A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi!Kép

Ma vagyok a 28. napon, amint megjön és elmúlik, utána kb. nov. 26-28.
Hogy pontosan mikor tudjuk kezdeni a lombikot, azt nem tudom, a HSG után megyünk vissza a Kaáliba és akkor beszéljük meg a továbbiakat.
Azért a többi ami kell a Kaáliba intézem, vérkép, EKG, vércsoport, AIDS és Hepatitis szűrés. Már csak az utolsó kettő kell mind a kettőnknek, ami meg még kell nekik majd mondják. Szóval jó kis futkosással telik a hetem, de legalább történik valami és haladunk a cél felé! Kép Kép Kép
Köszi előre is, hogy megnézed nekem a határértékeket.Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép
Nekünk mindegyik hiányzik, így a konzultáció után azonnal szeretnénk elkezdeni a hiányzó papírok beszerzését.
Jó tudni, azt, mikor már haladnak a dolgok, az ember érzi, hogy tesz valamit a kívánt cél érdekében.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Hát igen, már fél sikernek érzi az ember!
Dec. 2-án mentek?Kép Akkor bizti minden oké lesz, akkor van a névnapom, úgyhogy csak jó dolog történhet Veletek!Kép Kép Kép

bnemethm
bnemethm

Orsi Kép és bnemethm Kép
Csatlakoznék 3. új Kaálisként.
Mi november 28-án megyünk első konzultációra.
Bnemethm Kép
Ha 1-2 hónapos friss HIV, Hepattitis eredményt viszünk, azt elfogadják, nem tudod? Vagy nektek miért kellett csináltatni?

Edit
Kép

Kép
reditke

én már a Kaális topikba is bejelentkeztem Kép

Bnemethm Kép láttad a prolaktinos eredményt?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit!Kép

A Kaális topikban kérdeztem, és ott mondták el, hogy milyen papírok kellenek.
Szerintem elfogadják azokat, max. az 1 évnél régebbi leleteket nem, de ez csak az én szerény véleményem!
Az EKG-mnél van egy kis bibi, szapora a pulzus. Mondtam a dokinőnek, hogy ne csodálkozzon nem reggeliztem, 6 kémcső vért levettek már, és ha éhes vagyok akkor így reagál a szervezetem, ezt már megfigyeltem! Ő az izgulásnak tudta be!Kép

bnemethm
bnemethm

Orsi! Kép

Igen, köszönöm szépen, megnyugodtam!

bnemethm
bnemethm

Edit, Bnemethm Kép csak én emlékszem rosszul, vagy az AIDS Hepatitis teszt eredménye tényleg hosszú idő után meg (valami 4-6 hét rémlik)?
Bnemethm Kép örülök, ha megnyugodtál. Egy teljes vérképet én mindenképpen szerettem volna csináltatni, mert a toxoplazma ellenanyagom negatív lett tavaly. Azóta van egy új cicánk, és reménykedem benne, hogy elkaptam, hogy ne a terhesség alatt kelljen teljesen megvonnom tőle a simogatást.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bnemethm Kép
Köszi. Én már nagyon várom a 28-t, nagyon kivőáncsi vagyok, mit mondanak a papírjainkra.
Már szépen összekészítettem egy dossziéba mindent, úgy megyek, mint egy fősulis vizsgára vagy egy munkahelyi prezentációra Kép

Orsi Kép
Te olyan ügyes vagy. Holnap behozom magammal a legeslegfrisebb leleteimet, majd segíts légyszi megállapítani a tartományokat.

Zsebike drága Kép
Te hol kódorogsz?? Rég nem jelentkezel mostanában?
Te kis gyógynövény szakértő, miért nem vagy Kép ?

Lányok, ki szedte az Aloe Vera folyadékot? Nem emlékszem, csak arra, hogy iszonyú íze van, azt mondtátok.
Párom előállt az ötlettel, hogy igyuk.
Úgy látszik, már nagyon szeretne babát fürdetni Kép Kép Kép

Délelőtti hőmérsékletes kérdésemre, nincs válasz? Kép
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Húúú Edit lemaradtam róla... visszakukkantok...
Ez most csak a legutolsó hónapban volt így vagy mindegyikben? ezt nem értettem.
Mert, ha csak most, akkor lehet, hogy egy minimális megfázással harcolt a szervezeted, ami megemelhette a hődet. Ha egyszeri, akkor én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.
Ha renszeres, akkor ötletem sincsen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Már 3. hónapja ezt játssza, úgyhogy az "ötletem sincs" Kép variáció működik.
Azért kösz.
Igazából nem zavar, mert pé-m van szépen, rendszeresen, gyógyszerek nélkül, csak kiváncsi vagyok, mi zajlik ott benn.

Edit
Kép

Kép
reditke

OrsiKép,BnemethmKép,EditKép

Az AIDS eredmény valóban hosszú idő, így vetessétek le mihamarabb, mert anélkül nem engedik a lombikot. Kell még Chlamydia szűrés is, TORCH vizsgálat,mellkasröntgen az altatás miatt, azokon felül amit írtatok. Legyen egészséges, negatív tenyésztésetek és rákszűrés. A 3. napi vérvételt ott meg fogják csinálni, meg a papa vizsgálatot is. A vérképnél kérjetek vércsoport megjelölést is.

SzösziKép
Olyan szép hőgörbéd van, hogy itt csodálom. Én is akarok ilyet!!!! Nem szabadulsz meg tőlem, megyek ám utánnad!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Élek, csak elvesztem a tengernyi munkámban. Látom lemaradtam egy jó kis taliról! Voltunk egy kicsit kirándulni is a múlt héten, így igazából még utánatok sem tudtam olvasni!

Minden új kismamónak gratulálok, aki nem akar gratulációt, annak meg szorítok!Kép

Nálunk jövő hónapban kezdődnek az inszemek. Aki már túlesett ilyenen: kell vmi papír, mert mi nem vagyunk összeházasodva. Vagy csak a lombikhoz?

Tudom, hogy nem vagyok valami rendszeres látogató, de ha szépen Képmegkérlek titeketKép segítenétek? Nekem ált. 26-27 napos ciklusaim vannak, de a múlt hónap 28 lett. Most meg csak a 17. napon ment fel a hőm 37-re. Össz. 5 szem clostit faltam fel, vagyis 5x1-et a ciklus 3. napjától. Nyák viszont - pedig nálam ez ritka - most rendesen volt, de leginkább a 14. napon.
Én már nem igazán értem a szervezetemet. a 15. napon több tizenegynéhány millis tüszőm volt az Uh szerint. Most akkor hogy is van ez? Van valami ötletetek?
Előre is nagyon köszi:
Levendula
Levendula

Kedves EditKép

Én is hasonló dolgot tapasztaltam,mint te: egy napra felment 37-re a hőm, majd visszaesett. Én azt hittem, hogy ez már a pé, mert középidőben volt. ÍDe aztán alaphő, majd a fentiek szerint a 17. napon 37 és ma is 37. Én a clostinak tudtam be, sajna más ötletem nincs.

Pusz
L.
Levendula

Levendula Kép
Nekem nem egy napra megy fel, hanem 4-5 napra és inkább 37,1-re, és nagyon a ciklus elején.
Clostit pedig nem szedek.
Lehet, hogy 3 hónapja meg vagyok fázva, de mindig csak a 4-9 cn között Kép

Előző clostis-hőd kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, majd a nálam tapasztaltabbak.
Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Kedves üvegfestő lányok Kép
Mivel a könyvtár elég nagyra sikerült (8MB) ezért szétszedtem kisebb könytárakra (egyenként 1 MB) és a Tippek, ötletek részben az üvegfestés alá fogom feltölteni őket egyesével. Onnan el tudjátok érni.
Remélem nem nagy baj, ha így oldom meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Aki dumcsizni akar, itt vagyok még egy darabig!
Egcsi
egcsi

Szia EgcsiKép én itt csücsülök ... épp házifeladatot csinálokKép férjed mikor jön legközelebb? Komolyan nem tudom hogyan bírod.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szia!
Jó kérdés! Elég nehezen bírom, néha teljesen kiborulok. Muszáj.
Ti hogy vagytok? Mikor mész legközelebb dokihoz?
E
egcsi

Tudom, sajna a pénz nagyúrKépKépKép
Megvagyunk, bár mindig tudok min hisztizniKép kedden megyünk legközelebb dokihoz, de már mind a ketten alig bírjuk kivárni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Haho Ejszakai Muszak!Kép
En is itt vagyok...`Kukkolok!
Egcsi!KépNem kuldod el nekem is a kepeitek elerhetoseget,vagy nekem nem szabad?
Elhiszem,hogy rossz egyedul...kitartas!Lesz babad es nem leszel egyedul...Kép
Sziszus!Kép
Mennyi idos is vagy pontosan?Mikor lesz doki?En jovo het csutort megyek ujra,akkor latszani kell,ha minden igaz...
Pusszancs:
+szoszi+
szoszi

+szöszi+Kép senki nem tudja mennyi idősKépKép

utolsó mensi aug.31, szóval ahhoz köze nincsKép múlt hét hétfőn azt mondta a dokim, 5-6 hetes, de pont előtte 3 héttel voltunk nála a pozitív teszttel, szóval szerinte ez a gyerek a teszt előtti pár napban fogant ... ő se nagyon érti KépKép
de a keddi méreteiből majd többet tud KépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzösziKép
Küldöm, de eddig nem szóltál! Vagy csak átnéztem rajta.Kép
Mindjárt megy a mail.
Egcsi
egcsi

Sziszus,ez nagyon izgi!Kép
Erdekes,amit mondasz.De kedden a meretekbol ki kell deruljon...En a fogantatast is tudom pontosan.DE ha nem tudott semmit mondani,akkor mit latott mult heten?Mert nekem azt fogja latni jovo heten...Szive mar vert?
Egcsi!KépKoszi!!!
+szoszi+
szoszi

2,5mmKép mi is láttuk, és dobogott a kis egészKépKép szóval él, jó helyen van és egyKép és kb 5-6 hetesKép
Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

na mennem kellKép
puszi!

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Egcsi!Kép
Megneztem,koszi...Mindenki mas,mint ahogy elkepzeltem,hihi.Csak Alice meg Rekacs nem,mert oket lattam elotte is.Es tenyleg pirosak!Kép
Sziszus!Kép
Nem is sejted mikor "csinaltatok"?Szovel Te sem tudod megtippelni mennyi idos?
+szoszi+
szoszi

+Szöszi+ Kép

Szia hogy vagy,és jól áll a piross haj? Kép

Na túl vagyok 1 doboz tejfölön meg 5 db kiflin, esküszöm nem eszek többetKépKépKép

Lányok lehet hogy felfáztam mer néha olyanokat szur a hasam aljába ? egyszer gyengén aztán erőssebbenKép

bnemethm Kép
Tegnap 1-kor leléptem Kép

Sziszus
Bár én se emlékeznék rá mikor gyártottuk,csak már lenneKép

Alice
malice

EditKép
Akkor nincs ötletem, ha több napig is tart ez a "hőemelkedés". És ráadásul több hónapja ugyanabban az időben... Marha érdekes...

AliceKép
Neked már nem kell jó étvágyat kívánni...
A szúrkálás lehet gyulladás, felfázás miatt, de akár beágyazódás is, vagy ilyesmi. Hányadik napon vagy?

EgcsiKép
Én is hasonló cipőben járok, rendszeresen több napig nem látom azuram, most pl. egész hétvégén máshol lesz. Azért ezek nem hetek szerencsére. De sokszor így is nehéz egyedül.

LányokKép
Mostanában szülnék , ha megmaradt volna a babám. Nem akarok itt keseregni, csak hát mégis eszembe jut. Gondolom megértitek.

Lehet, hogy tényleg a 16. nap körül volt a pé, mert mára már 37,2 vagyok. Csak azért furcsa, mert eddig mindig a 13. nap környékén volt, bár akkor nem szedtem semmit.

L.
Levendula

Jó reggelt Mindenkinek!
Lányok Levendulához hasonló a problémám...

20. napon volt nagyon sok nyákom, de ma, a huszonharmadik napon is csak 36,5 az ébredési hőm.
Akkor most nem volt peteérés? De akkor mi volt az a sok nyák amiből tegnap is éreztem valamennyit? Van még remény a hónapban, vagy nemhogy baba nincs még peteérésem se volt? Kép
Évici

Éva
Évici

Levendula!

Én ma a 25 napon vagyok, bár csak ágyazódnékKép

Nagyon sajnálom ami anno veled történt ezt sajna nem lehjet elfelejteni, de próbálj megnyugodni mert hamarosan ott lessz a kis terminátor a pocakban, na annál jobban senki nem tud kapaszkodni...majd meglátodKép
Tényleg szerintetek én most melyik nap kellene elzavarjam a pizzafutárt, nekem fogggggggalmam sincsKép
Ja azé ma reggel kíváncsiságból beleültem a hőmérőbeKép 37,1 ez nállam ilyenkor kevés meert 37,2 vagy 3 szokott lenni hááát nemtooom.

Alice
malice

Ja és mikor kellene pisilnem Kép
malice

Jó reggelt lányok!

Alice Kép
Boldog névnapot, ha a frankó neved használod Kép

Évici Kép és Levendula Kép
20. nap körüli nyák és összevissza hőmérséklet témában, tegnap óta sem lettem okosabb, úgyhogy segítség tőlem tuti nem jön.

SzösziKép és SziszusKép
Megy a hatalmas drukk továbbra is, aztán jövő héten kérünk orvosos beszámolókat, ám!

Egcsi Kép
millió email átjött, köszönöm. Egyiknél sajnos nem cancel-eltem a visszaigazolás kérést, úgyhogy sorry az ismerősödnek.

Orsi Kép
Itt vannak a hormon eredményeim, lehetek pofátlan és kérdezhetek?
1. Vannak itt nekem mindenféle határértékek megadva, csak azt nem tudom, ha a 24. napon voltam és 27 napra jött meg, akkor follic. fázis, középidő vagy luteális szakasz határértéke számít? Ugye az utolsó.
Számok és mértékegységek mehetnek vélemény kérés ügyben?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

R.EditKép

Igen, Nagyon Szépen KöszönömKépKépKép nem is hiszed el hogy milyen jól esik te vagy ma az elsőKép

Szóval:

Eddig 26,27 napra jött meg most utoljára meg 33-ra akkor most mikorra NE várjamKép????????????

Rékacs

Hova tüntél???????????? gyere mán és agggyyál valami hirt magadról.....hahóóóóóóó

Alice
malice

Alice Kép

Szerintem semmikorra se várd Kép Kép

Írd ki, hogy pizzamentes napok.....

Edit
Kép

Kép
reditke

Okse KépKépKép
malice

Jó jó de mikor kellene pisilnem??? ha netán rávenném magam egy tesztre,vagy inkább mégse?

Alice
malice

Edit Kép
Mondjad Kép Szerintem az utolsó értékek számítanak, de ha a vérvétel után 3 nappal jött meg, akkor lehet, hogy pl. a progi már alacsonyabb lesz a kelleténél.
Dobd az adatokat Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haho!Kép
Na,ma reggel jol felhuztak,majd' szetrobbanok,eltoltak az egesz hetvegi programomat!!!!!Kép
DE csakazertsem idegeskedek,mert az artalmas,ugyhogy:
Rekacs!Kép
Mar en is hianyoltalak.Elijesztettek a csajok a talin?Azota eltuntel...Lanyok,remelem nem bantottatokKép
Alice!Kép
Nevnapod van?Isten eltessen,gyonyorum.Nagyon jol all a piros haj,nekem jobban tetszik,mint a szoke.Legalabbis igy kepen nagyon ari volt.Nem tudom mikor kell pisilned,de pisilj ketcsikosat!!!
Reditke!Kép
Szerintem lutealis fazis.
+szoszi+
szoszi

Alice!Kép

Boldog "beágyazódos" névnapot! Kép

bnemethm
bnemethm

OK Doktor Orsi Kép
Köszönöm, dobom. Luteális határértékek zárójelben.
FSH: 3,9 U/L (1,8-5,12)
LH: 6,2 U/l (1,2-12,9)
Prolactin: 486,3 mU/L (71-567)
Östradiol: 651 pmol/l (293-1002)
Progesteron: 35,2 nmol/l (16-59)

Szóval, laikusként úgy látom, hogy minden az értéken belül van, csak nem tudom (de akarom !!!) elhinni, ugyanis előző hónapban FSH 3x-sa volt a normálisnak és már MRI vizsgálattal fenyegettek, prolaktin és LH is magas volt.
Akkor most mi van? ilyen gyorsan "cserélődik" a vérem vagy valaki töketlenkedik valamelyik laborban?

Edit
Kép

Kép
reditke

+Szösz+
Végig vigyorogtam az írásodatKépKépKépKépKép Igyekszem a pisiléssel, nemtudjátok hol lehet kétcsíkos tesztet venniKép

BnemethmKép
Köszönöm,Köszönöm meglesszKép remélemKép

Alice
malice

Gitta!Kép

Régebben a képtárban voltak fenn képek sokunkról, nem tudod, ez az oldal él még? Kép

bnemethm
bnemethm

Levendula Kép
Megértem, hogy gondolsz rá. Nekem most január elején születne meg a baba, ha megmaradt volna. Pont a szülinapomra lettem volna kiírva, legalább is az első számítások alapján. Mostanában egyre többet gondolok rá én is. Azt hittem, talán addigra újra terhes leszek, és akkor könnyebb lesz majd. De egyenlőre sajnos nem úgy néz ki a dolog.

Évici Kép
Sajnos ez a hő nagyon alacsony a 23. napon. Valószínüleg ez anov ciklus. Sajnos nekem is az van. Még soha nem volt ilyen, amióta mérem a hőmet. Teljesen el vagyok keseredve. Neked ez spontán ciklus, vagy szedsz valami gyógyszert?

Egcsi Kép
Légyszi nekem is küldd el a képtár címét! Köszi

Virág Kép
Kérlek küldd el az energiás-karmás ember elérhetőségét! Köszi

Alena
alena

EditKép
Az a luteális szakasz.

AliceKép
Rendes vagy, kösz az együttérzést.
Szerintem a legkésőbbi időpontot kéne megvárni, vagyis 33 napot, ill. a peteérés után 14. napon már lehet tesztelni. Én is boldog névnapot kívánok!

Pusz
L.
Levendula

Edit Kép
Egyet tudok. A prolactin értéke akár napról napra is változtat, tehát nem meglepő, ha az egyik hónapban az egekben van, máskor meg normális. Ezért jobb, ha a ciklus második felében az ember lánya 2 naponta szúratja magát (pl. 21 23 25 napok), mert, ha mindhárom nap magas, akkor lehet, hogy tényleg magas. Tehát ezen ne izgulj.
A progeszteron is szép magas, ezen se aggódj.

Amit én javasolnék, és megnyugtató is. Csináltass egy ilyen részletes hormontükröt, és akkor az biztosabb eredményt mutat.

Remélem azért kicsit tudtam segíteni Kép

Amikor magas volt a prolaktinod, az mennyi volt?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
ng/ml-ben 37,7 (23. napon)

Én igazából az FSH miatt aggódtam, mert állítólag olyan magas volt múlt hónapban, hogy "klimax közeli állapotnak" titulálták.

Köszi a segítséget.
Majd Kaáliban megbeszélem a részleteket.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
Az tényleg magas, de azért nincs az egekben. Ng/ml-ben 25 a felső hatáérték. Azt hittem 70-80 körül van.
Ne aggódj! Ez lehetett egy rossz nap eredménye is. A prolaktinszint egyébként a stresszel is összefügg, így egy stresszesebb nap környékén magasabb lehet a szintje.

Nagyon kívácsi vagyok, hogy mit fognak majd mondani a Kaáliban nektek Kép Ha engedélyezik, akkor azonnal bele is vágtok? Vagy még vártok egy kicsit?

Orsi
KépKépKép
icsilya

EditKép
Szerintem ezek szupi eredmények, még magasabb lett volna a progi, ha időben mész. Ovul. után 7 nappal.

Mivel csúszott az ov. nálam (remélem ez ov.) ezért úgy döntöttem, hogy csúsztatom a vérvétel időpontját is. Így a 24. napon megyek. Vagy még a hőem. előtti napot kell figyelembe venni? Akkor a 23-on. Egyetértetek vele?

L.
Levendula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?