Sziasztok Csajok!
Kicsit olvastam csak vissza ezért bocsi!!!
Én ma leadtam anyósnak Olivért és vasárnap megyünk érte.
Ma egész nap a városban voltam. Délelött moziztam, aztán kozmetikus, utánna a Westend-ben koboroltam. A c&a-ban vettem 2 polot. Az egyik 2490.- a másik 1190.- volt. Nem kismama polók, de hosszú a fazonjuk és rohangálni benne nagyon is megteszi. Még az utcára is ki tudok benne menni. Ja és a Deichmann-ban vettem egy papucsot 2990.- ért. Aztán ebédre ettem egy adag tzatzikit pitával és egy adag diósgubát. Nagyon kipurcantam azt hittem nem érek haza. 5-re voltam itthon, egyből elterültem az ágyon és tv-tem, csak most tápászkodtam fel. Ja és egész nap tömtem magamba homeós bogyókat, mert már iszonyúan fáj a torkom. Egész eddig megúsztam mindenféle betegség nélkül, most hogy a végén tartok most jön ez a nyavaja. A legrosszabb, ghgogy állandóan csikizi a torkomat valami és állandóan köhögnöm kell, de akkor meg nagyon megfájdúl a pocakom alja. Az orrfújás sem a legkellemesebb.
Képzeljétek Olivérnek még mindig nem akar elmúlni a köhögése és az orrfolyása. Már nagyonsokmindent kipróbáltam, de semmi javulás. A doki már hgétfőre írt is neki igazolást a bölcsibe, hogy mehet. Most vettem neki azt a gyógyszertári köptetőt amit mi szedtünk gyerekkorunkban azt a barna színű undorító izűt. (legalábbis én nagyon utáltam gyerekkoromban. Úgy kellett belémimádkozni.)
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mit kéne csinálnom? Hova kellene elvinnem, hol kéne megnézetnem, hogy miért nem gyógyul meg? ( Dokinénik???)
Kérlek segítsetek ha tudtok. Ja és múlt hétvégén még kötöhártyagyulladása is volt arra kapott egy gyógyszertári szemcseppet és az helyrehozta, bár ma megint elkezdett könnyezni a szeme anyós szerint. Amúgy most fejezte be a Klacid szedését.
Bocsi, már megint sok voltam.