A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

Ja , és egy vakond behatolt a kertünkbe, és vadul túr... :evil:

Pedig olyan szép volt a fű... idáig... :x

Kép
zmimi

Mimi, nálunk is túr a vakond.Mindig elrondítja a füvet...

Tényleg izgi lesz a szülésznővel talizni, már Te is itt vagy a célegyenesben!

Gröni, szorítok Neked ma délután!Írj, ha megjöttél!
Milyen telószámot keresel nekem?

Én megint nem aludtam éjjel semmit.Vagyis 11-től 1-ig aludtam, utána már nem.
Folyton rémálmaim vannak, utána meg nem tudok elaludni.
Ma este fogok inni citromfű-teát.Az valamit majd segít, és talán nem leszek egész nap hulla a kialvatlanságtól.

Zsuzsu, én is fényt keresem az alagút végén...
De már azzal is megelégednék, ha legalább 5 percig tudnék másra is gondolni, mint ami történt velem.Ha nem azzal kelnék, és nem azzal feküdnék.
Pedig megpróbálok mindent, de nem megy.Elfoglalom magam, egész nap teszek-veszek,rendezgetem a kertet, locsolok, olvasok, de képtelen vagyok odafigyelni a dolgokra.Elkalandoznak a gondolataim.
Vendég

sziasztok.
Nita sajnálom hogy megint ez történt veled, harcold ki a vizsgálatokat magadnak.Mielőbbi felépülést kívánok.
Kedves Luca.
OLvastam amit írtál, gondoltam hogy szörnyű volt de hogy ennyire , el sem tudtam képzelni.
Nekem a válásom után kellett szakemberhez fordulnom, mert nem tudtam beszélni két szót sem a sírás miatt.
Egyedül voltam a kisfiammal, előtte igyekeztem tartani magam de ha nem látta állandóan sírtam néha már azt sem tudtam miért.Nekem jót tett hogy beszélgethettem valakivel, mert egy teljesen más oldalból világította meg az életemet, azt az oldat a sok sírástól én már nem is láttam.Ő segített ebben, nem sikerült azonnal, de lassan lassan fölálltam és újra kezdtem az életem.Fizikailag is helyrejöttem a vese és a gyomorfájdalomtól már kiegyenesedni is alig tudtam pedig.
Remélem te is megtalálod azt az embert akinek sikerül úgy beszélni veled hogy halljad és értsd amit mond,( mi csak szorítani bíztatni tudunk de segíteni nem.... bárcsak tehetnénk), és lassan elkezdjen halványodni ez a szörnyűség.
Mimi nem semmi hogy hol tartasz.Én akkor kerültem ide közétek amikor kétségbe voltál esve hogy üres petezsákot látott a dokid.Most meg már nemsoká szülsz.Azért azt elképzeltem az a majd 3 kilós gyerek elkezd belülről nyomni, csoda hogy össze nem pisiled magad.
Ha picit odanyomom a kezem a hasamhoz akkor már átérzem hogy mozog odabent.néha nagyon erősen érzem a nyomást, többször egymás után , tegnap szinte egész nap, de még mindig van úgy hogy úgy kell csöndben pihenjek hogy érezzemés akkor is csak halványan.
Viszont, estére dagad a lábam, igaz nagyon sokat robotolok, és nagyon elkezdtem szédülni, lenézek a nyolcadikról és alig látok.Soha nem volt tériszonyom.
Mimi , ti milyen babakocsit vesztek? vagy már van?

Kép

Kép
napsugár035

Luca, Alíz, Zsuzsu!

Köszönöm nektek is a drukkokat, nagyon kedvesek vagytok!

Luca!

Mindjárt írok pü-t! Tegnap nem tudtam msn-en lenni, mert történt egy kis baleset a gyerekkel! Ez hiányzott még neki és nekem is, de szerencsére nem lett semmi gond!

Mimi!

Neked sincs már sok. Kitartás, mindjárt a kezedben tarthatod Zsombort! De szeretnék már ott tartani ahol te, Monti és Juca!
gröni

Megjöttem a dokitól. Nem adott több időt a vérnyomás házi rendezéséhez: kaptam Dopegytet. :( Egyelőre 3*1-et kell szedni és minden nap vérnyomás mérésre visszamenni. Csütörtökön májfunkció és annak függvényében megbeszéljük a továbbiakat. Ja, 150/100-at mértünk ma. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

sziasztok.
LUCA:undorító,hogy így bántak veled,én jól elküldeném a francba minazokat akik így bántak veled!
az ilyen bánást azok érdemlik akik megölik a gyereküket mert felelőtlenek voltak és teherbe estek!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem mielőbb felépűlsz lelkileg,bár tudom nem könnyű,neked még nehezebb mint nekem!!!

amugy köszi kérdésed már jobban vagyok,már nem sírdogálok egész nap!!!!

többieknek is köszönöm, a vígasztaló szavakat nagyon jólesnek és sokat segítenek nekem!

MOstmár próbálok előre nézni,tervezgetem a nyarat,megyek lovagolni kikapcsolódni és majd szeptembertől talán ujra próbálkozni fogunk!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam ma UH-n, és a 4 tüszőből eddig egy sem repedt meg. :cry: 21,22,23,25 mm-esek, nyálkahártya megnőtt 9-re, de nem repedt. Holnap újra inszem. Csütörtökön UH, hogy végre megrepedtek-e. Frászt kapok, hogy itt növesztek ennyi tüszőt, és ha nem reped meg, akkor meg már reménykedni sem lehet :cry: De meg fog repedni, meg kell neki!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska meg fognak repedni azok a tüszök hidd el!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Olvastalak titeket, csak nem volt erőm irni, olyan beteg voltam. Szédültem, nagyon fájt a fejem.

Luca!
Ez a bánásmod felháborito, amit müvelnek. Nem tudom de ezt tanitják? Nagyon ritka akedves nővér. Más miért nem tud ilyen lenni?
Kitartás és veled vagyok.

Nita!
Ugy látom jobban vagy! Ez az!

Monti!
Nem sok van hátra! De jo lesz már neked!
encike 2

igen encike már jobban vagyok!csak a fejem durran szét! :? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, miért nem adnak tüszőrepit?Vagy hülyeséget kérdezek? :oops:
De az jó, hogy lesz újra inszem, és a nyh is szép vastag.
Nagyon szorítok Neked, hogy megrepedjenek!!!

Nita, napközben és is kibírom sírás nélkül, csak reggel ébredés után, és este lefekvéskor nehéz nagyon.
Ez mindenkinek egyformán nehéz szerintem...bár nekem tényleg most a legnehezebb.Valahogy a többin hamarabb túltettem magam.

Telefonált a főnöknőm.
Érdeklődött, hogy hogy vagyok, és kérdezte, hogy szerintem mikor tudok dolgozni menni.
Hát, jogos a kérdés...csak éppen nem tudom, mikorra tudom összevakarni magam.Nagyon rendes ám a főnököm, azt mondta,ugye még nem gondolkodom a dolgozásban?...

Én úgy gondoltam, a kontollt még megvárnám, és utána mennék vissza.Az éppen 6 hét pihi.
Mit gondoltok, ennyi belefér?
Bár még a háziorvosnak is lesz ebbe beleszólása, de remélem, olyan megértő lesz most is, mint eddig.

Monti, a magas vérnyomással nem lehet játszani, biztos megvan az oka, hogy gyógyszert kell szedni.Legalább komolyan veszi az orvosod, és odafigyel Rád.

Gröni, mi történt a fiacskáddal?Remélem, nincs komoly gond!
Gondolok Rád, szorítok, kb. most vagy a dokinál, ugye?
Tuti minden rendben lesz!Gondolom, ha tudsz, írsz nekünk, hogy mi volt...
Vendég

Lina!
Miért nem repednek meg?
encike 2

luca erős vagy és tulleszel ezen a nehéz időszakon!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elteszem magam jók legyetek.puszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!
Ahogy olvaslak, ugy látom nagyon erős vagy. Csak igy tovább! Meg kell várni ismét a 3 honapot?
encike 2

Luca,
mondta a doki, hogy tüszőrepit már nem mer adni. 3 tüszőre még adna, négyre már nem mer. Modtam, hogy felneveljük őket :lol: Aztán mondta, hogy nem is ezért, hanem mert nagy eséllyel nem repednének, hanem cisztásodnának. Ugye én egy tüszőből is cisztát növesztettem tüszőrepi hatására decemberben, ezért várja a spontánt. Végül is múlt hónapban is a 18. napon repedt, ma a 17. napon vagyok, szóval még bármi lehet. Elkezdtem Duphastont szedni, azt mondta doki, hogy ne hagyjam abba, abból nem tudnék annyit szedni, ami meggátolná a repedést. Ha akar, reped. Nagyon remélem, hogy fog.
Táppénzre nem adott javaslatot a nőgyógyászod? Én ma kaptam, és azzal írt ki a háziorvos. Ha van javaslat, ő már nem kérdez semmit. Mondjuk nekem ismerős az orvos, javaslat nélkül is kiírt volna, de így jobb neki is.

Encike,
fogalmam sincs miért nem reped. Remélem éjszaka vagy holnap megteszi. Legalább egy, de jó lenne több. Csütörtök újra UH, akkor kiderül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok lányok!
Nitácska sok eröt kivánok a felépüléshez .

Luca: nagyon sajnálom ami a korházban történt veled sajna velemis megtörtént szörnyü ahogy bának az emberrel.

linácska: kivánom hogy megrepedjenek a tüszök és szép babo szülessen.

A töbieketis üdvözlöm szép estét kivánok mindenkinek.

Kép
v.e.judit

Lina, értem.Így logikus, az előzményeidet nem gondoltam végig.Nagyon szorítok, hogy repedjenek, amikor kell!

Én még nem voltam a nőgyógyásznál a "vetélés" óta, javaslatot nem adott.Nem mondott róla semmit, hogy meddig legyek itthon.
Azt mondta el, hogy amíg nem megyek hozzá kontrollra, mit nem csinálhatok.
De rendesnek tűnik a háziorvosom nagyon.A tavalyi vetélés után váltottam, és azóta mindenben nagyon megértő volt.
Remélem, most is az lesz.
Vendég

Judit, hogy vagy?
Vendég

Luca: köszönöm jol egy kicsit fáradt vagyok mert vasárnap bucsuban voltam ma pedig locsoltam és ültetem borsot.
És te hogy vagy tudom hülye kérdés de erös vagy és feláltál gratula hozzá :)

Kép
v.e.judit

Judit, próbálok magamhoz térni.Remélem, minél előbb sikerülni fog.

Nekem már virágzik a borsóm.Vannak még apró örömök az életben...
Vendég

Nekemis nehéz volt de itt vagyunk egymásnak :)

nekemis az elsö vetés már viragzik a második bujik és most vetetem el a harmadikat hátha az idén még a fagyasztobais jut egy kevés.

Kép
v.e.judit

Joét mindenkinek legyetek jok .
Ahogy tudok jövök vigyázzatok magatokra.

Kép
v.e.judit

Luca ugye azt tudod hogy van egy törvény ami a vetélés után de főleg a te eseted után köteles a házi kiírni 6 hétig?

Én ma voltam a 13 heti uh-n
Volt uh is meg nem is. Az eredmény ilyen is meg olyan is. Azért mert a nyírőbe olyan car gép van hogy tök sötét homályos és alig lehetett látni valamit. A baba totáll előröl lehett látni premierbe nem is tudom a doki hogy tudta megmérni a tarkóredőjét ami 2mm. Maga babó hossza 5,4 centi ami pont betölltött 12 hetesnek felel meg. De se a hasát belül se az orrcsontját szinte semmit nem láttunk. Azt igen ahogy a szájához emelte a kezét legelőszőr. Nekem nem olyan aktív volt de azért a lába köze is látszott. Bár elég gyatrán a minőség miatt de azt tutin állíthatom hogy egyelőre kukacot nem láttunk. Így holnap megyek ide Erzsébetre egy szupi gépre és ott megnéznek szépen mindent rendesebben.
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
hát ez tényleg nem egy tuti minőségű UH!!!!!!!!!! Ilyennel csinálják a 12 hetest??????????
Ma a jobb minőségűn akkor ki is derülhet, hogy mi van, vagy nincs pocaklakó lába között :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera, ezen én sem látok semmit...
Majd tegyél képet a mairól is!

Lina, nekem azt mondták, hogy ilyenkor még csak ivargumó van a babának, és azt ennek is- annak is el lehet nézni.

Nekem a 12 hetes uh-n határozottan fiút láttak, a magzatvízvétel szerint pedig kislány volt...Nem tudom, majd a szövettan mit mutat, de az lesz az igazi. :cry:

A múltkori vetélésnél a házidoki egy hétig volt hajlandó táppénzen tartani, mert állítólag csak addig lehet.Utána még nagynehezen kiírt még egy hétre, mert fájt a torkom.De a vetélésre csak 1 hét járt volna.Ezért hagytam ott.

Gondolom, van különbség korai vetélés és középidős vetélés között is.
De ha jóindulatú az orvos, úgyis megtalálja a módját, hogy az ember addig maradjon otthon, amíg szükséges, és összevakarja magát...

Judit, jó nagy lehet a kertetek!
A miénk 1600 nm, de főleg parkosított, a veteményes nagyon pici.Én nem teszek el semmit, csak annak kell megteremni, amit frissen megeszünk.
Annyira tele van már, hogy a paradicsompalántákat az újhagyma közé kell tennem, az lassan úgyis kijön onnét. :lol:
Vendég

Luca: nem tudom pontossan mekkora majd apát megkérdezem de egy biztos elég nagy .Nálunk csak az udvar van befüvezve atöbbi az kert.Van egy nagy foliám és a többi bevan ültetve :P
A többieknekis szép napot kivánok. :P

Kép
v.e.judit

Helló!

Luca!

Mindent lehet csak akarni kell. Ez igaz a háziorvosra is. Én mondjuk azt akartam, hogy mielőbb melózzak, otthon csak rossz irányban voltak a gondolataim, de ezt is elfogadta a doki, és nem ágállt, hogy de ő azért mégis kiír.

Monti!

A vérnyomásod kezdett egy orosz rulettre hasonlítani. Örülj neki, hogy odafigyelős dokid van!

Lina!

Remélem megreped az a fránya tüsző! Más dolga sincs, mondd meg neki! :lol: Mondjuk nekem mindkét gyereknél a 20. napon repedhetett. :roll: Nem kapkodta el a dolgot.

Vera!

Engem felháborít ez az uh dolog. Mi az, hogy a genetikai uh-t egy kórházban egy ilyen géppel csinálják? Ennél minden orvosnak jobb van a magánrendelőjében! :x :evil: És most korrektül fizethetsz a mai ultrahangért?
Abban viszont bízom, hogy kislányod lesz... :lol:

Mimi!

Szerencsére Kinga elfogadta az ágyat, úgyis, mint ágy. Két napja abban alszik délután is, és éjjel is, pedig mindig megkérdezzük, hogy hol szeretne aludni.

:D

Dobok egy képet a mostani gyerekszobáról:

Kép

A nagy eszünkkel a legkisebb szobát csináltuk meg annak idején gyerekszobának. Most meg ott sakkoztunk, hogy beférjek, az ágyak is, meg Kinga a csuszin ne harapja ki a betont stb. :lol: Mondjuk kb. egy év, 1,5 év múlva cserélünk, ők megkapják a hálónkat, mi meg költözünk ide.

Én annyira örülök ennek az időnek, és még jó hírt is kaptam a családból. Szóval most általában jó kedvem van, és csak picit vagyok lomha. És, hogy lekopogjam a lábaim sem tragikusak, lehet megúszom a nagy dagadást!!! :wink:

tjuca

Sziasztok!

Ma reggeli vérnyimás Dopegyt után: 155/110. :twisted: :shock: Pedig reméltem, hogy megúszom, hogy ma is vissza kelljen mennem, de nem.

Kép Kép
montana

Jajj Monti!

Mondd el, most mi van??? :evil:

tjuca

Szia Lányok!

Gröni, Te is ott fogsz tartani nemsoká, ahol mi, a finishben!!! :D

Sugi, hát igen, megy az idő... tényleg, nem is volt olyan rég az az "üres-e a petezsák aggodalom"...
Nyugi, érzed majd ezt a babát vadabbul is táncolni odabent! :wink:

Lina, REPEDJEN AMINEK REPEDNIE KELL!!!

Luca, tudom én , h egyre jobban leszel, de most még teljesen természetes, h minden 5 percben eszedbe jut... :cry:
más: a vakondot próbáltátok vhogy kiűzni a kertből? :?:

Monti, elég rémisztően hangzik ez a vérnyomi dolog...

Vera, sztem is jól teszed, ha vmi jobb UH-gal is látnak.

Juca, örülök, h bejött Kingának az ágy! Nagyon jól néz ki! :D

Rólam:
reggel voltam a dokinál, levette a citológiát, voltam egy utsó vérvételen, leadtam a pisit (ami tök opálos volt... :shock: )

a méhszájam nem nyílt tovább az 1 ujjnyinál, de fel van puhulva rendesen, doki szerint túlhordani bizti nem fogom, de 1-2 hetet még kibírok. Azt mondta, h most már bármikor jöhet, nem lesz gond!

Szerencsére nem fordult vissza, így most is fejvégű! :lol: (sógornőmé a 36.héten visszafordult... :roll: )
A lepény még nagyon jó állapotú, súlyt becsülni majd jövő hét kedden, mikor NST után megyek hozzá, mert ugye a remek gép... (ez nem a magán rendi, hanem az SZTK...)

de azt mondta, h tapintásra olyan 3 kg-os lehet... na de ugye még van néhány hét elvileg... :shock:

Hazafelé vettem túrós-barackos rétest, és meg is ettem... :oops:

Kép
zmimi

Ja, Sugi,
nem veszünk babakocsit, az 5 éve használt is megteszi, amiben a kisebb fiam utazott! :wink:

Kép

Kép

Kép
zmimi

Tegnap elmerengtünk, hogy mi lesz,ha nappal indul be a szülés. Nagymamik 60 km-re. Bébiszitter most áll munkába, Kofa szintén állást vált... Kofa Pesten, én Dunakeszin. Az még oké, hogy Kingát rábízom itt valakire, de én hogyan jutok be Pestre? Ez most bagatellnek hangzik, de komoly a kérdés. Ötleteket, tapasztalatokat kérek, hogy ki hogyan oldotta meg!!!

tjuca

Nem nemkellett fizetnem de nem lettem az ottanival sem okosabb csak világosabban láttam mindent. Annyira fent van a babó hogy szerintem nem nagyon ér oda el a hüvelyi uh hatósugara. Pl a szívdobit se tudta bemérni pedig mondta hogy látja hogy ott van. Itt a tarkóredő 1,1 lett de a léyneg hogy nem magas hanem minden okk. Majd 3 és fél hét múlva megyek AFP-re és úgy is meg kell hoyg nézzenek előtte a hét miatt.

harivera
Budapest XXI. kerület

Juca,

nem túl költségtakarékos megoldás, de :TAXI!!!

Amúgy ezen mi is gondolkodtunk, mert nálunk én használom a kocsit, de ha beindul a szülés, ugye nem túl jó ötlet, h én vezessek. :?

A férjem vállalati kocsit tud szerezni (jó esetben) amivel hazarobog, aztán irány a kh.

De ha nagyon rapid a dolog, akkor én taxi, ő meg ahogy tud jön a kh-ba... :roll:

Kép
zmimi

Juca
nekem a féltesóm orvos. ő szerinte, ha elfolyt a magzatvíz, igenis tessék mentőt hívni és azzal a kórházba robogni. (mondjuk ha fájásokkal indul, nem tom mi van. ott gondolom a sűrűségtől függ, hogy mikor érdemes indulni.) mentős ugye szirénát is ki tud tenni, taxis nem. :? :evil: meg ugye a mentőben ül egy orvos is. azért az sem mindegy.

Kép

Kép
syrynx

Nekem eszembe sem jutott, h elmegy a magzatvíz... :oops:

Vszínű azért, mert nekem eddig mindkét szülésem fájásokkal indult.

Dunakesziről Pestre bevisz a mentő?

Mert én is egy főváros széli településen lakom, de itt többen mondták, h nem is nagyon érdemes kísérletezni, nem haldoklom, "csak" szülök, majd a nap végén értem jönnek... :shock:

Kép
zmimi

Vera, azért nagy különbség van 1,1 mm és 2 mm között!
Oké, Nálad szerencsére mindegyik szuper!
De mi van, ha egyik határértéken belül esik, a másik meg kívül???
Bocs, ez nem Neked szól, csak engem annyira dühít, hogy akárhány helyen mérik, annyifélét...

Juca, szuper az ágy, elhiszem, hogy tetszik Kingának! :lol:
Szerintem is a mentő a legjobb megoldás, bár amit Mimi írt, elgondolkodtató...Egy szülésnél nem sietnek???

Monti, mi volt a dokinál?Ez a vérnyomás tényleg elég magas, főleg gyógyszerrel...Lehet, hogy másik gyógyszer kellene, nem?Az orvos biztos kitalál valamit.
Remélem, nem lesz gond, kicsit aggódom Érted...

Mimi, örülök, hogy minden oké volt a dokinál, azért még pár hétig növeszd azt a babócát...
Nagyon szuper a babakocsitok, tökéletes lesz a pici babának is.

Nekem is minkét lányomnál fájásokkal indult a szülés, és mindegyiknél burkot repesztettek.Pedig a másodiknál már teljesen kitágultam mire beértünk a kórházba, nem volt idő még beöntésre sem, mert jöttek a tolófájások...mégsem repedt meg magától a burok.

Ez a kis pici angyalkám pedig burokban született. :cry: De ez teljesen más helyzet volt...
Vendég

Juca,
én is a mentőt akartam javasolni. Nekem is azt mondta a doki anno Lilivel, hogy ha elfolyik a magzatvíz, azonnal lefeküdni, és mentőt hívni. Nagyon ritkán, 1000 esetből kb. 1-szer, de előreeshet a köldökzsinór, a baba feje odanyomja a szeméremcsonthoz, és már meg is fullasztja magát. Ha majd megnézik, hogy nincs ott, akkor lehet felállni. Fekve ugye nem nyomja.

Megvolt a mai inszem is. Reggel 8-tól vártam mire 12 körül előkerült a doki. Már azt hittem nem bírják ki a kiskatonák. Meg a tüsző sem, ha mondjuk este megrepedt. A férjem anyaga most sokkal jobb, mint szombaton, 2.5-szer annyi sperma volt benne :shock:
Most már csak annak a négy fránya tüszőnek kell repednie.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Vérnyomás 160/110.

Juca! Kérdésedre a válasz, hogy mi lesz: kórház. Már összepakoltam amúgyis nagyjából a cuccom, fogom a cókmókot és indulok. Bent megpróbálják beállítani a vérnyomit, ha nem megy, akkor megcsászároznak.

Küldök helyzetjelentéseket a kórházból! Mindenki vigyázzon magára, míg nem leszek!!!

Kép Kép
montana

Jaj Monti!

Drukkolok ezerrel.

Köszi csajok.

Mentő. Nos itt hivatalból Vácra visznek, az meg ugye ellenkező irány, és Vácra semmiképpen sem akarok kerülni!!! Taxi. Mivel indított szülésem volt, fingom nincs én hogyan indítanék, de ha magzatvízzel, akkor csak egy taxist mondjatok, aki örömmel bevisz hivatástudatból. :twisted: Na mindegy majd lesz valahogyan, rábízom magam az őrangyalomra, eddig mindig tette a dolgát. Remélem éjjel szülök, de már nem zárkóznék el a szülésindítás gondolatától sem. Végülis egyszer már volt, és nem éreztem, hogy ez baromi rossz, mert már amúgy is indult volna a csajszi.

Vera!

Ezen én is felhúztam magam, de már írtam Neked. És egy ilyen eredményt kiadnak, hogy a felét nem tudják megmérni? Tudod, ismered a helyzetünket, hogy mi nem vetetnénk el beteg babát, de másnak igenis számít, hogy mit mérnek azon a genetikei uh-n, és nem az, hogy mit saccolnak. Olyat én is tudok! UH nélkül is. :cry:

Megyek csajok, ma kimenőm van, este kocsmázok.

Puszi!

tjuca

Monti,
gondolok rád! Végül is a 37 hét megvan, akár jöhet is Marci :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Monti! Júj, akkor lehet, hogy a babával jöttök haza! :D Persze a vérnyomás-beállítós módszerrel :)

Bejutás: Tapasztalat nincs, de úgy tanultam, hogy ha magzatvíz folyt el, akkor mindenképp mentőt kell hívni, és a mentő kiérkezéséig feküdni kell, hogy a kzs. előre ne essen. (nomármost édes anyucimnak elfojt reggel a magzatvíz, ő még akkor pakolt össze, borotvélkozott, lefürdött, szépen felöltözött, mindezt olyan végelen nyugalommal, mi meg ott ugráltunk, meg idegeskedtünk nehogy baja legyen. És most 17-én lesz az öcsim 10 éves :lol: )
Ha vérzéssel indul szintén mentő, mert az meg akut életveszélyes állapot is lehet, és csak akkor lehet elgondolkodni taxin, meg saját autón, ha fájásokkal indul. Akkor meg 10 percenkénti féjásoknál már el kell indulni, többedik babánál én már 15 percenkéntinél javaslom, mert felgyorsulhatnak az események....

Zsuszu! Nem tudom, győztes majd akkor leszek, ha lesz babám. Addigra lehet még a hivatásomat is feladom. Egyre nehezebb... :(
eddzésben fog akkor Ábel tartani! Nem mondhatja senki, hogy eltunyult kismami vagy!!! :D

Lina! Megy a drukk a repedéshez!

Nálunk meg nem lesz februári baba se szerintem.... Pont pé-kor leszünk anyóséknál... :roll:

Kép
kislibus

Monti, nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen Marci babával is, és Veled is!

Lina, küldök tüszőrepesztő energiákat!
Mikor mész uh-ra?

Jaj, annyi minden izgalom van itt most!!!

Nemsokára lesz két friss Anyukánk, és egy csomó kismami! :wink:
Vendég

Kislibus,
Lili anyósnál fogant :lol: Páfrányos volt a mikroszkóp, a férjem közölte, hogy márpedig őt akkor semmi nem érdekli, felavatja a szülői házat. Ott akkor az egyszer volt együtt bárkivel is. Előtte sem, azóta sem...de eredményes volt. Lehet, hogy megint el kellene menni anyósékhoz???? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Ez rendben is volna, ha a szomszéd szobában nem aludna az anyukája, meg az élettársa és nem lenne áthallható még a hörcsögmotoszkálás is. Megaztán a multkor ott aludtunk, a Pali meg egyszerűen étjött és felkapcsolta telibe a világítást. (Már öreg, szerintem nem tudta ki van a másik szobában, az ajtó meg nem zárható). Szóval necces...

Kép
kislibus

De azért tinektek lehet jót tenne! :wink:
kislibus

Kislibus, legalább izgi lenne... :wink:
Vendég

Hááááát.. Lehet, hogy megpróbéljuk újra az autós megoldást. Legutoljára mikor gondoltuk, hogy kipróbáljuk nem találtunk megfelelően elhagyatott helyet.. :roll:
kislibus

MONTI!!! Hű de izgi! Drukk! Vérnyomi le, baba ki! :wink:

Luca,
ez most lehet, h nagyon durva kérdés, de mégnézted a babát? :cry: (én megnéztem volna, akármilyen rossz a helyzet...)

Lina, irány anyós!!! :lol:

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?