A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Magdi!

Nekem ez egy kicsit zavaros. Lehet, hogy szubjektive lentinek látszik
(ilyet már nekem is mondtak, hogy lentr van ez a has....szerintem mindig olyan volt), de az megint más, ha a gyerek is lent van teljesen a medencében. mondjuk szerintem ha a méhszáj ok, akkor ezen sem kell aggódni. Én nem tudom a méhszájat, az én dokim még sose nézett ( nem szokott, ha nincs probléma....).

Kata! Helga már 8 napja túlhord...szegény...

Kép
andkata

Megyek ebédelni, utánna pihenek egyet!
További szép napot mindenkinek! :) :) :) :)

KépKép
hene

én még jót nem olévastam és hallottam a faros szülésről!!! most akkor mi van??? :shock:
én farosan nem vagyok hajlandó megszülni, se a babának se a mamának nem jó :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Csajok!!!

A juniusiban elindult a 3. topicbabánk!!!!!!!!
13-kor császározzák,juni 6-ra van kiírva!!!!

Hallod HENE!!!!

Te jössz!

Rohanok az uh-ra majd jövök!

pusssz

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hű, nekem már megint olyan mozgalmas volt a hétvégém, hogy nem tudtam jelntkezni. Azért olvasni olvastam.
Megint négy gyerekünk volt a hétvégén, az öcsémék is lepasszolták a kisfúkat, tehát nem unatkoztam.
Szombaton még utcabálban is voltunk.

Mindenkinek egy kalappal, aki ma, vagy a közeljövőben megy orvoshoz!

Viszont úgy tűnik, hogy a gyógyulás útjára léptem, már nem köhögök annyira!

Ez a hetem megint sűrű lesz, szerdán lesz kihívás napja, tavaly én is játszottam a tanári kosárcsapatban (megvertük a szülőket), idén kihagyom. :lol: Viszont a párom beáll helyettem.
Csütörtökön meg oszt.találkozóra megyek.

Kép
Kép
patr

Én biztosan nem szülök farosan!
Az tuti!!
Sztrájkolni fogok, és ha kell, világgá megyek!!!

A neten nem is akarok utánanézni, mert jobb nem paráztatni magam...
A második gyerekemmel a szüléskor nagyon kínlódtam, mert a kezeivel a feje mellett tolakodott kifelé..
Hát, a faros szülést ennél rosszabbnak képzelem, tehát én úgy nem szülök!

Bízom benne, hogy még jópofizott a doki, és nem enged kínlódni.
Ha legközelebbre sem fordul meg, komolyra veszem a figurát vele...! :twisted:

Ja, valaki kérdezte: Eddíg még nem szültem császárral... Most sajnálom... Mert akkor nem volna kérdés..

Mindjárt leszakad az ég!!! :evil:
Vendég

én császárral szültem és mégis azaz érzésem hogy a dokit nem nagyon érdekli, én biztos nem szülök rendesen farosan..és ne olvass utána, én megtettem :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

Felcsigáztál... :roll:
Vendég

én nem olvastam jókat...bár nem találtam meg azt az oldalt amibe levolt írva... :?

Kép
Kép
h. szilvi

Kép
Kép
h. szilvi

Hú, hogy ti mennyit irtatok míg suliban voltam! :)

Hene!
gratula a 38. héthez!!! Lecsóóóóó!! nyami...... alig várom, hogy jövő héten jöjjön apa, és hozzon paprikát. Én is fogok lecsót csinálni.

Marcsi!
Hát az nem a legjobb hír, hogy faros..... de talán még megfordulhat!

A.kata!
Biztos nagyon jó volt a hosszuhétvégétek.....

ibm!
drukk az uh-hoz!

Ma itt is nagyon szép napsütéses idő van! Ma "csak" főznöm kell meg mosogatnom..... de ha ezek készen vannak, asszem lemegyek a boltba, és megjutalmazom magam fél kiló eperrel, mert most láttam az ujságban, hogy le van árazva!!! :)

d.dodó

köszi a linket, ezt én is láttam...

Inkább csak itt a fórumon olvasgattam el a faros babákról írtakat...
Nem írtak semmi szörnyűt, de én most nagyon megijedtem...!!!
Nem akarok farosan szülni!!
Hallod Emma???!!!
Tetszett, amit Potyka írt...
Lehet, hogy nme csak a nagyok féltékenyek, de már ő is?!?! :shock:

Ma vettem neki egy kiságyra rakható zenélő játékot...
Majd zenélek a pocakomnak... 8) :wink:
Vendég

http://www.babaslings.hu/index.htm babysling

http://didymos.de/ ez meg a karikás kendő

http://bababolt.com/index.php?Itemid=47 ... &task=view babazsák

DE a hagyományos kendőt emlékeim szerint én nem szoktam kicsomózni, és úgy az is tök ok. :lol:

Ja, és FAROS babáról eleve a 34. hét után, de leginkább a szülés előtti időben szokás beszélni, csak az UH hozta sokkal inkább forgalomba az elnevezést korábban. De igazából mondom, úgy a 36. hét előtt úgy tűnik ez elég átmeneti. (és én sem szülném meg farosan, mert az enyimeknek direkt nagy bucija is van, más sem hiányzik, mint egy kis bezsorulás)

potyka

az enyémnek is nagy a feje...
81mm
ez az uh szerint egy héttel nagyobb.
Vendég

Nna, Potyka, akkor két hétig még nyugton maradok, nem parázok!
Ráérek akkor, ha tényleg muszály lesz... :roll:
Vendég

Marcsi! Örülök, hogy minden okés volt a dokinál! Emmával még simán meglehet beszélni, hogy forduljon be a rendes irányba! :D

Mindenkinek DRUKK aki még megy ma orvoshoz, UH-ra, CTG-re vagy egyéb más vizsgálatra!

Ma még Én is megyek vérvételre a pajzsmirigyemmel! Remélem nem akkor fog leszakadni az ég.
Vendég

barátnőmnek a 36. héten fordult meg, van még idő....de jóval előtte beszélek a dokival és ha rendeset akar keresek mást émn nem kockáztatok.....
enyémnek is nagy a feje... :D

Kép
Kép
h. szilvi

Csak hogy szörnyülködjetek:

Kép

potyka

Potyka! Miért is kéne szörnyülködni? Szerintem nagyon csini vagy! :D
Vendég

Potyka!
Én nem szörnyűlködök! Nkem tetszik!
20150601134430

én se szörnyűlködöm, nekem az orvosomnak van baja a kilóimmal én elvagyok vele, majd lemegy ha akar :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

elég gáz úgy menni hogy tudod leb... olyanért amiről nem tehetsz...na de mindegy :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Potyka! Rossz képet raktál fel, mert ezen nem tudok szörnyűlködni! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én se szörnyülködöm! És hát 5. gyerek! gratula!

Kép
andkata

Szerintetek kiugrik Adél a hasamból???:)
Mintha arra készülne...

Kép
andkata

AKata!
Sztem nem ugrik ki! Cska próbálkozik a szentem! :lol:
20150601134430

:D :D :D

Kép
andkata

Csajok!
A TENA betétet hol vettétek? holnap megyek kórházi cucc beszerző körútra. :roll:
20150601134430

Viki - gyógyszertárban.

Mindjárt rakok képet a Tena bugyiról is, amiről a d.e. írtam, csak egyelőre nem hajlandó megnyitni a fotókat hülye gépem! :evil:
Vendég

Desviki, a gyógyszertárban kapható!!!!!!!!

KépKép
hene

Wera, azt a bugyit én megnézném, úgyhogy várom a képet!

KépKép
hene

Wera!
A bugyesz mosható? Mennyibe került?
20150601134430

ujra itt! Jol szetizzadva- ez a meleg kifacsar teljesen, iszonyat! Es mi lesz meg juliusug...

FAros fekves: en is meg ezen taborhoz tartozom, igy ezt a homeos cuccost jol fel is irtam. En ugy tudom itt az Uzsokiban hagyjak az embert vajudni farossal, de a vege csaszar:(

Kendo: nekem is karikas van=babysling, ,es azert valasztottam mert nem kell kotozgetni... A kenguru akko rjo amikor mar van tartasa a gyerkocnek, de azert abba sem olyan konnyu fel kezzel beleugyeskedni egyedul a gyerkocot, mikor a babkocsibol veszed ki, szerintem...

A finishben levoket azert irigylem, ugy egesz oszinten:)

has alakja, helyzete: nekem is mindenki mondja, milyen lenn van a hasam, pedig a kolok egyaltalan nincs lenn, o keresztben fekszik, buksija a koldokomben- na ezt kimondottan "imadom"- szoval nem tudom miert van lenn, es meginkabb hogy miert "kicsi", szerintem ez olyan dolog, hogy vannak "modellek" amit ugy hiszik az emberek, olyan egy kismama pocak es akinek nem olyan arra mondanak minden felet, lenn van, csucsos, kicsi, stb...
Szerintem mint ahogy mindenkinek mas mondjuk a szeme, vagy akar amelle alakja, ugy mas a babas pocija is! sot gondolom ket gyereknel sem egyforma egy anyanal....
Ezen en mar nem ragommagam, mondjak csak az okossagaikat- alig hiztal- ez az egyik kedvencem:)
De lehet mi is ilyen okosak leszunk, mikor mar ne lesz pocink:)
Vendég

en kaptam Tena betetet es elvileg bugyit is fogok, mert megmarat az illetonek, es nagyon dicserte!
A dmes olyan kis gyengus...igaz az eldobhatos, nem pedig moshato
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, örülök hogy a farosságon kívül minden rendben!
Kata, nyugi! Nekik is vannak lustább napjaik! Azért nem árt ha elmész a dokihoz! :wink:
Babuli, drukk a macska projekthez!!! :wink:
Potyka, csini vagy!!!
Ennyit bírtam megjegyezni... :oops:

Reggel voltam uh-n. Minden rendben. Szép kis pufi arcú hajas hörcsögöm van. :lol: Azt mondta a szonográfus, már most 3-3,5 kiló között van! :shock: A lepény III. fokban érett. :shock: Szóval nagyon közeledik a vége... :lol: De péntekig még ne legyen semmi, akkor jön vissza a dokim. Utána állok elébe!!! :lol:
Na megyek csinálok egy kis rántott patiszont. Este meg NST.

Vigyázzatok magatokra!!!

Kép
sziszka82

en nem tudom mi van a dm-mel mostanaban de olyan ures, pl ma nem volt SEMMILYEN Wc papir! Ez azert gaz nem?
De pelus sincs, newborn, pedig nekunk mar csak az hianyzik olyasmibol amit nekunk kell beszerezni, es meg szuletes elott.
A kis itato poharat nem lattam eddig sehol csak a mini manoban odaig meg nem hiszem hogy ki fogok utazni.Neten sem lehet rendelni:(
Valaki esetleg valahol talizott vele, MEDELA etetopohar: 290 ft?
Vendég

Sziszka!

Ez jó! mármint hogy közeledik a vége! Péntekig meg csak bent csücsül a Drága Luca baba!

Kép
andkata

de jo megis van a minimanonak netes vasarlasi lehetosege:)

Jol korul is nezek kell e meg valami:)
Vendég

AKata!

Na vééééégre!!! :lol: :lol: :lol:
Mond már meg annak a kis huncutnak, ne ijesztgessen...!!! :lol: :wink:

Potyka!
Én sem szörnyülködöm...
Szerintem is csini vagy! :wink:
Vendég

Sziszka!
Kicsi Lányod nagyon csini méretekkel bír már most is. :wink:
20150601134430

Na, Katák!
Szépen összekevertelek benneteket... :oops:
Sajnálom!
Szóval visszakerestem, és Vidokata látom, hogy most vagy dokinál!
Remélem, nincs gond!
Várlak a jó hírekkel!!!
Vendég

hat ez nem jott ossze megsem, a szallitas igen borsos osszeg, igy vagy elmegyek, vagy keresek mas helyet, ahol ez kaphato:(
Vendég

Anyjuk - szerintem nem jelent semmit a "lent" vagy "fönt" lévő pocak. Max akkor lehet jelentősége, ha valaki jellemzően fönt hordta, és az utolsó hetekben nagyon lentre mászik. Ilyenkor nyilván jelzi hogy közeleg a szülés. De nekem is pl végig lent volt, és látod, nem szültem korán... szóval ezen kár is lenne aggódni.
Itt is soxor kifosztják a dm-et wc papír-ügyileg! Én is pont ezen háborogtam a múltkor, és pelusból is gyakran elfogy 1-1 méret vagy típus. :?

Szóval a Tena bugyi, ami hálós anyagú, extra nyúlós, mosható és S-XXL méretekig kapható. A csomagoláson rajta van, hogy mekkora csípőbőséghez melyik méret való. 2 db van egy csomiban és 305 Ft volt. Szerintem jó lesz! Kép
Ehhez még annyit, hogy a hivatalos neve RÖGZÍTŐNADRÁG!!!! Csak azért szólok, mert jó sokáig magyaráztam a patikusnak, mire rájött hogy mit akarok (mindenáron valami pelenkát akart rámsózni :lol: :lol: )

Ez pedig a mai pocakom. Életben valahogy nagyobbnak tűnik... :twisted: Kép

Ja! És a függöny, ami majd a bébiszobába kerül. Kép

Most hívott a festő, hogy holnap jön felmérni a javítandó dolgokat!!! Jupppiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D Lehet hogy még idén kész lesz a babaszoba?!?! :twisted:
Vendég

Wera!
Most vulgáris leszek! :oops: Baszki! Nagyon csini vagy!
20150601134430

Wera, szép pocival rendelkezel! Gratulálok! :) :)
Köszi a bugyiképet. Akkor én is ilyet vettem, de azt nem tudtam, hogy mosható. Én úgy vettem, hogy eldobható. :oops:
Hajrá babaszoba!!!!!!!!! Hajtsd meg azt a festőt, már neked sincs túl sok időd!! :wink:

KépKép
hene

:lol: :lol: :lol: :lol: Köszi vazzze'!! Pedig rajtam is van 14-15 kg... 8) Így vagyok 80.

Jah! És Marcsi! Asszem Te említetted valamelyik nap a pocak körfogatot! Én is már 112-nél járok! :D
Vendég

wera: igen nagyon csini vagy!¬
Asszem neked nem lesz gondod a hogyan fogyjak vissza tema....!

A bugyis szupinak tunik, fel is irtam a helyes szot, es azert veszek, hatha az igert nem jut el hozzamig:)
Vendég

Hene - erre ez van írva: "Max 70 fokon mosható, klórral nem fehéríthető, vasalást nem igényel." Akkor bizti a tiéd is ilyen! :wink:
Vendég

Biztos, csak én már odáig nem jutottam el, hogy elolvassam. Amikor hazahoztam felpróbáltam, és betettem a kórházi cuccaim közé. Igaz miért is olvastam volna el, mikor direkt az volt a lényeg, hogy eldobható legyen! 8)

KépKép
hene

Hűha, Wera!
Nagyon csini vagy!

Hát, a pocakkörfogat nem semmi, de neked már csak 23 napod van!!!

(nekem meg 59 :cry: De legalább még van idő jó útra terelni Emmát :wink: )

Ja, ma mondta a doki, hogy most született náluk egy baba 700g-mal, és tökéletesen jól van.
hát, mi már azt rég elkerültük.
(azért még nem akarok szülni...)
Csak megnyugtató.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?