A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Piri azt mondta a doki,hogy ezt semmiképp nem vinném tovább 38-nál mert a méhem nagyon vékony
Vendég

Amúgy a méretei 40.hétnek felelnek meg
Vendég

megfyek aludni sziasztok jó éjt
Vendég

Lányok megszületett Gigi Tomija 3860gr 53 cm gratulálok,és sok boldogságot nekik
Vendég

Jól vannak és gigi nagyon boldog,sajnos smsben nem tudtam neki gratulálni mert szokásomhoz hiven üres a kártyám :oops:
Vendég

Látom, már értesültetek a jó hírról :lol:

Délután hozok képet!

Péter (aki már kétszeres apuka) :lol:
Vendég

Sziasztok!

[b]CSIRI: Óriási Gratula Zoé Babához! Sok Boldogságot és Egészszéget Kívánok Neked és a Családodnak is!!!!

GIGI: Óriási Gratula Tomi Babához! Sok Boldogságot és Egészszéget Kívánok Neked és a Családodnak is!!!![/b]

Én még mindig nem tudok aludni. Most már kb. 1 órája vasalok...

1/2 12-kor lefeküdtem aludni, és 3/4 1-kor kijöttem, mert nem tudok aludni, néha rámtörnek a menstruáció szerű fájások.... Már alig várom, hogy reggel legyen, mert megyek CTG-re és UH-ra. Már csak 4 órát kell várnom és kellnem kell....

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[color=orange]Gigi! Gratulálok Tomihoz! Nagyon sok boldogságot Kívánok Nektek![/color]

Én sem tudok aludni, fájásaim vannak, de rendszertelenek.

Kép

Kép
[/url]
stella40

óóó, szia Stella!

még én is itt vagyok! szerintem már le sem fekszem. most éppen eszek, előreggeli vagy utóvacsora...

megnéztem a táblázatot, lassan mi következünk !!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt
Gigi apuka várjuk a képet a kis Tomiról,és pusziljuk Gigit
Vendég

Csirit és Zoét meg várjuk haza!! :lol: :lol:
Már nagyon hiányoznak az irományi,bár gyerek melett nem fog annyit írni :(
Vendég

Gratula Csirinek a kis Zoé Katához! Sok Boldogságot és Rengeteg tejcsit Nekik! :D

Gratula Gigiéknek a kis Tamáshoz aki nem is olyan kicsi! Sok Boldogságot és Tejcsit Nekik!

Bari! Nem semmi a 3700 gramm már simán megszülethetne! A pocakod óriási de nagyon csini! :D
Vendég

Jó reggelt!

Hát ezt nem hiszem el!Tegnap du. nem voltam és tessék!

Nagyon örülök és gratulálok Csirinek és Zoé babának!Sok boldogságot!

Giginek és Tominak is gratula!Gyorsak voltatok,mondhatom.

Potyognak a könnyeim. :oops:

Kép
melike

Most pár percig nem térek magamhoz,annyira meglepődtem,hogy hirtelen két babánk is lett.Gigi tényleg nagyon gyors volt,nem?

Mártiról semmi hír?

Bari tényleg hatalmas babucid van!

Ma megyek én is UH.ra és megtudom Máté mekkora.

Kép
melike

HATALMAS GRATULA CSIRIÉKNEK ÉS GIGIÉKNEK!!!

Nem semmi hogy beindultak a babák!
Én sem aludtam sokat az éjjel,de nem volt semmi extra dolog!

Bari! Mostmár minden kívánságod teljesült,kitartás erre a 2 hétre!
Jó nagy baba!! :lol:

Mártinak megy a drukk!!!

Várjuk a fotókat Tomibabáról!!

Én tegnap voltam ctg-n+dr-nél,külső-belső 1 ujjnyira nyitva,de ez normális,ctg-t végigaludta!! :twisted:
Tegnap biztos érezte ezt az időt,estére visszatért a régi Áron,azóta is tombol! :lol:
Nekem 2800 gramm a becsült súlya!

Aztmondta a dr. mostmár örülünk neki ha jönni akar!! :lol:
Tök jó volt ezt hallani,de remélem még 2 hetet vár!!!

Lassan lépek a fodrászhoz,még gyorsan bevállaltam egyet! :lol:

Kép

Kép
ibm

SZÍVBŐL GRATULÁLOK CSIRIÉKNEK ÉS GIGIÉKNEK!JÓ EGÉSZSÉGET,SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!
Kép

Mártiéknak továbbra is drukkolok!Tegnap hívott,azt mondta,ha lesznek rendszeres fájásai végre megcsinálják a császárt.A dokija már aznap megcsinálta volna,amikor bement,de az oszt.vezető még nem látta indokoltnak.Tegnap reggel is mutatott fájásokat a gép,de ezek szerint nem bólintott rá a fődoki,mert ahogy látom még nem jött a jó hírrel.Ha hív ma,akkor megírom nektek,amit mondott!

Bari,
tényleg szép nagyra növesztetted a pocilakódat,már ezért is indokolt a 38.héten elvégezni a császárt,ha addig a babucid nem gondolja meg magát! :wink:

Stella,Andóca,
lehet nálatok is bejátszik a hidegfront?És nem várja meg a baba a terminus végét?

Szép napot mindenkinek!

Timi
timiban

Közben hívott Márti!
Még semmi,várakozó állás van.Szerencsére-úgy éreztem a hangjából-nem viselik meg a történtek,bár biztosan már ő is túl lenne a rajta!

Gratulál Csiriéknek és Gigiéknek.

Puszil mindenkit!
timiban

Én is beszéltem Mártival.Timi leírt mindent:még egyben,várják a fájásokat,jó a kedve!
Azt kérte azért drukkoljunk továbbra is.
Hát persze Márti!!! :wink:

Kép
melike

Ja!És azt mondta jó lenne ha nem szülne meg mindenki amíg kórházban van!Hááát,nem tudom tudjuk-e teljesíteni. :lol:

Kép
melike

sziasztok!

Nem voltam kb 1 hétig, most visszaolvastam. Hát nem semmi, hogy így beindult a csapat!!!

Gratulálok Montana, Csiri, Gigi!
Jó egészséget, sok tejecskét kívánok!

Mártinak nagyon szurkolok, hogy mielőbb túl legyen a császáron!

Úgy látszik a telihold és a hidegfront megtette hatását. Nálunk mindenesetre semmi változás, Andriskám még nem akar jönni, de még kértem tőle kb. 2 hetet. Szerintem ki is várja, ha ezt a fronthatást túléltük. Holnap megyek NST-re.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:12-kor.
pironya

Márti Nagyon Szorítunk Nektek!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:13-kor.
pironya

Pironya! Nálunk a tornán volt így! 12 kismamiból 10 fiú és 2lány! :D
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:13-kor.
pironya

.....
pironya

Pironya! Amikor Én voltam szülőszoba látogatásson akkor kettőt láttam a harmadikban voltak! Én úgy tudom, hogy 3 szülőszoba van! Majd jövőre meg sok kislány születik! Kell a fiúknak a barátnő! :D
Vendég

jó reggelt. Gigi-családnak nagy gratu, valahogy sejtettem hogy ő tényleg célirányosan szülni megy csak be mindenféle kétségek nélkül. :D

amugy meg lassitsatok már, JUNIUSI topic vagyunk csajok! én is a tábla elején vagyok, demég se fájás, se semmi... mondjuk éjjel akkora eső volt, nem tudtam aludni, csak az kattogott a fejemben, hogy nemakarokmégszülni. nem mintha bármi jele lenne egyelőre... :)

mia_snow

Körülöttem is sokkal több a kisfiú,mint a lány bébi.Az egyik barátnőm férje mondta is (1 lányuk van),hogy most kell gyereket csinálni,ha fiút akarnak!

Mia:én is azt mondom,hogy júniusi topik-unkhoz képest május közepe még hamar van,hogy mindenki szülni menjen. :shock:

Kép
melike

Jó reggelt! Fájások elmúltak, nagyon jó az én babucimnak ott bent, marad még egy kicsit :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:14-kor.
pironya

Jó reggelt!

Kép

gigi: gratulálok!

Mártinak meg kitartást!
csipisz

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:14-kor.
pironya

Pironya! Igen egyről beszélünk! Lehet hogy akkor az Én dokim nincs képben? :shock: :shock: :shock:
Vendég

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:15-kor.
pironya

Sziasztok!

Nahát micsoda babaeső :D

Gigi, Csiri Jó egészséget kívánok Nektek és a babáknak!!!

Monti, gyönyörű a kisfiad...

Mi jól vagyunk...ott árválkodom a lista elején, mint egyetlen májusi...erre én fogok júniusban szülni :D Gólyám mindjárt legyalogol a vonalzómról...majd még eltéved nekem :D

Éjjel azt álmodtam hogy gyorsfutár hozta meg a babámat egy halom cumisüveggel...és nagyon be volt már pisilve. :D

Na mindegy, eljön az én időm is tuti....nem vagyok ám irigy...áááá

Nekem is mondták az oviban hogy itt a front biztos szülök...hát rám semmi hatással nincs ez a front...tök jól alszom...

Ja megvan ám a kép a kiságyról meg a ruciról csak apa elvitte a fényképezőgépet benne a kártyával amin a képek vannak...de remélem ma még hazahozza.

Kép
danaaia

Gigiéknek nagyon sok boldogságot kívánok Tomihoz! :)

Hát igen, tényleg érződik a front...

Bari, nagyon szép méretek, még túl is teljesítette a babád az előírt 3300 grammot, látod? :)

Nekem tegnap délután óta fájdogál a hasam, de nem hinném, hogy ez szülési fájás lenne... egy konkrét ponton szúrkál kicsivel a köldököm alatt. Azt hittem, éjjel elmúlik, de nem, most újrakezdte.

Ma mindenesetre itthon pihenek, holnaptól már nem érdekel, akár szülhetek is, hazajön a dokim szabiról. De ma még neeeeeee.

Kép
elan

Pironya! Én is alapítványiba szeretnék menni de azt mondta a doki, hogy csak akkor lehet ha van hely amikor szülök! A 6 ágyas szobát Én sem kultiválom! 3000ft-ot megér a kétágyas!
Vendég

Csajok,elmentem NST-re és UH.ra.Remélem nem kap el az eső,mert jól be van borulva.

Sietek!Addig ne szüljön senki!
Na,jó esetleg Márti. :lol:

Kép
melike

Mától ikrek jegyűek a babák, ha jönnek...ugye?

Csipisz, Te írtad hogy anyósod akar majd helyetted főnök lenni a házban? Na enyém is folyton azért duzzog mert nem csinálhat semmit...de én nagyon utálom mikor belemászik a személyes terembe és minden privát dolgomhoz hozzányul átrendezi...megmutatja nekem hogyan tuti a lakás...rühellem.
Azt is utálom mikor nem hagyja hogy a gyerekeim maguk oldják meg a problémáikat...mindent meg akar helyettük csinálni...mintha valami döntésre képtelen kis zombik lennének...aztán csodálkozik hogy kihasználják meg beszólnak neki...

Na morogtam kicsit...

Bari, hol vagy?
Jó nagy babád van...és nálad ugye sose téved az UH, hát akkor szép nagy fiad lesz :D Nem semmi.

Na megyek takarítok...kis fészekrakás feeling...

Dana

Kép
danaaia

Ja Bari, mire neked oda érne a vonalzód ahol nekem most van, te már otthon babázol és babás vonalzód lesz ...

Pusz

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Eyi - olvaslak benneteket, de egy ideje már csak a nyári topikba írogatok. Igen, néhány tel.számot én is összegyűjtöttem, szóval ha valaki ír nekem, vagy szükség van az elérhetőségére, akkor számíthattok rám is! :wink:

Szépen beindultak a júniusi babák, nem mondom!! :D Úgy néz ki mi sem húzzuk már sokáig, mert a méhszájam 2111 :?, bár Nóri még mindig keresztben...
Hát, dióhéjban ennyi.

Móni, Montana, Gigi és Csiri - gratulálok a babákhoz és sok-sok boldogságot nektek! :wink:
Vendég

Gratulálok Giginek Tomihoz!!
Sok boldogságot nekik!!!!

Én nagyon irigy vagyok!!
Csajok!
Van olyan,hogy szülés előtti depresszió?? Mert bennem tombol..Ma is bőgtem,tegnap is...Mindenkivel csak veszekszem...
Utálom ilyenkor magam... :twisted: :twisted: nagyon... :twisted: :twisted:

Kép
orsitigris

Pironya!

Ahogy a dolgok állnak,megyek veled júliusig.... :wink:
Hiába vagyok a tábla elején,hiába van nyitva a méhszájam,hiába ment el a nyákdugóm,hiába jósolgat... :( :(

Kép
orsitigris

Mi az?
Mindenki szülni ment??????????????? :shock: :shock:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Látjátok, akiknél a baba felkészült, ott egy kis hidegfront+telihold meghozza a hatást!!! :lol:

[color=blue]CSIRI! Szívből örülök, h végre babázhatsz! Gratu Zoéhoz!!![/color]

GIGI! Nektek is nagy gratula! Nagyon klassz, h megérkezett Tomi!

Mindkét maminak és a babáknak jó egészséget, sok anyatejet, szerető családi légkört kívánok hosszútávra!

Bari, mekkora baba! :shock: Teljesült a kívánságod! :wink:

Kép
zmimi

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:15-kor.
pironya

Gigi: GRATULÁLOK TOMI BABÁHOZ!!!!!!! Jó egészséget és boldogságot kívánok Nektek!!
bszilvi25

Sziasztok!
Dana azóta halotam,a váróban egy kismamától,hoy tévesen becsültek súlyt...de az én gyerekeimet eddig eltalálták...remélem most is így van :lol:

Martival beszéltem,de ugyan azokat mondta amiket Timi leírt,várakoznak :?

Gigi küldött mms-t nagyon szép a baba és nagy...olyan mint egy 1 hónapos

Orsi nálam a szülés elötti depi kb8 hónapja tart
Vendég

nem tudom mi van velem, én meg annyira pörgős és vidám vagyok, esküszöm jólesik ez az esős, hűvös, friss levegő, pedig eddig utáltam, ha ilyen idő volt, és bedepiztem tőle. ki érti ezt?

én hétvégén voltam nagyon nyaff, főleg vasárnap. itt volt anyu is... szóval hárman tettünk-vettünk a kertben, a férjem, anyu és én, és csak néha szóltunk egymáshoz egy-egy szót, mindenki padlón volt. aztán megjött az eső este, és onnantól kezdve felélénkültünk. :D

ha minden jól megy, akkor ma megyünk megvizitálni a gyerekorvost, remélem ad recepteket is, mert van pár dolog, amit be kéne vinni a kórházba, és ő írja fel.

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?