A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari vigyázz magadra :shock: :shock: Mit tett a sárkány????? Mivel tudott kihozni a sodrodból????????? -Engedj el mindent a füled mellett, szülés után meg tedd helyre. Nehogy már most miatta legyen valami bajotok :oops: :oops: :twisted: :twisted:

Egyébként teljesen megmérgeztél a nektarin miatt. Egész nap azt zabálok :roll:
bluebox

Lehet, hogy Montana már a kezében tartja a kicsi Marcell babát?????? :shock: :shock: :shock: Jaj, megint aggódunk Valakikért :P :P De ez így jó :wink:
bluebox

Sziasztok!
Mennyi minden történt Veletek egy hét alatt! :lol: :lol:

Bszilvi: köszi a hiányolást, tök jól esett! :lol:

Szilva: örülök, hogy jól vagytok!

Nagyon szép pocikat és babaképeket tettetek fel!

Bari: ne ijesztgess, hogy rosszul lettél! Nem ér az egész ennyit! Vigyázz magadra!

Montanának NAGYON drukkolok!

Látom, mindenki már nagyon szülne! :wink:
Mi jól vagyunk, voltam ctg-n, minden rendben volt, és a lényeg: TÚL VAGYOK A 10 NAPOS SZURI-KÚRÁN! Egy hős vagyok! :lol: :lol: :lol: Mondjuk a vénám eléggé kilett a végére, de jót tett, nagyon jó a közérzetem. Tele vagyok energiával, és pont nézem a kedvenc sorozatomat. :wink:

Látom, Csiriről még semmi hír, de bizti, hogy egyből jelentkezik, ha otthon lesz!

Móni: Mirkó egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Szia Almaani :P
bluebox

Vikka telefonszáma, nincs meg senkinek?
bluebox

Almani örülök,hogy itt vagy!!

Próbálok nagy levegőket venni a nyitott ajtónál,hogy nyugodjak meg....hú de megbántott,és a férjem nem védett meg..lehet,hogy ez a gyerekem is apuka nélkül fog felnőni??

Blue:annyira szégyellem de ki az a vikka?? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Wvikka, nem rég csatlakozott hozzánk. Neki kell egész nap ágyban feküdnie. A 305. oldalon még írt, most olvastam. Szerintem Ő is korházba kerűlt. :cry: Nem volt valami jól :cry:
Tényleg próbálj meg megnyugodni, tudom hogy könnyű ilyeneket mondani, hisz nem tudhatom, hogy mi volt :cry: :cry:
bluebox

No, most olvastam, kedden még írta, hogy elment apósával másnapra bevásárolni, reméli, azért még hazaengedik a korházból :cry: Ezek szerint nem engedték haza :cry:
bluebox

Bluebox: nekem sincs meg a száma.

Bari: megértelek, ha az ilyen dolgok megbántanak, szerintem az az egyik legrosszabb, ha pont a párunk nem áll ki mellettünk. Az én férjem még akkor is mellettem áll ki, ha tudja, hogy nem nekem van igazam (másokkal szemben). Biztos őt is megviseli a terhesség. :wink:

almaani
Kép
almaani

Olvastam, hogy a hétvégén hidegfront jön. Ez mindig babákat eredményez. Kíváncsi leszek, lesz-e valakire hatással? :wink:

almaani
Kép
almaani

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:31-kor.
pironya

Én is pont ezt mondtam a Bába ismerősömnek........ Mondta is, hogy lehet hogy találkozunk????????? :wink:

Bari, mi Veled vagyunk :wink: Tudom, olcsó vígasz :wink: Ha fizikailag "még" nem is, de lelkileg a barátaid vagyunk és ránk számíthatsz :wink: :roll: Szarjál le most mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap CTG-re mész :D :D :D :D :D :D :D :D
És holnap márcsak 17 nap! :P :P
bluebox

Szia Piri!!!!!
Hát Te is itt??? :P :P
Félelmetes ez a topic :roll: :roll: :roll: Itt senki nem fog időre szűlni????? :shock: :D
Ezek az ikrek jegyű babák, hogy milyenek??????? Jól elszorakoztatnak minket :P
bluebox

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:31-kor.
pironya

No jó, a most még BIKA jegyű babámat lefektetem, mert nagyon feszeng odabent :P Legyetek jó kislányok, aludjatok jó sokat, álmodjatok szépeket :P

Bari, nem hülyeségekre gondolni :roll: :roll: Próbáld a legkisebb kincsedet álomba ringatni, magaddal együtt :wink:

Montana: Nektek mennek a drukkok, bár remélem, már nem kell, mert Te már túl vagy mindenen és nagyon boldog Anyuci vagy :P

Piri, Almaani: Nektek is nagyon szép jó éjszakát :wink:

És mindenkinek, akit nem soroltam, de akkor én nem megyek aludni, hisz már annyian vagyunk :wink: :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:32-kor.
pironya

Sziasztok!

Egy gyors bekukk!

MONTANA: drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miért mindenki hétvégére szül, amikor nem vagyok gépközelben, hanem kint vagyunk a telken??? Ez csalás, nem ér!!! Péntek délutántól egész vasárnap estig-hétfő reggelig izgulhatok, hogy kivel mi történt!!!

Móni is, Csiri is, most Montana is....

Móni: nagyon édes Mirkó! Örülök, hogy jól vagytok!

Lányok: Orsi, Betti, Szilvi: nagyon szép méretes pocitok van!

Szilva: örülök, hogy a hétvégét otthon töltheted.

A babás képek is nagyon édik!

Jó hétvégét nektek!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gigi: nagyon jó a fotóalbum!

MIndenkinek jó éjszakát!

Remélem senkit nem hagytam ki a felsorolásból!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Montanáról semmi hír?
(gondolom, hogy a toxaemia miatt császározták meg... és már eléggé időben van... június 2-re volt kiírva....)

Bari
Anyóst sz... le... magatokkal törődj...

Peti köszöni a dicséreteket! Anyája melle is dagad a büszkeségtől :oops: :lol:
(igen, a kislány egyidős Petivel, sőt, 1 nappal idősebb és nem volt koraszülött...)
Vendég

Sziasztok!
Ezek szerint a toxémia elég komoly betegség...de a lényeg,hogy már megcsászározták,nagyon várom a híreket.
Mindjárt visszakeresem a vonalzóját,hogy hány hetes....

Anyós:megpróbálom leszarni,de a férjem nem úgy viselkedik ahogy kéne...
De legalább azt tolerálta volna hogy terhes vagyok...meg azt ,hogy másfél év mosolyszünet volt

Én mindíg kimaradok valamiből...most pl azt nem tudom milyen fotóalbumot láttatok Ptiről :shock:
Vendég

Megtaláltam..nagyon jó képek :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hogy aludtatok???? Mi olyanok vagyunk mint egy kötés :P Egy sima, egy fordított..... egy jó egy rossz :P Bari, kicsit megnyugodtál????
bluebox

No jó, ha senki nem ír, akkor megyek főzni. Csirkéből pipi húslevest, aztán meg milánói :wink: Kéne valami sütit sütni :wink:
bluebox

Ja, majd elfelejtettem :P BARI MÁR CSAK 17 NAP!!!!!!!! :P :P :P
bluebox

Sziasztok!

MONTIRÓL:

Igen, valszeg a nagyon magas vérnyomás miatt császározhjatták, legalábbis ezért feküdt be.

A másik topicon, ahol együtt vagyunk, már volt hír!

3300g, 51 cm , Marcell baba!

Ha jól emlékszem tegnap este fél 8 körül született.

Akkor itt is óriási gratula nektek MONTI!!!!

Kép
zmimi

Rólunk:

Szerda reggel voltam a dokinál, levette a citológiát, voltam egy utsó vérvételen, leadtam a pisit (ami tök opálos volt... )

a méhszájam nem nyílt tovább az 1 ujjnyinál, de fel van puhulva rendesen, doki szerint túlhordani bizti nem fogom, sőt a terminust sem várjuk meg, de 1-2 hetet még kibírok. Azt mondta, h most már bármikor jöhet, nem lesz gond!

Szerencsére nem fordult vissza, így most is fejvégű! (sógornőmé a 36.héten visszafordult... )
A lepény még nagyon jó állapotú, súlyt becsülni majd jövő hét kedden, mikor NST után megyek hozzá, mert ugye a remek gép... (ez nem a magán rendi, hanem az SZTK...)

de azt mondta, h tapintásra olyan 3 kg-os lehet... na de ugye még van néhány hét elvileg...

Kép
zmimi

Montana

Kép
Vendég

Monti: Gratulálok!!! Isten éltesse Marcell Babát!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Montana: Gratulálok Marcell Babához! Sok Boldogságot és Egészséget Kívánok Neked és Kis Családodnak!

Márti: örülök, hogy jól vagy.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok: Eddig az volt a bajom, hogy nem tudtam aludni, reggel 7-kor kinyilt a szemem. Mostanában nagyon jó az alvókám, mert reggel 9-ig simán tudok aludni. Ebből is látszik, hogy már azért jól levan terhelve a szervezetem. Csak sikerüljön kialudnom magam ezalatt a 2 és fél hét alatt.... Utána már úgysem tudom.

Pisilés: én mindig azzal nyugtatom magam, hogy így készülünk fel az éjszakai felkelésre. Nem is tudom, hogy ki írta, hogy már elege van abból, hogy éjszaka fel kell kelnie pisilin: nyugi, ha megszületik a baba még többször fel kell kelni hozzá!!! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jó reggelt.
Monti: Gratulálok én is. :)
húú Gigi... tündéri fiad van... amugy nem szokták mondani, hogy a szeme se áll jól? :D

mindenki jól belehúzott pocakméretben, ügyik vagyunk csajok!

Márti: mit főzöl hajnalban??

Bari, engem is kiborit anyós, legutóbb 3 hete olyat veszekedtünk, azt hittem megszülök... most meg hozza a gyümölcsöt meg ilyesmit az unokájának... :roll: csak én meg nem vagyok olyan, aki könnyen felejt...

na én mindjárt eltűnök, 10re megyek fodrászhoz, aztán 2re Velencére, barátnőmék lagzijára. már úúúgy várom! igaz még semmi előjel, de tegnap nagyjából összepakoltam a kórházi cuccom, visszük magunkkal.

ja és.. Milán tegnap este óta nem bír magával! olyanokat helyezkedik, feszít, hogy nem gypzöm forgatni a szemeimet... ilyen még nem volt!

mia_snow

Egyik gyerek megreggeliztetve... másik még alszik...
Kellene valamit csinálni...
Vendég

Mia
De... szokták mondani... és én is tudom, hogy nagy betyár... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉN IS MONTANÁÉKNAK!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Kép

Mia,
jó lagzizást mára!Látom nem bízod a véletlenre,viszed a kórházi motyódat is! :wink: Különben már írni szerettem volna,anno a dokiddal együtt dolgoztam Veszprémben.Ott kezdett,jó fej volt.Gondolom még most is az! :D

Szép napot nektek!

Timi
timiban

Hatalmas Gratula Montana!!!!!
Isten Éltesse a Pici Marcell Babát!
Kép
bluebox

Mia: Húsleves+Milánói :P
bluebox

Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, vagy nem tudom, de most reggel olyan furcsán érzem magam. Picit fájogat a pocim.
Remélem nem a hidegfrontnak az előszelét érzem meg ennyire.
Mert akkor mi lesz velem jöv. héten????
Mindenesetre holnap ki sem mozdulunk a lakásból!!!! Megbeszéltem apával, hogy a hiányzó dolgokat a gyereknek megvesszük jöv. hét szombaton. Izgi nap lesz, már nagyon várom!!!!

Ma mennem kell a nagyihoz, a szokásos hétvégi ebédre! :roll:

Mia: érezd jól magad!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:51-kor.
hékás

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:32-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:33-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:33-kor.
pironya

Engem most a hidegfront sem izgat...
Peti egy hirtelen hidegfront hatására született meg... előtte, utána 30 fokos meleg volt....

UNATKOZOM :cry:
Vendég

Én csak itt árválkodom... brühühúűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:51-kor.
hékás

xxx
hékás

xxx
hékás

Lehet, hogy paranoiás vagyok.... mikor nem vagyok itt, mindenki sokat ír... alig győzöm visszaolvasni... mikor itt ülök, sehol senki... :oops: :cry:
Vendég

Hékás
Nekem a babaholmi már össze van rakva...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:52-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:52-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?