A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szebb reggelt mindenkinek!

Muffin! Jók a rucik és nagyon csini pocód van!

Előtej. Nekem már nem is tudom mióta van, és egyre több. Itthon rendre foltozom a pólókat (itthonra nem hordok melltartót), ha elmegyek akkor meg van betét elé.

Védőnő. Anyagi megfontolásból nem lesz. Majd imádkozom, hogy az ügyeletes rendi legyen!

Úgy okoskodtam, hogy lehet még le tudok venni 5ezret a kártyáról, ha még nem utalták át a biztosítónak! Bár úgy lenne!

Hene? Na, csak nem talán bejött a telihold?

Itt egész éjjel esett. Viszonylag jól tudtam aludni, kétszer voltam pisilni. Levi baba este összevissza feszegette a hasamat, nagyon fájt :shock: már mindenféle gondolatam voltak. És rájöttem, hogy Apának is, meg megkérdezte, hogy ugye még nem akar kijönni! :shock:
Hú, már csak az hiányzik! Maradjon még jó sokáig!

Na, meg egyszer káromkodva pattantam fel éjjel, hát megint begörcsölt ugyanaz a vádlim! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok

megjöttem a védönötöl,11kg van rajtam és vizes is vagyok nem szolt semmit csak huzzuk még pár hetet
most jo volt a vérnyomim nem volt fehérje se
csak ödéma van
had legyen :)
nálunk nem esik csak borus :evil: :evil: :evil: :evil:
utálom!!!!!!!!!!!!!
KAPTAM CSRESZNYÉTTTTTTTTTTTTTT
jo sokat még lepény is lesz belöle fogok ma sütni
NINCS VALAMI JO PECEPTTETEK ?????????????
meg gulyás leves lesz
megy a két rozi már még söpörni kell felmosni meg poszivozni
na meg a kaja

Képimg][/url]
Kép
ronix

Wera!
Nem lenne gond, ha tényleg kísérne vki! Így a vége felé....
20150601134430

Pattikám!
Meg van a drazsé! Mennyit szedtél naponta belőle?
20150601134430

Jó reggelt!

Szilvi!
Az áramlási értéknek kell 3 alattinak lennie. Ezért írtam hogy a tied jó.

Dodo!
Köszi a gratut! Vészesen közeleg.

Muffin!
Csini a pocid. Jó hogy megint köztünk vagy. Meglátod így gyorsan eltelik majd az idő.

Ezek a babyk se birnak magukkal. Néha így rugdossák a hólyagomat hogy komolyan azt hisem bepisilek. :oops:
Vendég

csajok nem tudtok valami jo cseresznyés pite vagy lepény receptet???????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

jó reggelt lányok!

muffin! nagyon jók a rucik vagyis hálókák :D
és a pocid is csini. nem baj az ha nem óriási, kisebbet kell cipelni ;)

viki!
gyógyulj meg gyorsan!

júniusiak szülnek??? huha... majd átkukkolok hozzájuk.

telihold volt? én sose veszem észre. lemaradok mindig. mondjuk legalább alszom mint a tej, nem kavar be :D

wera!
tényleg jó lenne ha valaki elkisérne, de hát... ha egyedül kell menned kitartást és óvatosan!!!

én lassan összekészülök és elindulok a tescoba. most sajnos oda kell mennem, mert 2 különböző boltba nincs kedvem bemászni :(
remélem nem borul el az agyam és nem vásárolok rengeteget, mert nincs kedvem cipekedni, meg kocsival menni se. pedig még szökőúton is mehetnék ahol forgalom sincs. kb. gyalog 5 perc. kocsival kicsit macerásabb. az lehet 10 perc :D mert lámpák vannak.
de sétálni szeretnék.
legfeljebb elhivom nyusziaput értem :D ugyis megyünk ma festéket vásárolni meg mindenfélét a jövő heti festéshez. :D és akkor oda is elszaladhatnánk.

Kép

Kép
timi1982

20150601134430

Timi!
Ne cipekedj sokat! Menj inkább NyusziApuval!
20150601134430

Wera: az a méhszáj szerintem jó a te "korodban" hát el kell fogadni, hogy lassan kibújik a bébi. (és igen jó jel ahhoz, hogy fogsz majd tágulni, illetve már most is)
Az nem jó hír, hogy később fájni fog! :( :( :(
Hát nálunk is csak a cipekedés az amiben segítségem van, és minden mást csinálok ugyanúgy tovább (egyenlőre bírom is az igaz!)

Ronix: de jó hogy jól vagy, nagyon örülök neki a 11 kg meg tök jó főleg, hogy annak egy része ödéma! Nekem már 12 kg-om van és semmi ödéma!
Mindjárt írok egy receptet a receptes topikba!
Vendég

viki!

most fűzöm nyusziaput. szétnéztem a szekrényben és hosszu listát sikerült összeirnom. és ha abból indulok ki hogy karton tej, meg karton ásványviz... azt még a kocsiba se nekem kéne becigölnöm

Kép

Kép
timi1982

Fűzed is!

Most jobbra el, kicsit gatáyba rázom a lakást és sütök fini rántott pipimájat. Fél szemem azért rajtatok!
20150601134430

sziasztok!

Wera!
Méhszáj miatt nem kell aggódni, nem jelent mást, mint hogy szerencsére neked sikerült "fájás nélkül" produkálnod egy olyan méhszájat, mint amiért mások órákat kínlódnak.

rá se ránts!
Ennyi az előnyöd!
Amúgy meg, már bármikor is születik meg a kislányod, jókor jön..
Persze tudom, hogy neked még van elintéznivalód, de ez nem ok a parára.
még az is lehet, hogy túlhordod.
Nekem a 16.héttől 2100, és még itt vagyok...
Ugyan a saját dokim szerint a kórházba menet óta 2110, de nem foglalkozok vele, mert ahány doki, annyi érték.
A kórházi doki szerint nem annyi, csak 2100.

És én most ezt is gondolom.

holnap már én is a 32. hetet töltöm, még a végén könyörögni fogok a 41. héten az indításért... :roll:
Na, azért ezt nem hiszem...

A júniusiak valóban felpörögtek, jó nekik.

Én most elkezdtem aggódni. Nem vagyok normális...
Betojtam, hogy minden rendben lesz e? A nagyokkal nem paráztam.. minden olyan egyértelmű volt, most meg mindenen megijedek... Ma nézegettem az ágyikót, és mindenféle rossz gondolat jutott az eszembe... Hát, ezek a hormonok ... :roll: :shock:
Valamivel le kell foglalnom magam. :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Muffin! Jó ötlet ez a ruhának is hordható hálóing! CSinos a pocakod!

Viki! Azt hiszem, hogy én is meg Roli i s az autóklímától fáztunk meg egy kicsit. Nekem két napig fájt a torkom, de mostmár rendben van. Én csak teáztam. De én azt sem tudom mikor voltam beteg. Lázam pl évek óta nem volt. Max orrdugulás. Lehet azért, mert gyerek koromban ha beteg voltam, nem kaptam be a gyógyszert, hanem eldugtam a fiókba! (erős lett az immunrendszerem :lol: )

Timi! Szerintem sem kéne cipekedned!

Ronix! Sajna receptötletem nincs! Nem volt fehérjéd! Ez nagyon jó hír. Hátha már nem is lesz!

Férfiak: Nekem szerencsém van apával. Alapból is szokott segíteni a házimunkában. Most meg pláne. Cipekedni nem hagy, Rolit is mindig ő viszi. Szóval egy szavam sem lehet. Ő fürdeti Rolkót, pelenkázza szó nélkül, öltözteti, eteti.

Itt süt a nap!

Már megy egy adag mosás. Ma Brassóit főzök!

Kép
szly27

Ronix!

Ugrott a vonalzód....!!! :lol: :lol: :lol:

Szly!

Biztosan azért süt ott a nap, mert itt már megint nem... :roll:
Azért ez túlzás.. nem lehetne egyszer egyforma?!
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak az elmúlt 2-3 napban nem nagyon van kedvem semmihez. Persze olvaslak Titeket, csak nem volt kedvem belepofázni. Jól vagyok, már a hasam sem fáj. Ki érti ezt? Holnap megyek Nst-re meg UH-ra. Kíváncsi vagyok manó hogy fekszik bennem, eddig fejvégű volt, de olyan, mintha a kicsi feje a gyomromban lenne. Na majd holnap kiderül. Remélem nem fordult meg.

Na megyek is, nem fárasztalak benneteket. Ma sem jobb a kedvem. Pedig már ideje lenne egy kicsit éledni!

sz.andi

Hahó Andi!

Ne fordulj magadba!
Hamarosan találkozhatsz a kicsi kincseddel!
Én úgy irígykedem... :oops: Lassan betöltöd a 38. hetet is... :roll:
Vendég

jó reggelt
míg betömtem egy adag epret, visszaolvastam még van egy tállal, meg eszem meg ne rohadjon :D
kata, maverick: köszi a válaszokat, megnyugodtam, bár nem értem akkor mi baja a dokinak :roll:
ronix: gratula a jó eredményekhez :)

Kép
Kép
h. szilvi

Andi!
Írd ki magadból! Nehogy már magadba fordulj! Majd mi feldobunk!!!
20150601134430

marcsi ugrott bizony a 8.ik honapnál tartunk remélem nyerek még pár hetet.

lassan kész vagyok mindennel azért van még mit csinálni............

kata kösz a receptet mindjárt neki állok
a leves fö fel kell mosni még uuu

nem is tudom kinek nyavalyognék ha nem lennétek :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

andi irj te is jo lesz meglátod :D

szilvi te meg igyál sokat :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

iszok is, fincsi teát :D

Kép
Kép
h. szilvi

ez az oldalt fekvés szörnyű. nem is tudom hogy gondolta :? , és szerintem vissza is faroltunk :D

Kép
Kép
h. szilvi

Köszi lányok, aranyosak vagytok, de nem tudom mi bajom van. Talán szeretnék már szülni. Ok, mindenki azt mondja, hagy maradjon még bent, de én már szeretnék menni. Egyébként semmi más okot nem tudok mondani, ami ezt a lehangoltságot indokolná. Én sem értem.

sz.andi

Én megértem, hogy szeretnél már szülni, a lányokkal pont így voltam...
Meg is születtek, amikor betöltöttem a 38. hetet.
Én nagyon drukkolok neked... :wink:

Ilyenkor már olyan furcsák vagyunk.
Én már most is...
Nap- mint nap búcsúzkodom a pocakomtól... Furcsa érzés, hogy ezt a csodát én többet már nem élem át...
Irígykedem is ezért rátok, akik még biztosan szültök.

Andi!
Te pedig hamarosan láthatod a babádat! Már nyugodtan megszülethet... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok még! Sajna nem jött be a telihold! :cry:

Andi, én megértelek! 100%-ig veled vagyok! Menjünk szülni!!!!!!!!!!! Szülni akarunk!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

Na, csajok!

Menjetek már, ha annyira szeretnétek...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És ha apát is bevetnétek? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tappancs, nekem nincs előtejem. :roll: Amit persze nem bánok...
Muffin nagyon csini vagy!!!
Viki jobbulást!!!
Wera, nálunk is ez a helyzet a párommal. Még mondja is, hogy ne takarítsak és pihenjek, de ő nem csinálja meg...Vagyis nem győzöm kivárni. :roll: De cipekedni nem enged.
Ronix szuper hogy jól vagy!
Andi csak pozitívan!!! Gyere és panaszkodj!!!

Nekem ma semmihez sincs kedvem... :? Szerencsére főzni nem kell.

Kép
sziszka82

Már gondolkodtam rajta! :lol:
Ami biztos nekem a szülésznőm fontosabb hogy ott legyen, így a péntek szombat kiesik szülés szempontjából, mert konferenciára megy. Szombat éjszaka már mehetek azt mondta, ő is megy éjszakára dolgozni! Holnap még egy Ctg, és áramlásvizsgálat. Utánna meglátjuk!! :wink:

KépKép
hene

Utána úgysem lehet... :oops: :wink:
Vendég

A párom tegnap kocsival ment dolgozni. Így hiányolták reggel a buszról. Amikor ebédnél, meg napközben találkoztak vele az emberek, mindenki: Na mi van szül az asszony? - Gondoljátok akkor itt lennék? Már az egész cég azt várja mikor születik meg a kis ficánka! :?

KépKép
hene

Én is szeretnék már szülni, persze szigorúan csak péntektől!!! De azért hiányozni is fog a pocakom... :roll:

Kép
sziszka82

Tapasztalt kismamik! Azt mondják, ha a baba bent megérzi a frontot, akkor kinn is meg fogja érezni. Ha bent sokat csuklik, kinn is sokat fog? Mert mi már megint csuklunk. Naponta 2 a minimum. :?: :?: :?:

KépKép
hene

szerintem a kinnt és bennt között nem lehet párhuzamot vonni...

Nekem legalábbis nem jött be...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a boltból! Ebéd már sül, sonkás-tejfölös tészta jó sok sajttal! Bence elaludt, persze hazafelé már nem jött fel az emeletre, igy őt is cipelhettem! :( Pedig apa szigoruan megtiltotta, h emelgessem!
Hene, Bence sokat csuklot még szopizott, de arra nem emlékszem, h bennt a pocakba csuklot volna?! Ja és lehet, h azért mert nagyon nehezen büfizett és sokszor tovább tartott egy büfi, mint a szopi! :oops: :?
bencuri

Na, vagyok újra!

Hát nem jött be a kártyás dolog, már elutalták a pénzt... :(

Mára még maradt borsófőzi, sütök mellé tükörtojglit. Azt nem merem még megígérni, hogy nekiállok a sajtosrudiknak.
Már megy egy mosás. A búrámat is mellé kellett volna dobnom. Bár most fehér adag megy, igaz most elég sápadt vagyok.

Anyósom ma megint jön. :roll:

Hene, Sziszka, Andi! Nálatok már tényleg jöhet bármikor a baba! Olyan hihetetlen!
Úgy elment az idő! Már 100 napja, hogy itt vagyok a fórumban, és mintha a múlt héten lett volna hogy rápisiltem a varázspálcikára.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Akinek kislánya, lesz mindenki már a kórházba beteteti a fülbevalót? Én úgy gondoltam, h kifuratom ott neki? Vélemény? Ja és még a fülbevalót is meg kéne venni! 8)
bencuri

Bencuri, ha szeretnél fülbevalót, szerintem az a legegyszerűbb. Ez csak az én véleményem. Igaz nálunk kisfiú lesz.
De lehet az egyik fülét én is kilövetem, így nem kell nagykorában engedélyt kérnie! :wink: Csak vicceltem!

KépKép
hene

:D :D :wink:
Hene
bencuri

Kriszti én is kiváncsi vagyok ki lesz az első hármojuk közül!
bencuri

Wera!

Egyébként a lányok beszólása Emmáról még semmi, apáéhoz képest...

Ha valami nagy marhaságot szoktak csinálni, mondta nekik párszor, hogy ha nem lesztek jók, csinálok helyettetek másikat...! :shock:

A nagy a múlkor megkérdezte, hogy akkor Emma ki helyett lett?! :shock:
Vendég

Persze ez csak szigorúan vicces keretek között, és tényleg nem komolyan...
Vendég

Ahogy a szülésznőm reagált a leleteimre nem valószínű, hogy mi fogjuk kezdeni a sort. Lehet hogy még túl is fogom hordani. Ez így szokott lenni, aki már nagyon menne, az még marad egy kicsit. Meg hát a ficánkámra sem hatnak holmi frontok és teliholdak! :roll:

KépKép
hene

Hene Szilvi és Andi: én megértelek titeket a 38 hét körül én is szeretnék már szülni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:57-kor.
Vendég

Befutottam én is. Májacska kész, közben lemostam a konyhaszekrényt is.
20150601134430

Marcsi, az a jó, ha ilyen viccesen él egy család!!!
Nagyon édesek lehettek. Mi is ílyenek vagyunk! :) :) :)

Az Emma név nekem is nagyon tetszik, csak elhappolták előlünk. Aztán sikerült egy másik nevet választani, erre megkukacosodott! :wink:

KépKép
hene

Tegnap macskaköves úton utaztam, semmi, fel a 3. emeletre, semmi.
MARAD APA!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Bencuri: ez a fülbevaló dolog engem is érdekelne! Én szeretném ha lenne neki de a párommal még kell egy kicsit osztozkodni. (nekem is annak idején a kórházban tették be!
De az manapság hogyan megy??? Mert nekm még sima tűvel kiszúrták!
Vendég

Meg ki szúrja ki? A nővér? Vagy van valaki direkt erre??
Vendég

Kaptam egy érdekes emilt. Gondoltam megosztom veletek, de sajna aképeket nem illeszti be másoláskor. De a szöveg azért így is érdekes!

A sárgarépaszelet olyan mint az ember irisze, a szemre jó!

A paradicsom belseje olyan mint a 4 szívkamra, jótékony a szívnek!

A szőlő formája, olyan mint a szívé: szív és vér vitalizáló hatású!

A dió olyan formájú mint az agyvelő, most már tudjuk, hogy három tucat neuro-transzmittert tud képezni, amely segíti az agyműködést.

A vesebab segíti a vesék működését.

A rebarbara, kínai kel, zellerszár olyanok mint az emberi csontok, és ezek csonterősítők: 23 %-uk natrium tartalmú úgyanúgy mint a csontoké.

A padlizsán, avokádó, körte a méhet és méhnyakot erősíti. Ma már tudjuk, hogy hetente 1 avokádó kiegyensúlyozza a hormonszinteket, megakadályozza a súlyfelvételt terhesség alatt és a méhnyakrákot. Miért? Egy avokádót a virágzástól pontosan 9 hónap érlel érett gyümölccsé. 14 000 növényi hatóanyag mindegyik gyümöcsben.

A füge telis-tele van magokkal, mint a herék. Spermaszámot növelő hatásáról ismert.

Az édesburgonya alakja hasonlít a hasnyálmirigyre, amely segít kiegyenlíteni a glikémiás indexet a cukorbetegeknél.

AZ olivák erősítik a petefészkek működését.

A grépfrút, narancs, citrusfélék hasnolítanak az emlőkre, amelynek elfogyasztása az emlők nyirokrendszerére jótékony hatást fejtenek ki.

A hagymák alakja olyan mint a sejtek formája. A mai tudomány bebizonyította, hogy a hagyma minden sejtet képes megtisztítani a mérgező anyagoktól és tisztítja a könnycsatornákat.

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?