Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a gratulációt! Nagyon jól esett és remélem, hogy hamarosan mindenkinek gratulálhatunk!
Nekem is hihetetlen, hogy második inszemre sikerült, de azért ellestem ORsiborsitól egy-két dolgot. Pl: inszem után nem mentem három napig dolgozni, és sokat pihentem, igaz nem javasolják, de kiprobáltam, lehet, hogy ez is segített. Voltam kirándulni. Igaz, én is csináltam egy nagytakarítást, a mamámnál, ami nem volt betervezve és ott elég sokat melóztam, de mégis
Akire,
Én még nem üdvözöltelek itt, most megteszem és remélem, hogy TE is hamarosan sikerrel jársz!:)
Gabicsibe,
Valaki jelentkezett már a táblázat vezetéséért?
Hogy vagytok? Majd mesélj, hogy mi volt a vizsgálaton!
Witch,
Nagyon várlak, remélem, hogy nagyon jó hírekkel jössz, majd írj, ahogy tudsz!!!
Kery,
Te is mesélj, mi volt ma!
Deri,
Én még nem kértem leletet onnan, de szerintem azt a recepciónál kell kérni, hogy másoljanak neked, mert fent a doki ugysem tud az irodájában, nem?
Lányok,
Egy hatalmas kérdésem van. A párom és én június 13-án mennénk angliába egy hétre, már januárban lefoglaltuk a jegyeket. Viszont most megijedtem egy kicsit, mert egyáltalán nem akarok semmit kockáztatni és elvileg akkor leszek egy hónapos. Már mondtam a páromnak, hogy nem biztos, hogy megyek vele, de ti hallottatok olyanról, hogy ilyenkor a repülőutakat nem javasolják? VAgy Ti mit tennétek a helyemben?
Várom válaszotok!
Köszönöm
KRiszta