Halihó!
Anyjuk, édes az aggódásod a wc miatt

Nálunk Ottó ment addig kiságyba, vagy nyitott ajtónál ültem... nehéz volt megszokni. Odavittem az épp aktuális játékát, addig ott játszott a közelemben.
Én a főzés miatt aggódom. A konyhánk a szobáktól a legtávolabb van, egyszemélyes, kizárt, hogy ott randalírozhassanak ketten. Nem lehet belátni a szobákba, így valószínűleg majd reggel fogok főzőcskézni. Vagy jön a foodexpress...
Szilvi, sajnálom a fehérjét és a vizet, vigyázz nagyon magadra! Drukkolok!
Várom Muffin bejelentkezését is!
Szly, a homokszórást szerintem a másik anyuka kicsit túlreagálta. Ha ismeritek egymást, el fog simulni a dolog, amikor legközelebb az ő csemetéje kirángatja a tiéd kezéből a játékot. Bár az én gyerekem sem az az agresszív fajta, ő inkább csendben szenvedett, minthogy bárkit is bántson
Viki, mesélj a 4d-ről!
Wera, bocs, de megint megkérdezlek: mennyibe került a vizit az Istenhegyin? Köszi!
Dodó, mindig elfelejtem: ügyes vagy a nyelvvizsgával, remélem, mindegyik része remekül sikerült!
Anyjuk, egészségedre a hurkát!
Én vadas-félét főztem, ötvözve Potyka és Viki receptjét, elég finom lett!
Ibm, örülök, hogy jól van a pocak!
Lányok, belegondoltatok, hogy nemsokára alig lesz időnk a neten lógni? És már előre látom a témákat: miért eszik, miért nem eszik, milyet kakilt, mit adunk rá ebben az időben....

de jó lesz
Anyjuk, Dodó, nálatok minden tesónak t-vel kezdődik a keresztneve?
Megyek, várom a tanítványom, már itt kellene lennie. Szép estét nektek! (Mi ma Otival szalmázunk, Apáéknál céges vaddisznópörkölt-főzés van...)