A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

na fasza, laptető, léptem.......
Vendég

Jim!
Túltettem magam rajta :D :D :D
Csak tudod én világ életemben túlsúlyos voltam, és ezért kicsit érzékenyebben érint a téma. Nem szeretném hogy Levi, vagy Nimi is kövérek legyenek. Sajnos van rá esély....
Annak idején mindent elkövettem a fogyásért. Volt olyan hogy 5 hónapig napi egy almát, egy kefírt és pár korpovit kekszet ettem. Mellette úsztam napi 2000 métert. És összesen 16 kg-ot fogytam. Más elfogyott volna (sőt meghalt volna). Évekig jártam aerobicra, és napi 5 km-t futottam, a konditermes napi 4 órás küzdelmekről nem is szólva. 80 kg alá mégsem mentem........Szóval én mostmár feladtam.....Zabálni nem fogok, de koplalni sem. Próbálok több egészséges kaját enni (zöldség, gyümölcs, gabona). Én nem is tudom milyen csinosnak lenni :cry: :cry: :cry: Persze pajzsmirigybeteg vagyok, úgyhogy nem véletlen a dolog. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki azért kövér, mert zabál....(csak kb. a 95%). És ezt még tanultuk is.....
Azért neked drukkolok, hogy újra visszanyerd az alakodat.... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

b.Márti:
Köszi a tippet. Megpróbálom, bár nem tudom, hogy fogjuk kibírni azt, hogy 3 órán keresztül nincs cici és esetleg sírás van. Megpróbáljuk elterelni a figyelmét az állataival meg egy kis sétálgatással a lakásban, vagy az erkélyen. Más is javasolta ezt a megoldást és állítólag bejött. Kiváncsi vagyok ebben mennyire leszek kitartó :wink:

Kép
cicuka78

Akkor jó, ha nem vagy rám mérges :wink:
Az más, ha vki pajzsmirigyes, én is tanultam :wink:
Biztos nehéz lehetett neked mindig, ha túlsúlyos voltál, sajnálom.

De gondolj bele, minden szerénységet félretéve, nekem meg mindig jó alakom volt, 10 ből 10 pasit az ujjam köré csavartam, most meg úgy nézek ki mint egy hányinger. A férjem mit mondott vmelyik nap, idézem:
" most hogy ilyen telt vagy, sokkal nyugodtabb vagyok." Mondom, miért? " mert így nem fognak elszeretni tőlem. Tudod milyen féltékeny voltam korábban? Mindig utánad fordultak az utcán, ha bulizni mentünk minden férfi rád csorgatta a nyálát."
KÖSZÖNÖM!!!! CSUPÁN 2 NAPIG BŐGTEM!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

cicuka: hajrá!!! Nálunk már egy ideje igény szerint van a szopi. van, hogy fél óránként eszik, de most pl 3 órája alszik :shock: én drukkolok neked, tudod!!! Én ma előbányásztam a játszószőnyeget, azzal elég jól elvolt egy darabig. sajna el lett kapatva a Balatonon, ott csüngene rajtam egész nap. Már belilult fejjel bőgött az ágyában, ahogy beléptem a szobába, elhallgatott. Kivettem és rámmosolygott, akkor meg én bőgtem el magam, hogy de cuki. Aztán sajna visszaraktam, mert egy csomó melóm volt a gépen, és akkor tovább cirkuszolt....
Vendég

Sziasztok!

Aranykavics,
úgy szeretem én is, mikor Dóri így alszik el rajtam. :) Édes a kisfiad! :)

Cicuka,
én méréssel kipróbáltam, hogy mennyi idő alatt tudja kiszívni Dóri a tejcit, ez 20 perc kb. Amikor ennyi idő után visszatettem szopizni, akkor már csak 10 g jött. Mi lenne, ha Te is kipróbálnád ezt a 20 perces szopizást, és ha nem lakott jól Kristóf, még pótolnál vagy lefejt tejből vagy tápiból?

Évi,
nagyon örülök, hogy visszajött a tejci!!! :D

Nebula,
üdv köztünk, szépek a gyerekek! :)

Petramama,
Dóri nem sokáig bírta a babakocsizást, mert hanyatt feküdt benne. Aztán kipróbáltam, hogy hasra fektetem és most már nincs semmi gond. Az elején furcsa volt, hogy nem látom az arcát, de oldalra fordítom a fejét és így jó.
Aranyos Boróka fürdés közben, nekem is megfordult már a fejemben, hogy ki kéne próbálni az együtt fürdést.
Szépek a virágaid! :)

Tündérmanó,
szörnyű, amit az apósod művelt veled! :(

Linocs,
nagyon szép mosolya van Fruzsinak! :) Rockerlány: :D
Mei tai-jal mentünk a tescoba, Dóri odafele és a vásárlás alatt aludt, jól érezte benne magát. Csak hazafelé ébredt fel, mert éhes lett és követelte a tejcit. Meg amikor tegnap Dóri nyugtalan volt és sehogy se volt jó neki, de láttam rajta, hogy álmos, beletettem és abban aludt el. :)

Pumperka,
Gratula Áronnak és az egész családnak! Nem semmi a félmaraton! :)

Jim,
szia!!! De jó, hogy újra itt vagy! :)
Milusnak boldog névnapot kívánok!

Márti,
de jó, látjuk Marcit is! :) Édi Bence abban a kalapban! :)
Ma nagy hévvel álltam neki, hogy kitakarítok, de a porszívózás után úgy döntöttem, hogy a többihez nincs kedvem. :oops:
Dórinak is halványan pöttyös az arca, szerintem a tejcitől van.

Judit18,
Mikorra lesz meg a vérvétel eredménye? Nem is tudom, mit csináltam volna, ha így kikapták volna a kezemből a gyereket. :twisted:
Dóri is annyira aranyosan kitolja hason fekve a kezét, emeli a fejét és nézelődik. Ma új dolgot csinált, lógattam a feje fölött játékot és megragadta a kezével, meg ütögette is. :)
Nagyon szép, husis arca van Eszterkének, jó ötlet volt a pelenkázóhoz feltenni azokat a lepkéket, édi, ahogy nézi őket. :)

Niki,
itt is szavaztam Lillára, tuti jó ez a kép róla, annyira bájos rajta, ennivaló! :)
Ja, a névsorolvasáskor láttam Zsu nevét is, úgy emlékszem, hogy szerdán fog jönni, talán az anyukájához mennek és onnan fog írni, mert náluk nincs internet.

Potyka,
tényleg hatalmas a pocid. :shock: :)

Marla Singer,
örülök, hogy ilyen sokat írtál magatokról! :)

Pété,
mi is egyedül vagyunk itthon, Apa csak délután ér haza. 1-2-szer lemegyünk sétálni vagy vásárolni, szerintem nyugodtan vidd Livikét magaddal úgy, hogy tudjon aludni menet közben, Dórinak még nem okozott gondot a kiruccanás.

Judit,
jók a képek a fiúkról! :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda: de aranyos vagy! Köszönöm! Képzeld, pont nincs velünk :cry: Milyen amúgy amikor Dórit magadon hordod abban a hordozóban? na most ez jó hülyén kérdeztem. Arra gondolok, hogy nem nehéz? Gerincedet nem húzza?

ja judit18: még korábban mondtam neked a vashiányt, hogy étvágytalanságot okozhat, de ahhoz meg kell bökni....a francba hogy sort került rá. Amúgy megsúgom, nekünk anno szart sem ért a Maltofer, ugyanúgy nem evett :?
Vendég

nekem monácska is nagyon hiányzik, hallod Mona???????!!!!!!!!!
Vendég

Jim,
megérzem Dóri súlyát, de nem fáj tőle a hátam. Elég kényelmes. :)

Melinda

Kép
melinda80

Ti akartátok

Kép :lol: :lol:

potyka

potyka én annyira bírlak!!!!!!!!!!!
Vendég

Amúgy esküszöm a két szemem többnyire konvergál--- Sztem megpróbáltam egyszerre két gengsztert szemmel tartani. :lol:

Judit, én is meggebedhetek, olyan Jim-féle módon nem tudok lefogyni :cry: , pedig nekem elvileg ok a pajzsmirigyem. De 90 napossal és napi 3 km futással jutottam 76-ra, mielőtt Ötöske úgy döntött, közénk tartozik. Na és persze nyilván nem zabálok zsíroskenyeret habos kakaóval, de a terhesség alatt hízom, a szoptatás alatt is, ha nagyon nem figyelek, de majd figyelek. :lol: És remélem hamar el tudok menni futni, mert az nagyon hiányzik a testemnek, a lelkemnek. Addig marad az uszi a fiúkkal, ami persze passzol a bálnasághoz.

Jim, igen Mária, alig várom, hogy nekivágjunk. Már megvan a lakókocsi, így spec sátrazni nem kell. Na meg ott nyilván nem kell háromfogásos ebéd, nagymosás, stb.

potyka

De jóóó, akkor mi mindenképp talizni fogunk. Minden nap átjártunk Máriára fagyizni, nyam-nyam. (nem is értem,miért híztam :lol: )
Vendég

csajok! szerintetek, ha az én drága lánykám kihányta a konakiont, akkor adjam be neki újból? vagy hagyjam ki ezt a hetet?

(ahogy szoktam beadni fecskendővel, úgy adtam be most is, csak most köhögött tőle, ettől meg hányt, és 1-2 másodpercig levegőt se vett :( - úgyhogy ütögettem a hátát rendesen :( majd a holnapi fürdetésnél megnézem, vannak-e kék-zöld foltok...)
linocs

linocs, múltkor Martin is kibukta, de én nem mertem újból beadni

Arra tisztán emlékszem, amikor Milán kifosta a lázkúpot, hogy azt nem szabadott újból bedugizni, csak 3 óra múlva, mintha beadtam volna rendesen.
Vendég

Linocs: Fúúú, nem ijedtél meg? Tudod én egyet eltörtem belőle az elején és amikor elfogyott, csak egy hét kihagyás után kaptam meg az új receptet, nekem akkor azt mondta a védőnő, hogy nyugodtan kimaradhat egy hét. Az más kérdés, hogy én azért szereztem recept nélkül :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

1 hülye kérdés: a Fekete Angyal régen nem K vitaminnal ölt???? Mintha az rémlene, hogy azt nyomta be a vénába... :shock:
Vendég

Amúgy annyira utálom beadni a K vitamint, olyan édi pofákat vág Martin tőle. De a D vitamint rendszeresen elfelejtem beadni, mondtam is múltkor a dokinak, mosolygott, hogy orvos létére ő is mindig elfelejtette...nem gond ha 2 naponta megy 2 csepp, de 3. nap már nem lehet 3 cseppet. Igyekszem nem elfelejteni....
Vendég

[quote="jimmorrison"]1 írta:jimmorrison hülye kérdés: a Fekete Angyal régen nem K vitaminnal ölt???? Mintha az rémlene, hogy azt nyomta be a vénába... :shock:

utánanéztem, nem jól emlékeztem. :D
Vendég

Szilvánusz: Dehogynem, kurtára megijedtem :roll: :cry: :shock:
És mintha szegény tudna válaszolni, kérdezgettem: jól vagy Fruzska, jól vagy??? Szegény meg nem válaszolt... De most kivételesen meg volt ő is illetődve, nem olyan volt, mint az eddigi hányások... huuuuuuuu, most azért jó, hogy van bébiőr, mert biztos ott tölteném az ágya mellett az éjszakát (még az is lehet, hogy így is...)
Jim: Konakiont a véralvadási rendszer fejletlensége miatt kell adni a babóknak - a fenyő tudja, hogy a Feketeangyal mivel garázdálkodott...

Köszi csajok! Nem adom be...
linocs

Feketeangyal = Fekete Angyal
linocs

Potyka na végre! :)

Judit! és kezelik a pazsmirigyproblémádat?
az egyik nagyon jó barátnőm endokrinológus és nagyon profi....
ahogy írod a fogyókúrádat tényleg az lehet a gond

nagyon helyesek a fiúk!!

Jim, én is már boldog névnapot akartam kívánni Milánnak! pont eszembe jutott amikor ma hallottam a rádióban

még nem tudjuk hol veszünk ki házat, tulajdonképp bárhol lehet, ami nem túl nagy, különálló ház, közel a központhoz, parthoz
ha tud valaki Balatonon ilyet szóljon!!!

Linocs, nekem félrenyelte egyszer Eszter, és sírt vagy fél órát. nem adtam be újra...
nekem "szerencsére" nem is kell többet adnom, most, hogy már csak tápszert kap, mert abban benne van.
a D vitamint én is simán elfelejtem néha. most, hogy mondod Jim - pl. ma :)

képzeljétek ma már evett egyszer 140et és egyszer 150et is!! :)
mondjuk kétemberes meló, mert rájöttünk, hogy sokkal jobban eszik ha teljesen relax, így Attila vagy simogatja közben a fejét vagy fogja a kezét ha elkezd nyűgölődni még jó, hogy itthon van most.
komplett személyzet kell neki :)

ja és még egy tipp aki cumit ad - ha sírni kezd, cumival megnyugtatom majd egyszercsak cumi ki, kaja be és elkezd enni...

KépKép
judit18

Linocs erről eszembe jutott, hogy egyszer amikor felvettem nagyon hátrabicsaklott a feje - úgy elkezdett sírni, hogy iszonyúan megijedtem és már én is sírtam, szorongattam és néztem, hogy nem törtem-e el a nyakát...
rettenetes volt

KépKép
judit18

Hú, ezt a termést. Jim hazajött és egyből beindult az élet. :D

Márti! Boróka is kiütéses már vagy 4 hete. Igaz most az arca már egészen szép. Csak ha sokat sír, akkor látszanak a pöttyei. Múlt héten a fülcimpája "kopott", most a szemöldöke hámlik.

Pumperka! Neked gratulálok a gyerekeidhez. Hú, én nagyon utálok futni. Azzal semmi bajom nem volt, ha pl. kosarazás közben futni kellett.

Judit 18! Kivi vagyok a vérvétel eredményére. Mert mi ma megint a nyüglődös evéseket adtuk elő. Mondjuk alapban nyügős volt ma. Lehet, hogy az időjárásváltozűst érezte??? Lehet, hogy ma kezdtük a 8 hetes sírós korszakot? De csak holnap lesz 8 hetes!!!!

HIhetetlen hogyan tarja Eszter a fejét. Borka is hasin alszik, de még közel nem ilyen ügyes. Mondjuk fiatalabb is...

Irigylem az összes sportos anyukát. Nekem semmi energiám nincs még sportolni. Azt hiszem ezt őszre hagyom. Max. nyáron nem megyek strandra. Mert rajtam is van még 8 kg plusz. Igaz így is "csak" 63 kg vagyok. Ruhában ez nem is látszik nagyon. Csak semmi régi nadrág és szoknya nem jön rám...

Szilvánusz! Majd csináltatok új képeket és akkor teszek fel. Csak ehhez apának is kedvet kell csinálni.

Marla! Nekünk sincs cumink. Azaz van egy csomó féle, na de a kisasszonynak egyik sem kell. Meg cumisüveg sem. Fuldoklik tőlük. Én sem mérem a szopikat. Csak nagyon ritkán. Éjjel meg pláne nem mérném.
A naptejjel vigyázz, mert általában felbontás után csak 1 évig használhatók!
Fodrásznál én is voltam már, sőt kozmetikusnál is. Apa tologatta közben Borkát. Szerencsére mind a kettőt kibírta.

Nebula! Aranyosak vagytok!

Pété! Szerintem az első gyerekkel mindenki sokkal többet parázik. A többedik gyereknél egyrészt van már gyakorlat, másrészt kevesebb időd/figyelmed jut az újszülöttre. De én úgy gondolom, ha Livike bírja, akkor menjetek nyugodtan mindenfelé.

Eszterxx! Nem semmi ez a futás teljesítmény.

Judit KKemét! Jó kispasiid vannak! Nekem az 5 és fél éves lányom 20 kg!!! Így képen nem is tűnik nagyobbnak Levinél. Mondjuk, ha jól emlékszem a párod is magas, nem? És NImi a kis szőke fejével... Zabálni való.

Jim! Mi itt lakunk a szomszédban. Ha nagyon uncsizol találkozhatunk ám. Annyi időm még a 3 gyerek mellett is van. FŐleg, hogy Petra Keszire jár oviba.

Cicuka! Én többször is próbáltam a 3 órákat kivárni, de nem bírtam hallgatni a sírását. 2, 5 óra után általában feladtam. Most ha sír és úgy érzem, hogy éhes cicire teszem. Főleg, hogy ma is alig-alig evett.

Melinda! Nekem 20 perc alatt képes 20 gr-tól 120 gr-ig is enni. A babakocsit ahson sem szereti. MOndjuk ma mentünk 2 órát, és ebből csak kb 10 perc volt a sírás. Jó rázós terepen mentem vele és bealudt. :D :D :D

Linocs! Szerintem se add be újra a K vitamint. Én pl. hetekig nem adtam az elején, mert az mondta a dokinőnk, ha kap pótlást ne adjak neki. Pedig csak pár 10 ml pótlást kapott. Amióta most csak szopik újra adom neki, de állandóan meg akar fulladni. Még szerencs, hogy hetente csak egyszer kell nekik adni. A D vitamint néha én is elfelejtem, pedig a fürdőkád rekeszében van a többi esti cucc mellett...

Kép
Kép
Kép
petramama

Mindig is tudtam, hogy egyszer el fog érkezni ez a nem túl kellemes pillanat, vagyis amikor első kis gyerkőcöm először beteg lesz: a mindig mosolygós és nyugodt Lilla baba pofiján a mosoly helyét ma délután átvette a keserűség. Azzal kezdődött, hogy Niki kiabált, gyere gyorsan! Rohantam, és a pici baba éppen túl volt egy kiadós hányáson, és nagyon hörgött, remegve sírt. Pár perc múlva újra hányt egyet, később pedig még kétszer, és nem kis adagot. Szegény teljesen legyengült és nagyon bánatosan nézett :( :cry:

A történet jelenleg ott tart, hogy Lilla baba és Niki ma este bentmaradt a klinikán. Először csak teát ihatott, de most már kapott egy kis anyatejet is, és remélhetőleg nem kell infúziót adni neki. Reggel lesz néhány vizsgálat, és ha minden rendben (hogyan máshogy is lehetne?), akkor délután már haza is fuvarozhatom őket. Legutóbb akkor voltam itthon egyedül, amikor Lilla születetett, lassan már három hónapja. Na mindegy, egy estét még ki lehet bírni, pláne úgy, hogy tudom, Lillának most jobb ott a kórház biztonságában. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a rosszullétet (négy orvos látta, köztük a nagyija is), talán valami vírus, bár az elmúlt napokban nem is voltak vendégeink, mi pedig egészségesek vagyunk.

Ma kellett rádöbbennem, hogy a világ egyik legrosszabb érzése, ha az embernek beteg a kis gyerkőce. Ott a szemében az elkeseredettség, a fájdalom, és én nem sokat segíthetek. Nagyon-nagyon szeretem az én kis Angyalkámat!!!

feri (mni)

jaj Feri, jobbulást! Remélem nem rota!!!!!!!!!! Hasmenés nem volt??? Majd szopizik és hamar meggyógyul, gondolok rátok sokat!!!! Jó kezekben van, meglátod nem lesz semmi baj. Annyira átérzem, Milán 2 és fél hósan volt így pont, hogy én mennyit bőgtem. puszi nekik!!!
Vendég

Ó, szegény Lilla, gyors jobbulást neki!!! Mamijának meg kitartást.

Linocs, én nem adnám újra. Ráadásul csak az utóbbi pár évben adjuk, sztem a most ötévesem anno még csak a kórházban kapott volna (ha a körülmények nem úgy alakulnak, ahogy). És D vitamin miatt se aggódjatok, napos időben kap eleget, akkor is, ha elfeleditek beadni. (én is mindig el szoktam...)

potyka

Lilla, Niki, Feri! Jobbulást! +++++++++++++++
linocs

Nikiék: mielőbb adjatok hírt magatokról!!!!!
linocs

Köszi Mindenkinek a K-vitaminos reagálást!

Hallottátok már a gyermek gyomrát korogni??? Na Fruzskának ma reggel korgott :roll: Mivel tegnap a hányás után álmosabb volt, mint éhes, ezért 21:09-től 21:15-ig evett egy keveset, és most kelt negyed 8-kor... a két ökle a szájában, és korgott a gyomra... úgyhogy lemondtam a reggeli pelenkázást, és gyorsan cicire - olyan mint egy kis vámpír: nagyon durván szívja :shock: :roll: :shock:
linocs

Most beszéltem Nikivel: az éjszaka viszonylag jól telt, Lilla három óránként evett egy keveset (direkt jó, hogy nem túl sokat), és most reggel már újra kíváncsian nézelődik. Délelőtt lesznek a vizsgálatok, én dél körül megyek majd be hozzájuk. Hasmenése egyébként nem volt a babának.

Nagyon köszi a drukokkat!!!

feri (mni)

Köszönöm mindenkinek a bátorítás.
Sajnos, ma reggel még jobban befordultam, amikor megláttam, milyen szar idő lesz, még sétálni sem tudunk menni... :cry:

Pumperka! Én benne vagyok. Mikor tudtok jönni? :lol:
Remélhetőleg hamarosan meglesz a jogsim, és akkor mi is tudunk menni...

Kép
pété

Niki, Feri, Lilla! Jobbulást a kis Tündérkének. Remélem semmit sem találnak és hamar túllesztek az első betegségen/ijedtségen.

Kép
Kép
Kép
petramama

Feri, majd írj, mi van a kis családoddal!

Petramama: melyik oviba jár a lánykád? Milán a Szivárványba, én elégedett vagyok vele, mondjuk máshova nem is vették volna fel, mert tavaly nyáron irattuk be, így is csak novemberben kezdte a többi gyerekkel, mert indult egy új csoport.

Eddig nem akartam panaszkodni, de én el vagyok keseredve Milánnal kapcsolatban. Nagyon egysíkú, csak a hülye autók érdeklik. Zéró toleranciája van, mert a rajz sem érdekli, nem is megy neki....múltkor színezni próbáltam vele, kiment a vonalon és kiakadt, hogy nem sikerül és hagyjam békén. Gyurmázni is úgy szoktunk, hogy én csinálom, ő nézi....az oviban is kérdeztem, Milán rajzai miért nincsenek kirakva...na miért, mert ő kijelenti, hogy nem rajzol, és ők nem erőltetik...fasza, mi van ha nem kérdezek rá? Most Anyák napján megkaptuk az éves munkájukat, elkeserítő....az Anyák napján is elpityeregtem, s nem a meghatottságtól....egy rohadt mondókát, verset, éneket sem mondott...az új cipőjével volt elfoglalva....jó, sokat nincs oviban, mert vagy beteg, vagy a hülye apjánál van....de akkor is. Mondjuk nem ő volt az egyetlen kuka gyerek, de égett a pofám és bánototta az egómat. Én 4 évesen mellényt kötöttem magamnak, gyönyörűen rajzoltam és nem azért mert anyám egész nap velem foglalkozott, mert soha nem foglalkozott velem senki!!! Akkor hagyott el minket apám, anyám éjjel-nappal dolgozott. Én Milánnal próbálok játszani, amennyire időm engedi, de azért van az ovi is, nem? És kérdeztem tőle, miért nem mondtad a mondókát? Nem tudtad, vagy nem akartad? Erre ő: nem akartam....lesz vele gondom. Többgyerekesek mondjatok vmi nyugtatót, de én úgy érzem, a fiam IQ-ja 2 éves szinten mozog, de nem akarom elkönyvelni hülyének.

petramama: talizhatunk, de jó, végre vki a közelemben lakik :wink:
Vendég

Jim! A Tarka-barkába jár, ez a német nemzetiségi ovi a Fő utcán. Mi is elégedettek vagyunk az ovival. Az épület mondjuk tök gáz (bár most cseréltek ablakokat), de az óvónénik nagyon jók. Még egy évet jár oda Petra, aztán sulis lesz.

Nehogy már elkönyveld hülyének!!! :shock: :shock: :shock: Milánnal otthon szoktatok mondókázni, meg énekelni? Akkor ő is mondja/énekli? Mert ha igen, akkor valszeg csak nincs kedve az oviban szerpelni. Meg a sok hiányzás miatt lehet, hogy nem tudja pontosan a verseket és ez zavarja és inkább nem mondja. Ahogy írtad az is zavarja, ha szinezés közben kimegy a voonalon. Lehet, hogy maximalista, mint az anyukája??? :D :D :D Van barátja az oviban? Be tudott rendesen illeszkedni a csoportba? Mert ez mind frusztrálhatja és emiatt nem vesz részt a feladatokban.

Tőlem talizhatunk, bár az idő most ehhez elég pocsék és ilyenkor nekem nincs kedvem kimozdulni. Na meg ma Petra is itthon van, mert fáj a füle. Megnéztem baromi piros a torka. :evil: Remélem nem tart sokáig ez a kór nála.

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit!
Igen kezelik, de nagyon óvatosan, tehát épphogy szintre hozzák, még így is alulműködik. Terhesség alatt és az azt követő hónapban nem is híztam, mert akkor 150 mg-os gyógyszert szedtem, most újra 125-öset és máris hízok... :( Kíváncsi vagyok miért nem szedhetem mindig a 150-eset......

Petramama!

Köszi!!!! :D A bölcsibe a felvételnél nem hitték el, hogy Levi még két és fél éves sincs. Melléállítottak egy 4 éves kislányt, aki fél fejjel kisebb volt, súlyre meg kb. a fele... :) :) 110-116-os ruhát hord, 28-as a lába. Pár dolog 4-5 évesre ill. 6-7 évesre való a ruhatárából :roll: :shock: :D

Feri!
Jobbulást! Elsírtam magam. Emlékeimben igen sok hasonló történet van. Pl. mikor hűtőfürdőztük Levi hosszú hosszú ideig és nem ment le a láza. Ahogy nézett ki a törülközőből :cry: :cry: :cry: :cry:

Pété!
Én még most is ideges vagyok néha a rám váró nap miatt. Pl. szombat éjjel (ill. vasárnap hajnalban) azt hittem hétfő jön, és nagyon szomorú, rosszkedvű voltam. Akkor eszembe jutott hogy vasárnap lesz, és még itt lesz Feri, és leveszi a vállamról Leventét - megörültem. (mentségem: a tanulás miatt szorít az idő). De sokszor rettegek hogy melyik mikor fog sírni, netán egyszerre?? Ill. főként a hisztiktől rettegek, mert oly sokszor tehetetlen vagyok...

Jim!
Ez valami dac lehet Milánnál. Levi is ilyen sokszor. Csakazért sem csinálja azt amit mások. És én is ilyen voltam. ...Mindig másnak éreztem magam a többieknél, és ki is lógtam a sorból.....Ez majd elmúlik.....Kicsit zárkózott szerintem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Feri,
szegény Lilla. :cry: Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen a vizsgálatoknál és ma otthon is legyenek Nikiék!!! Jobbulást a picinek!!!

Potyka,
végre tettél fel képet! :)

Jim,
én is arra gondolok, hogy mivel keveset van oviban Milán, lehet, hogy nem tudott teljesen beilleszkedni, és azért nem szeret ott szerepelni.

Tegnap délutánunk katasztrófa volt, érezhette ezt a randa időt Dóri. Délutáni evés után sírás, éhes nem lehetett, mert 180-at cuppantott be (tejci+tápszer). Elkezdtem ringatni, elfáradt a kezem, gondoltam beteszem a kiságyba, hátha elalszik magától. Á, nem, ordítás. Magamra kötöttem, elaludt vagy fél órára, utána megint sírás, akkor járkáltam vele a lakásban, az se volt jó. Akkor jött a cumi. Nem akarta elfogadni, de a végén rácuppant és végre csend lett, és nézelődés. Már a fejem is belefájdult a sírásába. :( Sajnáltam, de nem tudtam megoldást találni, csak a cumit. Aztán hazaért az apja, na, cumi nélkül egy hangja se volt...csak ő kellett, hogy megnyugtassa... :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Niki, Feri!

Jobbulást a pici lánynak! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!!

Juditkecskemét!
Nagyon édesek a képen a gyerkőcök!!!!!!!!!
És szerintem nem látszik semmiféle kövérség Levin!!!!

Jim!
Ha erre jártok, szeretettel várunk benneteket!!!!!!!!!
Anyós nélkül szuper az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :arrow:
Fúúúúúúú nekem ilyet mondott volna a párom........ :evil:
Szerintem nem lesz gond Milánnal, csak adj neki egy kis időt!
Marci is valami ilyesmi volt, csak őt nem az autók hanem a kicsi emberkék, katonák, érdekelték!
Ő sem akart semmi mással játszani!
De ahogy telt az idő, úgy változott ő is!
És most szeret rajzolni, festeni, énekelni meg ilyenek!
Úgyhogy ne aggódj!
Szerintem Őt az is megzavarja, hogy ilyen sokat van tőled távol!
Nem?
És mi is Boldog Névnapot Kívánunk Milánnak!!!!!!!!!!!

Kép

Cicuka!
Bocsi lehet én írtam valamit el, de nem 3 óra, hanem 2.
Nekünk nagyon bevállt, én bízom, és szorítok, hogy nektek is jóra forduljon minden!

Petramama!
Köszi!
Akkor nem csak mi vagyunk így!
Már azt hittem, hogy csak Bencének van így! :D

Feri!
Remélem már jobban van kicsi Lilla!!!!!!!!!
És este újra felvídít téged, hogy ott lehet veled a kis családod!
Ezt nekik küldöm:

Kép

Potyka!
De jó, hogy raktál képet, most már tudjuk kinek is írunk!!! :lol:
Vendég

Rakok fel tegnapi képet!
Annyira tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apával

Kép

Kép
Vendég

pété: egy barátnőmtől kaptam ezt a könyvet (Anya, taníts engem)
szerintem van benne egy-két jó dolog, fejlesztésre, szórakoztatásra

1211274250.0022.doc
linocs

Ja egy kérdés!!!!!!!!!!!!!

Szerintetek jó lehet az a Leg Magic??????????????
:shock: :shock: :shock:
Vendég

Linocs!
Hogy kell kinagyítani????
Vendég

Márti!
Nézet - ezköztárak - szokásos - formázás (hozzáadása) és akkor lehet nagyítani!

Köszi!
Szépek a te fiúid is!!! :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

eszköztárak :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi Judit!!!! :D
Vendég

Judit!
Ez így nem megy, de amúgy tudom, hogy én vagyok a béna!
Ott felül 200% ra állítottam, de még így sem látom csak ha megkeresem a nagyítót! :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Nem tüntem el csak nem akartam lehangolni jönni a csapatot!

Nálunk tragédiák sora követi egymást.........majd egyszer mesélek de a lényeg a gyerekekkel minden rendben.....
Holnap kell kiköltöznünk ráadásul a lakásunkból is ami most egyáltalán nem hiányzott.....

Alizka szépen fejlődik az éjszakát átalussza 3 hete( magától), tejem nem sok de a tápszert eszébe sincs elfogadni így napi kétszer a szopi után kap tejpépet amit nagyon szeret és semmi gond nincs a pocival sem.

LILLÁNAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST ENNÉL AZ ÉRZÉSNÉL NINCS ROSSZABB AMIKOR AZ EMBER NEM TUD SEGÍTENI TEHETETLEN!

Én most ezt élem át, csak más dologgal kapcsolatban............ :cry: :cry:

puszillak titeket majd jelentkezem
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Lányok, köszi a nyugtató szavakat. Lehet az a baj, hogy én nem vagyok az a típus, hogy az én gyerekem tökéletes....meg nem szabadna magamhoz hasonlítgatnom, hiszen csak a fele génjeimet örökölte, a másik felét az apjától :x sajna őt látom benne sokszor, a hozzáállást, stb....de majd szépen nevelgetem, megpróbálom kihozni belőle a maximumot.

Márti, tényleg jó a kép! Leg Magic szuper, de a Tv shoppos eredetit rendeld meg, a Leg Master meg az a másik utánzat állítólag gagyi. Én is be fogok rá ruházni, mert nekem a seggemen, combomon meg hasamon van a 20 kg plussz, az meg pont arra jó. Egyik barátnőmnek van, nagyon dicsérte, 5 perc után nem bírt leszállni róla!!!

Petramama: jobbulást a lányodnak, majd ha van kedved randizni és én is épp ráérek, talizzunk!

linocs: kösz a fájlt, Patti pont ezt ajánlotta Milánnal kapcs :wink:
Vendég

pepike :cry: :cry: :cry: remélem nem meghalt vkid!!!! Hiányzol ám nagyon, lábad jobban van??? puszi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?