A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VirágKép
Húha! Elég szép termés, ezek szerint jól reagálsz a szurikra.Kép Ebből hányat "szüretelnek"le?

Egcsi
egcsi

VirágKép
Úristen ! Itt aztán lesz eszkimó-had ! Lassan külön hűtőt vehettek a fagyibabáknak. Ez szuper!
Hétfőn, kedden az Arni nincs a bmc-ben. Akkor mikor szívja le ?

Az ajim ráér, különben is tartanak még a régiek. Remélem már kismamaként adod át.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Virág Kép 14?! wow KépKépKépKép Csak növesztgesd oket szép nagyra Kép
soraya

Virág Kép
gratulálok a 14 kis porontykezdeményhez Kép Kép ez nagyon nagyon szép eredmény Kép

Lányok Kép
mindenkitől elnézést kérek a tegnapi tali miatt, de nem volt kedvem elmenni, és bevinni a depis hangulatot. Hétfőn indult az egész... a párom ma reggelig külföldön volt, én meg egyedül otthon. 2 barátnőm jelentette be, hogy babát vár, és a munkahelyemen is két lányról tudtam meg, ez már kellő alaphangulatot adott. Emelett itt benn is annyi a meló, hogy meghalni sincsen időm, és az egyetemre is tanulni kellene. De leginkább ez a 4 babahír rázott meg, és az egyedüllét. (Egcsi Kép nem is értem, hogy Te hogyan bírod ezt).

De ma már a párommal is találkoztam, és a kedvem is sokkal jobb Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

EGCSI,CAT,SORAYA:KösziKép! Az hogy közülük mennyi lesz leszívható, ilyenkor még nem lehet tudni.
Ha olyan napra esik, amikor nem ott dolgozik, akkor külön bejön!Kép
ORSI:emlegettünk ám, és gondoltuk, hogy depizel. Mi biztosan felvidítottunk volna!Majd legközelebb!
Virág
virag

OrsiKép
Elég nehezen bírom, főleg mostanában, de kemény fából faragtak! Téged is!Kép
Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép
Én is itt vagyok ám, csak dolgoznom kell...

Virág!Kép
Ez szuper jól hangzik! Megy a drukk továbbra is, hogy mindben legyen szép petécske és mind meg is termékenyüljön. Ha jól emlékszem DorisnakKép is egész szép számmal fagyasztottak le és már nem is kellett második forduló! Kép

CatKép! Alice!Kép
Minden erőmmel próbáltam babás energiákat sugározni, remélem mindenkinek használni fog!!!Kép

Soraya!Kép
Ez a gólyás kép nagyon kalssz, lehet, hogy még ellopom az ötleted (ha nem baj!)!Kép

Orsi!Kép
Nagyon hiányoltunk a taliról, ennyi jókedvű csajt nem tudtál volna lelombozni, inkább mi ragasztottuk volna rád a jókedvet!

Leone

KépKép
leone

LeoneKép

Szívtam is az energiát elég rendesen Kép

Alice
malice

Orsi Kép Örulök hogy jobb a kedved, maradjon így!

Leone, szia! Kép Tettem fel pár matricázós sablont,
kuks ide https://www.babanet.hu/album/main.php?album=1167
soraya

Szöszikém merre jársz, csak nem 10 cm a föld felett Kép

Alice
malice

Soraya Kép
matricázós képeim nekem is vannak... rengeteg Kép

Leone Kép Virág Kép Egcsi Kép Soraya Kép köszönöm a bíztatást. Már tuti jól vagyok, és depi sehol, összeszedtem magam.
Már úúúúúúúúúúgy várom a dec.2-t, hogy mehessünk a Kaáliba, és legyen akcióterv.
A párom tenyésztése remélem kész lesz a héten, már vagy 3 hete ülnek az adatokon, és akkor pénteken megyünk andrológus nénihez is. Szóval azért elindultak az események Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Kár, hogy nem jöttél. Nekem is elég depresszív volt a hangulatom előtte, de úgy feldobódtam utánna, hogy végig vigyorogtam hazafelé a buszon. Olyankor mindig érzi az ember, hogy nincs egyedül, és az én problémámnál sokkal nagyobbak is vannak.
Látod Virág tüszőit is megsokszoroztukKépKépKép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice!Kép
Itt vagyok...a patikaban voltam milliomossa tenni a tulajtKép
Eddig azt hittem a "babacsinalas" sokba kerul.Hat,a helyzet most sem mas,sot...Alig maradt a fizumbol par kg csaszarszalonnara valo.KépKifosztott a szemet patikus...
-szoszi-
szoszi

Orsi Kép
én most fogom kezdeni, még sosem csináltam! Kép Hát kiváncsi leszek...
De jó hogy beindul nálatok is a mókuskerék! Kép Te is magadnak adod majd a szurikat? A lombikos ismerosöm csinálta, hát nem tudom én hogyan lennék rá képes Kép Bár a sokadik után biztos nem ugy Kép
soraya

Szöszi

Engem is kifoszthatna egy patikus egye fene ,csak lenne már valaki a hasikámbanKép

Aztán nem eltünniKép

Alice
malice

Szöszi

Császárszalonna mmmmmmmmmmmmmmm de jó is lenne, én ma csak kilenc kiflit ettem meg eddigKép
malice

Alice!Kép

Te kis zabagép, hova fér beléd ennyi??? Kép Tágítod a gyomroddal a babucinak a helyét a pocidban? Kép

bnemethm
bnemethm

bnemethm Kép Kép Kép

Igeeennnnn,Kép
malice

Virág
Tyűűűűűűűűűű, ez igen!! Ennek meglesz az eredménye! Én megmondtam tegnap este is, emlékezz majd rá! Nagy boszi vagyok! KépKép
Lujza
lujza

Alice!

Helyes!!Kép Ha ez a megoldás, akkor megtömöm magamat, mert az én étvágyam egy kismadáréval ér fel, cikiznek is érte rendesen!Kép

Holnap lesz egy jó "kirándulásom". Vérvétel, aztán át a megyeszékhelyre a véradóba, onnan a város túloldalára EKG-ra. Komolyan mondom kész röhely.

bnemethm
bnemethm

Sziasztok,

A tali szuper volt, olyan jó, hogy most sokan voltunk!

Virág, Lujza Kép
Nagyon szívesen.

Virág Kép
Nem semmi, mennyi tüsződ lett. Nagyon drukkolok.

Alice Kép
Mindig elámulok azon, hogy mennyit eszel. Hova teszed, te lány?

Puszi, Alena
alena

Soraya Kép
tuti biztosan nem. Én nem tudom magamnak beadni. A párom tűfóbiás, így majd kitaláljuk, hogy hogyan lesz. De ez majd úgyis csak jövőre lesz téma, mert szerintem az év elejn tudjuk elkezdeni a programot.

Cat Kép
lehet, hogy igaazd van. Mindegy. A legközelebbin már mindenképpen ott leszek.

puszi- Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó estét!
Jelentem képek az új képtárban! Elég jók lettek, de lehet rajtuk finomítani, aki elég szakavatott a témában!Kép Virágnak elküldöm az elérhetőséget és aki kíváncsi még rá, az jeklezze! Holnap csak este tudok jönni, de aki nagyon türelmetlen, annak talán Virág is elküldi.(Ugye Virág?)Kép
E-mail cím a profilomban.

Egcsi
egcsi

Akarom mondani jelezzeKép
E.
egcsi

Egcsi!Kép
Természetesen én is kíváncsi vagyok rá, ha még itt vagy gyorsan el tudnád még küldeni?

Leone

KépKép
leone

én is, én is!! Mármint kiváncsi Kép
soraya

Üvegfestő lányok Kép
Ha valakit érdekel, elég nagy sablongyűjteményt halmoztam fel. Dobjatok egy mailt, és tömörítve át tudom küldeni Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Ma én vagyok az első?Kép Pedig már nincs is korán.
A főnökömnek ma jó napja van, mert idáig csak beszélgettünk, karácsonyi bevásárlásról, kínaiakról, ilyesmi.Kép Pedig férfi! És egy szobában vagyunk, de szerencsére nem látja a monitoromat.Kép

Virág, ez nagyon-nagyon fantasztikus, mennyi kis rosszcsontalapanyagod lett!Kép Drukkolok, hogy minden okés legyen.

Alice, ezt már én is akartam kérdezni, hogy egyrészt Te csak kiflit eszel, másrészt meg hová fér az a sok kifli? Nyithatna a párod kifliboltot is.Kép

Soraya, ez a gólyás kép nagyon klassz, megengeded, hogy esetleg csináljak egyet magunknak is belőle? Lécci!

Szöszi mit vettél a patikában, hogy majdnem az egész fizudat otthagytad?

Orsi, de jó, a dec. 2. már nincs olyan messze és akkor aztán turbóhajtásra kapcsoltok.Kép Nekem jöhetnek a sablonok. Én most főleg karácsonyosokat gyűjtöttem össze szép számmal, ha érdekel valakit elküldöm szívesen.

Lányok, szombaton megyünk egy bácsihoz, aki olyan természetgyógyászenergiaadógyógyító-féle. Nagyon szeretném, ha jól megenergiázna (nem úgy!Kép) és sikerülne egy baba, még a hsg előtt. Kérek szépen egy kis drukkot.

Tegnap kaptam levelet a sulitól, hogy az idén mikor lesznek vizsgák és persze decemberre is betettek kettőt az okos évfolyamtársaim, mikor én már a karácsonyra akarok készülni.Kép

Szép napot!
Milli
milli

Kellemes Napot mindenkinekKép

Szia MilliKép nem rossz ötletKép

Te csajok lenne egy hülye kérdésem, ti hisztek a kártyajóslatokban?
Tegnap a barátosném kártyát vetett nekem és nem hiszitek el mi történt, minden eggyes vetéskor ott volt a gyerekKépállítólag fél éven belül beköltözik a pocakba....háát nem lenne rossz ha igaz lenneKép
Ami állandóan bejött az a Kedvesem,a Hűség,a Szerelem és a Gyerek körül forgott.
Na majd kiderül, eddig ha nem is hittem benne most szeretnékKép

Alice

Szöszikém hogy vagy?
malice

Sziasztok lyánykák Kép

Tegnap nem nagyon voltam, mert meló hegyek, így kicsit késői reagálni a dolgokra.

Virág Kép
Sajnálom, hogy reggel idegtépés volt a vérvételnél, de nagyon klassz a sok-sok tüsző.
Sikerülni fog, tudod a főnököd is biztos ebben Kép

Orsi Kép
Örülök, hogy már okés vagy. Sajnálom, hogy nem jöttél a talira, nagyon kiváncsi voltam rád (is).

Képzeljétek, tegnap voltam masszőrnél (régóta hozzá járunk férjemmel). Mindig lazító, stresszoldó masszázst kérek, semmi spedkót, de tegnap mondtam próbáljunk ki egy kis talpmasszázst.
Rögtön mondta, hogy valami női részeknél van valami görcsös 'csomó', de mivel most csak szoktató talpmasszázs volt, nem mentünk bele a részletekbe.
Úgy döntöttem, folytatom a dolgot és jövő héten kiderítem, ő mit mond. Érdekes mindenesetre.

Csajok Kép
Kinek lövése a következőhöz?
Az elmúlt 3 hónapban, menses 1. napjára a 37,3-as hőm leesett 36,8-ra, úgy volt 2-3 napig, majd a 8-9. napig 37-37,1 volt és utána megint visszaállt a 36,8-as alaphömre. Utána szépen követhető a pé, csak itt az elején ez a 37,1-es dolog marhára érdekelne.
Pé, itt tuti nincs, mert a 6. napon megnézett a doki UH-val és csak 1 db 11 mm-es tüszőt talált.
Szerintetek?
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Jo reggelt!Kép
Milli!Kép
Duphastonet vettem,MagneB6-t,Cinket,Vasat es Folsavat.A Duphastone a legtobb ,mert miota adagot emeltem 6 napig eleg egy doboz es 2260 ft-ba kerul egy doboz.Azaz egy honapra csak ez a gyogyo 11300!!!Persze ez nem panasz,csak kevesebb jut virslire meg szalonnara,ami most nagyon meno nalunk!Kép
Alice!Kép
En nem hiszek a kartyajoslatokban,de a gyerek ettol fuggetlenul biztos meglesz!!!Kiflirol jut eszembe,hu de ehes vagyok...Mar masfel oraja volt reggeli...
+szoszi+
szoszi

Edit!Kép
Nem szedsz vmi stimulalo gyogyot?Nekem is 37.0 volt az elejen a clostitol...(Jut eszembe megmaradt egy kis clostim,majd egy talira elviszem valakinek...)Otthonrol feldobhatom az ehavi gorbemet is ,ha erdekel benneteket...
+szoszi+
szoszi

SziasztokKép

+Szöszi+ Kép, mikor mentek legközelebb dokihoz?

Remélem mindenki igyekezett tegnap este, hogy jöhessetek utánunkKépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

+Szöszi+ Kép
Semmilyen gyogyót nem szedek.

Edit
Kép

Kép
reditke

+Szöszi+ Kép
Dobhatod a görbédet én szivesen megnéznémKép

SziszusKép

Miért mi volt tegnap este? (csak nem Napkitörés Kép ? én pl.igyekeztemKép

Alice
malice

+Szöszi+

És most érzel valamit a pocakban? Kép

Gitta!
Hol vagy? mi van veled?

Alice
malice

Kép Kép Kép mi is igyekeztünk tegnap este Kép Kép a párommal 4 nap után ez volt végre az első közös éjszakánk, és be kellett pótolni a lemaradásokat Kép Kép Kép (emelett halkan megjegyzem, hogy egész nap fájt a jobb oldalam, és a 14. napon vagyok)

puszi. Orsi

ps. most a munkhelyemen vagyok, így a sablonokat majd eset küldöm Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzösziKép
Dobd fel kérlek a görbédet majd!

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Remélem a dec.2-i időpontot le kell majd mondani, egy pozitív tesztecske miatt.Kép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziamindenki!
Épp csak bekukkantottam iszonyú rohanásban vagyok!
Köszönöm szépen az elismeréseket és a drukkokat!
Később még benézek,
Jót ne halljak felőletek!
Virág
virag

Orsi!Kép
Mi is mindent elinteztunk az uttal kapcsolatban aztan nem mentunk el,hatha Nektek is igy lesz a megbeszelessel.Kép
Cat!Kép
Otthonrol majd dobom,Neked tetszeni fog,mert nem esik le a hom tuszorepinel,ahogy Neked sem.(ha jol emlekszem)!Az ejjel eszembe jutottal,hogy emlekszel 'ciklus-tarsak' voltunk es azt mondogattam,hogy egyutt megyunk majd a frissbe is.Nagyon drukkolok am!!!
+szoszi+
Megis megtalaltam most...
Kép
szoszi

Sziasztok! Kép

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Virág!
Gratula a sok szép tüszőcskéhez! Nevedhez híven kivirágoztál! Kép

Alice!
Még nem próbáltam a jóslást! Kép Majd kiderül, igaz-e! Kép
Itt vagyok, csak ki sem látszom a munkából! Már megint újság. Kép
Nálam még semmi, a pizzás késik! Kép vagy Kép ? Minek szórakozik velem? Tegnapig totál nyugis voltam, mivel már 3 hónapja az órát lehetett hozzáigazítani, úgy megjött! Bízni nem merek, ahhoz túságosan is sokat csalódtam már! Jelek vannak, de lehet a menzié is! A cicim feszül, de a menzi elött szokott feszüni, így ez nem számít. A hőm 36,9 viszont egész hónapban nem ment 37 fölé. 99% az esély arra, hogy nem sikerült most sem, csak idegileg húz... ...na mindegy, nem hagyom magam felidegesíteni! Kép

Orsi!
Kép Jó kis kitörés volt! Kép Ne csak a napnak jusson valami jó! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok! Kép

Orsi Kép A sablonokat nekem is kuldd el légyszi!!

Most csak ennyi, majd este írok otthonról, sok a meló és össze is kaptam egy kolleginával Kép

Soraya
soraya

Ujra probalom:
Kép
szoszi

GITTA:KépNe is gondolj rá, aztán ha véletlenül mégis, lesz nagy öröm!
Virág
virag

Csajszik Kép
Mi ez a nagy csönd? Mindenki dolgozik?? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Tegnap fellöktem a prolaktin eredményem, de szerintem nem vetted észre, szóval 348 mIU/L. Tudsz erre valamit mondani???

Szerintem Alice megint gyűri lefelé a 9 kiflijét!Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép
sajna nem Kép vagyis, így nem emlékszem most arra, hogy ebben a mértékegységben mi a határ, de otthon fel van írva, majd megnézem.
Mikor csinálják a HSG-t? Utána mennyivel tudjátok a lombikot kezdeni?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Találtam egy táblát, ami a mértékegységek között átváltásokat tartalmazza.
http://www.dubailab.com/users/conversion/mainframe.htm

nagyon jó

Orsi
KépKépKép
icsilya

A tábla szerint a prolactinnál a mIU/L és a ng/ml között az átváltási szám 21. Vagyis Bnemethm Kép a 25 ng/ml felső határ 525 mIU/L-nek felel meg, vagyis a te prolactinod teljesen rendben van, és nem magas, szép érték.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?