hali lányok!
hogy ti mennyit irtatok.
muffin örülök hogy jelentkeztél, és hogy ilyen pozitiv hangulatban vagy
aki orvosnál vagy védőnéninél volt és dicsérték gartula. akit nem az meg tojjon a nem dicsérő emberke fejére!
pecsétek. 4 db kell. de nem szigorúan pecsét a neve. hanem beírás... az én védőnénim nem pecsétel csak aláir. egyébként meg ugy van hogy a terhes könyvet majd szülésnél le kell adni, mármint nem közben

és a kiskönyv alapján kiállítanak egy igazolást hogy a megfelelő számú terhesgondozáson megjelentetek és azzal kell majd igényelni (meg persze más papirt is adnak hozzá) az egyszeri támogatást és az kell hogy kaphassatok más támogatást is.
de viki belinkelte asszem és ott megvan minden leírás.
szilvi!
szerintem azon se nagyon aggódj ha be kell feküdni. biztos nem azhért fektetnek be mert fölös ágyuk van. muszáj, hogy kihuzzátok még 2 in 1 formában.
jaj még biztos volt más is... mert olvastam vagy 3-4 oldalt ne nem jegyzeteltem

bocseszka
jah egyébként megszurtak... kétszer... de szerencsére csak kétszer. a 3. nem kellett mert levették a cukrosoknál az ellenanyagra is a vérem. pedig elvileg azt máshol veszik. de igy azért jobb.
a cukros lötyi most nem volt annyira finom mint a multkor, de azért nem volt rossz. jó sok citromlével.
a 2 óra alatt meg vásároltam

nah az nagyon jó volt.
turciztam napozót meg kisinget. jah meg vettem pelenkát is még egy kis csomaggal. inkább ezt viszem a kórházba és nem a liberot. ez is jó minőség, de nevenincs és 660 ftba került 22 db. a kórházba jó ez. ugyis másnak is adják...
meg vettem a kiságyba olyan zenélő forgó akármit.
jah meg anya kisért el és megkaptam a hazahozós rucit amit pesten vett. és még 2 kispólót is kaptunk tőle. nagyon édesek.
majd hozok fotót is, csak befejezem az ebédemet, vagyis a reggelimet

a leveskét ettem meg eddig. még a főzi hátra van