A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

teo: nem en nem nevezem neven, meghozza azert nem, mert mi van ha megsem lany....sosem mondtak biztosra, hogy lany, mindig ott volt elotte a talan, meg inkabb.
de egez oszinten- lehet most megkoveztek- en nem igen tudok hozza beszelni :oops:
Amikor almodoztam arrol milyen lesz gyermeket varni mindig ugy gondoltam, nekem ez menni fog es meselni beszelni fogok hozza. HAt nem igy lett, mint ahogy semmi sem ugy lett a varandosag alatt mint trveztem. semmi harmonia, fittseg, semmi torna, joga, semmi, csak a sok aggodas es fajdalom. Talan emiatt jott ez, hogy nem megy az hogy hangosan szoljak hozza. Enekelgetni szoktam, meset egyszer olvastam hangosan, de konkretan beszelni hozza- nemmegy:(
Paromnak meg igen, es ugy szegyenlem magam ilyenkor...
Vendég

bekeverem a nokedlit meg kitergetek mindjá jövök

Képimg][/url]
Kép
ronix

két kereszt :( , az sok...legalább valamit reagálhatna rtá, köcsög az is.... :(

Kép
Kép
h. szilvi

jaj lányok!

már ennyi az idő... és én még össze se készültem holnapra :(

pedig muszáj lesz, mert megyünk a természet lágy ölére és ugyebár egy olyan kismamának mint nekem kell hozzá minimum egy nagy utazó táska.
normál esetben is mindig hátizsákkal mentem, vittem az egész fürdőszobánkat...
és nagyon jó lenne összepakolni, mert délután még annyi kedvem se lesz, holnap meg reggel korán megyünk. örülök ha fel tudok kelni

Kép

Kép
timi1982

Na jött a hülye zene, úgyhogy gyorsan elküldtem az előzőt, viszont hagyott kicsit visszaolvasgatni.

Viki, Magdolnam, ezekben a szégyenlős időkben ezek nagyon jól sikerült profilképek, nagyon helyesek!

Kriszti, Anyjuk, nagyon csinik vagytok! Én is a fekete felsősre szavaztam volna.
Anyjuk, én írtam a bababoltos szúnyogriasztót, ha érdekel, majd előszedem, csak be van téve a kiskádba, azon van a pihenőszék, pelankázólap, kókuszmatrac és az összes vasalnivaló. Amúgy elvileg ez nem ilyen vegyi bizbasz, azért kicsit tartok én is a használatától, de ha megint olyan sok szúnyog lesz, mint tavaly, akkor valamit muszály, arra gondoltam, amikor nem lesz bent a szobában, akkor lesz bedugva.
Viszont itt megakadtam, lehet, hülye a kérdés, dehát nézzétek el, 1. gyerek. Hogy van, az, hogy mikor lehet kihozni a kiságyból? Első pár napban úgyis szinte egyfolytában alszik (reméljük legalábbis apával), akkor végig a kiságyában hagyjuk? Mikor hozhatom ki magammal a nappaliba, hogy mondjuk a járókában vagy a pihenőszékben legyen és ott aludjon? Vagy ezt már lehet legelejétől?

Kép
teó

hogyne lehetne!

nyugodtan csinálhatod hogy a hordozóba teszed, és ha ott elalszik akkor átteszed a kiságyba. vagy magadon is altathatod. meg hidd el, többet fog sirni mint aludni :D

akkor meg foghatod is :D meg ugyebár mivel ujdonság lesz, biztos soxor fogjátok is. ha akarja ha nem :D :D

eleinte szerintem mindegy hol alszik. csak ha tudod csináld ugy hogy, ha nagyobb helyen altatod, pl. ti ágyatok vagy hasonló akkor jó ha az oldalához meg a fejéhez teszel valami párnákat. tudod ugy hogy mintha egy kis kuckóban lenne. hisz mikor a pocidban volt, akkor is mindenfelől körbe fogta valami.

Kép

Kép
timi1982

Anyjuki, ezzel én is vagyok, gondolatilag beszélek hozzá, vagy csak úgy motyogok, valahogy nem megy, dehát erőltetni hülyeség lenne, úgyhogy majd alakul.
Nálunk is a férjemnek jobban megy valahogy, pl. vmelyik este nézte az UEFA kupa döntőt, és mondtam neki, hogy beindult abébi, erre odafordult hozzánk, meg a kezét a pocimra tette, persze a meccs 2 góljából az egyik ekkor esett, és persze a mozgásról is lecsúszott, úgyhogy odamondta a hasamnak, hogy: picilányom, már most elvonod a figyelmem a fociról, mi lesz akkor később? Olyan édes volt. Ő se folyamatosan, csak ilyen mondatokban társalog vele.

Kép
teó

legalábbis én igy gondolom mint első babáját váró.
de egyébként tök rossz érzés hogy nem is tudom igazán hogy is fog működni, mert hát akkor tudjuk majd igazán ha már kint lesz.
addig meg csak agyalunk rajta és tervezgetünk.

tehát amit irtam az inkább info másoktól meg "terv". de lehet füstbe fog menni :D

Kép

Kép
timi1982

nah lányok most elköszönök.

mig kel a kalácsom, addig legalább hasznosan töltöm az időt. ne értéstek félre itt is jó, sőt hasznos is :D
de hát igy legalább elmegyek feladom az adóbevallásom, meg veszek zsömlét meg felvágottat holnapra.

Kép

Kép
timi1982

Teó, nem mertem elkezdeni a Stodal szirupot, én is a Sinupretet szedem. De csak tegnap kezdtem. Szerintem jobb egy kicsit.

Én Zsuzskát miután megszületett sem tudtam egy darabig a nevén szólítani! Idő kellett hozzá.

Kép
Kép
patr

én se tudok beszélni hozzá, valahogy nekem se megy :(

Kép
Kép
h. szilvi

en ugy tervezem hogy napkozben nem mindig vinnem a kisagyba, hanem mondjuk ha en itt a nagyszobaban csucsulok, akkor o mellettem lenne a mozesben, vagy ha a konyhaban lennek akkor a hordozoban. A kisagy maradna a fo alvasokra- delelott, delutan este.
Aztan hogy mi lesz a valosag...?????????????
Vendég

Na ez azért megnyugtat, bár inkább férjem izgul emiatt, hogy nem tudja kimondani a nevét.

Patr, nekem a köhögésemnek nagyon jót tett, lehet, hogy holnaptól abba is hagyom, de neked már elég régóta van, lehet azért tovább tart a gyógyulás.

Istenem, csend van!

Kép
teó

huuuuuuuuuuuu

tényleg csend van

remélem elromlott nekik
kész a nokedli meg a teregetés is
ÜGYES VAGYOK :D :D :D :D

már csak felmosni kéne

jaj csajok ugy ennék cseresznyéttttttt
de még sehol se láttam
vettem görög dinnyét de az olyan rossz volt semmi ize :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hogy hol lesz a baba napközben, az szerintem főleg tőle függ. Nekem Roli nagyon nyugodt volt. Evett és aludt. Eszem ágában sem volt kivenni a kiságyból. Ha jó, nyugodt babátok lesz, el ne rontsátok! Utána nektek lesz rosszabb! Eleinte azt sem lehetett észrevenni, hogy baba van a házban. Maximum szopizni vettem magam mellé az ágyba, de miután annyira mohón evett, hogy fekve még az orrán is jött, utána akkor sem. Mert fotelban szoptattam.
Később, amikor már nagyobb, persze más. Mert lesznek ébrenléti periódusai, amikor lehet hozzá beszélni, igényli, hogy ne egyedül legyen. Akkor tettem ki a földre, járókába stb. sokszor amíg vacsiztunk , ő a babakocsiban volt és nézett minket.
Remélem Lara is ilyen nyugodt lesz!

Én néha szoktam hozzá beszélni, de nem nagyon hosszan. Már most kezdem megszokni a nevét is és néha így szólítom. De legtöbbször baba marad.

Kép
szly27

na fasza! Micsoda felemelo hirek:(!!!!!!!!!!!!!
Mi 2007ben kaptunk elvileg energiatamogatast, de hat aprilistol nem voltunk itthon, szeptemberig nem is volt fogyasztas, mindegy mi a tamogatast kaptuk. Csakhogy ok ev vegen kuldtek valami adategyeztetesre jogosito papirt, amit bar volt aposnak meghatalmazasa nem adtak oda a postan. Igy most jott egy hatarozat, hogy vissza kell fizetnunk a teljes eves tamogatast!
Hat nem mondom ez k..vara korrekt eljaras!
Es van kerek 15 napunk!
Szoval ha ne hetfon egy ajanlott level formajaban feladom az indoklasom, panaszom csatolva a megbizast, sem tudok csinalni semmit, hisz nem tudom bebizonyitani, hogy nem adtak oda! AAAAAAAAAAAAAAa, rohadjanak meg!
Vendég

cseresznyet en is ennek!
en vettm am egy szem nektarint( pokoli draga, de gondoltam tizoraira egy szemet megerdemlek) hat olyan izetlen volt hogy csak na! Es mar van itthon egy eretlen sargadinnye is:(
Epret nem vettem, mert eretlen volt, egy darabka dinyet vettem, de attol meg leszakadt a kezem...
En mar nagyon vagynek sok rengeteg gyumolcsre, de ilyen aron sajna nem engedhetjuk meg magunknak:(
Vendég

sziasztok!
Ujra itt... próbáltam pihizni de nem megy! :(

Jééééé tényleg nem szól a zene ha ujra frissül az oldal!! :lol:

d.dodó

mennyit kell vissza fizetnetek?? :?

Kép
Kép
h. szilvi

nem tudom milyen zenéről beszéltek :shock: :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

ujra szool!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
Vendég

anyjuk nyugi
ilyen sajna a magyar bürokrácia

ha ök elszurnak valamit nem számit
de ha te akkor van ne mulasss

Képimg][/url]
Kép
ronix

nálam nem szol :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

szilvi: annyira nem gaz osszeg: 10ezer.
de a teny, hogy egyreszt semmi tamogatast nem adtak, hisz szunetetetve volt a fogyasztas, ketto, hogy onnon hibankon kivul kaptak vissza ok a levelet, mondvan nem vettuk at.
Vendég

most nezem a tavalyi szamlakat, es maga a fogyasztas volt kb ennyi, es egy szamlan sem szerepel tamogatasi osszeg levonasa...
Vendég

Na... a chaten beszéltem "apa" val (aki a babanetért felelős). Azt mondta orvosolták a problémát.... kicsierélték a lejátszót olyanra ami nem indul ujra magátol!! :lol:

d.dodó

es az a fasza, hogy gaztamogaas is volt
es gondolom azzal is ugyan ezt el fogjak jatszani!
ilyen nincs!
Meg jo, hogy rohadtul nincs penzunk....................
De azert ne legyek ideges......
Vendég

most aztan mar semmit nem ertek: felturtam mindent amink van tavalyrol, es mi csak gazartamogatast kaptunk havi 1180 ft, azt is csak 4 honapig, mert utana szuneltetve lett, apos velteln teljesen leallittatta a szamlazast, ugy jelentette be a lakst hogy nincs lakoja, no mindegy mi ezt februarban mar korrigaltuk kifizettuk az elmaradt osszeget.
Szoval elvileg fogalmam sincs mit kell most visszafizetnunk. Mert megigenyeltuk a gazar es a tavhot, es a gazt kaptuk meg.
jajj Istenem hogy utalom hogy ezekhez a burokratikus dolgokhoz segg vagyok!
Pedig ugy bbeolvasnek nekik!
De naggggggggggyon!
Vendég

Ronix, tényleg jó nagy k.cs..g a dokid! :twisted:
Teó, mi az elejétől kezdve Nokedlinek vagy Nokinak hívjuk. Nagyon nehezen áll rá a szám a Lucára. :? De gondolom ha megszületik, majd lassan nevén nevezem. :)
Anyjuk ez tényleg baromi dühítő!!! Szemetek!!!
Én azért szoktam hozzá beszélni. Nálunk a párom az, akinek nem igazán megy. De nem is erőltetem. Majd ha kint lesz, úgyis beszél hozzá. :lol:
Felteregetek, ebédelek, aztán szerintem pihizem egy kicsit...

Sziasztok!

Kép
sziszka82

Ah, ezt nem hagyjuk annyiba!
Mert ebben semmi sem igaz amit ok leirtak. asszongya jogtalanul vettuk igenybe marciustol, decemberig.
A) mi aprilisban hagytuk el az orszagot, es csak szeptemberig volt ures a lakas, azt meg ok ugye seemibol nem tudhattak hogynem mi vagyunk benne, vagyis 4 kieso honap volt, de szamlak majusig jottek.
B) tamogatast 3 honapig adtak, hisz utana nem volt szamlazas, kvazi nem vontak le semmibol semmit
C) a posta nem adta ki a levelet
en csak azt nem ertem ezt a kurva felszolitast olyan lazan atadta nekem a postas, megkerdezve hozzatartozo vagyok e mint a sicc, pedig nem vettem fel a ferjem nevet, ezzel szmben ferjem apjanak ugye ugyan az a csalad neve, plussz irasos meghatalmazas, es megsem adtak ki...........akkor most ki a hibas????????
No mindjart neki is allok foglamazni nekik egy kis levelket.
Tokom van mar ki az allamkincstarral!
Vendég

sziasztok. bocsi hogy nem jöttem. de igazából semmivel sem vagyunk előrébb. Nem hozott eredményt az amnio. Ami azt jelenti, hogy nincs kromoszóma rendellenesség. viszont ahogy írtam is, fene se tudja hogy mi a jobb. én kicsit már abban reménykedtem. Most állnak az orvosok széttárt kézzel és nem tudják hogy mitől van. Nekik meggyőződésük volt hogy ilyesmi áll a háttérben. Úgyhogy most várunk tovább (de már lassan megőrülök) és majd ha megszületik akkor megvizsgálják. Ki vagyok vele segítve. Kérdeztem a dokit hogy mi az esély hogy rosszul látták és mégis rendben van az agya, erre mondta, hogy abban ne is reménykedjek. Erről ennyit. Csak azt nem tudom, hogy akkor mire várunk? HOgy gépekkel majd életben tartsák én meg addig megőrüljek? Ha erre nekem valaki választ tudna adni... Tudom hogy senki nem tud csak már iszonyat ez az egész. Ráadásul ma megjött a fele cucc amerikából. És ne szakadjon meg az ember szíve... Elképzelni nem tudom mi lesz ha nem lesz a pocimban de nem lesz itthon sem. Próbálom elterelni a gondolataimat, de nem nagyon van mivel.
Most megyek is nem akarom lehúzni a hangulatot...
Mindenkinek szép napot.
(Ja még csak annyit, hogy nem tudom mire írjátok hogy olyan erős vagyok. Nem azért csinálom végig. Hanem azért mert nincs más lehetőségem. Végig kell csinálni. Pont ez az amitől meghülyülök hogy nincs beleszólásom...) na mindegy...

KépKép
muffin

ha nincs a számlán levonás akkor mi a fenét kéne visszafizetnetek?????? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

muffin: nagyon bízom benne hogy tévednek a dokik és ha megszületik haza tudjátok hozni. Ők is tehetetlenek akkor és nem értem miért kínoznak benneteket továbbra is, de lehet azért mert mégsincs minden veszve??!!! Végig kikell hordanod a csöppséget?? Nekem úgy tűnik, hogy nem mondtak le róla, te se tedd....

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi en egy mukkot nem ertek, de nem hagyom annyiban!
Juli tol egyaltalan szamla sincs!
Vendég

akkor mit követelnek??? ha adtak támogatást akkor ott lenne a számlán rajta....ha nincs akkor mit kell visszafizetni....bunkók!!!

Kép
Kép
h. szilvi

muffin: ezek azok a kerdesek amikre sajnos senki em tud most valaszt adni, es elhiszem hogy ebbe csak beleorulni lehet! Talan a jovo adja meg majd a valaszt a rengeteg miertre!
Adassek meg Nektek minden energia es tamogato szeretet amivel ezt vegig lehet csinalni!
Vendég

szilvi: ok szajkozak a hulye jogszbajt, ennyi, hogy epp a mi esetunkben igaz e vagy sem, ez az ami oket nem erdekli!:(
Vendég

Lehet jovo heten letaborozok az allamkincstarban, es addig verem az asztlat amig valaki nem foglalkozik velem! Csak akkor meg ehhez is kell egy megbizas, hogy a ferjem helyett intezkedhetek.
Ah ez a nagy magyar valosag. IMADOM!
Vendég

Sziasztok!

na végre eljutottam oda hogy írni is tudok :lol:
tegnap visszaolvastalak, de már nem volt erőm bütykölni a gépen...

Most vettük meg a kiságyat :lol: :lol: :lol:
férjecském össze is rakta, jól el is bőgtem magam a meghatódottságtól :oops:
majd teszek később képet is...
ágyneműgarnitúrát meg ilyeneket még nem vettünk, gondoltam megvárom a 32. heti UH.t
Lányok, lenne egy kérdésem: a 22. héten voltunk 4D-n, ott mondták hogy kislány. Azelőtt és utána se látszott semmi a sima UH-kon- most biztosra vehetem hogy lány? :roll: :oops:

Voltam a napokban szülésfelkészítőn is, egész jó dolgok voltak, kisfilmet néztünk szülésről, meg légzésgyakorlatoztunk :lol:

Gratula a 30 heteseknek :lol: én is beálltam a klubba tegnaptól
:wink:

Ami!
nem semmi születési paraméterek a családban :shock: :lol:

Kriszti!
Gratula a cukkereredményhez!
Én is meg kell ismételjem valamikor a jövő héten gondolom, remélem nem lesz gond vele...

Szly!
jópofi a kép Rolcsival az autóban
hogy ki van purcanva :lol:

VidoKata!
Nem semmi milyen pofátlan a védőnőd! :evil:
az ilyeneknek nem mondja meg egyszer valaki hogy pályt tévesztettek?! :evil:

Szilvi!
Dokival ne foglalkozz, egy hülye állat! :evil:
Egyél rendesen, amennyit érzed hogy kíván a baba, csak a kenyeret meg édességet mérsékeld.

Anyjuk, Dodó!
Anyajegyek-olyan szúrósak- nekem is egyre gyakrabban nőnek ki a nyakamon, remélem nem tépem le véletlenül :roll:
lehet hogy terhesség után visszahúzódnak? :roll:

Kép
kimma

folytatom hamarosan...

Kép
kimma

Muffin! Ha nincs kromoszóma rendellenesség, akkor egy következő terhességnél ez nem fog megismétlődni?! Mert ha így van akkor ez valamilyen szinten jó hír nem?

Kép
szly27

én a gyeddel vagyok bajba, most már nem mehetek mert épp nem vagyok biztosított.... :twisted: nem tudom ha fizetek magam után az annak számít-e?? :twisted:
de ha 42 napon belül megszülök akkor igen, ki érti ezt???? meg azt se hogy már hova menjek vele.... :twisted:

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi: annyira nem ertem mi a baj Nalad, de ne sem vagyok biztositva, es amit alapdijat fizetek magam utan az nem szamit annak.
Akkar mi a tokomnek fizetem?
Mondjuk epp eg yhonapot kihagytam, de gondoltam nem kockaztatok, meg a vegen kifizettetik velem a szulest....
Vendég

kimma: en is felek ezektol a szuros izektol, mindig ugy megijedek mikor levakarok egyet, mert mar volt ra ketszer pelda, hogy nezem veres a kezem, es latom sikerult egy olyan kis izet levakarnom.
remelm ez nem gaz. Mert en - ugye a minden rosszra kiehezett fantaziammal- mar agyon agyaltammagam, hogy ugye ez nema borrak valamilyen formaja...
ennagyon remelem eltunik, mert eleg gazul nez ki. Amugy nekem eleg sok ilyan borelvaltozas jott ki a tehesseg alatt, es mindegyiknel nagyon bekakiltam, mert bennem van egy oriasi para a borrakot illetoen.
Vendég

ez volt az utolsó reményem......akkor tényleg mi a fenének kell fizuetned magad után ha nerm vagy vele teljes körű ellátott????? :twisted:
nekem most május 12-vel megszünt mindenem és így már nem jár a gyed se....... :twisted:
és nincs senki akivel betudnám magam jelentetni.....erre a 1,5 hóűnapra.....
most azt mondták próbáljam meg méltányossági alapon megkérni, úgyhogy írok egy kérvényt aztán vagy igen vagy nem....

Kép
Kép
h. szilvi

Kriszti!
milyen rendes párod van :wink:
a fokhagymás lángostól odavagyok :P

Maverick!
köszi a bejelölést! :wink:

And Kata!
Mi is adóbevalláson ügyködünk, csak éppen semerre nem jutunk vele :(
ugyanis a férjem még dolgozik egy suliban mint óraadó és nem jó az összesítő a 2007.évre- többet írtak mint amit kapott :evil:
ráadásul most nem veszik fel a telefont
csörgetünk teljes gőzzel, hiába...
ráadásul 2 hónapja még azt a kevés pénzt sem utalták amiért dolgozik
ááááááá tele van velük mindenem :evil: :evil: :evil:

csini voltál az esküvőn :wink:

Véda!
kérdeztem a védőnőmet a TGYÁS-al kapcsolatban, azt mondta hogy szülésig maradok táppénzen, szülés után kitöltök egy kérelmet és akkor kapom a szül.szabit, utána meg a GYED- igazából ugyanolyan összegre számíthatok, csak ez a procedúra
a munkáltatóhoz nem kell menni-nekem

Kriszti!
Csini a pocid és a gatyesz is jó :wink:

Ami!
Hajmosás- nekem is a legutálatosabb dolog mostanában :evil:
ezt pedig követi a lábujj-körömvágás :evil:

Magdi!
el is képzeltem párocskádat a szopipárnáddal :lol: :lol: :lol:

Timi!
jó üzletet kötöttél a fodrásszal :wink:

Teó!
enyém babó is végigficánkolta az UEFA döntőt, de a gólokat azért hagyott megnézni :wink:
Alvás: mi lehet mégis a Mózeskosaras vagy pólyás változatnál maradunk egyelőre estére, közénktéve a franciaágyba...
még gondolkodunk a témán...

na megyek Születéstörténeteket nézni-

minden hétköznep van a Zone Reality-n13.35-kor
később jövök még :wink:
puszóka

Kép
kimma

szilvi: en sem ertem!
En mar egy rakat kort megjartam a gyedet illetoen, de semmilyen uton nem jar. Mert kulfoldi munka utan nem jar, egyetem utan meg azert nem jar, mert a szules pillanataban nem leszek biztositva, illetve csak ugy hogy fizetem ezt az alapdijat.
Oszinten, en annyira nem ertem ez ageszet! Elolvastam ezerszer, kinek jar, es nagy lelkesen hivtam volt osztalytarsam aki nagy fejese a hulye jogszabajoknak, hogy akkor mit kell kikernem az egyetemtol, mire o leforditotta hogy a szulest megelozo ket evben 180 nap akkor igaz, ha az a szules elott van/volt. Szoval nekem csak gyes lesz, meg csaladi. NA meg egyszeri anyasagi.
nem tudjatok azt az onkormanyzati penzt hogy lehet igenyelni? Mert itt pesten csak ideiglenesen vagyok bejelentve, de itt nincs is. Viszont Moron, ahol az allando lakcimem van, ott van, es mondta a szuleszno, hogy a gyerek automatikusan az anya allando lakcimet kapja allando lakcimnek- na ez is egy orultseg- es csak postai cimnak kapja az igazi lakcimet. Ezek alapjan akkor akar igenyelhetem is Moron.
valaki utana jart mar az onkormanyzatanal, hogy meddig kell igenyelni es hogyan?

Ja, es Budapestiek? Hova kell menni a formanyontatvanyokert, ami a csaladihoz es az anyasagihoz kell?
Vendég

Sziasztok!

Én a reggeli hajmosás után elmentem az OTP-be,elintéztem ügyes-bajos dolgaimat,hazajöttem kicsit összerámoltam!
Ettem 4 májkrémeszsömit,epret,barackot és dinnyét!
És fél óra múlva jön egy kismama ismerősöm és megyünk fagyizni!
Szerintetek???
Lehet nem lesz székletproblémám???? :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja és vettem ma Áronnak egy zenélő körforgót,mert ami volt pótfiamtól az eltört,Apa már többször megragasztotta,mert nagyon ragaszkodtam hozzá,de mivel tegnap újra eltört feladtam! :cry:
Ha minden jól megy hétvégén lesz már bútor is!
És szerdára bejelnetkeztem még egy fodrászatra!

Kimma! Szerintem csak akkor bizti,hogy lány ha már kintvan,de azért általában bejön!

Szomszédunknak 2 hete azt mondták fiú,nagyon örült mert már van 2 lánya,de most volt 4d és azt mondták LÁNY!!! És onnan bizony már nem nő ki semmi!

Nekünk eddig 8 különböző ember mondta,hogy fiú,de hétfőn egy 9. fog uh-ozni!
Gondolom ő már nem mondja hogy lány!!!
Mert akkor bizony kékruhás Nina baba lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Muffin! Nagyon vártuk már,hogy jelentkezz bármilyen hírrel is jössz!!!
Nagyon sajnálom,hogy nem derült ki semmi,azért még van egy pici remény,hogy születése után megtudják mondani és persze segíteni rajta!!!!!
Nem mondtak konkrét időpontot a szülésre?
Mikor kell újra dr-hez menned?
Millió hangya nektek és várunk mindig tudod!!!!!

Kép

Kép
ibm

Szóval 1 májkrémeszsömit ettem,nem 4-et!
Te jó ég miket írok!

Én már érdeklődtem nálunk az önkormányzatnál,50000-ről 20000-re csökkentették és csak akkor jár ha mindkét szülő ide van bejelnetve!
Úgyhogy úgy döntöttünk kenjék a hajukra a 20000 ft-ot!!!
Nálunk Apa még szülői házába van bejelentve különböző okok miatt,
20000-ért tuti nem fog átjelentkezni,ezt már meg is beszéltük!
nemtudom máshol hogy működi nálunk ennyi!
neke is a azt mondta a védőnő,hogy szülésig legyek táppénzen és majd utánna a tgyás!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Szundiztam egyet :D
Hétvégén úgysem fogok tudni,mert Apa délutános,gyerkőcök meg itthon.

Szly:Dominik
Beírhatod a tábliba majd-előre is köszi.Apa mindig kérdezi,hogy akkor mi lessz a neve:Dominik?Hát legyen Doninik :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?