sziasztok csajok
anyukamat megmütöttek(minden ok)es nalunk labadozott,ezert nem tudtam irni jo ideje mar
hogy vagytok?micsoda napsüteses idö van
pici Jónásnak gratula az 1. hofordulojahoz!!eljen!nagyon edesek Samuval a kepeken!!!
boldog nevnapot kivanok en is Zsófinak es Szonjanak is!!(nem vagyok jo nevnapokbol..)
Emmababa es Luca kepei is ennivaloak

nagyon aranyosak!
fog:Vanilianak meg nincs,bar nyügösködik par napja,de a doki neni szerint sem varhato par napon belül,hogy kibujik a fogacska
keresztelö:kepeket kerünk Teri!!

örülök,hogy jol sikerült,a tricikli story tipikus..nem ertem az embereket,komolyan

ne is foglalkozz vele..
Niki,sikerült venni cipellöt?
Klari,hajra szakdoga

ügyes vagy!
Cica-Agi-merre vagy?????????
dieta:anyak napjan elmentünk vadasparkba es utana etterembe,na ennyi is volt a dieta

husit ettem,pedig teszta nap volt

lelkiismeretfurdalasom lett es ujra kezdtem,ma van a 9. nap.68rol kezdtem ezuttal(hehe)es ma reggel 65,4et mutatott a merleg(persze viz,mert en nem latom,de ezuttal kitartok!)mindennap torna,taposo-es meg jol is esik
Vanda:hala az egnek minden ok,1 hete mazsalason voltunk,69cm es 6910g volt.hason probalja a picsacskajat(hu,micsoda szo

)az egbe emelni,nagyon erölködik,zabalnivalo.
Kriszti,szep lehetett Nagybörzsönyben,tök jo,hogy a pici fiad igy birja a kiruccanasokat!szerencsere Vani is strapabiro
Fatima,hello,mizu veletek?
Klari,a parom szülei Alcsúton laknak,7vegen megkerdezem,hogy tudnak e valami kiadot a környeken,de nem igerek semmit
ennyi csajok,szolit a lanyom,aki az erkelyen berreg es enekel
ja,valaki volt mar kiropraktörnel?by the way-kiropraktor vagy kiropraktőr?na mindegy,szal leszakad a hatam es a medencem szinte elöre van csuszva a szüles ota(ezt nehez igy vizualizalni),meg szeretnem nezetni-tapasztalatok valakinek?
naggggggggggyon szep napot mindenkinek,pusszancs
Vanilia és Evu