A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nem is léptem le! :lol:
Szép álmokat neked is! Meg mindenkinek.

Kép
Kép
patr

Jó Reggelt Kismamik!

Muffin! Hol vagy? Nagyon izgulunk Értetek!

Viki! Jó pihenést a hétvégére! :D

Hene! Gratula a jó eredményekhez! Én biztos vagyok benne, hogy a Babóink direkt várják az ilyen vizsgálatokat és abban a percben ahogy elkezdik a vizsgálatot vigyázzba állnak a pocinkban!

Andi! Nagyon sok finomságot csináltál! :D

Bondi! Örülök, hogy minden okés volt a 4D-n!

Kike! Törpék, hogy érezték magukat tegnap? Apa nagyon hulla volt? Hörimami nagyon ügyes! :D

Ma megyek fél 1-re CTG-re és utána a dokihoz! Remélem a méhszájam maradt 3100! :oops: [/b]
Vendég

sziasztok

tegnap este 7 körül értünk haza nagyon fáradt voltam igy nem irtam......
de ma itt vagyok
végüli skibirtam jo sokat gyalogoltunk jol bedagadt a lábam estére fájt minden pocikám DE EGYBEN VAGYOK MÉG ÉS ÉLEK.
a barátnöm azt irta tegnap reggel probéljak ugy tenni mint aki nem terhes ne gondoljak rá és minden oké lesz :shock:
és igy tettem már amenyire lehetett :D
de jol elvoltunk....
szilvi nagy gratula az eredményhez :D :D :D :D :D :D :D
továbbra is egyél sok fehérjét

csajok nekem ma jön meg a laborom postán -
legalábbis remélem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt mindenkinek!

Fél hétkor már kidobott az ágy. Azaz a vágy a WC után, de már nem bírtam visszaaludni.

Tegnap volt nálunk öcsém, megmutatta hogyan kell kimenteni egy képet az uh felvételről. Most már az is menni fog! :D

Azaz csak félig. Micsoda bosszúság! Gondoltam már felrakom a tegnap ígért képeket, erre ez a hülye program amit használok kicsinyítésre is (NeroPhotoSnap), nem hajlandó megnyitni semmiféle képet. Még azt sem amit azzal csináltam! :evil:
Ki érti ezt? Tiszta dühös vagyok most ez miatt! :evil: :evil: :evil:

Azt hiszem délután megint hívhatom át az öcsém, hogy nézze már meg!

Még most kéne elhúznom a boltba, amíg nincs az a nagy meleg.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jo reggelt!

En is ezen agyalok, hogy mivel ma tobb mindent is kene csinalnom ,a boltot kene elore vennem a sorban, amig meg ki lehet mozdulni, es nem izzadok le az elso 5 percben. Aztan sutni szeretnek palacsintat, mert jon ocsem delutan es szegeny kollegista diak, gondolom a kaja jol esik neki. Meg takaritanom is kene- csak porszivo felmosas- es haladni az ajtok lemosasaval. Vasarnap ha minden igaz jonnek hozzank es nehogy mar ilyen csatateret lassanak:) Holnap meg eskuvo, szoval nem lesz idonk.
De azert biztos eszek ma is:)
Neztem is tegnap hanyszor es mannyit irtam mar....lehet hogy mar igen untok...?
Vendég

Ronix! rülök, hogy rendben túl vagytok a kiránduláson! Remélem azért mára nem terveztél semmi megerőltetőt és pihenni fogsz!

Kriszti! Nincs másik programod amivel lehet kicsinyíteni? Paint?
Vendég

Anyjuk! Látom a mai napod Neked is sűrű lesz! Takarítással csak óvatosan! Kinek lesz az esküvője?
Vendég

Paintban nem tudom hogyan kell kicsinyíteni. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

magzatmozgas: en pont most kerdeztem a vedonot kell e szamolgatni majd, szerinte nem, de majd meglatom mit mond a doki. en mondtam a vedononek, hogy en nem tudok- illetve baboca nem tud- ilyet produkalni, hogy egy ora alt 5, meg tudom is en milyen idointervallumba mennyi. Ha 15orakkor neznemmondjuk, akkor akar 3 oran at is nulla, de ha 21 orakkor akkor 5 perc alatt meg lenne a 10. Remelem a doki sem fogja kerni ezt a szamolgatost, mert ez alapjan minden nap hihatnam fel, hogynincs meg...
A vedono azt mondta haminden nap mnimum egyszer erzek erosebb hosszabb mocorgast, biztos nincs baj, de hogy ez a hetek elorehaladtaval egyre gyengebb lesz...
Szoval meg mindig nem tudom mikor van baj, es azonnal orvos?Annyi remseges dolog tortenhet igy az utolso hetekben, aaaaaaaaaaaaaa!
Vendég

Kriszti! A kicsinyítendő képre rálépsz és jobb egér gombbal rákattintasz és kiválasztod a szerkesztést! Ekkor belép a Paintbe! A felső sorban van egy olyan felírat, hogy kép arra rálépsz és azon belül nyújtás/döntés ebben a 100%-ot átállítod kisebbre ami Neked szimpatikus és ezután mentesz! Remélem sikerül!
Vendég

babuli: parom egyik ismerose, regi baratja. en nem igen ismerem oket, de szimpi parocska. Lany magyar, fiu nemet, ggorogorszagban elnek, es egymas kozt angolul beszelnek:) Szoval lehet hosszu lesz a szertartas, ha ketnyelvu.
Mindegy a templomot meg biztos birni fogom, eleg koran kezdodik, aztan a fogadas helyszinehez utazgatni kell, na az mar nem olyan kellemes, es a fogadason meg remelem nem maradunk majd nagyon sokat....
Es meg mindig nem tudom mit vegyek fel:(
Vendég

takaritas nem olyan nagy merteku lesz! Csak Wc, kad, padlo, es ha van energiam 1-2 ajto...
Sosincs vege ennek a takaritosdinak:(
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Ma elterveztem, hogy sokáig fogok aludni....errre tessék! A tervem meghiusult. Mikor apa jött be elköszönni (ma ráadásul korábban ment, mert kocsival vitték, hogy a süti épségben beérjen) Picurka nagy rugdosásba kezdett, igy már nem tudtam visszaaludni! :( És még a bolt sem nyitott ki, ugyhogy a diókrémes péksütikére még várnom kell..... pedig azt akartam reggelizni! Na de muszáj lesz előtte még ennem valamit, mert mindjárt kilukad a gyomrom. És nem elég hogy a bolt kinyisson, mivel azt itt sütik frissen, nem mindig van kész boltnyitásra!

De ma amugy pihinapom lesz! Semmit nem kell csinálnom! :) Viszont egész nap egyedül leszek kb este 10-11-ig.
Hú, éjjel meg megint sikerlt jó ökörségeket álmodnom! :(

Az itteni magyar barátnőm ma ment UH-ra (most reggel 8-ra) ugy irigylem őt! én is ugy mennék....de itt már nem lesz több!! neki is csak ez az egy lenne, de eleve otthon már volt 2-szer. És jövő hónapban is utaznak haza (lesz az esküvőjük) és akkor is tud menni!
Na végülis már csak "pár" hét és nem hogy UH-n, de élőben láthatom Picurt! :)

d.dodó

Sikerül, köszi! Jó macerás.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk! Biztosan jó lesz a lagzi!

Dodó! Előbb itt lesz a Babucik mint gondolnánk!
Vendég

ja, es az ajandekotletre ferjem rabolintott, igy akinek van meg otlete mi kell a jo, hosszu nevezzuk barminek hazassaghoz irja meg lecci!
Eddig van melegseg= gyertya, edes pillanatok= csoki, meghitt percek= mesekonyv, forro agy= agynemu, kene valami ami a vidamsagot szimbolizalja, valami ami a szeretetet es valami ami a turelmet.
Ah lehet turelemhez egy kis puzzle lesz:) vagy egy sodokus ujsag:)
szeretethez csak giccs dolgok jutnak eszembe...
ja igen meg anyagi tartalek= kis penzecske, de tenyelg jelkepesen.
Ezen kivul?
Vendég

Kriszti! Örülök! Szívesen! :D Várjuk a képeket!
Vendég

Anyjuk!
Türelem.... boríts egybe egy IKEA-s csavaros üvegbe rizst és lencsét... elég trelemjáték szétválogatni! :)

d.dodó

mit vegyek feeeeeeeeeeeel?
minden szoknyamban ug ynezek ki mint egy ovodas, mert has alatt egyik sem megy ossze- de durvan nem, szoval a bantazs sem segit- has folott meg akkor a nagy seggem miatt hatul foljebb van.
Az egyetlen kismama szoknyam meg terdig er csak, es feher alapon szines viragok. Az annyira nem elegans. BAr lehet az lesz, hisz kora delutani eskuvo, nem kell nagyestelyibe menni.
VAgy mit csinaljak?
Nem vehetek ujat, mert nincs mibol:(Egybe ruham sincs elegans, csak szaladgalos. Jujj de utalom! Ez pocak nelkul is oriasi dilemma lenne, de igy! Szerintem el fogok jutni a nagy tehetetlensegemben, mikor pityeregve bejelentem ferjemnek: "akkor en nem is megyek":) Nem vagyok egy igazi nocis tipus megis neha olyan kis hulye p...csa tudok lenni :oops:
Vendég

dori: ez nagyon durva lenne! De jo otlet:)
Vendég

ezzel az allnado szolo bacchal mi a francot csinaljak?
Mert ugyan mar nem kerdi meg le akarom e tolteni, de szol ha a hangszorot le nem nemitom:(

de jo! VAgjak a fuvet!
Jo ha epp meg az egyba lennek nem orulnek ennek ennyire, de igy igen, mert olyan jo fu illet van! plusz szep lesz a kornyek!
Vendég

Na, akkor íme a kép a minap vásárolt gatyeszban, meg az állítólag ikerhordozó-méretű hasamról:
Kép

Ez pedig jól mutatja, hogy kicsi fiam a sok pocakboxolástól már most milyen izmos: :D
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk! Letudod Magad fotózni a virágos szoknyában mert akkor rakd fel és Mi segítünk, hogy jó vagy nem!
Vendég

Kriszti! Nagyon csini vagy a gatyóban és abszolút nem ikres a pocakod hanem nagyon csini! Levi tényleg nagyon izmos! :D
Vendég

Kriszti!
Tényleg nincs kicsi hasad! :lol:

d.dodó

Anyjuk!
2 napja most már nekem is zenél ez a szar egyfolytában... már engem is idegesít. mert igy más zenét nem is tudok hallgatni! :evil:

d.dodó

Sziasztok!
Végre megnyugodtam ,hogy a gyerekek itthon vannak :D Nagyon élvezték,jól érezték magukat,bár odafele pont akkor értek,mikor lezárták az utat,a világháborús bomba miatt.Így buszoztak.
Kristike a vége fele úgy 5 percre elkeveredett,Apa már kezdett kétségbe esni,de ügyesen visszatalált Apához.Se oda,se visszafele nem aludtak-fél 11-kor értek haza,gyorsan ágybadugtam őket,gondoltam ma tovább alszanak,ovónő mondta nem kell sietni az oviba,de már 6-ra ébren voltak mindketten.
este mikor már aludtak,csak simiztem a buksijukat. :)
A vonatozást nagyon élvezték,csak Vercsi volt kicsit nyűgös,ő már reggel is fáradtan ment.
Kaptam meglepi ajándékot,majd délután felrakom a képét,most töltődik a kamera. :D

Picurim ma elég lustika.Bezzeg tegnap,mindig jobb oldalon rugizik,meg bokszol,így mikor lefeküdtem,ami éjfél után volt,nem tetszett neki hogy azon az oldalon fekszek,át kellett fordulnom.Már ő parancsol Anyának :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Örülök, hogy jól érezték magukat a gyerköcök! :D
Vendég

Kriszti:PIXresizer-ezt tudom ajánlani kicsinyítésre.Én ezt használom.

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti:nagyon szép a pocid-csini vagy-látom te sem szedtél fel túl sok plussz kilót-irigy-irigy. :D

Ez a zene ,ami itt mergy,már engem is idegesít.

Kép
Kép
Kép
kike

hat szerintem nem jo, egy dolog hogy a szoknya gyurott, az a legkevesebb. De vagy a folsonek kene szinesnek lenni, vagy az alsonak, ez a fehet feher kombinacio nem jo. Nem is beszelve hogy ebben a bluban ugy nezek ki mintha rohadt kover lennek:( Kép
Vendég

Kriszti: szuper a gatyo es nagyon csini vagy!Irigykedem!
Vendég

Anyjuk!
Hát igy a kettő kombinációja tényleg nem a legelőnyösebb...... nincs valami másik felsőd hozzá??

d.dodó

az a baj, hogy ehhez valami prosas arnyalat menne, vagy sara, Azok nincsenek:(
Vendég

Anyjuk! Fehér sem lenne rossz hozzá csak egy kicsit szükebb fazonú felső kéne!
Vendég

vagy van ez az "ovis", de ez sem tetszik:( Rusnya vagyok! Kép
Vendég

A szoknya jó de a felső túl bő és hosszú! Szerintem!
Vendég

Anyjuk!
Ez igy jobb..... azzal a piros cipőddel szerintem.

d.dodó

ez igy?
Kép
Vendég

vagy piros szoknya, rozsaszin felso, fekete bontazzsal
ugyanis a piros szoknya nem osszecipzarozhato:( jelen allapotomban...
Vendég

Anyjuk! Ez az összeállítás szerintem Nagyon Csini! :D
Vendég

babuli: nem tul snassz?
Vendég

Szerintem nem!
Vendég

Anyjuk!
Na, ez igy sokkal jobb!!!

d.dodó

Nem bálba mész vagy tévedek? Csini vagy és kész! Nekem tetszik!
Vendég

Anyjuk! Kettő egy ellen! :D
Vendég

jo, kesz! Nem agyalok tovabb! nem az en eskuvom lesz:)- multkor edi bedi is volt a parom: mondom neki, nem tudom it vagyek fel az eskuvore, semmi nem jon ram, erre ram nez: de hat addigra lemegy a hasad nem? ( o azt hitte en a mi eskuvonkrol beszelek, ami meg nem is tudjuk mikor lesz, de a baba szuletese utan:) )
Viragos szoknya fekete felso, es viszek egy kardigant magammal, ha a templomban hideg lesz!
A cipo meg kerdeses, de lehet a barna csini szandim lesz:)
Esetleg a piros bebujos, de az akkor ha veletlen lehulne, mert az harisnyas.
Vendég

jo, ok, ez lesz!
kOszonom a segitseget!
Veletlen paromnak nem tetszik, Ratok kenem:)
Vendég

:D
Vendég

sziasztok

kriszti tök jo a gyatya és benne te meg a piros felsö is nagyon jo szerintem.

anyjuk nincs nadrágod???????lehet hogy azzal a fehér bluzal jo lenne hm??

csirke pörit fogok fözni nokedlivel azt ennék
lejárt a rozim ki kéne teregetni meg a mosogatogép is végzett
meg pordzivozni felmosni söpörni
meg mit tudom én

ja ez a hülye zene nekem is agyamra megy ááááááááááááá

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?