ja, hát a pecsétek miatt akkor nem izgulok. Az én dokim végigpecsételte a jövő hetet is...

Amikor a múltkor mondtam neki hogy nem kell-e valami pecsét, akkor benyomott vagy négyet egyszerre...
magdolnam, az a baj, hogy valamilyen szinten muszáj a nyelvtan. Mert vagy kinn van az ember nyelvterületen és 'ragad' vagy muszáj valamire építeni. Én amúgy úgy szoktam, hogy általában 2*45 perces órákat tartok és az egyik nyelvtan, a másik meg arra épülő szókincs meg beszélgetés. Meg nagyon sok társasjátékom meg ilyen-olyan játékom van és azt egy csomót használjuk. Úgyhogy tényleg nehéz megtalálni az egyensúlyt, de meg lehet. Ha szeretnéd, tudok jó könyveket ajánlani. Meg ha tanárhoz mész, azt is meg tudom mondani hogy mi alapján lehet nagyjából belőni hogy mennyire jó tanár... Na ennyit a szakmáról.
ronix a férjednek üzenem, hogy mi szarnánk bele hogy fiú vagy lány csak egészséges lenne. Próbálja kicsit átértékelni a dolgot, mert hogy milyen nemű talán nem a legfontosabb... És megértem hogy ki vagy rá akadva... Én is ki lennék...
ja amúgy nekem múlt héten volt grade II a lepény... Úgyhogy nem is baj ha kicsit hamarabb jön.
szerintetek az gáz, hogy nekem nem igazán keményedik a hasam? Mármint érzek itt-ott keményebb részeket, de szerintem azok csak testrészek amik belülről nekem feszülnek. De olyan fájdalmas egész hasas keményedésem nem volt. Meg szurkálásom se...
Ja és nekem még a köldököm sem simult ki, nemhogy kifordult volna... Ugyanúgy megvan... Na jó, nem olyan mély, de akkor is...
És én majdnem mindig háton alszom... Nekem csak úgy kényelmes... (Régen elütött egy autó és el volt törve a medencém, aztán egy idő után baromira fáj ha oldalt fekszem...) remélem legalább ebből nem lesz gáz...
Ja és én egyszer sem szedtem magne B6-ot meg semmilyen magnéziumot, mert nekem nem mondta a dokim. De nem is volt semmi görcsöm. Se láb, se semmi...
Velem van gond?
Szülésfelkészítőre mindenki megy? Én nem érzek rá túl sok indíttatást...
És a hét végén vagy jövő hét elején megérkezik a kiságyunk is. Nekem már csak anyagpelust kell amúgy vennem, meg magamnak hálóinget meg köntöst. Azt hiszem minden más megvan. Bár ruhákat még nem mostam, arra azért nem bírtam magam rávenni. Furcsa hogy vannak dolgok amiktől kiakadok, és vannak amik feldobnak... Úgy sem készülhetek hogy nem hozzuk haza, mert mi van ha mégis, de úgysem hogy hazahozzuk mert mi van ha mégse? Na ebben a helyzetben legyetek okosak...
Na most eldugulok. Este majd azt hiszem teszek fel pocis képet. már vagy két hónapja vagy több is hogy nem tettem fel...