A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kriszta, gyönyörű baba...

szülésznőm azt mondta a szex csak akkor hat ha már amúgy is itt az ideje a szülésnek...tehát ha érett a méhszáj stb...

És tényleg karcsú vagy...csak pocakod van :)

Nekem nagy hátsóm van és kerek fejem.... :D
Különben én is soványan kezdtem és eddig rajtam se maradt sose semmi...sajnos...főleg az arcom egy csőd...ha kismama vagyok kerek lufi...ha nem akkor meg beesett és sovány...szörnyű.

Na mennem kell, mert a fiam szétszedte Julikám babaházát... :twisted:

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Köszönjük a gratulációkat!

És akkor képek:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Danaaia
Megoldható a net a kórházban :wink:
Laptop+mobilinternet...

Péter
Vendég

Hát ez a baba nagyon gyönyörű!!
nagyon fejlett nagy ,olyan a bőre mint aki nem is tegnap született..

Gigiék...mégegyszer gratula...nagyon jól sikerült kiscsávó :wink:
Vendég

Gigaanya és Gigaapa Jó egészséget nektek és sok boldogságot a picihez!!! Annyira tündér baba... a héten folyamatosan csak irigykedek... :D
csipisz

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:10-kor.
pironya

Hát Gigi, ez a fiú gyönyörű...tényleg olyan szép, mint aki egy hetes legalább.
Ja mobilointernet van meg laptop is...de szerintem nem fér bele a kórházi széfbe...pedig Horváth Ágika tuti rám gondolt mikor bevezette a kötelező széfeket...:D

Né,mi rövid leírás a szülésről??? Na jó tényleg ez már tolakodás és szemérmetlen követelőzés :D

Legyetek nagyon boldogok...jaj nagyon örül a szívem mikor ilyen szép babákat lehet látni :)

Pussz

Dana

Kép
danaaia

Gigi: nagyon szép baba Tomi! Én is szeretnék bővebb infót, ha lehet a szülésről!

Csiriről nincsen újabb hír lányok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gigiapuka, gyönyörű baba Tomi, köszönjük a képeket!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Gigiapa: Nagyon szépséges az utód, jó munkát végeztetek :lol: Azt lehet tudni, hogy sima szülés volt vagy csaszi? Annyira nem látszik ezen a babán, hogy megviselte volna a szülés, hogy én csaszira saccolnék :roll:

Bari: Egyszer már megbeszéltük, hogy ne beszéld be magadnak, hogy dagi vagy :twisted: Te is nagyon szép, csini kismami vagy, mint itt mindenki.

Kriszta: Nagyon szépek voltatok ti is :) és a pocid formás... Hát igen rajtad elférne még egy pár kiló és akkor sem mondhatná senki, hogy dagi vagy ;)

Buci: Az én babócám is be van lassulva ma. Asszem ez később megbosszulja majd magát :D Este tuti megint bele fog lendülni :) A szülés előtt pár nappal amúgy is be szoktak lassulni, ha jól tudom. Nálatok meg már lassan itt az idő ;) Szép pocit növesztettél Te is ;)

Andóca: Tudom, min mentél akkor keresztül. Ez a nem alvás nagyon ki tudja készíteni az embert. Ha van lehetőséged, akkor dőlj le egy pár órácskára nap közben...

Bejelentkeztem a 38.heti UHra. Majd júni 2-án kell mennem... lehet nem is lesz már rá szükség :D

Kép

Kép
bettica

Betti: köszi, aludtam most egy-két órát. Remélem a mai estém jobb lesz mint a tegnapi. Igazából lehet, hogy amiatt nem tudtam aludni, hogy beparáztam, hogy még egy csomó dolgot kell csinálni a gyerekszobában.
Még ki kéne takarítani a lakást is, de azt lehet, hogy önző módon a két mamára fogom hagyni, amíg én a kórházban 'üdülök'. :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép Kitti-Lak

Egy hét végi pocifotó. Na ezt Barinak küldöm!

Bari: Tessék a kérésed meghallgatásra talált. Látod van nálad is nagyobb!!! :cry: :cry: :cry:

Lesz ez még ígyse. Ez most a +20kg állapot. Remélem két hét múlva min. -17 kg lesz. :lol: :lol: :lol:

[/img]

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kriszta: jó lett a kép Dávidról. Miért gondolod, hogy szídnánk azért mert véres? Szerintem mindenki tudja, hogy honnan jött... Nem?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:06-kor.
hékás

Hékás: én nem szeretnék még szülni. Megbeszéltem a babóval, hogy még min. 1 hétig bent marad, vagy másfélig!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:06-kor.
hékás

Gigiék!

Hihetetlenül szép a babátok! :shock:

Én az a fajta vagyok, aki még a saját újszülötteimet is csúnyának láttam eleinte, de ez a gyerek SZÉP! :lol:

GRATU még 1X!!!

Kép
zmimi

Orsi: én nem kaptam tegnap táblázatot... vagy senki sem kapott még?

Andóca: téged sem értelek :) Össze lehetene benneteket kötni Barival ;) Mindeketten nagyon csini kismamik vagytok. Különben is, egy picike tartalék azért kell a szoptatáshoz is ;)

Kép

Kép
bettica

Most ki fogsz nevetni Betti: A szüléstől nem is félek (még) annyira, inkább attól tartok, hogy hogyan fogok kinézni utána... Mindenki hülyének néz!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én megelégszem pl egy jövő hétvégi szüléssel ;) Ne legyen front, hogy nyugiban tudjunk egymásra koncentrálni, apának sem kell sehova szaladnia és addigra tényleg sikerült mindent pöpecül elintézni már a szobában. Kell még 1-2 dolog, de nagyon nincs időm utánajárni. Talán hétvégén sikerül beszerezni azt az 1-2 dolgot...

Hékás: Nagyon jól teszed, hogy befogtad anyudat :D Az én anyum dolgozik eleget, nem igen van ránk ideje, de lehet hogy egyébként idegbajt is kapnék tőle, ha jönne és takarítana. Én megcsinálom szép lassan, max a párom besegít hétvégén a nagyobb dolgokba, mint pl ágynemű csere vagy porszívózás az ágy alatt... Nem lehet a férjeknek/pároknak sem egyszerű most. Dolgozni, aztán meg segíteni anyának, hogy mégis rend és tisztaság legyen a lakásban, pláne mikor haza jövünk az utóddal...

Kép

Kép
bettica

xxx
hékás

Andóca: Tudom nem egyszerű, de nem szabad ilyesmikkel foglalkozni... Ki várná el tőled, hogy szülés után 2 héttel visszanyderd az eredeti alakod? Kel egy pár hónap, hogy az ember leadja a "tartalékokat"... És hidd el, le fog menni, mert nem lesz időd enni, de még pisilni sem ;)
Én mellesleg nem nézlek hülyének, mert sztem elég sok nőnek jelent ez úgymond problémát. De hidd el, a szülés után pár hétig nem lesz időd ezzel foglalkozni :)

Kép

Kép
bettica

Hékás: Na én meg inkább a szüléstől tartok :D 100x is fürdetek, csak a szülés fájdalmát ne kelljen átélni :D

Kép

Kép
bettica

No, megyek vasalni, hajtogatni és pingálni... Majd jövök még :)

Kép

Kép
bettica

úúú, Betti én is ezt csinálom, mármint a vasalást. Ú nem csinálok 2 napja mást mint mosok és vasalok. Nembaj jövő héten meg vagy takarítok vagy pihenek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: nagyon szép nagy a pocakod Neked is, biztos szép nagy a baba benne :wink: :D

Gigiéknek tényleg gyönyörű a baba, szépen ki van simulva az arca és nagyon fejlett! Mégegyszer gratulálok!

Bettica: köztünk csak egy nap különbség van, úgyhogy Neked is itt az idő lassan. Most délutánra már kezdi magát aktiválni a fiam, a bordám alá nagyon betelepedett, alig kapok levegőt úgy szúr....

Én még szeretném megnézni mekkora a 38 hetes UH-n, jövő héten. Tudjam mire számítsak, mekkora lesz várhatóan.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci: ma voltam UH-on a doki 3,5 kg-ra saccolta... Hát kiváncsi leszek rá.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na én is elmentem, mert megjött a párom. Holnap megyek a háziorvoshoz a táppénzes papíromért, aztán meg beviszem a TB-be! Délután megyek még egy utolsó masszíroztatásra! Úgyhogy holnap nem biztos, hogy nagyon leszek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca még anyukámmal is megnézettem a képedet éés szerinte én nagyobb darab vagyok :cry:
Vendég

De nem baj dávid egyen szép nagy én meg majd ráérek összemenni :lol: :lol: :lol:
Vendég

legyen
Vendég

nagy nagy gratula csiri és gigi babájához!!!

gigi montana nagyon szépek a fiúk!!
BÁrcsak már az én kis hercegnőm is kinnt lenne!!

jó egészséget és mindent ami jó!!

hihetetlen tegnap duán voltam, semmi jele gyereknek, ma jövök s látom a fejleményeket. kezdek izgulni...

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Annyira szép ez a Tomi baba!
Ezt hogy csináltátok?

Csak most kerültem gép elé.Minden eredményem jó!A bakterológia neg.,az NST jó,az UH.on majdnem kirúgta az oldalamat!2700-2800g.ra becsülték.Az nekem teljesen jó.

Kép
melike

Tomi baba Nagyon Jóképű fiú!
Vendég

Sziasztok!!

Én voltam az,aki privit próbált küldeni,a telefonszámokat akartam küldeni,és biztos voltam benne,hogy el is ment.
Aki nem kapott semmit,attól bocsánatot kérek.

Viszont!
A gépemen nincsenek fent a számok,véletlenül kitöröltem.Papíron megvannak,de azokat újra be kéne pötyögni... :( :?
Tehát megkérnék valakit (aki megkapta) ,hogy léci küldje tovább:
andócának
buci79-nek
betticának.
Ők jelezték,hogy nem kapták meg.

Előre is köszi!!

GIGI!
Gyönyörű a fiad! Sok boldogságot!

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:07-kor.
hékás

Sziasztok!

GIGI GRATULÁLOK!!!!

Gyönyörű baba!!!

Márti kitartás! Nagyon szorítok!!!!!

Én ma voltam CTG-én. Minden rendben volt. Most 1 hét dokimentes pihi.
Éjjel komoly 3 órát síkerült aludnom, a többit most pótolgatom...

Orsi én sem kaptam pü-t. :(

Vikka

Kép
wvikka

Sziasztok!

Én sem kaptam privit.

HATALMAS GRATULSA CSIRINEKÉS GIGINEK!!!!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy itt tartunk!

Nekem holnap lesz UH + CTG, már nagyon várom!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Orsi:én sem kaptam meg.Tehát senki. :lol:

Kép
melike

Privibe ment Orsi listája! Wvikka, Hékás, Andóca, Buci79, Bettica!

Melike, Bogi küldöm Nektek is!
Vendég

Megkaptam,köszi!

Kép
melike

Szívesen!
Vendég

Én is megkaptam! Hálásan köszönöm!!!

Kép

Kép
bettica

Szívesen!
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:37-kor.
Vendég

Babuli: megkaptam a privit. Köszike

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci! Szívesen!

Jkriszta! Küldöm Neked is!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:38-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:38-kor.
Vendég

Szívesen!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?