A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Miért van az hogy én egyáltalán nem vagyok kívános, nem vagyok egyfolytában éhes, nem eszek sokat, uannyit mint annak előtte és olyan rohadt sokat hízok????????????
Köszi Szilvi az infót. Jó kilátás....
magdolnam

Most jöttünk haza kutyasétáltatásból,- futtatásból.... hát Frakk fiam iszonyat lusta elég hülyén nézett ránk, amikor a gátról ledobtuk neki a labdát. Lola, meg mint azidióta, kb 20-30 kört tett meg, már alig állt a lábán, de még mindig kérte hogy dobjuk a gátról neki a labdát. Aztán kis lazító séta következett, hogy azért én is "tornázzak" mert nagyon el vagyok lustulva. Aztán mondtam apának, hogy indulunk haza mert Lola izibe szívrohamot kap. Még ki se szállt Lo a kocsiból odagurította a labdát Nem normális szerintem ez az eb.
Nina ( akopasz tengeri röfii), meg tegnap valamiért meg volt sértődve és csak a fenekét mutogatta nagy és fehér. Kicsit molett lett. Ja és kézenállt!!!! Futott, vagy inkább szökdécselt és begörcsölhetett a lába és közben nem tudta lefékezni a szökdécselést és jött az a fránya sarok kicsit felkenődött + a lábai az égben voltak, hát annyira röhelyes volt, hogy majd bepisiltem a nevetéstől
magdolnam

Hene! Nem tudom hogy áll a pocim. Arra gondolsz, hogy "lent " van-e?

sz.andi

Magdolnam! Megnéztem volna azt a röfit! Egyébként rohadtul szeretem a kopasz malacokat! Tüneményes!

sz.andi

Andi, igen!!!!!!! Te hogy látod? Az enyém még nem ment le, szerintem!

Magdolnam, mennyi az a rengeteg?

KépKép
hene

Csajok, tudjátok, hogy nem egész egy hónap alatt teleírtunk 100(!) oldalt?!?! :shock: :D

Süti jöhet ide is!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

12 volt kb 1 hete de érzem hogy sokat híztam, a dinnye elveszett benenm! NEm pisiltem ki!!!!!!!!! :shock:
Nina:
Kép
Szerintem is marha jól néznek ki! És okos is!
magdolnam

indián neve: nagy fehér fenék :lol:
magdolnam

Kriszta, elrégre nők vagyunk. A csicsergéshez is érteni kell! :wink:

KépKép
hene

Magdolnam, hát nem semmi jószág, az biztos! Jó kiállású az tuti! :wink:

KépKép
hene

Na ha készen van, akkor küldöm Kriszta!

Hene: Én nem tudom. :oops: Most csináltam ezt a képet. Amúgy is régen tettem fel..(Koszos a tükör..elnézést..)

Kép

sz.andi

milyen szép poci! Az enyém zebrás :S mi lesz majd az utolsó hónapban? Állatkertbe majd nem merek elmenni, félek hogy rámizgulnának a zebrafiúk.
magdolnam

Igen Hene, nagyon csinos röfilány
magdolnam

Andi, kb nekem is ilyen állású a pocim. Láttam már olyat, hogy a kismami alulról tartotta a pociját, na az lent volt!

KépKép
hene

Magdi! Úúúú, micsoda jószág! :shock: :D

Andi! Köszi! Ahhoz képest, hogy hol tartasz, nincs is olyan hatalmas hasad! De nagyon csini! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jajj!!!! Nagyon aranyos a malacka! Imádom, olyan puha a kis bőre... De megsimogatnám! Találó az indián neve! :lol: :lol:

sz.andi

Andi!
Ide is jöhet a fánk!
20150601134430

Andi nagyon szép a pocid!
Magdi, cuki a malac. :lol:

Kép
sziszka82

De aranyosak vagytok! Köszi a dicséretet! Egyébként csíkos ez is, csak alul. Plusz a laparoszkópia helye nagyon látszik. Megnyúlt és nagyon vörös.

Ú, most látom, fogdosom a mellem. 18-as karika!

Magdolnam! Bocsi, de te tiszta hülye vagy! Annyit röhögtem az állatkertes poénon! :lol: :lol: :lol: Vigyázz magadra és nézz hátra, ha az állatkertbe mentek!! :lol: :lol: :lol:

Na valahogy jobb kedvem lett.

Megyek ki ne fusson a tészta!

De jövök!

sz.andi

Andi a 18-as karika beszólás sem rossz... :lol:

Kép
sziszka82

Andi, örülök, hogy jobb kedved van!!!!!!! :)

KépKép
hene

nagyon tünci malacka!

andi!
nagyon csini a pocid. alulról meg ugyse látod. lehet csikos :D ;)

viki!
jó az a pingvines kép :D

hőhullámok. nah azok nekem is vannak. egész nap meg akartam sülni. és folyik a viz rólam. éjszaka jó hogy meg tudunk egyezni. bukóra van az ablak. igy mindenkinek jó

Kép

lányok! voltunk fagyikelyhezni. de nem ez a lényeg... :D
vettem szopiteát. babylove-osat. és vettem gátmasszázsolajat is. néztem vagy 3-4 patikában rossmannban nem volt. dm-ben volt. tudjátok mennyibe került???? 2300 ft. és tök pici üvegcse. ki mennyiért vette, már ha vett valaki????
jah és azt mondták hogy csak ez az egy fajta van náluk, és ne is reménykedjek hogy másfajtát is kapnak valaha is.

Kép

Kép
timi1982

Timi, nekem is van olajam, de én egy gyógynövényboltban vettem. Persze, hogy drágább volt, mint a DM-ben (2700)
Amúgy nem kell belőle sok a haszlálatkor!

KépKép
hene

hene!

mondjuk azt még nem tudom elképzelni hogy fogom használni... :oops: :shock:
jó lenne ha szájon át bevehető lenne. :D

Kép

Kép
timi1982

Andi! Csini a pocid! :D

Magdi! Cuki a malacka! :D

Timi! A Te pingvined is ari! :D
Vendég

Nyertünk!!!!!!!!!!! 4-esünk van a skandináv lottón! 8)
Egy csomag popsitörlőre elég is lesz!!!!!!!! :lol:

KépKép
hene

Hene! Gratulálok a nyereményhez! Ügyik vagytok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi, bizony bizony! Beszélni kell apával! Nekem is ő csinálja! És nagyon ügyes!

KépKép
hene

Na csajok, csak gyorsan hoztam a fánkot, ezt a tállal nektek adom. Nekünk marad még :lol: :lol:

Kép

Megyek összepakolok és elindulok, mert a párom most telefonált, hogy mégis vigyek át neki a mentőre... Meg ücsit meg sós perecet. Eszébe jutott, hogy meccs lesz! :lol:

sz.andi

Andi!
Ez gonoszsááááág. Ez nagyon jól néz ki!

d.dodó

Ügyi vagy Hene, gratulálok!

A pakolást utálom az egész sütésben... vááá.

De remélem itt lesztek, mire visszaérek!

sz.andi

Sziasztok!

Látom jókor jöttem, fánkot én is kérek!

Ma a kihívás napja alkalmából én is sportoltam, én mértem az időt a kosármeccsen. :lol:
Ennyi telt tőlem, de szerintem ez is szép teljesítmény volt.

Viki, jobban vagy valamivel?

Kép
Kép
patr

Húúúú Andi! Ez nagyon jól néz ki!!! :P

Kép
sziszka82

Na én megyek, elvonulok!

Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

Fáááááááááááááánk, hú de rohadt jól néznek ki! Most be akarod Andi bizonyítani, hogy mégis csak kívános vagyok :?: :roll:
Megfogadom a tanácsod, majd sűrűn hátranézek. Basszus lebuktam apa előtt :oops: elolvasta a zebás parámat és azt mondta: "már értem, hogy miért nem akarsz velem eljönni állatkertbe" :roll: NA szép...

Dm -> gátmasszázsolaj -> 2290Ft/db hát nem occcsó
magdolnam

Anyós tök jó fej volt! Azt mondja menjek át hozzá, mert tudja hogy nagyo szeretem a bodza üdítőt (házi szigorúan!!!) rohantam át és leszűrtük, üvegberaktuk. Jelentem 14 liter jött össze belőle. Bodzamérgezésem lesz :shock: most a hűtőbe figyelnek :roll: remélem sokáig bírják, mert nem szeretném ha rohangászni kellene utánuk (megromlik és kisétál a hűtőből)
magdolnam

Andi, ez igazán csodálatos látvány, de jobban tetszene ha itt lenne mellettem egy kis házi barack lekvárral! Nagyon guszta!!

Patr, nagyon keményen dolgoztál ma! Megérdemelnéd a fánkot!

KépKép
hene

Sziasztok,csak beköszönök,hogy élek :D :lol:
Rég jártam erre.
Istenien néz ki a fánk-kérek én is :D
Gyerkőcök bedobták a szunyát,lehet hogy én is megyek aluszkálni,pocak rendetlenkedik,pár percenként keményedik be :?

Kép
Kép
Kép
kike

Andi, a pakolást :roll: :shock: én inkább a mosogatás részétől vagyok ki :lol:
magdolnam

Juj,bodzaszörpöt imádom!

Kép
Kép
Kép
kike

Andi! Köszi! Ez nagggyon de nagyon jól néz ki! Nyami!!!

Lezuhiztam, meg hajat mostam. Nát nagyon nem esett jól. Mármint amit közben éreztem! Iszonyatosan feszül az egész hasam! Rendesen fáj! :shock: :cry:

Menni is alig bírok. Remélem elmúlik úgyhogy le is fekszem hátha.
Hajam meg tiszta kóc, mert így nem állok neki beszárítani.

Jó alvós éjszakát mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene, ugye? :lol:
Na azért kézműveskedtem is, de ez a nap elvileg a sportról szólt.
De már kezd akkora hasam lenni, hogy a gyerekek neki mennek a suliban. :D

Kép
Kép
patr

Én a hűtő ajtaját nyitom rá folyton a hasamra :lol: Kicsit útban van már :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Igaz nem házi, de mi is bodzaszörpön élünk mostanában! :lol:

KépKép
hene

Na,tényleg mentem aludni.Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Na jól van csajok! Vegyetek bátran, azért tettem fel. Ne szégyenlősködjetek!
Hazaértem, és a kórház parkolójában láttam a dokim kocsiját. Tehát ő ügyel. De ez a csepp lyány nem akar kijönni. Pedig be sem kéne hívni a dokit! :D

De útközben szörnyűség jutott eszembe! Epilálni kell a lábam (csak nehogy a szőrtüsző helyéről az ödéma elkezdjen csorogni.. :lol: ) borotválkozni és hajat mosni. Na ez szép lesz!

sz.andi

halálos a pingvin.
Pocak, azt hittem csak nekem van olyan hatalmas hogy a hűtőt folyton rányitom, meg ahogy leülök az íróasztalomhoz, úgy a hasamat végigsúrolom :?

Nekem annyira hiányzik az edzőterem. Most kezdek rájönni arra hogy tökre szerettem lejárni. Ja torna terhesen.... A volt aerobic edzőmmel még jóóó múltkorjában találkoztam egy órán és bőőőőőőőő 5 hónapos terhes volt és velünk aeorobicozott!!!! és nem ilyen piti órán voltunk, hanem kőkemény edzésen!!!! NEm mertem neki beszólni mert rohadt nagy a szája, de egészségesen hozta világra a lányát. Én nem mertem volna a helyébe.
magdolnam

Nálunk anyukám szokott kicsit kanyarodni, és mindig nekimegy. Meg a bankban akkora hévvel lépek oda apulthoz, hogy a csajok már mondták a gyerek igényelni fogja a verést amikor kibújik! :wink: :lol:

KépKép
hene

Kezdődik a foci. Apa nézi. Én is odapillantottam és pont Christiano Ronaldot mutatták. Mondja apa, itt a haverod. Mire én felálltam a gép elöl. Apa: Ne ugrálj, mert ha egy ilyen nyikhaj miatt elfolyik a nagzatvized kitekerem a nyakad. :lol:
Mondom neki, félsz, hogy lecsúszunk a dupla fizuról, mi??? :wink:

KépKép
hene

Áá, komolyan mondom ezt a Magdi nénit fel kéne rúgni műholdnak!ááá Idegesítő egy vénasszony!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?