A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szilvi: köszi. Minden nap van? Akkor holnap belenézek! :lol:
Vendég

kata!
Én is pont most nézem meg Gigabosz babáját! :) Tényleg szép formás kis babó.

d.dodó

Kata, úgy tudom hogy minden nap van, de néha elfelejtem... :roll: :oops:

Kép
sziszka82

Ujra itt!:)

Mindjart kezdek visszaolvasni.
Addig rolam annyit, hogy bar a doki szerint minden rendben van- azon kivul, hogy faros, es nagyon gyozkodott, hogy beszeljek a kolokkel, hogy forduljon meg- en epp kb egy oraja halni keszulok.
Azt hittem nem erek haza, es az utcan patkolok el. Olyan durva fajasaim vannak ott egesz lenn, hogy az iszonyat! Pedig ez meg igen csak korai! MEgfeszul az egesz es a hasam alja gorcsbe randul!
Eleg be vagyok kakilva! Remelem csak a vizsgalat miatt van! Eddig is mindig eleg gorcsoltem utana....

amugy mindenre kaptam beutalot ami meg hatra van, es a fekvese miatt nem is kellett kerenem a beutalot uh-ra adtak maguktol, es mar megvan az elso ctg datum is! Csak huzzuk ki addig!

NA kezdek visszaolvasni, hatha eltereli a figyelmem a fajdalomrol!

JA magzatmozgassal kapcsolatban nem lettem megnyugtatva- egy kismama altal igen, de a vedono vagy ki a szosz mericskel ott minket mondta minden napszakban erezni KELL, mondom neki de ha egyszer nem mozog, alszik, mit csinaljak, ismet elmondta erre nagyon kell figyelni, mert erezni kell- hat nem tudom ezt hogy vitelezzem ki.
A poen meg, 59kg-nak mert utoljara 56, 30nak( 4 hete) erre mit mond, jujj hogy megugrott a suly az elmult honapban, vartam milyen eredmenyt mond azutan hogy mult heten mertek 58nak, mar kezdtem gondolkodni, hogy jobban hiznek igy hogy nem eszem, erre mondja 59:) jot kacagtam magamban....

Na akkor megnezem mmik is a mai nap tortenesei!
Vendég

Itt már megint elromlott az idő! :( Ezt utálom a legjobban... mikor igy ugrál össze vissza, hogy hol süt a nap, hol meg tök beborul. Ennek volt köszönhető tegnap este is hogy tök megfájdult a fejem! :(

d.dodó

Anyjuk: nekem kétszer volt az elmúlt két hétben irtózatos rosszullétem és az egyik alkalommal ott lent is fájt de igazából olyan meghatározhatatlan volt csak én is azt éreztem hogy elpusztulok és nem tudok hazajönni! Hogy ez mi lehetett??? Lehet hogy ezek a jóslófájások!?
Vendég

Sziasztok!

Döbbenetes, mennyit tudtok írni! Csak kapkodom a fejem!

Először is, minden vizsgálati eredménynek örülök, és annak is, hogy a hetekhez képest mindenki jól van!

Köszönöm a bókokat Oti nevében :)

Muffin, továbbra is sokat gondolok rátok!
Csinos vagy a "hálóingekben"!

Marcsi, jókat mulattam a lányaid mondásain, nagyon édesek!

Irtóra ki vagyok nyúlva, napok óta alig alszom, és egész nap úgy érzem magam, mintha maratont futottam volna. Ma voltam piacon, és az Árkádban böngésztem egy-két fölső után. Azt hittem a meglévőkkel kibírom nyárig, de a legtöbbet kipocakosodtam :) Képzeljétek, végül 4 pólót és egy tunikát vettem, összesen 6 ezerért :shock: mindjárt jön divatbemutató is :)

Viszont annyira elfáradtam, és ma még takarítani is akartam, hát, nemtom, mi lesz belőle...

Képzeljétek, egyik barátnőm, akinek januárban születtek ikrei, ideadja az összes ruhát, amit a kislánya eddig kinőtt :D eddig sem panaszkodtam a babaruhák mennyiségére, de most aztán lesz miből csinibe öltöztetni a Kislányt :)

Amúgy a hangulatingadozás rám is abszolúte jellemző. Egyik gyerekkori barátnőm a héten találkozni akart velem, és mára beszéltük meg, tökre vártam. Erre lemondta, mert a közösségében van találka. Megszoktam már, hogy a programjainkat sokszor kell a gyülekezeti programjaihoz igazítani, de most nagyon érzékenyen érintett, főleg, hogy ecsetelte is, hogy ő mennyire akart velem találkozni, de hát a többieknek csak ma volt jó... tényleg úgy éreztem, mintha kést forgatnának bennem. És nem igazán emlékszem olyan esetre, amikor egy közösségi találkát azért mondott volna le, hogy velem találkozzon.... :x Na, mindegy, ez az én mai szomorkám, és tényleg ez legyen a legnagyobb bajom. Bocs, hogy ezzel fárasztalak benneteket!

Kép
Kép
bondi

És akkor jöjjön a fotófenomén divat- és pocakbemutatója - a képek megkomponáltságát tényleg ne nézzétek :wink:
Kép ez new yorkeres
Kép rózsaszín, ebből fehéret is vettem (new yorker)

Kép ebbe a vicces barna-fehér csíkosba első látásra beleszerettem, egy fehérrel együtt adták 2700-ért a H&M-ben

Kép
Kép
bondi

avokado: nekem nagy csalodast okozott mikor ettem, de lehet csak nem volt jol elkeszitve, de en olyan vagyok valmit nem szeretek, aztan varok vele, es eszem ujra es mar nincs vele ajom, szoval akar ezzel is jarhatok igy, de nem szimpi hogy se nem gyumolcs se nem zoldseg, tok izetlen magaban.

fulbevalo: parom egyertelmuen nem akarja, en meg elfogadom a donteset, mert en sem nagyon tartom fontosnak, vagy akar jonak, hogy legyen , tudom jol, hogy van direkt olyan ami nem akad e, nem tudja kikapni....megis valhogy ugy erzem, ha o majd akarja, megcsinaltatjuk, en is tizen valahany voltam mire lett, de mai eszemmel mar nem csinaltatnam meg, foleg hogyszonyat kenyes a borom, amiota kismama vagyok a jeggyurumet is csak "unnepnapokon" hordom, meg az is kiut, fulbevalot meg egyaltalan nem hordok, mert 10 perc utan viszketek.

Szerencsere picit alabbhagytak a gorcsok! Hat remelem is hogy ez igy marad! Jo ideje mar csak estenkent van, mikor nagyon feszkelodik es befeszit, vKata: szerintem is ezek mar joslo fajasok! Te jo eg akkor milyenek lesznek az igazia!!!!!!!!!!!!Na jo, megprobalok nem parazni ezen! Mindennek megvan a maga ideje...
Vendég

bondi: nagyon szupi mind!
MAr alig varom vasarolhassak magamnak valmi ruhakat! Ez majd jun 10e utan lesz leghamarabb sajna:(
En is voltam ma az Arkadba es gondoltam picit nyalcsorgatas kedveert nezelodok, de akkor jottek a gorcsok es orultem hogy a sparba bejutottam na meg onnan haza.

Cseresznye: Nem er! En egy szmenek is ugy orulnek! De mit ad Isten nezem a zoldseges reszlegen ki van irva cseresznye, mondom banom is en mibe kerul veszek: aha de eg yszem sem volt, csak ki volt irva.
Vettem epret, de olyan keves van benne:(
Vendég

Cseresznye!!!! Én is úgy ennék. Ma már találtam a boltban..... 145 koron kilója... ja, kösssz szépen! Az magyarba átfordítva 3915!!!!!! Ft.

d.dodó

dodo!
uhhh :shock: :shock: itt nálunk 1500 ft/kg.

bondi!
a szürkének nagyon tetszik a mellrész kialakítása. lentebb lehetne passzosabb. én ugy szertem. a csikos az nagyon vagány! a rózsaszinnek meg szép a szine, elfogadnám őket.

viki!
csak hogy gonosz legyek... és kisegér :D már ideért a derelye és ettem is belőle. baracklekváros-diósat ettem. még a többi hátra van :D isteni lett.

Kép

Kép
timi1982

Bondi! olyan kék nekem is van, de már nem tudom felvenni, mert kibugyognak belőle a cicik.. :oops: 8) Amúgy nagyon tetszik mind a három!

Leugrottam a boltba, mert hát kenyeret mégiscsak kellett vennem, hát hazafelé olyat láttam, amit muszáj elmesélnem. Nem nagy szám, de sokkot kaptam tőle!
A fűbe volt dobva egy félig megevett, ránézésre is agyonfűszerezett sült csirkecomb. Ott állt mellette egy veréb, és azt eszegette! :shock:
Hát már ilyen világot élünk! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Apa ma főzött nekem, most meg porszívózik...
Szegény...

Én meg itt punnyadok...
Még nézni is rossz, hogy helyettem takarít... :cry:

Amúgy megjöttünk a kicsi lányommal a fogorvostól, szerencsére nagyon jól viselte, állati rendes volt vele a fogorvos, mindent megmutatott és elmagyarázott neki, mielőtt bármit is csinált volna.
Vendég

Bondi!
Nagyon csini felsőket vettél!

Gigyboszi babája gyönyörű. Tényleg nem úgy néz ki, mint aki tegnap született... :roll:
Vendég

maria: ritka az ilyen fogoorvos, pedig nagyon fontos egy gyereknek, hogy ne kelljen felnie, nekem gyerekkori emlekek ota a fogorvos a legfelelmetsebb ember a vilagon:) ug ybe vagyok szarva hogy inkabb el sem megyek!

az kimaradt a beszamolombol, hogy voltam gyogyszertarban venni Tena bugyeszt, es igen nagy elmeny volt csupa bunko emberekkel korbe veve lenni:( Bealltam eg ysorba, ahol csak epp eg ember volt elottem, de o hirtelen el is ment, es szolt az elado, hogy tessek, erre a masik sorbol amris ott termett egy urge. Mondom jo, sebaj, leultem oda a sor melle kis szekre, a bacsi vagy 10 percig intezte a dolgait ott, semmi, erre egy masik elado megkerdezi tolem, jol vagyok e , mire mondom hogy remekul- akkor meg tenyleg nem voltam rosszul- csak sorban ulok, erre ezer ember felhaborodik, hogy akkor o atall masik sorba, hisz ok is oda varnak, de kimentett egy harmadik elado, es soron kivul odahivott! Meg jo hogy legalab a patikusnak eszebe jutott ez a gesztus kulonben ha szerintem fel kellett volna ahhoz allnom, hogy valaha beszolasmentesen sorra keruljek.
Es a legszomorubb az egeszben, hogy nem 100 eves emberek voltak ezek, lathatolag nem is halalos betegek, de hat kesz ok siettek...Na mindegy, meg soha sehol nem engedtek elore a sorban! teny hogy kicsi a hasam, de akkor is! LEhet kene irnom egy polot, hogy mar 8ik honapban vagyok:)

JA es volt pelus is, megvettem azt is! Igy a korhazi motyoba mar csak haloing kell meg viz, es kaja a ferjemnek!
Vendég

Ig yhogy ennyit emlegetetek Gigaboszi Tomijat en is megneztem. Mintha magazinba latnam, csodaszep eg ygyerek!
En meg tok parazok a mienk csunyacska lesz vagy valami :oops:
Jo a lenyeg, jol legyen, ne legyesn semmi komlpkacio se szulesnel, se az elso idokben, se semmikor, de azert sokszor gondolkodtam mar azon hogy a jelenleg ismert adatai alapjan milyen kis "gnom" lesz:( Tudom csunya egy anyatol ilyet hallani, de na valljuk be igen is fontos a kulso! Foleg ha lanyka....de mindenkinek, a kulso alapjan is diszkriminalva vagyunk!
Vendég

Halihó!

Megint itt vagyok. Kedv=a nullával. De majd csak jobb lesz.

Marcsika! Ügyi a lányod! Kell még menni vele?

Cseresznye: Na néztem én is, de egy fél maroknyi volt 600 ft. Na én nem veszek, kb. 1 percig tartana. Pedig a kedvenc gyümölcsöm. De anya azt mondta hétvégére lesz nálunk is, úgyhogy megvárom azt a pár napot.

Textilpelus: Én jól jártam. Elmentünk a méteráruba, hogy veszünk anyagot a takarónak meg a baldachinnak. Akkor szólt az eladó, hogy van pelenkaanyag. Rögtön vett is anya. Beszegte az oldalát, kijött belőle 15 db. De nagyon jó, vastag, nem nyúlik. Ügyes vagyok, na. :D

Fülbevaló: Mi nem vesszük meg előre, majd a keresztszülők megveszik, egyébként is. Mi van, ha mégis kukacos? Akkor megszívtuk. Ráér az!

Előtej: Azt hiszem Tappancs kérdezte. Nekem vagy a 14. héttől van, rohadtul utálom. Ha itthon vagyok nincs rajtam melltartó, így folyik ezerrel. Egy nap egy póló. Ha jön valaki, persze gyorsan felveszek cicitartót. De kényelmetlen, viszont csöpög a tej. Hát remélem szülés után is lesz rendesen.

Egy hete levették a labort és még mindig nincs eredmény. Már kezdem unni. Ok,biztos nincs gond, de jó lenn emár tudni, hogy mennyi a vasam. Csak erre lennék kíváncsi. Na mindegy.
Holnap Nst, uh, és persze védőnő.

Aztán mehetnénk szülni is. Hiába győzködöm a szépségemet, nem akar rám hallgatni. Úgy látszik ő lesz a főnök. Már elég hamar kezdi! :lol:

A párommal megint variálunk a neven. Komolyan kezdem unni. De a Viktória nagyon szép név, csak hosszú. Most a Nóra Lilla van a képben. Nem tudom szegény gyereknek mennyi neve lesz. Majd kiderül. A végén meg nem fogom tudni, hogy miben is maradtunk és és lesz az enyém. Na jó, ez csak vicc. Az enyémet nem adnám, az tuti.

Na eldugulok, rimánkodom még egy kicsit a lyányomnak, hogy jöjjön ki. Ha eléneklem neki a Csiga-biga gyere ki c. nótát, szerintetek használ? :lol: :lol:

Megyek dugulni, még megnézem a fánk receptjét és lehet csinálok. Hagy dagadjak még jobban. :lol:

sz.andi

Marcsi! jó hogy vannak még ilyen fogorvosok!

Anyjuk! Fú de utálom az ilyen embereket! :evil:
Én már a bácsinál levertem volna egy hisztit! Az tuti! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

holnapra tokfozit csinalok, valaki ismeri a lecsos valtozatat?
Nagyi regen azt csinalta es en ugy szerettem, csak nem tudom merjem e azt csinalni...
Vendég

Húúú. Megnéztem Gigaboszi babáját. Gyönyörű az a gyerek! Most még jobban mennék már... :evil: Nagyon nehezen telik ez az utolsó pár hét...

sz.andi

Anyjuk! Egy rugóra jár az agyunk! Holnap nálunk is tökfőzi lesz. A lecsósat nem ismerem, de azt hiszem vevő lennék rá!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

andi: ezt a csiga biga notat mi mar reg elhataroztuk ,hogy ezt fogjuk neki enekelni ha mar nagyon akarjuk hogy kibujjon:) szerintem hasznal! BAr ha nem ahllgat Rad! En babom sem hallgat ram.

Tegnap ugye ezerrel rajtam volt a para, hogy nem mocog, este olyan fel kilenc korul hazaert ferjemmondom neki, semmi mocorgas barmit csinalok, en ebbe belezakkanok. mire o, oda tette a kezet a hasmara es ennyit mondott , szia hazajott apa, a gyerek egy oriasit rugott!
:evil: Szerinted ilyenkor mit erzek? Na mindegy legalabb egyikunkre hallgatni fog majd:)
Vendég

Anyjuk!
Az én parám is az, hogy mi van, ha csúnya lesz. Persze mindenki azt mondja, hogy a sajátomat látom a legszebbnek. De mi van, ha tényleg csúnyácska gyerek lesz és majd jönnek látogatni, majd mondják: De szép...bla-bla. Én csak hallgatom és szétdurran az agyam, mert látom én, hogy nem szép... Csak az illendőség kedvéért mondják. Vagyis hazudnak..
De reméljük szép babáink lesznek!

sz.andi

Kriszti: es te a simat rantassal vagy habarassal csinalod?
meg szerinted nem friss kaporral is jo?
Vendég

Na igen. Ez már nálunk is előfordult. Már lehet hülyeség, de volt olyan, mikor alig akart mocorogni. Az apja hívott telefonon, és végig ugrált, mintha tudná, hogy ő az. Meg persze hazajön, elkezd neki beszélni, rögtön mocorog. Le vagyunk mi tojva.. :lol: :lol:

sz.andi

Andi: az ok, hogy nem fogom a sajat kolkomre mondani csunya, meg gondolom a rokonok sem, de igenis en mar lattam csunya babat! Igaz meg barmi lehet a mibol lesz a cserebogar elven, de en nem akaromhogy majd a jatszon mindenki kikerulje ot, mert csunya:(
Mert igenis mar kisgyerekkorban "valogatnak" a kulso alapjan.
En nem voltam szep gyerek, sokat csufoltak is, mikor meg serdulo korban voltammindig apa mondta mekkora a seggem, en soha senkinek nem voltam szep, es ennek meg is van az eredmenye- ferjem a plafonon van, ha a panszkodasomat hallja, hogy en csunya vagyok, ez nem jo az nem jo rajtam, o ideges ilyenkor, hogy miert mondom ezt- es ezen mar nem igen lehet valtoztatni, mert ez melyen belem ivodott.Es en soha nem akarom hogy az en gyermekem ilyen onertekelesi hibaba essen azert mert epp nem angyalka arcu...MEg fogom neki tanitani, akar hogy is nezzen ki, hogy o is szep, csak mas!
Vendég

andi: akkor lehet a mi babank tenyleg lany, ha ennyire apas? Lehet hogy ez jobb jelzo, mint az uh- az sosemmondta biztosra hogy lany:)
Vendég

Anyjuk és Andi: azonnal tessék abbahagyni, mert mérges leszek!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 22:00-kor.
Vendég

vkata: ok! Eldugulok! De azert valahol ertheto hogy ilyenen is morfondirozik az ember....
Vendég

A mi kislányunk is akkor mozdult meg egy egész nap után (a múltkor nagy paránál) mikor a férjem megelégelte, odajött és lekezdte a pocimat simizni. (Anyukám mondta is hogy apa hiánya volt, állítólag én is ilyen voltam kicsinek!)
Vendég

Anyjuk!
Akkor tuti lányotok lesz.... a lányok szoktak nagyon apásak lenni.... :)
Én a tökfőzelék lecsós változatát nem ismerem. Viszont a lecsó tökkel szaporított változatát igen... (nem olyant csinált régen a Nagyi?).

Tökfőzeléket amugy énis ennék szívesen... de mint sok minden mást, tököt sem lehet kapni! De lehet kipróbálom majd cukkiniből! :D

d.dodó

Azért remélem nem bántottalak meg titeket! :oops: :oops:
De úgy van ahogy írjátok, neketek/nekünk kell a gyerekbe egészséges önértékelést táplálni és persze nem ilyenekt mondani, hogy nagy a segge meg stb.
Amúgy meg ne is panaszkodj a férjednek, mert neki tetszel, szeret ezért vett feleségül és vártok együtt gyereket. Ha szidod magad az ő értékitéletét is szidod, azt meg nem szeretik!
Vendég

Nálunk meg van olyan, hogy mikor nagyon mocorog...szólok a férjemnek hogy nézzen oda. Abban a pillanatban ahogy odafigyel, a kis huncut abbahagyja a mocorgást....... lehet hogy fiu?? :lol:

d.dodó

Anyjuk! Én habarni szoktam. Hát friss kaprot tennék bele, de honnan szedjek? Szárítottat vettem. Csak jó lesz..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Talán többet kell bele rakni, hogy ugyanolyan erős íze legyen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hú, én most ettem meg egy nagy adag mákostésztát.... :) Mert vacsi ugye csak későn lesz ma, mert a párocskám 8 körül jön csak. de a hal már be van fűszerezve.

d.dodó

mostanában olyan érdekes nedvesséfg van a bugyimon, szerintetek nyomhatja a hólyagomat?? vagy a magzatvíz?? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Bondi nagyon csini vagy!!! Jók a felsők!
Anyjuk, mennyi bunkó ember van... :twisted:
Andi vesztenivalód nincs, ha énekled neki a csiga bigát. :lol: Egy próbát megér!

Kép
sziszka82

Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan tisztítsak meg egy olyan cenélős kütyüt, amit a kiságyra szoktak tenni? (a barátnőm nekem adta, nagyon édi de elég szutyok mert már jóideje koszosodik) Olyan amin egy gombot kell tekerni és utánna cenél és fent egy holdacskán ülő maci mozog jobbra balra. (szóval nem olyan amiből kihúz az ember egy zsinort.
Műanyag kívülröl teljesen de tegnap próbáltam óvatosan flóraszeptes vízzel, hogy ne csurogjon bele a víz de így nem lett igazán tiszta. Beáztatni nem merem mert rendeteg helyen bele tud folyni.
Vendég

Egyébként igaza van Anyjuknak. Szerintem is vannak csúnya babák. Aranyos mind, én nem mondom, de van amelyik igenis csúnya. Én is dolgoztam gyerekosztályon és láttam ezt-azt. De az tuti, hogy mindegyik babát szerettem..ezért is jöttem el onnan. Mindegy ez más téma. De tökéletesen igaza van Anyjuknak, hogy úgy kell nevelni, hogy önbizalma legyen. Persze csak egészséges, ha túl sok, az sem jó.
Szerintem is kislány lesz akkor... :lol: :lol:

Egyébként én sem voltam valami szép lány! Sőt, sose tartottam magam annak, meg csinos sem voltam sose. De most, hgy visszanéztem a képeket..hát...lennék megint olyan. Engem is sokszor bántottak azzal, hogy nagy a seggem meg ilyenek. De serdülőként rosszabbul érintett és el is hittem. Nálam önbizalom az nulla. A mai napig. Most meg pláne, hogy terhesen teljesen eltorzult az alakom. Na majd visszanyerem, csak addig még van idő.
De értettem Vkata! Abbahagyom! :lol: :lol:

sz.andi

cenél=zenél (hogy írtam el többször is??)
Vendég

Dodó, nekem is abba szokta hagyni a mocorgást, ha a párom odanéz. De én láttam a puniját... :shock: :roll: :wink:
Szilvi reméljük nem magzatvíz...

Kép
sziszka82

Szilvi! Nem folyás?

Na, ha én elkezdenék neki énekelni, tuti ki sem akarna jönni. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

vKAta: nem bantottal meg! Dehogy is!
Es ertem en amit mondasz, hogy a ferjem elott ne szidjam magam, o is sokszo relmagyarazta ezt mar, de hidd el nagyon nehez, amikor 21 even at csunya vagy, es akkor jon eloszor eloszor jelzes arrol, hogy dehogy! BAr mar gimi altt kezdett helyreallni, az hogy ilyen vagyok, es igy is lehet szeretni engem, de azert az igazi attorest az elso kapcsoaltom hozta. Aztan mikor az veget ert, a lelki tores miatt rettenetesen lefogytam, na azota mar a "kulvilagnak" sem voltam csunya, de azert nehezen tudommagam nem csunyanak latni!
Ezert lesz dicserve ami kis csemetenk! NA nem majom nevelve belole, de egy olyan egeszseges onertekelessel!:)
Vendég

Azt elfelejtettem, hogy Szilvi! Nekem is van olyan érzésem, de szerintem beizzadok. Undorítónak tartom magamon, de mindig olyan, mintha bepisiltem volna. Pedig nem és még csak nem is magzatvíz. Csak rohadtul nehezen bírom a meleget. Bezzeg régen 23 fokban is fáztam..

sz.andi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 22:01-kor.
Vendég

szilvi: nalam igen regota kenyes tema ez a nedvesseg,emliteni sem akarom hanyszor szaldtammar be wzbe hogy te jo eg folyik a magzatvizem, nalam szmplan folyas! De olyan mertekben utalom, hogy csak na!
Vendég

Megyek csinálok fánkot!

sz.andi

Nekem a "drága jó" nővérem tiporta földbe az önbizalmamat kamasz koromban. :evil: Szerintem nekem most van a legnagyobb önbizalmam... :roll: :lol:

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?