A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hékás én is megnéztem tök jó!Én is csináltam csak az nem tetszik,hogy látszik ahogy vesszük a levegőt... :lol:
Vendég

Márti
Nokia N70-es... szuper kis teló :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát nekem a CTG-n folyamatosan noszogatják szegénykémet, hisz tényleg eléggé belustult :P Olyankor felkeltik, csinál egy két bemozdulást, utána meg úgy felhúzza magát, hogy nem lehet leállítani. Olyan erősen el kezd bögdösni :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:36-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én CTG-re mindig csokival megyek....azt szereti Tomi.... :lol:
Vendég

Ja, Gigi........................... az már tényleg telefon :P Én Apától kaptam karira fényképezőt, gondoltam felveszem vele én is, de sosem volt kézközelben,hogy felvegyem, most meg már ennyire látványos dolgokat nem művel :P Sebaj, majd ha kibújik :P Nagyon jó kis videókat lehet vele készíteni. A telefonommal eddig a teknősbékánk tojásrakását tudtam megörökíteni :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:36-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tényleg mi lehet Orsival?????
bluebox

Hékás
A nézők talán még megértik... csak a csemeték nem mindig... :wink:
Tomi valahogy szereti a hólyagomtól a torkomig kitölteni a belsőmet.... :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:37-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Rám már nem hallgat Tomi... :cry:
Vendég

Láttátok mekkora jégeső volt Csongrádon????????????? :shock: :shock: :shock:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:37-kor.
hékás

Hozzánk még nem ért ide a vihar... remélem, apa előbb ér előbb haza...
Vendég

Tomi engem folyamatosan szemberöhög...
Vendég

Elmegyek lefekszem, Kristóf már megtette. Kibérelte a jobb oldalamat, ilyenkor már nem tudok semmit sem tenni :cry: Legyetek jók, holnap reggel beköszönök :wink:
bluebox

xxx
hékás

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:38-kor.
hékás

Én vagyok... csk közben telefonáltam....

Vihart nem várom... nem szeretem, mikor dörög-villámlik... apát várom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:38-kor.
hékás

Reggel én is megyek doktorhoz....
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt ma is kimegy a babnetből :twisted:
Vendég

Jó reggelt Bari![/b]
bluebox

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, majd elfelejtettem: MÁR CSAK 15 NAP!!!!!!!
bluebox

Blue de ari vagy :wink: :lol:
Vendég

Érzéseim szerint, nekem már nem lessz ennyi :wink:
bluebox

Holnap mész Te is CTG-re ugye? Vagy szerdán? Na most jól összekeveredtem, már mindenki CTG-re, NST-re, meg dokihoz jár :wink:
bluebox

Jó reggelt! Milyen éjszakátok volt?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia Stella :wink:

Nekem pocsék, szokás szerint. Most kicsit, nem kicsit be.......tam. Azt hiszem indulnom kellene a korházba :cry: Szét szakad a hasam, a gyerek meg bekúszott középre, és feszít :wink: :cry: :cry: Nagyon fáj, olyan, mintha le akarna szakadni úgy az egész medencém. A furi az, hogy nem görcsök jönnek, fájások, halnem egybefüggő nagy fájásom van :cry: Apa elment dolgozni, és szegény gyalog van, nem autóval, a város másik részén :cry:
bluebox

Timi: Véletlenűl nem vagy itt? Nem olvasol???? Mondhatnál valamit :cry:

Gigi????? Még alszotok?????
bluebox

Márti! Szerintem is menj be valahogy a kórházba! Ez már nem vicc!

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:39-kor.
hékás

No, felhívtam a Bábát, felhívtam az aszisztens hölgyeményt, csinálják a helyet a korházban :cry: :cry: Nővéremet riasztottam, apának mondtam, hogy nyugi, még telefonálok. Csinálnak egy CTG-t megvizsgálnak, azt meglátjuk,hogy mi lesz. Ami kicsit megrémisztett, az az, hogy azt mondta a Bábám, hogy az nem jó ha folyamatosan méhösszehúzodás van, mert akkor oxigénhiányt kaphat Kristóf :cry: :cry: Szóval, én is el cuccolok, azért szorítsatok, ha történik valami, akkor küldök smst, ha meg nem, akkor jövök ide vissza hozzátok :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Márti: várunk vissza!! Vigyázz magatokra!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:39-kor.
hékás

Sziasztok

Néha én is bejelentkezek, húúúúha alig győzöm visszaolvasni.
Mi lehet Csiri-vel???????????

Küldök pár pocakfotót. Kép Kép

Kép

Kép
Kép
schopin

xxx
hékás

Sziasztok!

Na,Márti szorítunk!Valami lesz... :lol:

Schopin:szép nagy poci.

Gigi:apa hazaért éjfélre?

Kép
melike

No, lefürödtem, felöltöztem, mindent összekészítettm, Nővérem mindjárt ideér :wink: És nagyon, nagyon izgulok :wink: Köszönöm, hogy gondoltok ránk :wink:
bluebox

SZép reggelt!

Blue: Nagyon szorítok én is neked!

Gigi: Apa?

Schopin: Tényleg szép babalak :D Csinik vagytok! ;)

Bari: Enegem érdekelne, hogy most anyósod mivel borított ki... De ha felhúzod magad, míg leírod, akkor inkább legyőzőm a kíváncsiságom ;)

Az én Bencém, ha apa "játszik" vele, akkor nagyon be tud élénkülni. Általában a könyökét vagy a térdét érzem oldalt, persze erre apa is rákattan és mindig megtapogatja, a fiam ilyenkor vagy jól befeszít és csillagokat látok, vagy el kezd arrébb kúszni és akkor apa megy utána. Szóval a csillagokat nem úszom meg :D Ha meg megpróbálja lenyomni finoman a babuci fejét, akkor szoktam kifutni a világból, mert a gyerek olyankor lent próbál meg helyet csináli magának :lol: Nem baj apa élvezze csak, nem sokára már külön a kezébe tudom nyomni a gyereket, hogy foglalkozzon vele :lol:

Kép

Kép
bettica

Elmentem a boltba.
Ahhoz képest,hogy lehűlést mondott olyan melegem van,hogy na!

Kép
melike

Jo reggelt csajok!

Bluebox!
Nagyon szoritok hogy minden oké legyen!

Állati jo végre eljött a mi topikunk ideje és sorba jönnek a bébyk!

Barika!
Te is nemsokára a kezedben tarthatod a babádat!
:P

Az én Mirkóm egész éjszaka sirdogált!
Jobban mondva orditott!
A kiságyba nem volt hajlandó aludni csak a kezembe!
Amint leraktam orditott!
Ugyhogy duuuurva volt ez az éjszaka! :roll:
De most alszik! :D :D
Vendég

Melike: Sz.r időt mondtak mára? Mert akor én is lépek gyorsan boltba, most még itt is szép idő van...

Blue: Minden rendben lesz ;) jól van a babó is, csak biztos, ami biztos...

Kép

Kép
bettica

Jaj, Móni, annyira irigyellek ;) Pihenj le akkor te is, ha most végre alszik a csöppöd :)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:40-kor.
hékás

Bettica! :D
Én most pihenek!
Felpakoltam magam az ágyra,ölembe a laptop,és örülök hogy kicsit itt lehetek köztetek! :P

Most akko mi van Csirivel!
Miröl maradtam le?
Talán már meg van a babája?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:40-kor.
hékás

Sziasztok!

Most megyek védőnőhöz, kiváncso vagyok, hány kilónál járopk ;)

Szép napot Nektek! Blue, drukk! ++++

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?