A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:20-kor.
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:20-kor.
pironya

Márti, drukk továbbra is!
Mia, boldog házassági évfordulót Nektek!
Orsi, mikor mész legközelebb Ctg-re? Én mondanám, hogy szüljünk együtt, de az én babám még nem mutat hajlandóságot a kijövetelre :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

köszi a gratut. :)

holnap megyek reggel védőnőhöz. szurkoljatok, hogy ne essen az eső, mert odafelé elvisz a zuram, de hazafelé sétálnom kell, és az több, mint fél óra lesz így pingvinjárásban. :roll:

piri: ha majd a gyereknapot nem lesz kedvetek megtartani időben, mondd hogy mivel az anyák napja is csúszott... :lol:

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 15:46-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 15:46-kor.
hékás

Sziasztok!
Hozzánk is ideért a vihar éjszaka!
Mártiról tudtok valamit?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek!

Mártiék ezek szerint még egyben...akkor az azt jelenti hogy semmi súlyos vészes dolog végülis nem volt...innen már csak az a rossz nekik mint Csirinek hogy belelélték magukat hogy itt a szülés aztán mégse...és gondolom nem jöhetnek haza már...

Na kiságyról próbálok képet tenni de ne várjatok sokat...minimalista a megoldás :D

Olyan jót aludtam éjjel...pisilni se mentem ki...csak 5:10-kor...

Mia, Boldog évfordulót...de még boldogabb és nagyon hosszú családi életet nektek!!!

Hát itt szépen esik az eső...Mia akkor nálatok is esik...
Mndjuk én most kifejezetten örülök neki mert a tegnapi fülledt idő olyan vacak volt.

Én ma CTG-re megyek. Remélem valami normális ügyeletes doki lesz aki aláírja nekem, mert nem itt szülök és ilyenkor olyan utálékok tudnak lenni...

Puszik

Dana

Kép
danaaia

dana :mrgreen:
Vendég

Szia Barikám,

örülök hogy örülsz és nem kaptál frászt a vonalzómtól...Puszillak

Dana :lol:

Kép
danaaia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 15:47-kor.
hékás

Rakok nektek egy majdnem 39 hetes pocakképet

Kép kicsit már lóg, nem?

Kép
danaaia

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:21-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:21-kor.
pironya

És hogy lássatok szépeket is, megmutatom a gyerekeimet kiskertésznek öltözve...

Kép a kötényeket egy francia ismerőstől kaptuk

Puszik

Dana

Majd jön a kiságy meg a hazahozós ruci is csak fiam még alszik és a szobájában van a kiságy meg minden

Kép
danaaia

Dana az írígység jele volt nálam...az azöld izé :lol:

Szerintem is már leereszkedett a hasad,adok 3 napot és baba lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj de édesek :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 15:59-kor.
hékás

Pri semmi jele nem volt?
Vendég

Jó reggelt!

Hú Dana még 9 nap???? Ne má! :lol: Drukk a CTG-re ;)

Mártiékról ezek szerint még semmi hír... Rmélem az éjjel megvolt a találka a picivel és csak alszanak még...
Csiriékről sincs hír, mi lehet velük? :roll:

Kép

Kép
bettica

Most láttam a képeket:Gyerekeid nagyon aranyosak!!! :D A pocid viszont tényleg eléggé lent van... Lehet hamarosan akció lesz? ;)

Kép

Kép
bettica

Dana
Csemeték gyönyörűek... olyan eleveneknek látszanak... :wink:
Pocak... :roll:

Hékás
Akkor olyan lehet, mint az enyém... én betettem a mosógépbe... túlélte...

Itt is esik... :evil:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:00-kor.
hékás

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:22-kor.
pironya

Hát a pocakot elég jól bírom...bár mosogatni már nem tudok tőle...de ez se zavar van helyettesítés 8) ...a 21 kiló plusz, na az már nem annyira jó...

Legyen igazatok lányok...én szívesen szülök napokon belül...de valahogy nem érzem ezt...igaz a többinél se éreztem semmi előjelét a szülésnek...

Fiam nem akar felkelni...pedig már bementem ébreszteni...nagyn elnyomja ez az idő :roll:

Ügyes vagy Piro hogy már meg is jöttél...én is mindig kiakadok a tömegtől...főleg a laborban...az valami embertelen.
És mindenűtt ez van...kevés az orvos a nővér, a beteg meg egyre több.

Köszi a dicséretet a gyerekeimért...aranyosak vagytok. :)

Ma palóclevest főzök, meg talán kakaóscsigát is sütök...meglátom mit bírok.
Ti mit esztek?

Dana

Kép
danaaia

Piri:remélem nekem a napi kúpom segít megakadályozni...
Nekem még efajta vizsgálatom nem volt,szerintem éppen itt az ideje!!

Nem akarom megint ugyan azt a csontot rágni de nálam megint nincs ma mocorgás :twisted: Remélem az esős frontos idő teszi
Vendég

Én ma meggyes pitét készülök csinálni, meg valami egytál ételt...
Ötletek jöhetnek ;) Úgy is kell mennem boltba, talán még piacra is ;)

Kép

Kép
bettica

Hékás,

semmi sincs ami kicsit feldobna? Valami jó kis kikapcsolódás? Sajnálom hogy depis vagy... :(

Gigi, gyerekeim elevenek is, főleg az a törpe ott középen...tegnap a kerti fáklyákból kiöntötte az olajat az ajtó elé...azzal akart kardozni. Ilyen ötletei vannak :twisted:

Lányoknak is vannak jó mókái de közle se olyanok mint a fiamnak.

Dana

Kép
danaaia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:00-kor.
hékás

xxx
hékás

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:22-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:01-kor.
hékás

.........
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:23-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:01-kor.
hékás

--------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:23-kor.
pironya

xxx
hékás

.........
pironya

Hékás, hajrá a forrócsokit IMÁDOM...az nálam is mindig elűzi a rossz hangulatot...pláne jó kis tejszínhabbal...kééééreeeeeek. :D

Nagy nehezen sikerült kirángatnom fiamat az ágyból...tuti az idő nyom mindenkit Bari...látod kisfiam aki amúgy fél 7kor kint van kakaózni, ma 3/4 10kor erőteljes piszkálásra volt csak hajlandó kinyitni a szemeit.

Pocibabám viszont mocorog szépen.

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Tegnap voltam utoljára a régi védőnőmnél, mert vasárnap költözés!!! :) Aranyos volt, odaadta a recepteket, amiket majd apa vált ki a babának, meg meghallgattuk a bab szívhangját, de megint körbe kellett üldözni a hasamban, mert nem szereeti. Azt mondta, maximálisan kihasználja a rendelkezésére álló helyet. :D

64 kiló 70 deka vagyok, azaz durván 10 kilót híztam, meg lettem dícsérve, minden adat jó.

A csütrötököt várom nagyon: UH és CTG. is lesz.

MIA! Nekünk is tegnap volt az egy éves házassági évfordulónk. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:02-kor.
hékás

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:24-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:24-kor.
pironya

sziasztok,

köszi a további gratukat, ma megyünk Apával megünnepelni, ott fogunk vacsizni (késő-délután), ahol az esküvői vacsi is volt. ha errefelé kirándultok (majd egyszer... ) akkor ajánlom mindenkinek: Pilisszentiván, Csali csárda. nem túl drága, nagyon jó hely, meseszép környezetben, tóparton. ;)
... szóval én ma nem is főzök, tegnapról maradt még gyümölcsleves, azt megeszem, ha korábban megéheznék.

Bogi: gratula nektek is. ;)

Dana: nem semmi pocak! az enyém nem túl nagy, de pl ágyból felkelni nem eccerü mutatvány... gondolom te sem pattogsz már annyira. :D a gyerkőcök meg nagyon édesek. :)

Bari: küldj le egy kis csokit vagy péksütit, és fogd meg 2oldalról a pocakod és mozgasd meg. tuti felébred. ;)

megjöttem a védőnőtől, eddig nem vizesedett a lábam, de most igen. most sem "úgy"... kívülről ázott át teljesen a cipőm, azonnal vettem le a cipőt, zoknit, nadrágot... volt nálam esernyő, de a 35 perces séta alatt.... :roll: minden leletemre azt mondta hogy teljesen jó, azt mondta hogy rég volt már ilyen kismamája, aki mindenféle étkezési odafigyelés és vitamin nélkül ilyen jó laboreredményekkel jött. szőt, a strepto nekem negatív, azt mondja hogy a hozzá tartozó kismamák legalább felének újabban pozitív! durva... nem is hittem volna. ja, és az elmúlt 5 hét alatt csak 1 kilót híztam, azt mondta hogy az egyértelműen csak Milán súlygyarapodása, úgyhogy jók vagyunk. aaah végre egy kicsit jobb kedvem lett legalább ettől, ha már olyan tehénérzetem van... meg ez az időjárás... :roll: de legalább talán lesz ma kedvem vasalni végre.

mia_snow

piri: "és ha esetleg kezelés kell, hát annak is hagyni kéne némi időt...... " - nekem erre azt mondta a védőnő, hogy ha már nem lenne idő a kezelésre, akkor szülés közben infuzioban megy az antibiotikum.

mia_snow

Bari
A strepto-nak nálad nincs jelentősége... hüvelyi szülésnél fertőzheti meg a babát...

Ma én is le vagyok lassulva... a fiaim is...

Dana
Ezek a fiúk már csak ilyenek... :wink:
Inkább legyen eleven, egy kisördög, mintsem mulyácska...
Vendég

.........
pironya

Gigi én mindenképp kapok antibiotikumot azt mondta a doki...meg a gyerek is 3 napig...
Akkor ne említsem a szűrést??

Mia:nálam az a nem mozgás amikor kevesebbet mozog mint amit elvárok....sterencsére még ilyen flikk flakkokra nem volt szükségem,azért magától is beindul...
jaj de nagy félelmem ez nekem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
anyám azt mondta emlitsem a dokinak ezt a rettegésemet....de így is 3 naponta járok,mit tud még csóri csinálni velem??
Vendég

Sziasztok!

Szép poci és tényleg lent van.De a gyerekek milyen szépek!Gratula!

Nálunk is szakadt az eső,semmihez nem volt kedvem.De most kisütött a nap,úgyhogy hajmosás,főzés,mosás.Csak ennyi. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?