A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ja és most akkor érdemes nyári cuccokat venni vagy sem? Gondolom szülés után nem jönnek fel egyből a régi nyári ruháink, de farmerben sem akarok feszíteni, amíg le nem fogyok.....mikor érdemes ruhát venni? Szülés előtt, után, menet közben..........?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Rendben Bari!

Majd támogatjuk egymást!! :wink: :wink: :D

Kép
orsitigris

Mankabi!
Nem tudom,te mennyit híztál,de én még biztosan nem mernék nyári cuccokba invesztálni!
Életemben nem voltam még ekkora,mint most! :D
Vannak bő nyári ruháim,eleinte jó lesz az. :roll:

Kép
orsitigris

A szülés után egy darabig úgyis otthon leszl. Akkor meglátod, hogy hogy alakul a tested, mennyit fogysz, mennyi marad rajtad. Előre úgysem tudsz vásárolni, mert nem tudod mekkora kell. Utánna ráérsz ha kell másik, mert nem jók a régik.
Bocsi, hogy beledumcsiztam.

KépKép
hene

Ezen már én is gondolkodtam,hogy mit fogok felvenni szülés után.Persze nem tudom milyen,mekkora leszek.

Kép
melike

Sziasztok!!
Nahát én is ezen gondolkoztam h.a tavalyi nyári rucikat fel sem tudom majd venni. :roll:
De akkor erre az időre meg vegyek? :wink:
Igen,én is amondoja vagyok,várjunk szülésig.Majd utána látjuk rá 1-2 hétre milyené alakulunk.

Dehát én bele is pusztulok ha 2hétig ki sem mehetek az utcára. :twisted:

Én 10-11kg hiztam,de hogy hova nem tudom.
Már sokan kérdezték. Talán csipőbe szélesedtem kicsitt.
Reméljük hamar vissza nyerjük eredetei alakunkat.
Legalábbis én remélem.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:29-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jaj,csajok,sorban elmennek szülni azok,akik "tartották a frontot"!
Nem azért,de érezni,hogy egyre kevesebben vagyunk itt aktívan. :cry: :lol:

Kép
melike

Hékás: Teljesen jó! Nekem is felment, mert Bence annyit ficánkolt, meg csuklott, hogy időnként azért felcsúszott ;) Ne aggódj, ha bej lenne, akkor szóltak volna, hiszen orvosnak is látnia kell a CTG papírodat :)

Kép

Kép
bettica

HŰha, Márti már biztos babázik!!!

Remélem minden rendben velük!!!

Azért én mindig izgulok ha így egyszercsak császár lett, reméljük semmi kóros oka nem volt csak egy sima megindult szülés.

Pusz

Dana

Kép
danaaia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:30-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Dana!
Mártit mindenképp császározták volna,mert faros volt a babája.

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:30-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

xxx

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás - ha a doki szerint valami nincs rendben, biztosan mondta volna ne aggódj!

Én 14kg +nál tartok, de nem is hiúsági okokból van gondom, hanem hogy megjött a kánikula. Egyébként hízni én sem tudom hová híztam, csak a hasam nagy, illetve a csípőmön érzem, hogy szélesedett. Mindenesetre még a korábbi kismami gatyóim sem jönnek már rám combban (M-es), ezért estem gondolkodóba...bő ruháim pedig nincsenek, mert előző nyáron még 60 kg voltam és sokat tornáztam, hogy szép legyek az esküvőre. Na mindegy, melegítő gatyóm van, bő pólóim is csak nem így akartam járni, hanem tudjátok normális szanda, cipő, papucs, halászgatya, szoknyák...stb, bár ezek szerint játszóruhában fogok menni nem csak a játszótérre, ez van........ nem lehet ezt anyagilag finanszírozni.......... :roll:

Orsi neked mikor ment el a nyákdugó? Egy hete? A front most nem hat rátok?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hékás - a szopipárnáról szedd le a huzatot, már ha levehető, én így tisztítottam, ha ne lehet, akkor nemtom :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:31-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:25-kor.
pironya

Nekem is szokott mostanában a hasam teteje bekeményedni éd feszülni...az oxigénhiányra utal?????
Ezt én nem halottam :shock: :shock:
Hékás ezt ki mondta????
Vendég

Bari: Hékás nem azt mondta!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:31-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:32-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én tudtam hgy Mártinak mindenképp császár lesz, csak az aggasztott vagy még aggaszt is, hogy mi volt a konkrét ok, ami miatt most azonnal meg is kellett csinálni...tehát akkor az a nagy keményedés olyan elállíthatatlan volt, hogy nem volt mit tenni ezek szerint...és csak ezért aggódom, hgy épen megúszták ugye mindketten ezt a hirtelen beavatkozást.

Na reméljük minden a legnagyobb rendben.

Összeszereltem a kiságyat...nem bírtam tvább apára várni...ésháthátha ez kell a szülés beindulásához :D

Puszik

Dana

Kép
danaaia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:32-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mártinak nagy-nagy drukk!

Csirinek kitartás!
(csak azt nem értem , hogy ha a lepény már elöregedett, miért húzzák a dolgot... :roll: )

Bari
Az okoz oxigénhiányt a babánál, ha folyamatosan fájás van... ha közben nincs szünet...

Nálunk minden oké... baba szíve szépen ver... fájás nuku...
Vendég

Dana:kérnénk képet az ágyról!

Márti remélem holnap azért ír!Megígérte.

Kép
melike

Dana
Márti már napok óta panaszkodik, hogy elég erőteljes jóslói vannak...
Időben is van már... 38. héten már nem állítanak le fájásokat, akkor már inkább jöjjön az a baba ki...

Hékás
Mi a szopis párna töltőanyaga?

Nyári ruha
Két éve szülés után 1 hónappal már a terhesség előtti cuccaimat hordtam... :wink:
Vendég

Sziasztok,

Voltam CTG, de megint csak a babám szívhangjait mérték, mert azt mondtam, nem keményedek. A nővér rámszótl, hogy ugye tudom, hogy a 37. héttől nem szabad szednem a magneb6-ot, de mikor meghallotta, hogy programcsászár, akkor hozzátette, hogy az más, akkor lehet, hogy végig kell. Hát, jövő héten megyek a dokimhoz, ő majd eldönti.

Meglett a streptokókuszos eredmény, negatív :) A hemoglobinom a vastabletták ellenére még mindig elmarad az alsó értéktől egy ötössel, még a végén én is intravénásan leszek kénytelen beszedni :roll: Legalábbis a műtét miatt.

Nagyon szorítok Mártinak! Tényleg, ahhoz képest, hogy júniusi topic, elég sokan lebabáznak (-unk?) még májusban :)

Ruhák: én is most gondoltam bele, hogy még egy darabig biztosan nem fognak rámjönni a régi ruháim :( Sebaj, van 1-2 bővebb darab, azzal kihúzom addig, amig lefogyok, végülis eddig 11,5 kg-t híztam (ebből másfelet az elmúlt 3 hétben).

Vettem dinnyét és őszibarackot, nagyon fincsi így, a többhónapos narancs-alma-kiwi dömping után.

Kép
elan

Jó már a barack?Én még nem mertem venni.

Kép
melike

Most ,hogy így beindultak a szülések,nem kellene "beszednünk" azok telefonszámát,akik még nincsenek a listán?

Nincs meg a száma:
Mia snow
bettica
mankabi
éca
elan
oszmann77
zmimi
jkriszta
babuli
eyi
bszilvi25
pironya
mumin
schopin

Akik azért nem küldték el,mert nem akarták,azoktól bocsi,de aki szeretné,az elküldheti nekem,és úgy mint a múltkor továbbítom mindenkinek.
Ha benne vagytok... :roll:

Kép
orsitigris

Szerintem, ez még import barack...
Vendég

Ja,és a lista a teljesség igénye nélkül... :wink:
Akit nem írtam,véletlenül maradt ám ki,nyugodtan elküldheti ő is PRIVIBEN (!) a számát!

Kép
orsitigris

sziasztok,

huh jó sokat vissza kell olvasni... mindjárt neki is kezdek.

a szombati lagzi nagyon jó volt, Milán is szuperül bírta, éjjel 1-re értünk haza. :D

hízás, ruhák: + 14 kg-nál tartok, az utóbbi 2 hétben egy deka sem jött fel, és most pár napja kezdett picit vizesedni a bokám... de nem vészes, csak a papucsom szorosabb a kelleténél, úgy érzem. lúdtalpam eddig is volt, lehet hogy romlott a helyzet, nemtom. a csípőm viszont 100% hogy eléggé szélesedett, a lötyögős tréninggatyáim is feszülnek a fenekemen, és egyetlenegy rövidgatyám sem jön fel rám, max combközépig... úgyhogy én is szobafogságon leszek idén nyáron. jah, mondjuk az mázli hogy a kertbe ki fogok tudni menni - minden bikinim megkötős. :roll:

képzeljétek, ma van az 1. házassági évfordulónk. :D holnap este fogjuk megünnepelni, már úúgy várom. :)

mia_snow

Én nagyon megkívántam a dinnyét (görög és sárga),de még nem az igazi!!! :?

Kép
orsitigris

Orsitigris! Neked küldjem el a számom?
Vendég

igen :D :wink:

Kép
orsitigris

Orsi:nem az igazi,de nekem olyan jól esett hidegen!

Kép
melike

Orsi, Wvikkával számot cseréltünk, őt fogom értesíteni, ha megszültem (bár, most mintha ő is el lenne tünve :roll: )

Melike, a Kaisersben vettem az őszibarackot, 700,- forint volt egy kiló, vettem 4 kis darabot... szerintem finom, igaz, azért messze van az igazi, nagy, nyárvégi fajtától... de így elsőre nem rossz. A görögdinnye is ilyen.

Kép
elan

Orsi privi ment!
Vendég

Akkor az,hogy keményedget nem okoz oxigénhiányt ugye????

Márti felhívott dumáltunk egy fél órát,még nem császározzák csak ha rendszeresek lesznek a fájasai .Még nem azok,de semmi baja nincs semmi oxigénhiány vagy ilyesmi...nagyon jól van a baba csak megvárják a rendszeres fájásokat
Vendég

Melike!
Én is megettem a dinnyéket,akármilyen zöld volt.De ízre jó!! :D :D

Telcsi számok:
Valameddig várok,hogy mások is el tudják küldeni,aztán megy a lista! :D

Kép
orsitigris

Ha nem indulnak be neki ma a rendszeres fájások akkor megy a terhespatológiára,mert most szülőszobán van...de drukkoljumnk neki,hogy még ma beinduljon,és császározzák meg
Vendég

Bari!

Ezt Márti írta?
Akkor mégsem császározták meg? :shock:

Kép
orsitigris

hoppááá, Mártinak megy a drukk ;)

mocorgás: Milán nyújtózkodik és helyezkedik, néha úgy, hogy félek kiszakad a hasam oldalt. azt hiszem hogy a lábfejét szoktam érezni... néha tényleg nem tudok már hogy helyezkedni. általában késő délután gyűlik meg vele a bajom. persze akkor panaszkodom, aztán belegondolok, hogy szegénykémnek milyen kis helye van odabent... és még én sopánkodok...

magne b6: nekem a dokim kifejezetten javasolta a végig szedését, a védőnőm pedig nem ellenezte, amikor mondtam neki. azt mondta hogy nem árt, csak szerinte fölösleges. pedig én nem leszek császáros.

mia_snow

Orsi ...nem írta hanem felhívott és bumáltunk egy jó fél órát...egész vacsoracsata alatt :lol:
Vendég

Megcsászározzák de csak akkor ha rendszeresek lesznek a fájásai...abban a kórházban igy szokás állitólag
Vendég

Mia: Gratulálok az évfordulóhoz!

Ruha: Mázlimra eddig nem vizesedek (kopp, kopp), remélem így marad. Vizont már legalább 2-3 hete papucsban járok, ha az időjárás megengedi, mert elég körülményes apa nélkül cipőt húzni :lol: A rövidgatyóim viszont még most is feljönnek rám, mert egyik sem az a feszülős fajta, úgy hogy nem lesz ruha gondom a szülés után :) Tréning nacijaim szintén, szóval akár rossz idő is lehet majd :)

A dinnyétől, baracktól én is féltem, hogy ízetlen lesz, de a múlt heti szerzemények nagyon finomak voltak ahhoz képest, hogy nyár eleje van még nagyon... Apa is megkívánta, bár szerinte a barack annyira nem volt még jó, de a dinnyének nagyon örült. Kár, hogy aranyárban vannak még ezek... :roll:

No, apa megjött, úgy hogy én el.

Mindenki legyen jó!
Mártinak drukk akkor továbra is :D

Kép

Kép
bettica

Márti drukkolunk!!!

Bár nem értem,akkor miért mondták,hogy 1-kor megcsászározzák?

Kép
melike

Hoppá!Lapteteje.

Kép
melike

Na, jól van,ha sehol senki,akkor megyek.
Jó éjt!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?