A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Nézted a vonalzódat? 30.hét! Jupijé! GRATULA NEKED!
Vendég

Hát, nem tudom, komolyan, mit kellene tenni.

Már eljutottam sajnos oda, hogy nem érdekel, hol és éppen mi fáj neki.

Voltak barátnői, szomszédasszonyok, de mindegyiket elmarta.
Nem megy hozzá senik, mert csak azt hallják, hogy ki milyen gonosz, szemét.
Mert a rosszindulat az dől belőle.

Én sem mennék, ha nem volna muszály...

Most pedig félek, hogy jön.
Megint, mit kell végighallgatnom.
Vendég

Jajj Viki!

Én sem figyeltem!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! MÁR NEKED IS 3-ASSAL KEZDŐDIK!!!!!!
Vendég

Babukám!
Néztem :oops:
Köszi!

Marcsi!
Sajnos az egyedüllét kihozza ezeket a dolgokat. Ham eg nem tudja magát lefoglalni, még súlyosabb lesz. Nincs ott falun nyugdíjas klub?
20150601134430

De, csakhogy ugyaez a helyzet, mint a szomszédaival.
egy ideig járt, de már ott sem látják szívesen.
Vendég

Gondolom egyre jobban be is pörög anyukád. Ham eg a fejéhez vágjátok a dolgokat, akkor Ti vagytok a rosszak.
20150601134430

Nem lehet semmit sem a fejéhez vágni.
mindíg bólogatunk, vagy inkább nem szólunk.

Akkor ugyanis úgy bepörög, hogy egészben lenyel!
A teómnak a múltkor már azt kiabálta, verje meg az isten. :shock: :shock: :shock:

De nem veszekedtek, csak kicsúszott a száján... :shock:
De ilyen?!

Amúgy saját magát is képes felhúzni. Csak mondogatja, amit elgondol, aztán bepörög...
És akkor lesz nemulass...
Vendég

Hű!
Akkor nagy kitartás mára neked! Próbáld meg nem felhúzni magad rajta!
20150601134430

Meglesz...
Köszönöm! Rajtam nem fog múlni!!!

Mára egyébként kellemes elfoglaltságot terveztem... :wink:

Kivasalom Emma ruháit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ó, ez nagyon jó foglalatosság.

Én megyek 10re kozmihoz gyantáztatni, aztán anyós szülinapjára nézek vmi jó kis ajándékot és ha nem szórtam el minden pénzem még nézek Lacinkónak vmit. :D
20150601134430

Az is szuper!!!
Bár a gyantázást kihagynám...

Tegnap már azt hittem, végre megfordult Emma, de rá kellett, hogy jöjjek, nem.
Ma reggel totál kinyomta a gyomrom helyén a buksiját, így meg tudtam neki símogatni.
Nagyon jó volt!!!

De azért tudhatná már, hogy hogyan kell feküdni...! :roll:
Vendég

Megyek, rakok falamit a fejembe, mert éhes vagyok..... :P
Vendég

Mire végigolvastam, már mennem is kell.

Babák nagyon aranyosak, pocakok hatalmasak.

voltunk játszón. Dorkáék is jöttek. Úgy tett mintha mi sem történt volna. Én meg állandóan Roli sarkában voltam, főleg ha Dorka volt a közelében. Egyébként kaptam Dorka anyutól egy kis pulóvert Larának, mert Dorka már kinőtte. Csal lestem. Majd veszek neki valami kekszet érte.

Most mennem kell. Majd még ma jövök. Rakok már táblit is ha lesz időm.

Marcsi! Anyukád nem semmi. Nem lehet könnyű.

Kép
szly27

Szly!
Anyukával mi történt? :roll:
20150601134430

jó reggelt lányok!

wera!
nah végre... elvitték azt a "fránya" ruhácskát. de jó!! grat!!!

viki!
hogy a te Lackód milyen helyes! és már milyen szépen husis :D
te is mész majd most cukorra? mert nekem már megint elő van irva :(
tudod 32. uh, cukor, vérvétel. ráadásul nekem ellenanyagot is néznek.

magdi!
neked is cukimukikád van :) ő is milyen kis szégyenlős. biztos egyébként a melegebb éghajlat teszi ott az uh pöcök alatt. zavarhatja őket.
nagybácsidnak kitartást, anyukájának meg tényleg csak óvatosan! nem lenne jobb orvosi felügyelet mellett elmondani?

marcsi, kike!
nagyon szép pocakot növesztettetek. mekkorák ?!?!? :shock: :shock:
kike, és ne pánikolj. nem csak tiéd az a két gyerek! apa is ugyanolyan jól tud rájuk vigyázni mint te tennéd. sőt gondolj bele, ő még tud utánuk szaladni. te?!?!?! :wink:
marcsi, ne pánikolj anyukád miatt. nem tesz jót. majdcsak eltelik ez a mai nap. de ahogy észrevettem írásodból egész szépen tudod kezelni a dolgot. kitartást!!

sokan vannak akik még 2-essel kezdődnek?!?!? mert mi már nem :D ma sokan átléptünk a 3-asok táborába. jupijéééé!!!!

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt pörgös kismamák!

Marcsi! Neked kitartás anyukádhoz, nem piskóta, ahogy hallom!

Viki!
Neked meg jó vásárolgatást! Biztos jó kis napod lesz!

De jó lenne Muffinról hallani valamit!

Mi elhúzunk Sopronba 3 napra kettesben illetve hármasban ! :D
Szép az élet!!!! :D :D :D

Kép
andkata

Jo reggelt!

Egy ideje olvasgatok mar, es sikerult is visszaolvasnom:)

Kike: ne aggodj! Olyan boldogan elmenyekkel teli, no meg faratan fognak hazaterni, hogy az orom mikor hallgatod oket karpotol amiert nem lehettel ott. Biztos hoznak Neked valam ikis aprosagot is, hogy erzd ok is gondoltak Rad meg a nagy ujdonsagok kozepette is. Igy hogy apa veluk van igazan nincs min aggodni! MEg ha csak ovonoi felugyelet lenne is nyugodt lehetnel, hisz ez az ovono dolga!
Apro kis lepeske, de kell ahhoz hogy a gyerekek onalloak lehessenek, Te pedig tud oket"elengedni" es bizni bennuk!
Gondolhatod, hogy anya 6 gyerek mellett soha senki kirandulasan nem volt ott...sot apa sem, es megis a kirandulasokrol jo emlekem van!:)
Szoval a mai napot fogadd ajandeknak mikor csak magaddal foglalkozol! En a helyedben a sutes utan mar nem tevekenykednek! Szepen kicsucsulsz a kertbe, madarcsicsergest hallgatsz, olvasol! Es akkor ha masfajta oromokben is de Neked is reszed lesz ma!

Viki: edibedi kis LAcko! Nekunk egy ilyen latvanyos kepunk sincs:(

Marcsi: en kicsit ertem amirol irsz, bar nalunk anyos hasonlo eset. Pedig ferje mellette van. O az edesanyja halala ota romlott nagyon sokat. O is allandoan orvoshoz jar-mondjuk nala valamit talaltak is, de semmi sulyos- es sajna o nem pszichologushoz, hanem pszichiaterhez, aki meg ugyes csak nyugtatozza.
Tavaly ota szerintem igen durvult a helyzet. Nem voltunk ugye itthin 8 honapot, es az o kicsi fia elhagyta ot...na es most ezt igy hazajove nagyon megszivjuk. Minden rossz, mindennel tonkre tesszuk ot, minden ellene iranyul, es a legjobb, ha parom valami miatt szol ne adj Istan nem epppen finoman, akkor akkora rosszulletet produkal, hogy meg te erzed magad kellemetlenul, hogy ez mind miattad van:( szornyu! Pedig en ugy erzem ha megfelelo szakemberhez menne, lehetne rajta segiteni. Egy jo terapia, vagy kura, vagy tudom is en....
NA szoval gondolom ezek utan ertitek miert nem kedvelem az anyosom, es miert rettegek attol, hogy mi lesz hamegszuletik akisbaba! Itt laknak 10 percre tolunk, nyugdijas, semmi dolga...es unokazni akar! EN meg nem akarom, hogy jojjon! De bunko sem akarok lenni! Nem tartom magam tul gyenge embernek, de ez akkora lelki vivodas szamomra, hogy legkozelebb ha a korhaz pszichologusaval talalkozom- szerintemmajd csak szules utan- meg fogom kerdezni, hogy lehet kezelni ezt a szitut, ugy hogy ne menjek bele tonkre, no meg ferjem se, ot nagyon feltem!

a T betukre Dori valaszolt mar. Mi volt meg?
Hmmm, nem emlekszem:(
Vendég

mara en is vasalst terveztem:)
Sosem vasalok, de most Anna ruhait kivasalom!
Vendég

Ja és Magdi, nagyon sajnálom!
Csoda hogy 3 napig feküdt és életben maradt. Reméljük ha ennyire akar élni, akkor most is rendejön majd! Nagyon gondolok Rátok!

Kép
andkata

aKata: erezzetek Magatok nagyon jol! Irigykedem! Nekunk sajna iden nem lesz ilyesmi:( Akarattyara akartunk, de mar az sem fog osszejonni. A lakas koruli teendo minden hetvegenket elvitte, es mivel parom most kezdett uj helyen szabi egyaltalan nincs. No meg az utazas is olyan amit ferjem mar nem enged nekem...
Na de majd szeptemberben talan egy hetvegre lejutunk, tenyleg harmasban:)

wera; nnyira nem erdekel a vedono mit fog kiatalalni, ha jon es valami nem tetszik neki! NEm o lakik itt! NE meg ugy erzem semmi olyan nincs ami a babra nezve karos, vagy rossz!
BArmit mond mondja csak! Annyi eszme van, hogy a gyerek feje feltt nem fogok furni majd....de remelem addigra meg is lesz! HA meg nem, egyszeruen mikor egyik hetvegen leviszem setalni a babat, ferjem felfurja a polcot. Azert az elet nem all meg a kisbaba hazajovetele utan sem! En is gyerekkent megeltem par atalakitast, sot ennel sokkal nagyobbakat, es semmi bajom:)
No de ez a kis no olyan ize, elmondasa szerint nem bir bemenni egy turkaloba sem, mert rosszul lesz azonnal, de azert o ajanlja hogy ha en birom nyugodtan vegyek ott gyerekruhat, anyukak nagyon dicserik:) En meg mondtam neki, en imadom a turkak tobbseget, es johogy fogok ott gyerekruhakat venni!
Vendég

Timi!
Nem tudom, hogy kell-e mennem cukorra. Vv-re tuti kapok beutalót. Jövő kedden megyek védőnőhöz, akkor kiderül.

Képzeljétek!
Új védőnőm van. Teljesen normális. A régi is cuki volt, de ő is babás már.

AKata!
Érezzétek jól magatokat!!!
20150601134430

én várom már nagyon kivételesen a vérvételt. vagyis nem azt. azt kihagynám. de mivel uh-val párosul :D
kiváncsi vagyok itt megmondják-e hogy fiu vagy lány.
mondjuk ha lányt mondanak :shock: :shock:
rá fogok kérdezni, mert nekünk eddig csak egyszer mondták hogy kisfiu. aztán mi van, ha mégsem? igaz 1000000%-ra mondta a dokinő, de hát sose lehet tudni.
első kisbabásnak mutathat akármit is, elhiszi hogy az a fütyije. és még azért nem is volt annyira kifejlődve mint most.

Kép

Kép
timi1982

kerdes: ki mit fog tenni e kisagyra szunyogok es legyek ellen?Ugyanis minden nap bejon egy bazi nagy legy, jo alt nem is egy, no meg a szunyogok is durvan be szoktak jonni.
Irta valaki a bababoltban kaphato szunyogriasztot.Milyen nevre hallgat?

2: cumisuvegbol fogtok itatni, vagy poharbol? Illetve fogtok e tejcsin kivul folyadekot adni a babanak?
Mert a krhazi csecsemos azt mondta kell, mert szomja a baba, a szoptatasi tanacsado azt mondta nem kell, mert a szopizi baba nem szonjas, mert amikor szomjas csak addig szopizik, mig a higabb szomjolto tejcsi jon....
Hat ember legyen a talpan aki tudja mit csinaljon:)

Ugyan ez a cumisuveg pohar kerdes...
Vendég

és pont festés előtt megyünk. tehát ha nem lesznek biztosak a fiuban... akkor valahogy ugy kell megvenni a festéket hogy jó legyen.
és akkor a ruhácskák is kicsit változnak. :D jaj meg huha... remélem nem fognak változtatni rajta. ciki lenne...

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Nekem külön van a vv, az uhumat magándokesz csinálja. Na nálunk eléggé egyértelműen mutatta a kukiját a kis szégyentelen.
20150601134430

Anyjuk!
Nálunk szerencsére nincsenek szunyogok, legyek is tök ritkán.

Én ha csak szoptatok nem hiszem hogy fogom még itatni mással.
20150601134430

timi : en azon se lepodnek meg ha a mi kis tokmagunk kibujva megis fiu lenne....Igazabol sosem latszott semmi konkretum, ezert mondtak mind hogy inkab blany.
De az nem azt jelenti, hogy nem fiu:)
Annyi hogy akkor akislanyruhakat elajandekozzuk....
Vendég

Legyetek jók, és írjatok sokat!

Megyek szépülni! Páááá!
20150601134430

anyjuk!
szunyiháló: nekem kitaláltam hogy vszínű baldahinom sem lesz. mert nem ugy fogunk pakolni hogy jó legyen a baldahin.
szunyogáló lesz az ablakon. a 10.-re meg ne jöjjön semmi repkedő. ilyen magasan ne repkedjen :D
pohár-cumisüveg. én igyekszem majd a kötelező vitaminokat is pohárból vagy kiskanálból beadni. cumisüveg a vésztartalék lesz.
ha itatom azt is pohár vagyis inkább kiskanál.
és nem vszínű hogy szomjas lessz, mert ami a cicidben van tejcsi, ami nem a csatornákban van hanem a bimbó körüli "tartályban" az higabb sokkal és nem olyan tápláló. az szolgál a baba szomjának csillapítására. de mivel nyár lesz, igy vszínű valamennyi folyadékkal pótolni kell. arra való a babavíz és nem valami teás szmötyi!

Kép

Kép
timi1982

erre mondana ferjem, ha latna: na te aztan tudsz elni=fel tiz, es en mar jegkremezek:)
Vendég

anyjuk!

az én párom nem azt mondaná, hanem ezt: jó módjába már nem tudja mikor mit csinál :D :D

Kép

Kép
timi1982

timi: koszi a valaszokat.Odaig en is eljutottam, hogy viz, de en is szeretnem poharbol itatni, es nem voltam benne biztos, hogy tenyleg kivitelezheto e.Nalunk egy ablakon sincs szunyoghalo, de nem is tudunk ra szerelni, max a nagyszobaira, de ott meg ugyis mindig csak az ajto az erkely fele van nyitva.
Vendég

jaj a jégkrémről jut eszembe. nekem meg vmit reggeliznem kellene, mert 10-re fodrászhoz megyek és ott ülök vagy másfél órát. aztán addigra meg éhes leszek. de most nem tudok enni.

Kép

Kép
timi1982

timi: ugyan 60 Ftos lidlis jegkrem szendvics:)
De hat ha egyszer ilyen nagy meleg van....a normal kajat nem kivanom, es megicsak valamit enni kell:)
Vendég

kiskanálból lesz kivitelezhető a dolog. egy két kanálnyi elég is lesz neki, és azzal nem tudod ugy lelocsolgatni mint mással.
nagyon ügyesek kiskanálból is. nem teszed a kiskanalat se teli és ha kicsit félig felülteted ugy bemegy a kiskanál a szájába és szépen le tudja nyelni. mármint nem a kiskanalat :lol: 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Viki és Magdolnám: gratula a helyes kölkökhöz!

Marcsi és Kike: nektek meg a pocikok, szép hatalmasok!

Marcsinak grat a 31. héthez. (látod most már nagy baj nem valószínű, hogy lesz)

Timi, viki: üdv a 30.-asok klubbjában!

Szly: látod nem volt semmi Dorka anyucival. Lehet, hogy nem is hülye csak tegnap hirtelen reagált. (lehet, hogy bármelyikünkkel előfordulna ilyesmi) a gyerekek meg már csak ilyenek. Na bumm!

AndKata: jó utat! Én is irígykedem picit (szabad?) mi sem megyünk sehová és ahogy elnézem nem is fogunk a köv. 1 évben. Utoljára nászúton voltunk! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:19-kor.
Vendég

Anyjuk:köszi,nagyon jól megtudod nyugtatni az embert,már nem is aggódok annyira :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

nah lányok!
ahhoz képest hogy a 4 napra pihit terveztem... tegnap nagy husbevásárlás, tegnap előtt süti sütés, ma fodrász és államkincstár és város és vásárlás, holnap vszínű megint sütök, és mosok. szombaton meg megint kirándulás...
hogy milyen izgő-mozgó egy unatkozó kismama élete :D :D

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk: szerintem is az ablakra szúnyogháló a jó megoldás mert én semmi kémiai anyagot nem tennék a gyerel szobájába. (szúnyogriasztó)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:20-kor.
Vendég

timi: igen porgos vagy! En mar epp elhataroztam, hogy mostantol nem ami jol esik igen, de a tobbi megvar, vagy hagyom a francba!
En a szombati eskuvot is pupnak erzem a hatamon:(

Kike: orulok, hogy kicsit sikerult megnyugodnod! Hihetetlen gyorsan elmegy a nap ugyis! Csak engedd magad at a pihenes, es a magaddal valo foglalkozas oromenek:)
Vendég

puszi lányok!

megyek szépülni! majd jövök valamikor. legyetek jók, sok pocaksimi mindenkinek, és madárcsicsergős, napsütéses, virágillatú, csodaszép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

kata: jo , most mar kello a megerosites ahhoz, hogy en is poharbol itassam majd!
Koszonom!
Vendég

Sziasztok!

Babuli! Túl vagyok a vérvételen,megint sikerült jól szétcseszni a vénámat,de most legalább ezt első szúrásra érték el,nem úgy mint a múltkor 4.-re! :twisted:
Már most fáj a karom!!!
Sokkal jobban aludtam Apa helyén,csak 1X keltem fel pisilni!
Azt mondta ő is jól aludt! :wink:
Úgyhogy remélem marad ez a felálás! :lol:

Viki! Cukrot is néztek ezért kellett éhgyomorra menni,de már azthittem felfordulok!!
Gratula 30.-hoz és jó vásárlást nektek! :wink:

Magdolna! :cry: Hát ez tényleg nehéz helyzet!
Én is nagyon lelkis vagyok!
Reméljük minden rendben lesz!
Vigyázz magadra!

Kike! Nyugi!!! Nem lesz semmi baj! Apa vigyáz rájuk!
Szép poci!!

Maria! Gratula a31.-hez!
Örülök,hogy jól sikerült Apával a tegnapi nap!
Szép a pocakod!
Anyukádhoz kitartás,mást nem tudok írni,ez elég gázos helyzet lehet,de én is úgy látom,hogy tudod kezelni!

Timi! Gratula a 30.-hoz!
Jó szépítkezést!

Kata! De jó nektek! Érezzétek jól magatokat!

Anyjuk! Hú! Hát neked sem egyszerű az élet Anyósügyileg!
Nálunk vannak az ablakon szúnyoghálók,nem mindegyiken,de azt igyekszem nem nagyon nyitvahagyni!
+szúnyoghálós baldahint vettem a kiságy fölé amivel ha akarom betakarom az egész kiságyat,ha meg nem akarom akkor csak baldahin!
Én fogok használni cumisüveget,sok gyerek felnőtt már rajta!
Nekem ennél nagyobb parám,hogy ha pohárból itatom nehogy félrenyeljen! :oops:
Hülye eü-is vagyok hiába!
Arról pedig,hofy az anyatej elég egyszerűen meggyőzhetetlen vagyok!
Főleg nyáron a nagy melegben,biztos hogy adok neki vizet majd!
Én is iszom evés után!

Na de ez az én véleményem!
Kérdezted-ezért leírtam,remélem nem bántottam meg vele senkit!

Asszem én lassan elgurulok az ausanba! Azért érzem ma is a hasam,de tegnap nagyon rossz volt!
Nem sok kedvem van,de muszály lenne!

Jók legyetek!

És menjetek ki,nagyon jó idő van!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Minden rendben, a méhszáj zárt. Hétfőn megyek uh-ra, meg mennem kell NST-re. Viszont jövőhéten nem lesz a dokim! :? Remélem Luca nem szándékozik akkor kijönni! :roll:
Tegnap nekem is olyanokat csinált Luca!!! :shock: Gondoltam zárva van a méhszáj, ezért másik kiutat akar találni. :) De aztán volt egy jó nagy zuhi és abbahagyta.
Vettem málnalevél teát, tegnap el is kezdtem iszogatni.

Marcsi, boldog házassági évfordulót!!! Gratula a 31. héthez! Szép nagy pocak! :lol:
Patr, nagyon szép Zsuzska!
Szilvi drukk, hogy ne kelljen befeküdnöd!!!
Tappancs vigyázz magadra!!!
Viki, nagyon tündéri Lackó!!! :lol:
Wera, szuper hogy minden rendben! A ruha üzlethez pedig gratula!!!
Magdi, nagyon ari a bébi!!! :lol:
Kike szép pocak!!! Ne aggódj, minden rendben lesz a kis kirándulókkal!!! :wink:
Andkata jó pihizést és romantikázást!!!
Az új tagoknak pedig üdv a 30-asok klubjában!!! :lol:

Megyek nekiállok a takarításnak, meg káposztás tésztát csinálok.

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Na pá, mindenkinek szép napokat!!! :D

Kép
andkata

ibm: semmi gond hogy leirtad, ezert is kerdeztem. Mert bennem meg mindket allaspont valamilyen szinten bennem van, es nem tudom melyiket valasszam. de amugy mivel en is azt lattam , hogy mennyi gyerek felnott mar cumisuvegen, meg ha utcan vagyunk is az lesz nalunk nem kispohar, igy lehet amindennapokban is hasznalni fogjuk.
Nem tudom. eloszor is boldog leszek, ha megtanulunk szopizni, aztan a tobbi akkor mar reszletkerdes lesz:)
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:21-kor.
Vendég

Andkata :D
De jó nektek 8) Jó pihit, és andalgást!!!

Vidokata :D
A folyadékkiegészítéssel hadd értsek egyet! Mint gyakorló anyuka észrevettem, hogy ez mennyire igaz. Lilu nagyon ritkán kapott az első 6 hónapban bármit is anyatejen kívül. (Főleg, hogy ez nov-máj. között volt) De ha mégis kapott egy kis forralt vizet, akkor kanállal adtuk, mert előfordult, hogy nem voltam otthon, és Apa vagy Mami vigyáztak rá, és adtak neki cumisüvegből vizet, és utána nyűglődött a cicin :? Igaz, hogy ez főleg az első hetekben rizikós, de nálunk később is észrevehető volt, hogy megzavarta a szopási technikáját :( Biztos, hogy nem minden baba érzékeny rá, de amelyik igen, annak nagyon megkeserítheti a napjait.

Marcsi :D
Nagyon csinos vagy. Nem látszik, hogy többedik baba kuckója :D

Kike :D
Nagyon formás poci! Nem is vagy bálna!
Megértelek a gyerekekért izgulásban... Én is folyton aggódom. Még akkor is, ha csak biciklizni mennek Apával. Annyi hülye száguldozik még a mellékutakon is :( És sokszor rémeket látok, ha pl. nem hallom a hangját. Nézem, hogy hol van, mit csinál... De azért ő nem anyámasszony katonája, és én sem vagyok ilyen betoji túlságosan, de azért jobban féltem - szerintem - mint az átlag :oops:
Lehet, hogy azért mert nehezen lett... :roll: Bár, ez nem feltétlenül ettől függ.

Viki :D
De ÉDES a Lackó!!! Kis formás feje van, és orra! Méreteket tudsz?

Muffin
Nagyon várunk a hírekkel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok :D
Terhességi gyermekágyi segélyt ti hogy rendezitek? Úgy hallottam, hogy 4 héttel a kiírt időpont előtt már lehet megkezdeni. De hogyan? Bejelentem a m.helyemen, hogy ettől és ettől a naptól már nem táppénzen vagyok, hanem szülési szabadságon, és ezért kérem, hogy intézzék a TGYÁS-t? :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Megjártam aboltot, amíg visszaolvastam meg is reggeliztem. Ma nem kell főznöm, viszonylag rend is van, hála az égnek, mert nagyon nyamvadtul érzem magam. Szerintem visszabújok az ágyba és ki sem mászok egész nap!

Viki, Magdi! Nagyon édesek a babócák!!! :D :D :D

Kike, Marcsi! Csini pocakok! :D

Mindenkinek gratula, aki mától 30!

Fagyi. Tegnap a Spárban nem jutottunk dűlőre Apával, ezért három doboz fagyit is hoztunk! :D

További szép napot mindenkinek! Majd estefelé jövök!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vidokata :D
Igen, ez is abszolút így működött nálunk, ahogy írod! Ha szomjas volt, csak pár kortyot ivott az elején jövő hígból, és ennyi. Na, ezért nem értek egyet a méricskéléssel sem, mert tegyük fel ilyenkor mértem volna, hogy mennyit "evett", és mértem volna 10 grammot talán, és jöhetett volna a stressz, hogy jaj, keveset evett, kiegészítés kell neki, stb...
Nekem az vált be, hogy evett (szopott) akkor, annyit és annyi ideig, amennyit akart, majd este mindig lemértük, hogy gyarapodik-e naponta-kétnaponta. És szépen gyarapodott :D Sokan kérdezték, hogy mennyit eszik? És mondtam, hogy eleget, mert jól érzi magát, és gyarapszik. De mennyit eszik? Nem tudom hány grammot... Hát, ezen sokan elhűltek, mert az övék ekkor már 120-at evett, a másiké meg 140-et. És, ha én mérném, és csak 80-at akkor mi van? Ha egyszer így is szépen fejlődik és jól van?
Ezt most csak azért írom, mert tudom, látom más topikokon is, hogy ezen mennyire lovagolnak sokan, és mennyire bestresszelhet egy elsőgyerekes anyukát, hogy mennyit eszik, stb.

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?