A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kike!
párodat hivtad már? hogy boldogul? gondolom hulla fáradt lesz mire hazaérnek.
vercsiék meg teli élménnyel pörögni fognak még otthon is ezerrel :D
aztán ágybatessékelés, holnap meg egész nap élménybeszámoló.
olyan édesek olyankor... össze vissza beszélnek majd, belekapnak ebbe-abba az élménybe, alig győzik majd mesélni...
jaj ha már mi is ott tartanánk...milyen soká lesz még. persze akkor meg majd még a lábamról is lerágom a körmöt az izgulás miatt.

Kép

Kép
timi1982

timi: ezt meg olvasni is orom:) nagggggggggyon szeretem! Meg az en felfordult allapotban levo gyomrom is befogadna:)
Vendég

Timi - nem ér ilyen kajákról írni!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Én már totál kifosztottam a hűtőt és most épp éhen halni készülök!!
:P
Vendég

Timi:sajna ez volt a baj hogy még hívni sem tudom,nincs telcsije,csak nekem-az övét régebben ellopták.Ha lett volna nála annyira nem is aggódnék.
Biztos már alszanak a vonaton,Vercsi már reggel fáradt volt,de nagyon várom hogy meséljenek,és holnap reggel,vagy még ma,megnézem,amit Apa felvett kamerával.

Jövő hónapban pedig beszerzünk neki is egy telefont.

Nemsokára ti is ott fogtok tartani,amint megszületik,és majd elviszik őket melegíteni,máris hiányolni fogjátok őket :wink:
És onnantól csupa aggódás az Anyasors-persze sok öröm is,meg azért sok bosszúság is.Nővéremnek egy Lánya van,de teljesen kikészíti,nem is érti én hogyan bírok kettővel,meg hogy ugye jön a harmadik-ha Apa nem lenne,nekem se menne a dolog.
Na jó hosszú lettem.

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri:sajnálom a fiacskád,de bizony ez evvel jár :? Ilyenkor az én fiam mindig bedobta a szunyát,az segített.

Kép
Kép
Kép
kike

süt a nap,és esik az eső.Még jó hogy kimentem a ruhákért.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok! Muffinrol semmi hír? Mert visszaolvastam amiket írtatok de őt nem láttam. Lehet ma se tudott meg semmit se?

Kép
linda24

Megyek,csinálok teát,aztán megnézem mi van a tv-ben,majd még benézek azért.

Kép
Kép
Kép
kike

lányok!
nem semmi termelés volt. én megettem fél szelet kenyeret, 2 salátalevelet, egy szalonnacsikot meg pár karika krumplit.

nyusziapu: 1,5 szelet kenyeret. (de ne az előre szeleteltre gondoljatok! ez kb. 2-sezr olyan vastag volt) 7-8 csemegeuborkát, 1 paradicsomot. 5-6 szelet szalonnát (vegyesen császár és füstölt) és hozzá még kb egy fél tepsi (nah jó nem nagy, csak kicsi tepsi) krumplit :oops: :oops: :shock: :shock: most éppen szuszog. nem bir megmozdulni... ugyan mitől???? jah és teszem hozzá van benne 60 kg. de az étvágya... könnyebb ruházni mint etetni :D :D

Kép

Kép
timi1982

én hagytam helyet még a sárga és görög dinnyének. persze most nekem az se menne. én attól a kevéstől tele vagyok.

Kép

Kép
timi1982

Én az eper után még benyomtam 2 májkrémeszsömit lilahagymával és kakaóval!
De ha ezt túlélem akkor bármit!!!
Mindjárt szétrobban a hasam,mekkora gyomrom lehet???????
Egy cseresznyétől tele lesz!
El is dőlök kicsit!
Jaj de rossz!

Nyusziapu nem keveset bír enni!

Kép

Kép
ibm

nah lányok! nem fogjátok elhinni. kb. 10 perce hogy befejeztük a kaját.
nyusziapunak kipattant az egész nyelve :D :D :D kis falánk, jóétkű emberke :D
ezek szerint tényleg nagyon jol eshetett neki. de annyira kipattant hogy kinyujtotta és látom hogy kicsit hólyagos meg olyan.... nah tudjátok, mint ilyenkor szokott

Kép

Kép
timi1982

muffin már biztos tudja az eredményt. lehet kicsit még erőt gyűjt, vagy apával van elfoglalva.

++++++

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Megjártuk a Ctg-t és a dokinál is voltam. A kicsi ficánka mutatott egy kis hajlandóságot az együttműködésre. Nem sokat ugyan de mocordott a Ctg-n. A dokibácsi megvizsgált, nincs változás a múlt7hez képest. Nem nyílt tovább a méhszájam. Az utolsó nagylaborom eredménye tökéletes, még vashiányom sincs. Azt mondta szuper. Sok pihenés, főleg 7végén, mivel jó idő lesz, így Ő megint a Balatonon nyomja a vitorlásversenyt. Tehát nem szülünk 7végén, mondta.

Voltam szülésfelkészítőn is. Öltözködtünk, fürödtönk, pelenkáztunk! És jó sokat kérdeztünk a védőnőtől! :wink:

KépKép
hene

hene!

de jó neked.én még nem tudok semmit a szülésfelkészítőről.
a multkor kérdeztem a védőnőt. azt mondta most lett vége egynek, de indítanak következőt is.
majd telefonál... nah azóta is hiv. lehet holnap már rákérdezek. igaz nincs ügyfélfogadása, de telón majd felhivom

Kép

Kép
timi1982

Timi, az én nyálam is csorog! Igen természetes, h belázasodik, mi idáig mindegyik után belázasodtunk! :(

Kike, Bence is sokat alszik ilyenkor! Remélem holnapra elmúlik, most kapja a nurofent, az segít!

Hene, gondolom úgy érzed alig telik az idő! a végén olyan lassan megy már!
bencuri

Igen, nagyon lassan telik az idő, főleg hogy semmi extra nem történt, és a kicsifiam semmi hajlandóságot nem mutat a kifelé útra! :?

A szülésfelkészítővel kapcsolatban: én kellemesen csalódtam ebben a programban. Nagyon sok új és érdekes dolgot lehet ott megtudni. Főleg olyan kismamáknak, mint én, akinek nincs tapasztalata ezekben a dolgokban!

KépKép
hene

Hene én csak 3 nappal előbb szültem a kiirtnál, pedig a vége felé mondták, h biztos sokkal előbb meglesz mert jó nagy babának látszik! :wink: Ja és akkor se voltak fájásaim, csak a vizem elfolyt, igy nem volt más választás! 8)
bencuri

Az a baj, hogy már kezdek türelmetlen lenni! Már szeretnék túllenni rajta! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Marcsi, én is tudtam volna hozatni a párommal. Budaörsön dolgozik. De látom megoldódott! :D
Szkagi addig is vigyázz magadra!!! Várunk vissza! Szonjának boldog névnapot, párodnak boldog szülinapot!!!
Vidokata, asszem Te kérdezted a magzatmozgás számolást. Nekem nem kell. Szép lenne! Egész nap csak számolnék! :shock: :D
Wera, kockásfülű nyúl!!! :lol: Nagggyon jó!!! Gratula az NST-hez!
Szilvi, örülök a jó eredményeknek!!!
Hene, szuper hogy minden rendben! Akkor pihi! Az én dokim sem lesz jövőhét péntekig! :shock: Azért izgi.... :?

Asszem elvonulok. Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

Azt hiszem én is megyek, mert leragadnak a szemeim. Már ülni sem tudok!
Joccakát mindenkinek! :D

KépKép
hene

szép álmokat nektek!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kike!
A gyerkőcökre gondoltam :oops:

Wera!
Kopogj be a szomszédhoz, hogy jöttél vacsorázni :lol:

Bencuri!
Bencusod karjára megy a gyógypuszi!

Holnap reggel megyek ki ApuLacival anyósékhoz, onnan megyünk majd anyáékhoz. Ott leszünk hétvégén.

Kellemes hétvégét és jó pocinövesztést! Írjatok jó sokat!
20150601134430

Sziasztok!

Wera! Egyben vagy még? :lol: :lol: Jó, csak vicceltem, ne haragudj!

Vidokata! Nekem a 35. héttől kellett elkezdeni számolni. Először negyed óra alatt (5perc alatt, de negyed óránként van a rublika) mozgott 10-et, de most fél óránál járunk. Bár van, hogy elfelejtem :oops: . Egyébként nemsokára megyek si, mert 20:00-kor nézem. (+-10 perc)

Hene! Én is úgy vagyok vele, hogy szeretnék már mihamarabb túl lenni rajta. Mindenki azt mondja, hamarabb fog jönni, bár nem tudom miből gondolják, lehet. Majd meglátjuk. De tényleg jó lenne már túl lenni rajta.

Ma voltam utoljára a fogászaton, majd szülés után kb. 2 hónap múlva kell mennem. Addig betömte. Képzeljétek! Én magánhoz járok, imádom ezt a dokit. Kb. 6X voltam nála, mert gyógyszeresen tömködte meg ideiglenes tömés meg most rendes tömés... A lényeg, hogy 1000Ft!! kért csak! Úgy meglepődtem...

Ami! Ma én is bélpoklos voltam. Sikerült csinálnom tiramisut(Annyira finom lett...) meg tócsnit. Az is jól sikerült. Tele vagyok, mint a déli busz! Alig bírok moccanni. De jól esett.

Megyek számolni, sztem még jövök.

(Felteszem a két képet, kicsit gonoszkodom... :twisted: )

Tiramisu:

Kép

Tócsni:

Kép

Na számolok, majd jövök.

sz.andi

Viki, köszi a gyógypuszit!

Andi, ez nem volt szép! :wink: ezek a képek! megyek is eszek valamit!
bencuri

en is bucsuzom, bar inkabb a gep miatt, hadd pihenjen... En meg bizti jo ideig vergodni fogok az agyban:(
Mindenkinek "nyugodalmas" jo ejjszakat!
Vendég

Na, még jöttem én is ma utoljára beköszönni! Én is teliraktam a gyomromat.. megettem egy nagy tál sajtos tejfölös tésztát pirított szalonnával... előtte meg krumplilevest. Utána meg a barackos sütikét amit csináltam!
Ugy néz ki tényleg összejött apának a fuvar, és 26-a után jön valamelyik nap :) És ugy néz ki két napot is itt alszik!! :lol: Anya meg már csomagolja a finomabbnál finomabb dolgokat... mint pl szalonna, túró rudi (juj de rég ettem.... itt nem ismerik)....

Ugy döntöttem holnap sem megyek suliba, mert a mai nap nem a pihenésről szól... de talán holnap tudok már pihenni!! Főznöm sem kell holnapra. Mert nekem maradt kaja, Ati meg nem eszik holnap itthon. Mert épp hogy hazajön meló után, de megy is utána el céges tavaszi partyra. És ott esznek is! :) Gulyást, mert a magyar főnöke főzi!

Na, jó éjt mindenkinek! Remélem mindenki tud majd aludni!! Holnap jelentkezem!

Remélem Muffin jelentkezeik majd!

d.dodó

Anyahöri áthelyezte rakoncátlan kishöriet a duncosüvegbe-jó sokat melózott velük :lol:

Másfél óra és végre itthon lesznek Apa,meg a gyerekek :D :D Már várom nagyon.
Mára elköszönök,sziasztok,jó éjszakát mindenkinek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ja! Wera! Milyen kismamában olvastad a szüléstörténeteket? Azt hiszem Te írtad. Szeretem ezeket olvasgatni, csak keveset találok...

sz.andi

Kike - Te tényleg teljesen kész vagy a gyerkőceid nélkül! :lol: Holnap szerintem még a hisztijüket is imádni fogod! :wink: Bizti nagyon jól érezték magukat és dögfáradtak lesznek, tuti nem kell ringatni őket hogy elaludjanak! :) Várjuk majd a beszámolót a videóról!!!

Dodó
- szuper hogy apának sikerült az út!! Gondolom jó lesz kicsit együt! :D

Andi - köszi az együttérzést! És Te mikor szülsz már?!? :lol: :lol: :wink:
Istenien néz ki a tira!!! :P

Hene - hová akarsz még szülni??? Ne légy türelmetlen, még akár 2-3 heted is lehet! Csak nyugi! A kisbabád biztos még remekül érzi magát odabenn! :wink:

Nekem is már csomó nyűgöm van, de akkoris, valamiért úgy érzem az lenne a legjobb ha benn maradna a 39. hétig.

Sütöttem én is krumplit, mert úgy megkívántam ahogy Timi írta. Bár én csak sima hasábot csináltam, de abból jó nagy adagot és be is termeltem mindet! Aztán még vmi édességre vágytam, de már fölfaltam a délután a maradék túrós sütit, így maradt a mogyorókrém csak úgy natúr, kiskanállal! Fúúúj, ez már tényleg nem normális, amit múvelek! :twisted:

Bondi - hol vagy már a 4D-s képekkel????????? Egész délután azt vártam!!!

Muffin - :?: :?: :?: :?: :?: :?: :(
Vendég

Andi - a májusi Kismama magazinban. 110. oldal :)
Vendég

Látom jó kismamikhoz híven mindenki megy csucsuzni. :D Hát, én addig húzom ezt a dolgot amíg bírom, mert rájöttem minél előbb lefekszem, annál többet vagyok ébren éjszaka. Ha már 9-10 körül elalszom, akkor 2x2 órát virrasztok általában. Így, hogy csak éjfélkor kerülök ágyba, csak 1x2 óra, vagy még kevesebb. Ez is valami :roll:.
Vendég

Halihó!

Megjöttünk, uh után még csavarogtunk egyet.
Hát képzeljétek, a lányom eléggé öntörvényű, nem volt hajlandó "jó képet" vágni, inkább maga elé rakta a kezét, a köldökzsinórt, a lábát, és befúrta az arcát a lepénybe. Az a kicsi, ami látszik belőle, az is állókép a videóban, úgyhogy meg kell várnom Apát, hogy szedje ki onnan. De legalább tudjuk, hogy jól van, egészséges, és úgy tűnik, rám hasonlít.
Ja, és le kell mondanom a Teodóráról, mert ennyi hét alatt sem sikerült megszerettetnem Apával. MOndtam neki, hogy én nem találtam jobbat, írjon ő egy új listát, hátha megtetszik róla valami.

Mennyi finomságot főztök???? Kérjük a recepteket feltenni!

Bencuri, jobbulást Bencének!

Szkagi, Isten éltesse Apát is! Szonja édeset mondott!

Szilvi, örülök, hogy jók az eredmények!

Az nst-khez gratulálok!

Kike, jó pihenést! holnap várjuk a beszámolót!

Wera, a telefonálóknak most még te vagy fontos, de amint megszületik a baba, hirtelen le leszel t.jva, és onnantól kezdve csak ő fogja érdekelni az embereket :) csak addig tarts ki :)

tudom, hogy még sok mindenre nem reagáltam, de nem jegyzeteltem, csak átfutottalak benneteket. Ígérem, pótolom.
Megyek fürdés-szertartást csinálni.

Jó pihenést, nyugodt éjszakát nektek!

Kép
Kép
bondi

Bondinak igaza van, Wera! Bár sztem most sem az érdekli az embereket, hogy te hogy vagy, hanem a baba megjött-e már. Ezt már én is észrevettem magamon. "Te hogy érzed magad" kérdést régen hallottam. Tőlem azt szokták kérdezni, hogy mikorra vagyok kiírva, mondom júni 6. A válasz 99%-a ez: ÁÁÁ, az még messze van. Mert ugye, hamarabb elképzelhetetlen, hogy megszülessen. Na mindegy.

Én is szeretnék most kicsit tovább fennmaradni. De ha itt mindenki eltűnik, akkor lehet megyek én is.

Jaaa, kismama magazin.. Így jártam. Keresek valamit a neten.

sz.andi

Jajj, mi történt? Azt hittem nem megy el az üzim. De mintha másabb lenne az oldal.. Vagy a mi gépünkkel van gond?

sz.andi

Na most meg olyan, mint volt. Ki érti ezt? Na mindegy.

sz.andi

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy ma nem dolgoztam elég későn jutottam el ide! :D

De ma tényleg megpróbáltam gyógyulni. Itt volt a barátnőm egész nap csak ücsörögtem, meg félig feküdtem. Még mindig nagyon köhögök, de talán már egy picit jobb. Vagy legalábbis bebeszélem magamnak. :?

Kép
Kép
patr

Andi! mi nem stimmel?

Kép
Kép
patr

Ági! Boldog névnapot Szonjának, apának boldog szülit!
Most két napig nem dolgozom, hétfőre muszáj meggyógyulni!

VKata, nekem mondta, meg írta a doki a magzatmozgás számlálást ettől a héttől. De azt mondta, hogy reggel kezdjem, tízig számoljam, és ha eljutottam a tízig, akkor abbahagyhatom. Akkor van baj, ha egész nap nem számolok tizet. Ált-ban, reggel 8-9-ig eljutok 10-ig. :D

Ronix, hogy bírtad a kirándulást?

Kép
Kép
patr

Patr gyógyulgass tovább!

Bondi, majd akkor kérjük a képeket! Kiváncsi vagyok milyen nevekkel áll majd elő párod? 8)
bencuri

Bencuri, igyekszem :)
Több liter teát megittam ma is. Idáig is gyakran jártam pisilni, de most... :oops:

Kép
Kép
patr

Patr! Semmi, csak valami nem stimmelt a babanettel. De kb. 1 percig tartott. Már jó.
Remélem azért hamar meggyógyulsz!

sz.andi

Andi, kösz, hát még én hogy remélem :D :D
Találtál valami jó kis történetet a neten?

Kép
Kép
patr

Volt egy oldal.. http://www.picursziget.hu/szulestortenet3.php

Itt a legutolsó elég érdekes, de sztem nagyon szép! Bal oldalon a linkeknél van egy ilyen: Robika születésének története. Fura, de nagyon tetszik!

Nem tudom hogy kell belinkkelni :oops:

sz.andi

Mégis sikerült :lol:

sz.andi

Ügyi vagy!
:lol:

Itt olyan meleg van, csorog rólam a víz! Mi lesz itt nyáron!

Kép
Kép
patr

Ezen már én is gondolkodtam. Még jó, hogy a nyár elején szülök, így sztem könnyebb lesz valamivel.

Már álmos vagyok, de a csavarókkal a fejemen nem tudok aludni. De ha már betettem...

sz.andi

Jajj, nagyon be van dagadva a lábam. A bokám és a lábfejem egyben van. ááá

sz.andi

Kiszedtem a csavarókat, nem bírom tovább. Álmos vagyok. Megyek én is, úgyis már csak magamban társalgok. :lol: Patr. is lelépett tőlem :( . Na nem baj, álmodjatok szépeket és keveset pisiljetek!

sz.andi

Egyél sok almát! Meg rágcsálj petrezselymet! Szerencsére nekem még nem dagad semmim. Viszont én papír szerint csak július közepén szülök, tehát majd a nagy melegben nekem is bedagadhat a lábam!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?