Sziasztok!
Elsőnek is, Potyka, mosolygós vidám névnapot
szval itt vagyok ám, csak mindig van valami programom.
Egy csomó mindent akartam mesélni Nektek.
pl, hogy milyen vidám volt a hétvégénk, minden nap kirándultunk, hol kicsit, hol nagyot
Csatlakozom a szabadon szoptatók táborához, szombaton még a kocsi hátsóülésén etettem, vasárnap viszont egy rét kellős közepén! Jaj lányok, olyan gyönyörű volt, domboldal -így könnyebb volt a lábamat támasztani, lábszárközépig érő fű teli gyermekláncfűvel gólyahírrel két fa középen és erdő a szélén, persze utak is voltak. Jaj, csodás volt

Hétfőn meg egy kicsi vasútállomásnál az ebédlő -ami már zárva volt- kinti padján a kendőben. Na akkor már haladó anyukának éreztem magam
a másik: nem mindig ilyen jó az alvókája, de épp most porszívóztam ki a lakást, nem hagyva ki az szobát, amiben aludt

persze egész halk porszívónk van... aztán a végén sikerült eldönteni a porszívó csövét, jó nagy zajjal... ez sem ébresztette fel

már több,mint 3 órája, hogy evett, szval bármikor itthagyhatlak Titeket...
előre is bocsi, ha úgyéreznétek, félbeszakadtam
Tündérmanó, miújság a fogaddal, jobb már?
ugye megkerült Ádi osztálytársa???? cukik a képek
Szilvánusz, csatlakozom az előttem szólókhoz, valahogy úgy érzem, még nem jött el az ideje az olyanfajta nevelésnek, hogy hagyjam sírni. Csak akkor, ha nem tudok mást tenni, de akkoris a karomban sírjon inkább, mint egyedül a kiságyban.
Nem semmi foltot csinált a kissrác
Évi, hihetetlen, hogy mennyire vigyáztak Rátok... bosszúság az autó, gondolom, hogy nem örültetek, de inkább az,mint más...
És télleg ne legyél depi a táp miatt, én télleg nem tudom mit csinálnék a helyetekben, szval fel a fejjel, tuti az a legjobb Botinak amit Te csinálsz

a kislányos sztori olyan aranyos éa megható....
Nagyon irigy vagyok, F1 miatt... is, szval szerintem nyugodtan menjetek

ahol Te/Ti ottvagytok ott neki a legjobb
Amúgy az utazásról: mi már 2hósan hazautaztunk volna vele... ami ugye ha egyhuzamba megy az ember gyerek nélkül 10óra autózás, ezt ugye min 3-4szer meg kell majd szakítani enni meg ilyenek, ami 13óra minimum... najó, most már tudjuk,hogy júliusban megyünk de akkor se lesz piskóta, szval ehhez képest a repülő

sima ügy
És szerintem Aranykavics, Te se aggódj

amúgy azt mondják az ilyen kicsi gyerekkel még könnyebb, majd a nagyobban lesz nehezebb...
Linocs, a cumi ügyben megértelek, valahogy én is igy vagyok vele. Itt egy anyuka azt mondta, hogy hááát, bátor vagyok... eddig még nem inogtunk meg, egyszer sem kapott Máté cumit. Egyszer volt olyan, hogy nagyon üvöltött a kocsiban hátul míg én vezettem, akkor félreálltam megnyugtatni kicsit, persze nem sokat segített, de tudtam 5perc és otthon vagyunk... 5perc... rengeteg idő, de szerintem a cumi sem nyugtatta volna meg. Amúgy ő is megtalálja már az öklét, annyira aranyos... és lehet hallani, hogy mikor vált át olyan cuppogásba ami már az éhséget jelenti.

cuki.
Márti, aranyos akis Bence, majd Marciról is kérünk képet

és csodaszép kertetek van!
Pannynak szintén! jaj úgy irigykedem ilyenkor....
jut eszembe virág: én a házassági évfordulónkra kaptam orchideát és a sógornőm elmesélte, hogy ő mit hallott az ápolásáról, bemásolom:
" Az orchideám tele van virággal, asszem márciusban kezdett megint virágzani. Úgy működik, hogy nem kell beletenni semmit, hihetetlen igénytelen, csak hetente egy kicsike víz a "földjére" (ugye a tietek is faháncson van?). Fél deci kb. Vagy csak pár csepp. Nyáron több. Szal alig. Na és akkor virágzik vagy 2 hónapig, aztán nem kell megijedni, elkezdi magának leszárítani a régi hajtást. Csúnya kis kóró lesz belőle, de alul a zöld levélke megmarad. Nem szabad levágni a leszáradt szárat! Most jöttem rá: mert nem lehet tudni, hogy épp ugyanaz fog-e kihajtani vagy sem. Nekem az egyik
ugyanabból hajtott ki újra, a másik totál leszáradt. Kb. fél év után vagy néhány hónap múlva jön a másik hajtás (nekem 4 hónap múlva). De két új hajtást hozott, és azóta virít ismét. A napot szereti: ha süti a Nap, hihetetlenül gyorsan nő. És a meleget. Ezeket a jótanácsokat Nórától hallottam, és nekem is bevált. Azt mondta, neki így kétszer borult virágba (az első a bolti volt), aztán feladta. De addig működött."
Mni, én úgy terveztem nem adok vizet neki, csak cicit, de most, hogy Panny írta, hogy a kocsiban mégis kell néha, én nem mindig lehet szoptatni.... szval asszem én is fogok, de még nem.
Pumperka, én is ugyanezen gondolkodtam a minap, hogy mit adjak a gyerekre... mert kint meleg van, de néha azért fúj a szél. A kocsiban meleg van, a lakásban meleg van, de nem sokkal melegebb, mint 1 hónapja. szval

de egyre kevesebbet adok rá

és ma kinézek valami bébinapvédőt. köszi a linket
Aranyos a lányod, ahogy lovagol
ezek a csigabigák

irtó jó

egyszer ettem, nem hatott meg.... ahogy a békacomb sem

az utóbbi túl apró, sokat kell enni, hogy az ember jól lakjon
Jim, hiányzol!!! gyere gyorsan haza, még leégsz a Balatonon

najóóó, élvezd a napsütést

vajon attól féltél,hogy a helyes pasi Rádveti magát amikor meglátja a cicidet?
Feri, Mni, gyönyörűek a képek és annyira aranyosak vagytok rajta!

ja, természetesen szavaztam rá

még kedden

télleg lehet többször is?
Melinda, csudaaranyos Dóri

tök jó, hogy ennyit mosolyog
az jó, hogy bealudt az oltás után. Jaj, én már előre úgy félek, pedig még nekünk elég messze van...
télleg, most filózom, beadassam-e a BCGt.... itt ugye nem kötelező de otthon még él a TBC.... és ha hazamegyünk véletlenül?
Juditkecskemét,olyan jó olvasni, hogy ilyen "laza" vagy

tényleg! és most már én sem szoktam nagyon nézni az órát. csak picit

de hogy mennyit eszik grammra, azt egyszer nem mértem. nagyon büszke vagyok most az egyszer a makacsságomra, mert mindenki erről akart meggyőzni. csak nem értettem miért lenne értelme, ha igény szerint szopik, akkor tökmindegy, mennyit, nem? amíg jól gyarapszik és láthatóan egészséges és kiegyensúlyozott, addig mit parázzak és miért adjak magamnak még egy feladatot?
Naggyon drukkolok Neked a vizsgaidőszakhoz! Hihetetlen mi mindent bírsz. szval +++++ háttérből is ++++
majd írd meg hogy vált be a babakocsi!
jut eszembe babakocsi, most készülök felülbírálni a döntésemet, amit még nem vettünk meg (PegPerego UNO) mert itt az erdei utakhoz nagyobb kerék lenne ideálisabb. Szval akinek nagykerekű babakocsija van, meséljen, milyen hátrányai előnyei vannak! köszi
Cicuka, szegény Kristóf

bár azt mondják anyatej mellett teljesen normális, hogy napokig nincs széklete, de engem is zavarna... már a napi 1kakival is jól megküzd a lelkem... ma a délelőtti szopi alatt jött... annyi, hogy tudtam elég gyors lenni és talpig kakis lett
Fanetta, végre itt

hiányoztál! csudaédesek a kölykeid
CSUJZI!!!!!! jaj Te naggyon naggyon sokat gondoltunk Rád!!! örülök, hogy írtál, nem baj ha nem szólsz mindenkihez, sőt nem baj ha senkihez nem szólsz, csak írj magatokról!!!!
Mzx, gratula a 3hós nagylányhoz!!
Judit18, sajnos nem tudok semmi okosat mondani... drukkkolok,hogy megoldódjon az evés sírás...!
Eszterxx???
Beuska, annyira aranyosak a gyerkőcök a lányod nagyon hasonlít rád! (még mindig hiányzik a vonalzója, direkt? )
Mni, MElinda, annak ellenére, hogy ma porszívózás alatt aludt simán, nálunk is gyakran összerezzen a legapróbbnak tűnő hirtelen neszre is (akár arra is hogy elkezdem felhúzni a forgóját) ez azt jelenti, jó a hallása
Potyka, köszi a törülközős tippet, kipróbálom
na nyöszörög már egy 5perce (nem sír

)
... megyek.
remélem senkit nem hagytam ki, vidám napot
ja mégegy kérdés, mert muszáj elmennem fodrászhoz mert már nagy a hajam, tiszta lobonc

ma meg is nyirbáltam, de a férjemnek nem tetszik... (csak a fufrum, hogy ne izzadjon a homlokom

) szval Jimen kivül volt már valaki fodrásznál? mit csináltatok közben a gyerkőccel? vinném, de a kendőbe mégsem lehet közben
mosolygós napot