Jó reggelt

!
Utólag boldog hófordulót Zsófinak, Bercinek és Lillának!!
Ágica, Petrus csodaszép kiscsaj

!! Annyira jó az új avatarod is! Mostmár biztosan mindenki meg fog ismerni a talin

!
Remélem, jobban van már...
Viranka, köszi

, jóvanna, hízik is

.
A függöny nagyon jó ötlet, mi kaptuk a szúnyoghálót, szép, de max. védelmet szerintem nem biztosít

.
Ülés, én soha nem ültettem Pankát, a szó szoros értelmében még nem is tud ülni, a földön eldől jobbra-vagy balra-vagy hátra

, de babakocsiban, csücsüben, etetőszékben, hintában gyönyörűen felhúzza magát ülésbe, és én nem nyomom vissza

. Azt, amit ő csinál, szerintem megengedhetjük neki. A múlt héten a Tescoban beletettem a babás kosárba, elég röhejes volt, ahogy a félig fekvő csücsüben a kislányom végig hasizmozva a vásárlást ülve nézelődött

.
Fog-láz, dokink mondta, hogy hőemelkedés, enyhe láz lehet, de nem tarthat napokig.
Regi, Szeli tündéri a karikában, látszik, hogy élvezi

!!
Ny.Timi, véééégre, Marci nagyon édi kispasi

!! És milyen lazán alszik

.
Heni, nagyon szépek vagytok Péterkével!!
Irina, nagyon örülök a jó hírnek

!!
Én is odavagyok az új avatarokért, vonalzókért

!! Már nagylegények és nagylányok vannak rajtuk boldog anyukákkal, és még a jó idő is tükröződik róluk

.
Mi is haladunk, hála a boszitopiknak

. Panka elindult előre, kúszik, néha popót is emelget, de egyenlőre inkább a katonásabb verziót alkalmazza

. És négyfogúak vagyunk, tegnap áttört a bal felső is, teljesen észrevétlenül

.
Pozitív tapasztalat: a várost átszelő főutat újítják...iszonyat por, hangzavar stb. Minap a postára kellett mennem, ami a főút mellett van. Nagy gépekkel légkalapácsoltak, én közelítettem a járdán a babakocsival, munkafelügyelő bácsi odaszaladt a géphez, és lefújta a kalapácsolást, amíg kellő távolságra nem kerültem a babakocsival

. Hihetetlen, de ezek szerint még bízhatunk az emberekben

.