍRJON EZZEL KAPCSOLATBAN!!!!!!

Na, ennyit talán még nem is írtam....... de még fogok
bszilvi25

P I R I Hát Te is erre jártál????????
Mondtam én hogy hiányozni fognak a budis fotók :wink:
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:08-kor.
pironya

....
pironya

Szilvi: szerintem kérdezd meg a szülésznődet (ha van) a homeós bogyókról. Nekem azt mondták, hogy az nem indítja meg a szülést, hanem az izmokat lazítja csak. Tehát szerintem nyugodtan szedheted, de inkább egy szakmabelit kéne megkérdezned.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: Kinél fogsz szűlni????? A dokidnál, vagy a védőnődnél?????
Mindent tegyél úgy, ahogy a doki javasolja. Nem véletlenűl mond ezt-azt. Elvégre azért fizetünk nekik, hogy jól tegyék a dolgukat :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?